Sus og dus ? >

11:32

Susanne:
Hvordan går det med deg?
Ella:
Lang dag på jobb
Ella:
Tenker bare på at jeg skal møte Mats. Går gjennom alle mulige utfall i hodet
Susanne:
Men du må bare si at du er syk i morgen så du kan dra rett dit
Ella:
Kanskje det? Tenker du at det er greit?
Susanne:
Ja ass
Susanne:
Hvis det er noen trøst er jeg satt i oppvasken i dag igjen. Tre ukers jubileum????

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

103 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Men har hun i det hele tatt svart Mats og avtalt eller tar hun det bare for gitt at hun bare skal dra dit?

Føler jeg blir litt sånn: er det ikke noe som mangler her, men så komme jeg på at kommunikasjon er jo ikke Ella og Mats sin sterkeste side ?

2
Blomst

Ja, NRK endret forrige klipp i ettertid og la inn tekstmeldingen fra Mats så vi fikk se hva han skrev. Se ca 04:30 inne i klippet.

3

@blomst

Ja det fikk jeg med meg. Men vi har ikke sett om Ella har svart. Det var det jeg sikta til. At han spør om hun vil komme er jo ikke en avtale mm hun svarer ja.

4
Re: Blomst

Ja, men Ella har så vidt vi vet ikke svart på den meldingen

5

Har bare sinnsykt angst for at Ella ikke klarer å gjennomføre prosjekt «bli ferdig med Mats».

6
Blomst

Same!

7
Hei!

Hei!

8
Blomst

Neeeeei Ella!
Kom deg ut av forholdet, riv det av som et plaster!

9
Alle mulige utfall??

Bare ikke Ella med «alle mulige utfall» mener at hun vil gjøre det godt igjen med Mats.....

10

Susanne???

11
Simen arbejder for Ella i morgen

Ella slår op med Mats. Hun opdager hurtigt, at Simen og Louise har allerede et eller andet kørende. Ella indser at hun ikke behøver en kæreste for at være lykkelig. Hende og Susanne tager til Indien, men ændrer rejsen så de ikke skal være med de to selvoptagede gutter.
Venskab over alt andet!

12
Hvorfor India?

Hvorfor skal Ella dra til India egentlig? Det var jo Mats som drømte om det, og Ella bare diltet etter. Hun må heller finne ut hva hun selv har lyst til.

13
Mumle

Hun har jo allerede kjøpt billetter

14
Billetterne

Man ser i et af klippene, at hun tilvælger afmelding på billetterne - det kostede ekstra, men hun valgte det. Nok fordi hun vidste, at hun ville ende det med Mats.

15

Vi så henne holde musa over den, men vi så ikke at hun trykket på den. Vi vet derfor ikke om hun har bestilt billetter med avbestillingsmulighet.

16
Kari Frakkeson

Et klassisk dramaturgisk grep. Blir ikke akkurat noen Blank s. 02 "India spesial", eller hva?

17
Timian

Vennskap foran kjæresterier: Ja. At fokus på vennskapet utelukker kjæresterier: Nei.

Når det er sagt, tror jeg heller "Spør meg" er et frampek, at Ella vil spørre ham (om han vil møte henne igjen) seinere i serien.

18
Spør meg?

Et klipp som heter «spør meg»? En kommentar? Jeg har lett og lett men finner ikke noe.

19

"Spør meg" på Simens t-skjorte på siste instainnlegget Louise la ut.

20
Vilde

Hva heter instakontoene til de forskjellige blank-figurene? Har letet litt, uten hell.

21

Du finner de under "profiler" øvert i høyre hjøre på denne siden.

22
Instagram

Hei!
Instagram kontoene ligger på siden under «profiler». Er bare å trykke seg inn på insta logoen 🙂

23
Ella og Susanne

Hvorfor må vennskapet mellom Susanne og Ella utelukke at Ella og Susanne finner seg hver sin kjæreste?

24

må ikke det, men er så typisk at alt slutter med kjærsterier

25
What? Simen og Louise?

Høres ulogisk ut det der!

26
Hallo?

Hvor fort tror du Simen raser rundt? Det der henger jo ikke sammen i det hele tatt!?

27
Nei - kutt ut!

Hvorfor skulle Simen plutselig ha et eller annet med Louise? Det er jo ikke lenge siden han var helt på knærne etter Ella. Han virker ikke som typen som bare hopper og spretter rundt. Hvis ikke det med Ella betydde noe for han, hvorfor reagerte han dom han gjorde når Ella ville prate? Nei, tror ikke det er noe med Louise

28
Realisten

Virker ikke som typen osv.. ?
Det vi har sett av Simen så langt:
1. Han tar en dame han har snakket med 1 kveld oppetter døren uten å si så mye som et ord, bare han får invitasjonen.
2. Noen kan påstå at han har pene øyne.
3. Han virker noe snurt når han oppdager at det er konkurrenter på banen.
Hva sier at han ikke gjør akkurat det samme med andre, når han får sjansen?

Tv-seere lar seg enkelt manipulere viser det seg. Folk putter i båser basert på maks 15. min. skjermtid som hver av de har fått.
Den ene blir fremstilt i et uheldig lys i noen situasjoner og blir mister bad guy. Den andre vises i litt mer diffust lys og med noe musikk i bakgrunnen og er plutselig drømmeprinsen og blir målestokk for god oppførsel....

29

Greit nok, men man tolker jo alt i lys av en kontekst. Dette er en uskyldig TV-serie for unge. I det virkelige liv KAN en som oppfører seg som Simen vise seg å være utro/ psykopat/ sadist/ you name it, men i en serie som dette er en gutt som virker genuint snill og søt gjerne nettopp det. En bakgrunn med et eller annet mindre positivt har vel han som alle andre, men tviler på at det blir noen voldsomme greier. Med serier må man ta tak i de hintene man får og blåse de litt ut av proporsjoner. Et konkret eksempel: En gutt som sier "sorry" etter første kyss er ikke automatisk en bra fyr med gode intensjoner, men at Simen gjorde det viste så tydelig forskjellen mellom ham og Mats. Da tolker man mye mer ut av det enn man ville gjort i det virkelige liv. Og musikken i bakgrunnen er jo bare et virkemiddel for å vise oss hvordan Ella ser Simen, at hun er betatt av ham.

30
@Realisten

Les igjennom det du har skrevet og spør deg selv om hvem som setter folk i bås og dømmer på forhånd. Og hvor kommer det med pene øyne inn i bilde? Det har jo ingenting med saken å gjøre

31

Louise og Simen har noe kjørende? Pga et bilde på JOBB fra insta? Nono don't think so!

32
Insta

Hva er instagrammen til Louise?

33
Svar til Insta

Du kan finde den her på siden hvis du går ud i højre hjørne (tre vandrette streger) og klikker på profiler

34
Miip

Du finner det under «profiler» her på siden

35
Love

Susanne ❤️❤️❤️❤️

36
m dk

Shit hvor det Mærkeligt at ella og mats slet ikke har snakket sammen med den voldsomme aften. Lidt urealistisk.

37

Virker ikke som Mats vil prate, han tar ikke tlf når hun ringer, bare sender sms om at de må møtes. Alene i et tomt hus. Grøsser på ryggen av det!

38
Maria

Hvordan vet dere at han har sendt SMS om å møtes i tomt hus/ Lillestrøm/ alene?! Jeg kan ikke finne denne SMS noen plass. Hva har jeg gått glipp av?

39
Til Maria

Det hadde ikke jeg heller da jeg så gårsdagens klipp like etter at det ble lagt ut Se klippet igjen nå - det er lagt til en meldingsboks når det plinger inn en melding hos Ella.

40

Jeg undrede mig også. Det er den melding hun får i slutningen af sidste klip, men til at starte med så man den ikke i klippet, men det gør man nu.

41

Ser ut som de har oppdatert klippet fra i går, der vi får se meldingen hun får

42

Det er lagt til i det siste klippet, se det på nytt ?

43
Miip

Ja. Veldig merkelig. Synes det er rart at hun ikke har svart han. Rart at vi ikke har sett om han har ringt henne. Regner i grunn med at en slik hendelse hadde vært klipp verdig. Og rart at de ikke har tekstet. Og at hun sier til sus at hun skal dra men at vi ikke har sett noe meldingsamtale hvor de avtaler nærmere. Får håpe det kommer.

Føles veldig lite realistisk akkurat nå i alle fall ?

44
Nei nei nei

Ikke Lillestrøm! Får helt klaus av tanken! Hva med å bare møte ham i Frognerparken?! Så er de like mye på bortebane og kan gå når de vil. Med folk rundt seg.

45

Føler mange av dere her i kommentarene tenker at Mats har intensjoner om å drepe Ella... Forstår ikke hvor dere tar det fra

46
Silje

Hun kan jo gå når hun vil fra Lillestrøm også, det er 10 min med tog fra Oslo.

47

tenkte det var bra, hvis hun slår opp med han er han hvertfall hjemme og kan grine i fred + folk rundt slipper å høre dskusjonen og krangelen. kan skjønne at det er vanskelig for ella å si sin mening i den situasjonen, men skjønner ikke at dere tror mats er farlig!!???

48
Blomst

Å bra det ikke er bare meg som ser kun røde flagg med denne ideen om å dra hjem til Mats i et tomt hus. Jeg tror ikke dette blir bra i det hele tatt, og hvor skal hun gjøre av seg om det blir helt katastrofe?!

49
Anna

Men herregud, hva er det dere tror skal skje? Tror dere Mats lokker henne ut til et tomt hus i lillestrøm for å ta livet av henne eller hva?! De er jo sammen, og vi har ALDRI sett noe tegn til at Mats er voldelig. Derimot har vi sett at Ella sparker han vekk fordi hun ikke klarer å si nei på en skikkelig måte. Hvem har fremstått som voldelig i dette forholdet? Ella. Ikke Mats. Det var en ekkel scene på lørdag, så absolutt. Men jeg tror ikke Mats mente noe vondt med det, han klarte bare ikke å oppfatte signalene hun ga fordi de ikke var tydelige nok. Hun ler jo når han kysser henne ned halsen, og legger seg frivillig på senga. Hun burde gitt han et skikkelig nei og sagt at hun ikke var gira på sex, istedenfor å komme med "Mats, du trenger ikke". Da høres det bare ut som at hun forventer at han ikke egentlig har lyst å gå ned på henne og sier at han ikke trenger. Greit nok, Mats tenker litt for mye på seg selv og er dårlig til å ta signal fra kjæresten sin. Men hva med Ella? Hun tenker også litt for mye på seg selv, og ligger heller med andre bak ryggen på kjæresten sin istedenfor å ta den ubehagelige samtalen og slå opp. INGENTING her tyder på at Mats er voldelig og skal gjøre noe slemt med henne. Herregud, ta dere sammen. Hadde det vært meg og min kjæreste (med akkurat samme utgangspunkt, jeg hadde sparket han vekk under sex), så hadde jeg ikke vært redd for å møte han alene. Tvert i mot, jeg ville møtt han helt alene og fått en skikkelig samtale, istedenfor å møte han midt i Frognerparken med masse ukjente folk i rundt som skulle sitte å høre på oss krangle?! Hallo? Såklart er det best å ta sånne samtaler helt alene!

50
Hei Anna

Hva er vitsen med å ta risken å treffe han helt alene? Du har ingen garanti for hva som vil skje. Mest sannsynlig så går alt helt fint. Men du vet ikke helt garantert sikkert, så om du vil være blåøyd å treffe han helt alene uten noen mulighet til å komme deg bort så vær så god! Jeg hadde aldri gjort det!

51

Hadde skjønt poenget ditt hvis vi hadde sett en voldelig mats tidligere i forholdet deres, eller hvis det var en ukjent person. Vet også at de fleste vold og vold.tekter skjer oftest av folk du kjenner, men må huske at Ella har jo aldri sagt noe til Mats før lørdag. Han kunne kanskje ta hintetene på lørdag, men han var jo litt full og glad og ella burde jo ha sagt "ikke i kveld mats, jeg vil ikke, nei, ikke i dag, ikke nå, IKKE" osv. MYE hun kunne ha sagt som var mer tydelig som "nei".
Å si "Du trenger ikke" kunne bare vært at han ikke trengte å gå ned på henne.., og at hun vil ha vann etter fest er jo ikke unormalt? Støtter absolutt ikke menn som trenger seg på, men i situasjonen på lørdag er det faktisk ikke svart/hvitt, og ingenting skjedde jo til slutt heldigvis! Tror mye av serien BLANK handler om kommunikasjon. Om det så er Ella, mats, susanne, parsa, guro, mor.

52
Vilde

Blåøyd? Fordi hun tror det går helt fint å møte kjæresten uten et SWAT-team i ryggen? Om du skal tenke på den måten du gjør så kan du jo aldri møte noen som helst mann du da. For det KAN jo gå galt.

53
Nei, jeg tror ikke Mats skal gjøre Ella vondt

Men Ella er jo ikke sterk i møte med Mats. Han har overtaket, mentalt. Og det å møte Mats der han hører hjemme gir ham enda mer overtak. Jeg er redd Ella ikke klarer å være klar og tydelig der.

54

Mats er en som virker veldig hyggelig og real, men faresignalet er at han aldri viser Ella respekt, og han trår over grensene hennes hele tiden. Da blir det litt skummelt å treffe han alene. Men håper han overrasker positivt!

55
Hjelp

Hun må jo ikke finne på å møte han der - alene når han sier han har huset for seg selv. Jeg blir helt kvalm bare av tanken. Hun aner jo ikke hvordan han vil reagere. Virket ikke som om han har villet prate siden meldingen - og han bare raste ut etter det sparket. Nei, det er risky buisness å møte han alene i et tomt hus. Håper hun styrer unna det.

56
Miip

Enig! De burde møtes et nøytralt sted med mange folk rundt. Og et sted som er rettferdig for begge.

57
Absolutt nei

Får også klaus! De har ikke snakkert, så hun vet ikke hvor hun har han. Er han kjempefornærmet, sint, vil han hevne seg? Og selv om han i utgangspunktet bare vil avklare ting, kan det fort snu hvis hun vil slå opp eller forteller om utroskapet. Han skriver ingenting om at de må prate sammen, han bare får henne til et sted hvor hun ikke har noen i nærheten. Alarmklokkene ringer hos meg, men det er mulig det er pga dårlige erfaringer. Håper han viser seg voksen og vil det beste for begge parter!

58
Treffe Mats

Enig - må treffes en nøytral plass - og det er ihvertfall ikke hjemme hos Mats. Ella må finne på noe nå!

59
Noelle

Jeg tipper Mats beklager og sier unnskyld og tar selvkritikk – og at det setter Ella i et dilemma igjen. Skal hun gi ham en ny sjanse når han sier at han vil gjøre det bedre fremover? Jeg tror det blir vanskelig for henne å ikke gi ham den sjansen, han har jo så godt tak på henne og hun har så lite styrke og er så lett påvirkelig. Og nå som Simen ikke er i nærheten, så skal hun virkelig være sterk og stå i seg selv for å klare det. Jeg håper hun klarer det, slår opp med Mats og tar tak i Simen-forelskelsen, ber om å møte ham og forteller ham at hun er forelska i ham.

Jeg vil også bare si – denne serien tar opp et så ekstremt viktig tema. Grensesetting og sex, blant annet. Jeg var i et forhold som minnet mye om dette da jeg var 17-18 – jeg hadde sex på hans premisser, klarte aldri å si tydelig fra når jeg ikke ville, latet til og med som om jeg hadde det bra når jeg ikke hadde det, og jeg sliter i dag, (jeg er snart 30), fremdeles med senskadene av dette. Kroniske underlivssmerter, angst, angst for sex og menn, osv osv. Jeg ble fysisk dårlig av å se den siste scenen med Ella og Mats. Sånn hadde jeg det også – men jeg klarte aldri å si fra. Hvis jeg hadde hatt Blank å speile meg i da jeg var 19, hadde jeg spart meg selv for så utrolig mye lidelse – og hvis jeg hadde sett Susannes snakk med Ella, hadde jeg kanskje sluppet å gå gjennom det jeg fremdeles sliter med nå. Takk, NRK, for at dere tar opp disse ekstremt viktige temaene. <3

60

Jeg håper du en dag får det bedre og at andre klarer å si nei om det er noe de ikke vil, selvfølgelig kan det være vanskelig siden man vil jo ikke såre den andre personen, men det er ikke verdt å spare andres følelser når man blir såret selv.

Jeg håper at Ella og Mats får ordnet opp, men ikke at de blir sammen igjen og at Ella blir flinkere til å kommunisere ting hun ønsker eller ikke ønsker og at Mats øver på å ta hint og lese kroppsspråk bedre

61

Åhh. Kram til dig❤️❤️

62

Tusen takk for at du deler noe så personlig og tungt. En stor klem til deg <3

63
Blomst

Å herlighet. Takk for at du deler. Håper du når frem til noen med å fortelle dette. Det som er så bra med serien er at det er så realistisk noe du bekrefter her.

64
Noora

Men har dem avtalt og møte varandre

65

Ja, se klippet igen - beskeden fra Matts er kommet med

66

Hvor????

67

Det er lagt til i gårsdagens klipp

68
Sigrid

Om det er greit å si man er syk - bruke egenmelding - for å møte Mats i morgen? Nei, det er ikke greit, synes jeg. Hun burde heller be Aref om fri uten lønn eller ta en feriedag. Ikke lur sjefen din eller utnytt systemet.

Og hva er det med at Susanne har stått tre uker i oppvasken? Er det "straff" for at hun stikker til India, at hun nå blir nedprioritert på jobben? Det kan virke slik.

69
Simen

Hun må i alle fall spørre han helgevikaren om han kan jobbe for henne...

70

Enig. Fortsetter folk å utnytte systemet mister vi rettighetene våre til slutt. Kjipt den dagen man virkelig er syk

71
Betty Spaghetti

Lurer SÅ på hva Ella tenker om møtet i morgen. Vil hun si noe av hva hun tenker på til Mats - vil VI noen gang få vite hva Ella tenker?
Hvorfor er Ella og Mats sammen? Er det nå andre grunner enn Indiaturen?
Sliter litt med det samme selv, at det er vanskelig å uttrykke seg i slike situasjoner. Det jeg har lært er at man ofte må snakke seg gjennom ulike situasjoner i hodet, finne ut hva man egentlig vil si, hva man egentlig mener og hvordan man ønsker å formulere seg. Er veldig nysgjerrig på hvordan Ella takler det, og skulle ønske vi fikk se litt mer av det.

72
Heja Ella!!!

Gör nu det du verkligen känner att du vill och inte bara vad du känner att du är skyldig att göra. ?

73
Spåkone

Tipper at Ella og Mats snakker og bestemmer seg for å være sammen fortsatt. Senere får vi en situasjon med genseren til Simen, slik at Mats får vite om utroskapen på en uheldig måte. Ella begynner ikke bare plutselig å være 100% ærlig i morgen

74
Å huff

Håper ikke du har rett i spådommene dine. Det hadde bare vært helt tragisk om de fortsetter å være sammen - da blir jo alt som før og Ella kommer seg ikke videre.

75
Mari

Jeg håper at Mats har noe selvinnsikt denne gangen

76

Jeg håper også virkelig at han har det, og at det har gått opp en del lys hos ham. Jeg følte meg sikker på det helt frem til meldingen ble lagt til i gårsdagens klipp. Men nå tviler jeg på at han skjønner noe som helst. Å bare svare at han har vært tom for strøm etter DEN uhyggelige scenen med kjæresten sin er både skummelt og frustrerende

77
Selvinnsikt

Jeg tipper at Mats ikke skjønner noe, og dermed ingen selvinnsikt

78

Ganske teit. Hun la jo opp til det selv.

79

Noj, den her serie går godt nok langsom.......

80

Såååå seg serieee. Nu får dom faktiskt lägga upp lite längre avsnitt och minst en gång om dagen!!
Första avsnittet 43 minuter långt senaste 16......

81
Ingrid

Det med Ella er så gjenkjennelig! Det er ikke noe galt med Mats - han er en fin fyr! Men Ella vingler og klarer ikke å finne ut hva hun vil - enten det gjelder studier, eller India-tur eller kjærligheten. Dette handler om Ella - om at hun skal finne sin stemme - det tar gjerne litt tid! Kanskje hun ikke skal være sammen med Mats, kanskje hun finner ut at hun vil være sammen med Mats, når de lærer seg å snakke bedre sammen. Kanskje hun skal være med Simen.. men denne serien er ingen kjærlighetshistorie hvor jente møter gutt og alt blir bra. Dette er historien om Ella. Og hun har en kjempefin venninne!

82
Betty

Jeg har både vært som Ella, altså elendig på å gi signaler, og som Mats, altså frustrert over at det aldri var noen signaler å få.

Hvert forholds dynamikk er forskjellig.

Nå er jeg heldigvis litt eldre, og kommer aldri til å være verken Mats eller Ella igjen. Kommunikasjon. B

83
Snart klipp?

jeg håper på litt flere klipp og lengre episoder fremover. Siste episode var bare 16 minutter

84
Panda

Nei?! Møte Mats?! Betyr det at hun har tenkt å reise til Lillestrøm??? Ikke lurt...

85

Hvorfor er det så dumt?

86
Vente Bente

Skal Ella ALDRIG tale med Mats?????

87
Flowerpower

Si at du er sjuk i morra for å dra til kjæresten? Kan hun ikke dra etter jobb? Kjæresten er døgnåpen og hun har en del timer etter jobb før hun skal på jobb igjen. Jiiz.

88
emma

elsker bare den serie.
Kommer det flere sesong???

89
Hvorfor ikke flere innlegg?

Jeg syns at denne serien tar opp mange viktige temaer som de aller fleste mennesker møter på i dag, det eneste som trekker serien ned er hvor få oppdateringer det er. Hvis det hadde kommet flere innlegg hyppigere ville det vært enda enklere å sette seg inn i Ellas liv og det ville vært lettere å bli kjent med birollene i serien, uten disse innleggene blir serien ekstra langsom og mange mister interessen noe som igjen gjør at flere faller av lasset og velger å ikke følge med.

90

Dette tar for lang tid syns jeg, mellom hver episode. I en slik situasjon tar det ikke over et døgn før man snakker med personen? Hadde ikke jeg gjort hvertfall.

91

Er så enig! Synes det er helt urealistisk at Ella snakker med Sus om at hun skal møte Mats i morgen, men vi ser ingen samtale mellom Ella og Mats om dette. Kvelden før hun lissom skal TIL Lillestrøm for å møte han etter en ganske wow hendelse på lørdagskveld.... det er 2 døgn siden.

Ikke nok med at det blir urealistisk, men det gjør at framdriften i historien uteblir. Går jo så treigt atte hjælp.

Forstår ikke hva redaksjonen til denne serien driver med sånn rent historiemessig.

92
Er det bare 1 chat i dag????

Nå går det tregt....

93

Ærlig talt, bare en liten chat om dagen? Det er ganske skuffende

94

Serien tar opp så fine og viktige temaer, men det er altfor få oppdateringer..! Ser veldig mange andre mener det samme, så håper produksjonen tar med seg innspillene.

95
Enig med deg Sol

Kan dere være så snill å gi oss litt flere oppdateringer? Og husk, vi er vant til Skam - hvor det var lag på lag med opplysninger og hint som gikk inn i hverandre. Ikke for å lage noe presentasjonsangst, men kan dere være så snill å tenke på det? (Mulig det allerede er mye her, som vi ikke ser ennå - håper det??). Men, digger at dere tar opp så viktige temaer. Men, please litt flere oppdateringer, ting og hint vi kan gruble på??❤️

96
Utålmodig berte!!!!

Nytt klipp takk??? ??

97
Gary

hallooooooooooooooo!!!

so slooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwww

98
Mine spekulasjoner

- at Ella drar til Lillesand i dag uten å avtale nærmere klokkeslett med Mats. Hun følger Susannes anmodning om å få samtalen overstått og dropper jobb. Mats vet hun etter planen skulle vært på jobb, så Ella dukker overraskende tidlig opp og oppdager at han har damebesøk av studieveninnen som også var inne i samme bachelorinnspurtboble. Hun gikk i helt grønne klær på forrige fest (referanse til den grønnkledde fristerinnen i Peer Gynt?) og kom med kommentar om at hun skulle ikke ta fra Ella "alt" (om snacksen). Ella blir lettet og får en samtale med Mats hvor de er enige om at de begge har gjort feil og at de ikke passer sammen.

- Ragnar har hjertesorg for kjerlighet som ikke ble noe av (ref instagramen hans). Han råder Ella til å ikke gi seg på noe som føles så riktig (Simen), og til slutt blir E+S=sant.

- Susanne og Parsa bryter når Parsa ikke greier å gi slipp på Guro. Han inviterte ikke engang Susanne til forrige fest. I tillegg til at Mats har sagt at Parsa hverken greier å være alene, at "det er bare sex" - no big deal liksom. (Det støtter også det jeg tror om at Mats har hatt en på si å trøste seg med under bachelorinnspurten - i tillegg til at han litt klønete uttalte at det ville jo ikke bli som å ta med seg damen om Ella ble med til India.)

99
S + P = sant

Fin løsning! Men kanskje Parsa er litt rar fordi at han vet at Mats har en greie med den grønne fristerinnen og da vil han helst unngå å tilbringe for mye tid med Ella/Susanne for han føler seg litt utilpass i denne situasjonen. Han ønsker ikke å forræde Mats, men han vil heller ikke blir nødt til å lyve til Ella/Susanne og da er det like greit å unngå dem...

100
Jadda! @ mine spekulasjoner

I’m with you! Vi går for den?

101
Дарья

Россия нуждается в вашем сериале <3

102
Utålmodig

Okay, så må der da snart komme klip?? Hvis hun melder sig syg fra kobb i dag for at mødes med Mats, så må det være fordi hun tager hen til ham tidligt på dagen..?

103
vegard raaen folkedal

veldig bra