Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

206 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

first

2

Endelig!

3
Uuuuuuh first like!

Omg det sagde du bare ik

4
Jo jeg fik

Fiiiirst like

5
♥️

Du kan da se du ikke var nummer 1!

6

Så koooort! Håper det kommer mer:)

7
Jippiii

Gleder meg til lørdag

8

Ja, men gruer meg også. Nå virker alt så uhyggelig greit, stille før stormen...

9

Vedder på at Mads kommer helt dritings og spolerer alt

10

Håper det blir bra party ☀️☀️☀️

11
Danskkk

Nuuurh. De ser så forelskede ud. Mon Simen kan gœtte hvorfor Ella var syg?

12
Danskkk

Jeg så lige klippet igen og lagde mœrke til hvor meget Simen fokuserer på sin tlf hele tiden! Han virker nœrmest som om han har et eller andet hemmeligt kørende på den.. sikkert med Louise! Han virker lidt for 'ovenpå' overfor Ella.

13

Det kan han nok ikke.
Ud med sproget, Ella!

14

Tænkte jeg også! Hun skulle have sagt, at det var, fordi hun havde slået op med Mats

15
Elsi shipper

Å de smiler.... begge to... til hinanden ??? der er håp ??? Ella du må krype!

16

Krype?

17
Elektrojenta

Ella pønsker på noe??

18
Lucie

Hun er nok letta over at Simen ikke er så avvisende som sist. Men dette går nok ikke rett i boks, ikke enda hvertfall ?

19
Miljø

Pappkrus? Så gammeldags og miljøuvennlig!

20

Det er faktisk et lite lag med plast på pappkrus

21

Verre med plast ?

22

Produksjonen av papp er mer skadelig for miljøet en produksjonen av plast.

23
Klima

Dessverre er det ofte plast i pappkrus så de brytes heller ikke ned i naturen.

24

det er plast i pappkopper

25

Stemningen var overraskende bra mellom de! ?

26

Blir egentlig litt skuffa hvis Simen tilgir Ella, i alle fall så fort.. Det Ella gjorde var veldig sårende, men hun fortjener en ny sjanse. Bare ikke av Simen eller Mats.

27

Altså; Jeg har vært i samme situasjon som Simen selv, men med den tvist at han fortsatte forholdet med kjæresten sin.

Jeg ble også veldig skuffet og lei meg da han fortalte at han var opptatt og jeg nærmest jaget ham på dør.

Hvor lenge jeg var sint? Noen dager bare. Jeg fant ut at det ikke ville hjelpe meg noe som helst å bruke energi på å være sint. Han var fortsatt sammen med hun andre.

Derimot var jeg mest tjent med å ha en god tone med han, det gjorde tilfeldige møter i samme miljø mye enklere for oss begge.

Ella og Simen er arbeidskolleger. Det blir fryktelig tunge dager på jobb hvis de skal legge mye innsats i å unngå hverandre. Etter hvert kan det tynge arbeidsmiljøet der de jobber og det blir bare kleint.

Hva som skjer videre nå er ikke godt å si. Kanskje ordner det seg mellom Ella og Simen, kanskje ikke.

Uansett utfall finner jeg det vanskelig å tro at Ellas utroskap har noen betydning i så måte.

Mange her er svært kritiske til Ellas utroskap. Jeg bifaller det heller ikke, men er heldigvis så gammel at jeg vet at vi mennesker gjør og sier ting som sårer andre flere ganger gjennom livet. Hvis malen er nulltoleranse tenker jeg at de fleste av oss vil ende opp i ensomhet.

Både her og i kommentarfeltet til Skam synes jeg å se en tendens til sterk moralisering; ikke gjør slik, ikke si sånn!

Det er vanskelig å være et ufeilbarlig menneske. Jeg tror at det er et usunt mål for eget og andres liv. Ja til raushet, sier jeg, til aksept og toleranse, tilgivelse, empati og kjærlighet til medmennesker.

28

Altså ikke misforstå jeg tilgir og har opplevd utroskap selv og tilgitt. MEN blir aldri sammen med den personen igjen, fordi det er altfor vanskelig å stole på noen som har brutt tilliten på den måten.. er forskjell på ei lita hvit løgn og å ligge med noen. Jeg er ikke moraliserende egentlig men drittlei av utroskap og at folk sier det er greit og man mp tilgi osv, dere sier jo nesten at jeg er et dårlig menneske fordi jeg er i mot det ...

29

«... fortjener en ny sjanse, bare ikke av Simen eller Mats». Det der syns jeg hørtes både dumt og hevngjerrig ut!
Hvorfor ikke av Simen? Du ser jo at han liker henne, og hun liker han. De har fantastisk kjemi og de trekkes hele tiden mot hverandre. Så, om Ella tar en prat med Simen, forklarer seg og ber om unnskyldning og han godtar det så synd jeg det er kjempefint.
Hvor godt tror du at du har det om du aldri klarer å tilgi noen for at de har gjort noe dumt?
Jeg synes st Simen viser karakter om han klarer å sette en strek over det som har skjedd.

30

Hevngjerrig og dum? Jo takk.. Jeg tenkte at Simen virker som en Ella type som godtar en ting først, og en ting til neste gang og plutselig er Simen overkjørt og tenker ikke lenger på seg selv. Skjer fort det der, og ser det ofte i forhold som startet sånn her og man tilgir dem. Var ikke meningen å være frekk, er bare basert på erfaringer til venner, familie og meg selv.

31
Altså

Hør her, Ella går ut og tar en øl med en fra jobben. De kysser, hun sier hun må gå (type, jeg er ikke klar for dette). Så meldes de noen dager etter, begge er ute, og han kommer hjem til henne på natta. Ikke på noe tidspunkt har Ella lovet noe til Simen eller "lurt ham" med at de skulle bli kjærester.
For henne var hele greia overraskende fint, noe hun ikke var forberedt på, men noe som bare skjedde sånn uplanlagt fra hennes side, og som lagde masse rot i hennes liv. Men når folk har sex så ligger det ikke alltid noe der om at vi _kan_ bli kjærester. Man har på en måte ikke noe rett til å bli skuffet over at man ikke blir kjæreste med noen man ligger med.
Hvis man forventer det, bør man vente med å ligge med noen til _etter_ man har blitt kjærester. Faktisk. Altså egentlig sånn at har man følelser for noen venter man med sex til man har blitt godt kjent og finner ut om det er noe mer enn bare fysisk tiltrekning. Dette er litt greit å si, for med de holdningene om at man må gå rundt og tilgi folk man har ligget med fordi de ikke ville bli kjærester med deg er en oppskrift på evig skuffelse.

Lykke til!

32
Du ligger ikke med en annen når du har kjæreste. Punktum

Greit at det ikke ligger noe garanti for at man skal bli kjærester etter et ligg. MEN det bør ligge en garanti for at man IKKE har en kjæreste som den du ligger med ikke vet om, uavhengig om den som er i er forholdet er forelsket eller ikke lenger. Du har faktisk en forpliktelse til den personen du er sammen med. Jeg tror heller det er DET Simen tok ganske tungt - at Ella har vært utro mot kjæresten sin med han, i tillegg til at han ble skuffet over at hun ikke sa noe om at hun hadde kjæreste til han - heller enn at han hadde noe forventning om at de skulle bli kjærester på bakgrunn av ett ligg.

Man ligger ikke med noen andre når man har kjæreste. Punktum. Greit at man ikke er forelsket lenger, men da får man deale med det først, FØR man går og ligger med noen andre. Det er vanlig respekt både for seg selv, for den som ikke vet om en evt kjæreste og ikke minst for den andre personen i et forhold.

Usikker ungdom eller ei, vanlig folkeskikk bør man klare.

33

Tror du misforstod. Han ble ikke lei seg fordi hun hadde kjæreste og de ikke kunne bli kjærester. Alle som har ONS må ikke bli kjærester eller tror det heller? Han ble jo lei seg fordi han ble med i en situasjon hvor noen er utro mot noen, uten å få velge det selv. Han ble løyet til og følte seg kanskje litt brukt, som gutten på siden som ikke vet at han er det engang. Det var utrolig frekt av Ella, og man må ikke være eller bli kjærester for å være ærlige å respektere hverandre? Tenk om Simen hadde hatt klamydia og ikke sagt noe til Ella, hadde du reagert da? Nettopp..

34
Blankfan

Dette er en helt annen situasjon. Noen har en indre moral som sier at man ikke skal ha sex med noen som har kjæreste. Det valget fikk ikke Simen ta, Ella tok det for han. Og attpåtil gikk han ikke vite av henne etterpå, men av Mats. Det går det an å bli skuffet, såret, lei seg for, og ikke minst påvirker det tilliten i relasjonen.

35
Svar til altså

Må ble ikke Simen skuffa fordi de ikke ble kjærester, men fordi Ella lå med han mens hun hadde kjæreste.

36
++++

Exakt. Klart det inte förväntas att man ska bli tillsammans, det fattar väl Simen, men jag tror ingen vill vara otrogen ovetandes. Det är en väldigt obehaglig situation att försätta någon i, som Ella gjorde.

37
KatTa

Ja, nettopp. Har ingenting med å bli kjærester eller ikke å gjøre. Hun lar være å fortelle at det er en annen i bildet, som blir bedratt gjennom det som skjer.

38
Altså

Nei men igjen, han spurte ikke, og ut i fra reaksjonen da hun begynte å skulle beklage seg oppfattet jeg det som at han ikke mente han har noe med hennes kjærlighetsliv annet enn at hvis hun vil noe mer må hun rydde opp i sitt eget liv.
Det var ikke det samme som at han sa at han var lei seg for at hun hadde hatt sex med ham selv om hun hadde kjæreste. Han hadde ikke spurt henne om det heller. Jeg tolket ham til at han ba henne om å rydde opp i livet sitt om hun ville innlede noe med ham.
Så Ella har hatt noe å beklage overfor Mats, for de kalte hverandre kjærester (selv om de verken bodde sammen, var forlovet eller noengang sa at de var glade i hverandre eller elsket hverandre), men ikke i utgangspuktet overfor Simen. Selvsagt har han rett til å bli skuffet, men å kreve en beklagelse eller at han tilgi henne for noe blir feil. Hun har ikke syndet etter noen verken skrevne eller uskrevne regler overfor ham. Sånn emosjonelt kan sånt bli rotete om man blander følelser opp i tilfeldig sex uten å ha kartlagt terrenget først, noe han ikke gjorde (så det er jo også en lærdom å ta, men den må han ta på seg selv). Simen har ikke hatt noe claim i Ella ut over at han kanskje hadde håpt det kunne bli noe mer.
Og det kan det jo fortsatt.

39
Helt blank?

Unnskyld meg, men det er da sannelig ikke hvorvidt man bor sammen, er forlovet eller hvor mye man sier til hverandre som avgjør om man er kjærester?! Det som avgjør om man er kjærester er jo om man har blitt enige om å være det! Og er man det er man like forpliktet til å behandle den andre personen i et forhold med respekt og verdighet som om man skulle være forlovet eller gift eller samme hva?! Unnskyld meg altså, det der blir for dumt...

40
herregud

@altså
Man må ikke alltid spørre om noen har kjæreste, man forventer jo gjerne at dem gjør det selv? Uansett om han vil ha Ella eller ikke mente han nok rydd opp i livet ditt i stedet for å dra med andre inn i rotet. Og jo man fortjener faktisk en beklagelse når en sannhet blir tilbakeholdt, og man mister valget selv. Blir ordentlig sur av å lese kommentaren din as. Hva om Simen hadde opplevd utroskap selv i et tidligere forhold, og plutselig blir han uvfrivellig med på utroskap? Ella og du vet ingenting om Simen, og man skal ta litt hensyn til folk as.

41

Endelig! Men hvorfor sier ikke Ella at det er slutt med Mads? Og så søt simen er!

42

Skjønner henne godt. Jeg ville heller ikke ha sagt det så fort. Virker litt for desp og for enkelt.

43
Lada

Det er fortsatt for tidlig

44
Dutchie

No, I think she should have said it. It is THE mistake Ella is making all the time: not speaking up, not taking control of her life. I think it would have been much better when she would have said that she was not ill but spoke to her boyfriend, broke up and that she really would like to talk to Simen.

That is taking control of your own life and that is the lesson that she did not learn; yet.

45
Blomst

Tipper Aref kommer til å ta det opp på festen, å spørre om Ella gleder seg til India med kjæresten. Da får Ella sagt foran alle at hun har dumpet ham for hun var ikke forelsket i ham og hadde ikke lyst å reise til India. ^^,

46
Vet han det?

Vet Simen at det er slutt mellom Mats og Ella? Han mååå få vite det, kommer sikkert frem på lørdag uansett da 🙂

47
Blomst

Wohoo, kjekt klipp! Her fins det håp!
Noen som vet hvilken låt som spiller i bakgrunnen!

48
FEIL - vennligst fyll inn navn.

Opplevelse og kos, av Maya Vik

49
Maya og Myra - Opplevelser og kos

...

50

Hun skal rykke på at fortælle ham at hun nu er kærestløs/kærestefri!
Der er helt klart stadigvæk fri bane ... han er i hvert fald vild med hende.

51
Dansker

jeg...?? Hvad prøvede han at sige inden ham stoppede det igen ej jeg er nysgerig

52
Jeg tror det

Eller noe sånt sa han

53
Spoiler

Simen får sprøjtemiddel i koppen og dør inden på lørdag. :((

How could you, NRK??!

54
Nelly

Eller han stikker av med sprøytemiddeldama...

55
Jesus, hahahah

Den kommentaren dødde jeg av

56
Klara

Hahaha

57

Omg det hadde vært tidenes plot twist xD

58
Uvitende Ella

Simen er altfor glad! Nå er jeg nesten helt sikker på at Louise har sjarmert han, og at han av den grunn er i en boble av glede og dermed også klarer å se og snakke med Ella igjen. Ella på sin side mistolker jo dette og tror han kan ha tilgitt henne! Nå blir det drama på lørdag, og det liker vi jo 😀

59

hvem er Louise?? Hun som snakker om uni hele tida og eksamen?

60

Louise er nok med i denne serien for en grunn. ?

61

Hvor er det billede Louise har lagt op???

62
Stine

Klik på striberne heroppe i hjørnet og gå ind under profiler. Men måske kan du kun se dem, hvis du selv er på instagram.

63
HM..

Tror ikke Simen er noen type å satse på om han bare finner seg en ny dame med en gang. Da var han kanskje ikke så interessert i Ella?

64

joa, alle gutter er det :p

65
Ehm.

Man kan ikke finne seg «en ny dame» hvis man ikke har hatt dame! At simen og ella hadde sex, hvor han forøvrig ufrivillig ble med på utroskap, bør vel ikke være synonymt med karantene fra andre jenter fremover? Man er ikke en dårlig gutt -eller jente, om man har hatt sex med en person, og deretter får kjemi med en annen noen dager senere. Sånn er livet. Følelser svinger, spesielt når man blir løyet til.

66

Enig med "ehm."

67

Men Louise er ikke sjarmerende! Ingen fare der ?

68

Synes Louise er mere charmerende end Zzzzz-Ella

69
summerlove

Men det er jammen ikke Ella heller;)

70

Så spennende! Simen er en mye bedre type til Ella <3

71

Jeg følger med på disse klippene, men forstår ikke hvorfor. Det er så kjedelig. Kjedelig hovedkarakter. Med kjedelige problemer. Og man kan få "drømmegutten" bare man er litt utro med kjæresten man ikke har guts til å slå opp med først, det er liksom hovedpoenget?

72

Interessant, jeg er jo hekta og har tenkt på hvorfor. Jeg tror det er nettopp fordi det er vanlige, kjedelige karakterer som lever helt vanlige liv. Det Ella opplever er jo noe de fleste opplever i en eller annen form. Og det er drama nok, tenk at våre vanlige, kjedelige liv kunne vært en serie folk blir hekta på å følge med på, dere! Derfor tror jeg de blir sammen også, fordi det ikke er en serie som følger en moralsk narrativ som i Hollywood. Simen ble skuffa, men han er forelska og da gjør man mye for å få være sammen med den man er forelska i. Jeg tror min reaksjon ville vært å se på Mats som en rival, og følt det som en liten "seier" hvis jeg fikk vite at det var slutt. Vet det ikke er så edelt, men...

73
Til Lo

Poenget er hverken utroskap eller "drømmegutten", men Ella sin vei til å være i relasjon på en god måte, tenker jeg. Det er utrolig mange mennesker som mister seg selv når de er i relasjon. Veldig bra at noen lager en serie om en så langsom prosess som dette. Elsker det. Hadde jeg sett dette da jeg var 19 hadde jeg kanskje ikke endt opp i så mange dårlige forhold.

74
ENIG

helt enig "Lo"!

75

Efter min mening er hovedpointen at Ella er blank på hvad hun vil i sit liv, men at hun lærer at stå ved sig selv og ikke kun være der for andre. Derfor kan hun måske fremstå "kedelig", fordi hun først må gennem en udvikling (som er så fin!) for at blive sig selv og elske sig selv. Hun har ladet sig definere af andre og andres forhold til hende, og ikke defineret sig selv.

76
Hei Lo

Jeg synes du skal finne på noe mye mer spennende enn å se på disse klippene som du syns er så kjedelige. Så slipper du å irritere deg og klage her. Og så kan vi andre som digger dette få se på i fred.
Ha en fortsatt fin kveld?

77

Jeg verken irriterer meg eller klager. Jeg var mer interessert i hva som gjør denne serien interessant for andre, da jeg ikke helt "føler" den. Takk ?

78
Blomst

Helt uenig, denne serien er episk! Så masse symbol og fine detaljer.

79
Det er lov å slutte å følge

Jeg synes det er så spennende ? gleder meg til mer

80
Spennende

Det handler om hvordan en som aldri pleier å si hva hun vil, må lære å gjøre dette og se hvor mye bedre alt vil. De fleste som sliter med å si hva de tenker vil kjenne seg igjen i serien, jeg elsker denne serien pga jeg føler jeg ser meg selv i Ella.

81
Eh nei

Det er ikke hovedpoenget.

82

Det var ment som et åpent spørsmål. Du må gjerne forklare meg hva du mener er poenget.

83
Really?

Syns de er sjukt spennende jeg.

84
Marie

Ååh, det blir overraskende god stemning mellom dem da - de bondet nok for mye etter den natten hos Ella. Uten tvil. Men det er ikke sikkert det holder til noe mer enn det.

85

Jag tror inte det kommer gå så här lätt. Vi ska tro att allt är lugnt, men det blir hjärtesorg på lördag.
Hoppas ni har rätt och jag fel!

86

Det tror jeg også dessverre.. Dette virket altfor easy.. Kanskje han skal "hevne" seg og flørte med ei annen rett foran Ella lørdag :/ 😮

87

hei

88

Hei på deg du

89
Klara

Please send melding till Simen.

90

Så søt de er

91
Sneaky Ella...

Går och tar en mellanmålspaus precis lagom till kursen ska börja, vilket "sammanträffande" haha.

Nej men skämt åsido. Är det inte lite konstigt att det var tvärdålig stämning mellan dem för bara en vecka sedan och nu är det som att Simen är helt okej med situationen trots att han inte vet att den är förändrad?

92
Autopilot

Men noen ganger er det jo sånn at når man har vært sint og fått det ut er det ikke like lett å fortsette å være sint. Simen fikk være helt ærlig med Ella, han viste skuffelsen og sinnet sitt. Det kan være befriende. Det er en intimitet i å krangle også, og nå er de begge litt sjenerte fordi de var sinte sist.

93

Mhm undrade också lite över det.
Kanske Simen fick dåligt samvete efter förra gången och ångrade att han var så hård mot henne?
Och så insåg nu när han såg henne igen hur mycket han har saknat henne. Eller nåt.

94

han kanske inte är arg längre för att han gått vidare?!

95

Noe har skjedd mellom han og Louise ?

96
Blomst

Ja men da er det bare så synd at Louise og RAGNAR hooker på festen på lørdag da!! xD

97
Søte Simen ❤️

Kan ikke forstå annet enn at Simen vet det..? Hvorfor skulle han ellers være så annerledes mot Ella nå enn sist...? Og hva forsøkte han egentlig å si da han begynte med "Jeg....." og fortsatte med "Kommer du på lønningspils på lørdag?"

98

han skulle kanskje si "jeg skal gå med Louise på lør, kommer du?" :0

99
Jeg...

Vet ikke om det er ok at vi går på lønningspils begge to?

100
Jeg...

hørte du hadde gjort det slutt med kjæresten din?

101
Jeg.......

Savner deg

102
"Jeg.....

har blitt sammen med Louise"

104
"Jeg...."

Jeg er begyndt at se Louise..

105
?????

Det enda som har hänt är att Louise har lagt upp en bild på Simens rygg..... Dom är kollegor. Man måste inte vara kär i sina kollegor. Man måste inte ha sex med sina kollegor. Man måste inte vara kär i folk man fotograferar. Man måste inte ha sex med folk man fotograferar. HERRE.GUD.

106
Till ?????

Jag tror faktiskt att inte att någon i kommentarsfältet tror att det ska vara något mellan S och L pga EN bild hon la upp på insta. Folk tror nog det främst för att 1. det måste ske något mer drama då det troligtvis är ca tre avsnitt kvar av säsongen. Och 2. för att det är orimligt att hon har fått ett instagramkonto om hon inte skulle få en större roll i serien än det pyttelilla hon synts hittills.

Jag tror nog dock att det är en red herrring och hoppas det händer något mer oförutsägbart för att skapa drama.

107
Ella

Ella ser ganske tilfreds ut på slutten av klippet. Det er godt hvis det er og blir god stemning mellom dem, men får litt følelsen av at hun tar det for gitt?

108
Ikke sikker

Ikke sikkert hun tar det for gitt. Kanskje hun heller er lettet over at Simen ikke virker sint mer

109

Dårlig følelse på Simen og Louise. Hvorfor skulle han ellers vært så rar nå, når han var så hissig sist

110
??‍♀️

Kanskje han er blid fordi Louise har muntert han opp ? Ting skjer.

111
Bra arbeidsplass, da, Plantasjen.

Er du lei av å være singel? Søk jobb på Plantasjen. Der finner du garantert minst to kolleger du kan forelske deg i.

112
Tror du har ret

Tror desværre du har ret!??

113

Jeg lurer på to ting:
1. Hvem har fortalt Simen at Ella har vært syk? Ella var jo «syk» på tirsdag, mens Simen kun jobber på helg. Har han kontakt med noen fra jobben på fritida??
2. Hva er det Simen forsøker å fortelle når han sier «Jeg...», før han bryter seg selv av og spør om Ella skal på lønningspils på lørdag? Har han truffet noen andre, kanskje?
Louise og Simen har vel jobbet noe sammen i det siste. Hun har til og med postet et bilde av ham på insta. Har de noe på gang? Blir det draaama på lørdag?

114

De har nok planday eller lignende, da kan man se hvem som er syk. Også sendte nok Arefen fellesmail for å finne vikar.

115
Jobb

Jeg tror Aref spurte Simen om Simen kunne jobbe for Ella, det gir i alle fall mening!

116
Kanskje:

Jeg... er lei meg for at jeg ikke pratet med deg da du ville det. *wish*

117
"Jeg...."

Kanskje han bare hadde tenkt å si: "Jeg har tenkt å dra på lønningspilsen på lørdag. Skal du?", men så ville han ikke gjøre det helt innlysende for henne at han liker henne skikkelig godt og derfor byttet han om og spurte henne først om hun skulle.
Eller kanskje han egentlig hadde bestemt seg for å ikke gå, for han vet jo at hun har sagt at hun ska gål, men så så han henne og ombestemte seg i siste liten.

118
Blomst

NÅ VET JEG DET!!
GURO studerer sammen med LOUISE! Der er forbindelsen! Vill gjetting, men da kunne Simen fått vite alt. Simen har betrodd seg til Louise og de to har fisket etter informasjon fra Guro!!

119
Haha

Kreativt

120

Åh shit ja. Hur visste han det??

Det KAN ju ha varit Aref som sa det iofs.
Han kanske ringde och bara:
"Hei Simen, du den der sprøytemiddelskursen er på torsdag, funker det for deg? Det blir du og Ella som går den. Eller, jeg må ringe og høre med Ella"
Simen: "Er hun ikke på kobb, eh jeg mener jobb, idag?"
Aref: "Nei hun er dessverre syk idag"

*hoppas*

121
Skamblankt

Til spm 1, sjefen har kanskje spurt ham om å være vikar, og derfor vet han det? Så enkelt?

122
Krysser fingre

for at det bare er Aref som har fortalt det til Simen. Han ringte vel rundt....

123
Svar

1. Han har fået det at vide af Louise.
2. “Jeg... er begyndt at se Louise”

124

Nettopp, sånn er det!
Simen vet jo neppe at det er slutt mellom Ella og Mats, og jeg tviler på at han har endret holdninger i forhold til det å være «helgevikar»... Konferer: «Hva vil du med meg egentlig?»
Louise er muligens litt eldre enn Simen, men ikke større aldersforskjell enn mellom Ella og Mats / Susanne og Parsa.
Jeg tror Simen og Louise dater. Ikke noe alvorlig, de har kanskje vært ute og bada, tatt en pils eller to...
Tror noen blir sjalu på lørdag...

125
Jules

Simen er den søøøteste åå? Får lyst til å klemme han og si at alt går bra. Han fortjener bedre enn Ella spør du meg. Men uansett utfallet av greia deres håper jeg Simen får det bra <3

126
❤️

Hva heter sangen i bakgrunn?

127
Sim G

Maya Vik, Myra, Vin og Rap - «Opplevelse og kos»

Fet låt, fett album☺️

128

Theory: Ella is a sociopath.

129
Ella

Kommer mye mer til sin rett med Simen. Fordi han er mer rolig og spørrende så tør hun å initiere og være mer på:) Gøy

130
Bubbs

Han har til og med fått med seg at Ella var syk og han bryr seg.. ❤️

131
Victoria

Føler Simen ´´tilga´´henne litt for fort.

Og hvorfor er det flere dansker i kommentarfeltet enn det er norske? haha

132
Fiemus

fordi vi elsker NRK! ❤

133
Veronika

Не слишком долго дулся наш Семён ?

134
Haha

No, that’s true, he seemed more curious and interested again today!

135

Det er lett for deg å si det.

136
Sim G

Forventer mer drama mellom disse. Ting kan ikke være så lett så raskt, slik det virker i dette klippet. Tror ting vil avsløres/skje, som vil snu om på ting...igjen...

137
Kaffelatte

Nei, dette er litt for enkelt, altså. Slår opp med typen, er lei seg i en dag, singel i to, og så vipps, så skal det liksom ordne seg med Simen? Håpet for spenningens skyld at det er litt mer komplisert enn det.

138

og ikke bare komplisert for spenningens skyld, er jo lite realistisk at der er så lett..

139
Blomst

Nå må Simen få tilbake genseren sin snart, for den jakka... vel, hva skal man si.

140
Enig

enig... sorry men jakken er... not a good look :/

141
Elise

Jeg likte den jakka jeg ?

142
vet ikke helt

føler dette kommer til å gå dårlig.. han dukker sikkert opp med en annen dame eller no

143
Simen har brug for Louise

som fast holdepunkt, på samme måde Ella havde brug for Mats..

144

Det gir ingen mening!

145
Simen og Louise???

Kan da ikke se for meg de to sammen i det hele tatt, de er jo heeeelt forskjellige typer. Han er stille og undersøkende, mens hun er totalt overkjørende. Da varer det isåfall ikke lenge vil jeg gjette på!

146

overkjørende? fikk du det ut av sånn 2 klipp med Louise? Eller er det bare fordi hun studere og mats gjør det og, og at alle som studerer er overkjørende?? håper han har funnet seg en som vil ha han, og bare han og er ærlig med han.

147

Hva er instagram-en til Louise??

148

Trykk oppe i høyre hjørne og velg "profiler", så kommer du til instagramprofilene.

149

Inte för att jag har haft rätt i mitt gissande, vilket är braaa att denna serien ändå är oförutsägbar. Men mina gissningar på avsnittet är
1. Simen försöker be om ursäkt för att han brusade upp sist. Inte säga "Jag träffar Louise" Det är ju helt random om han skulle göra det. Han är ju inte skyldig Ella ett skit.
2. Tror inte han träffar Louise? Hon kanske försöker sig på något på lördag vilket skapar litt drama men tror inte Simen är intresserad av varken Louise eller att skapa drama. Han är ju rätt laid back och trenger inte mycket sol men mycket näring..

150
Parterapeuten

Simen har vært fryktelig såret og lei seg - han har følelser for Ella og ønsket at det skulle bli noe mer mellom dem enn bare en flyktig relasjon. Så finner han ut at hun har kjæreste og alle drømmer knuses. Etter å ha tenkt seg om har han bestemt seg for å kjempe for Ella - derfor den endrede væremåten. Det som er mellom dem er for sterkt til å bare være noe tilfeldig. Han er på vei til å si at han er lei seg for at han har avvist forsøkene hennes på å forklare seg. På lørdag setter han inn sjarm-støtet! ❤️

151

blir for kjedelig og enkelt, da kan jo serien bare slutte på lørdag liksom..

152
Følsom og passioneret

Ja jeg tror det - simen er ked af det. Ella må snakke og så Even fortælle at hun blev forelsket første gang hun så ham og at hun er ked af at hun fik rodet det hele til men nu er hun fuldt hans.

153

Hvis jeg trengte en parterapeut ville jeg gått til deg! Liker denne forklaringen.

154

I've just watched all three clips with Louise again. She seems too perfect: smart, responsible, diligent. Of course, that's Ella's perspective, I'm sure she has her demons (which we might see in some other season).

Being this manipulative, I'm afraid what Ella might do to Louise if she indeed is with Simen.

155
Player

Damn girl... Fra et forhold til et nyt... Ella doesn't mess around!

156
Sprøytemiddelkurs ???

Hva symboliserer det? Ella tok det for et år siden. Simen tar det nå. Æ lure!

157

Sånn generelt, jeg forstår ikke helt symbolene med plantene, vanningen, frø og sprøytemidler. Den drømmen da Ella vannet plantene, hva symboliserte det? Da Ella vannet plantene, kom både Mats og Simen frem, i den grønne genseren. Og den ensomme planten som ikke var ekte, den trenger ikke vann, men et trygt sted. Og Simen hang frøene i vanningshyllen, som Ella måtte flytte til riktig sted etterpå. Nå sprøytemidler. Ella er god på å gi vann til alle andre enn seg selv? Vanner litt for mye? Det er jo ikke tilfeldig at de jobber med å stelle planter. Det er kanskje også noe med at Mats skriver oppgave om kvinnefrigjøring, mens han ikke ser at hans egen kvinne ikke er frigjort. Og Ella vanner planter men ser ikke at hun ikke vanner seg selv? Hva med Simen? Han roter i alle fall litt, vet ikke helt hva han skal plante hvor? Og han må på sprøytemiddelkurs fordi han ikke vet hvordan han skal beskytte seg selv? Samtidig var det jo han som slutta i militæret for å beskytte seg selv. Han står opp for seg selv, men det er noe litt utydelig over ham? Vet liksom ikke helt hva han vil og hva han skal gjøre? Nøler, sier unnskyld, er redd for å gjøre feil?

158
Fiemus

Det var drømmen Ella hadde hvor hun gikk rundt i Grønn Glede og sprøytet plantene med sin magiske hånd ...?

159

Sprøytemidler er jo for å beskytte plantene. Kanskje "du trenger ikke beskytte deg, jeg vil deg ikke vondt"? Som svar på: "Hva vil du med meg?".

160
Blomst

Det symboliserer å lære hvordan man kvitter seg med ugras uten å ende med å forgifte seg selv i samme slengen. Ella har nettopp lært dette, og kanskje Simen har ting han trenger å lære om sånt også, hva vet nå vel vi.

161

Abortion?