Mats Danielsen Aktiv nå

23:59

Mats:
Nå tror jeg det bare er printing igjen så er jeg ferdigggggg
Ella:
Nesten i mål!
Ella:
Jeg sovner nå men heier på deg ❤️

00:30

Mats:
OK stryk det jeg skrev
Mats:
Parsa og jeg har formatert alle fotnotene og alle kildene feil
Mats:
Må gå gjennom hele dokumentet på nytt :))))))))

01:33

Mats:
Det er ingen igjen på lesesalen. Bare oss og nattevakten
Mats:
Vi har blitt en slags trio

03:12

Mats:
Parsa ser ut som en reklame for redbull hvis de som lagde den hadde som mål å selge minst mulig redbull

03:51

Mats:
Er så trøtt. Ser syner
Mats:
Fire små versjoner av deg i foodoradrakt sykler rundt hodet mitt

04:28

Mats:
Nå går nattevakten
Mats:
Sikkert ferdig ferdig med oppgaven sin

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

58 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Helene

Greit Mats har sine dårlige sider, meeen at det er Ella han har monolog med midt på natta når han vet hun sover og det er hun han deler tankene sine med i bachelorinnspurten er jo et godt tegn. Hvem ville du sendt meldinger med på natten dersom du var våken og trengte noen å snakke med? En du ikke brydde deg om eller som ikke betød noe for deg?... Nei...??‍♀️

2

Han har lo ALTID monolog med hende. Han lægger jo ALDRIG mærke til om hun er med på hvad han siger eller gør.
Han går i seng med hende når hun ikke har lyst. Han beslutter Indienstur uden at bemærke at hun ikke har lyst - han venter ikke på svar, hverken om dagen eller om natten.
Han stikker sokker i hovedet på hende som forspil.
Det er altså ikke et tegn på kærlighed, det er bare et tegn på at han kører sit eget løb oppe i hovedet.
Det er synd for ham, fordi han er måske faktisk ret ensom i sin egen nørdede verden, men at han tekster Ella midt om natten er ikke et tegn på kærlighed - det er bare hans sædvanlige monolog, som hun skal være modtager af - selv når de har sex!

3
jente-Chris

Enig. Han bryr seg om Ella. Han er nesten ferdig med oppgaven og tenker på det neste han må takle: å kjempe for et vaklende forhold.
De passer kanskje ikke sammen, men han er kul nok, han. Bare han blir sammen med en som ser ham, så blir det nok veldig bra og han slutter å opptre masete. Jeg foreslår en date med jente-Chris fra Skam.

4
JenteChris2

Han tar ikke hensyn til at hun sover.. og tror ikke han føler forholdet vakler.. jeg synes han virket litt sånn rar da han fortalte om sammenkomsten på lørdag.. kanskje han har noen skjelett i skapet selv?

5
Njaa

Vet ikke helt ass, Ella skal jo sove - hun skal på jobb. Hvis han tenkte litt lenger ville han ha skjønt det og ikke sendt meldinger hele natta.... Det er å ta hensyn. Og de meldingene han har sendt inneholder jo ikke akkurat et dødsviktig budskap, egentlig bare babbel som han kunne sagt i morgen i stedet.

6
Batcat

Hvis man ikke vil bli forstyrret på natta så er det ikke værre enn å sette på nattmodus. Det faktum at Ella ikke våkner av disse meldingene sier meg at hun har det. Det tipper jeg Mats vet i såfall.
Jeg liker ikke Mats spesielt godt jeg altså, men jeg syntes mange av dere dømmer han voldsomt uansett hva han gjør. Enten han er tilbakeholden mot Ella, eller gir henne oppmerksomhet.

7
Njaaa

Det er slikt kjærester gjør.

8

Eh det jeg ser er en som er så selvopptatt at han ikke bryr seg om Ella som skal på jobb om få timer.
Han har jo også Parsa der.
Ja, jeg vet det er stress i innspurten på så viktige oppgaver, men når Parsa ofrer seg for å hjelpe ham og Ella har kun vært støttende så må han også se andres begrensninger, men han virker helt grenseløs i forhold til andre mennesker. Beklager, men det er sånn jeg tolker ham.

9

Virker som om du HM er bare bestemt på at det ikke er noe bra med Mats og alt han gjør er negativ. Flere kjærestepar inkludert meg kan finne på å sende meldinger til hverandre, selvom den ene sove. Men det kan også være utrolige gøy å våkne til sånne meldinger. Mats er da ikke selvopptatt fordi han sender meldinger til hun på natta, kan være det var sånn de var før men nå har Ella endret seg? Hun som nyforelska hadde sikkert elske det. Og han og Parsa hjelper jo hverandre, de går samme studie og skriver bacheloroppgave.

Samtidig, så har Ella gjort noe av det verste en kan gjøre i et forhold, nemlig være utro. Så den mest selvopptatte her, er Ella.

10

Parsa ofrer seg ikke, han skriver på sin oppgave han óg. Mats og han går jo samme studiet.
Selvopptatt? Kanskje litt, men ikke noe mer enn folk flest eller andre i denne serien.
Og jo, han bryr seg om Ella, på sin måte.

11
Morgenfuglen

ENIG! Her er to mennesker som prøver, de bryr jo seg om hverandre, men dessverre passer de ikke sammen. De har begge sine feil og de gjør hverandre dårligere. Begge fortjener lykke og kjærlighet. Håper de finner det med noen andre. Noen som kan utfylle dem og gjøre dem bedre. Noen son kan fylle livet dems med ekte kjærlighet.

12
Selvopptatt

Er ikke noe av poenget at man som ung har litt nok med seg selv og ikke ser andre? Ella burde egentlig også være mer selvopptatt og tenke litt mer på hva hun vil selv i livet.
Forventer et oppvask møte på lørdag med en skikkelig krangel, der Mats har skjønt at Simen ikke bare er en kollega.... (genseren?) Mange løse tråder ennå. Mads leverer oppgaven og Ella må levere sin..... (si fra!)

13
Helene

Altså, plager eller vekker henne? Tviler. Hvilken 19-åring har på lyd på telefonen sin nå om dagen? Mobilen min har vært på lydløs siden 2010?
Men ja, han er opptatt av sine greier, men Ella da, hva er hennes greier? Hun dilter bare eter og lar Mats sine greier bli hennes greier. Hun må snart ta et standpunkt og bestemme hva hun vil.

14
2010

Gammel mobil du har

15

Nå er hjertet ❤ men mitt hjerte knuser for Mats. Han skjønner at noe er galt?

16
Så relaterbart

Att sitta vaken hela natten med uppsats och skicka meddelanden till en sovandes kjæreste. Men det är snart över, Mats. Ge inte upp!

Eller hmmm...

17

Huff stakkars Mads

18
%$#@!

Shit, Mats er træls. Ella sover og skal på kobb I morgen jo.

19

Jeg vet ikke hva træls betyr, men ja, her viser han lite hensyn.

20

træls: irriterende, kedelig, belastende.

21

Træls: irriterende, besværlig, sur. Det har mange små forskellige betydninger.

Tjae min exkæreste gjorde osse den slags til mig -enten synes jeg det var hyggeligt at blive vækket af eller dejligt vågne op til.
Ikke sikkert ella gør det..
Men okay, hun skylder da big time, for alt det hun render og laver.

22
Mari

Hun har endret kontaktinfo til Mats på tlf fra Mats ❤️ til Mats Danielsen...

23

=0 Jøss. Godt observert!

24
Neida,

Neida, på sms er han Mats ❤️ og på Messenger Mats Danielsen.

25
Leonora

For en stusselig type

26

Synes han virker ekte jeg. Typiske tanker og meldinger i den desperate innspurten av en oppgaveinnlevering, synes jeg. Og han deler dem med Ella, så han bryr seg jo mye om henne. Men han er ikke riktig for henne, og kanskje ikke hun for ham heller, så nå må du ta ansvar for livet ditt, Ella! Shit is really about to go down, mye verre enn det behøvde å gjøre...

27
Navnet over samtalen

Er bare Mats Danielsen og ikke Mats ❤ som det var tidligere

28
Razz

Denne samtale foregår på Messenger og der har man blot sit eget navn. På SMS hedder han så vidt vi ved stadig “Mats ♥️“

29

Det er Messenger 🙂

30

På Messenger har det alltid vært Mats Danielsen. Det er på SMS det er Mats ❤.

31
Face

Det var på sms han het Mats ❤ . Denne chatten er i messenger.

32
Blankkkk

Det er messenger, på SMS er det Mats ❤️

33
Andreas i Lisboa

HELT særiøst? Måtte dere gjenta det det FEM ganger?

Hadde holdt med én enkelt kommentar med ei oppklaring, men NEIDA!

Sorry, jeg skal gå å få morgenkaffen min nå jeg <3

34
Lise i Andreby

Ikke så lett å gjett hva andre har kommentert før kommentaren er godkjent.

God kaffe 🙂

35
Skamvie

Jag tycker inte det här visa att han bryr sig om henne Han bara ösa på, det är relaterbart såklart. Men han har Parsa på sin sida. Slösa ingen tid på att skriva dumma monologer, jobba på o sov istället Mats! Han vill bara ha hennes medlidande och uppmärksamhet för sig själv. Det måste vara så slitsam att hela tiden behöver heja på honom o motivera honom utan att få något postitivt tillbaka! Han bara gnälla på. Och han verka som en sån person, det sluter inte med inlämningen, det fortsätter med något annat sen säkert (Tänkt dig gnället på resan genom Asien OMG).
Plus att han skriver att hon cykla i foodoradrekt i hans hjärna -lagom onödig referens till tidigare samtal. Hade jag varit hon hade det gjort mig ännu mera pissed off, det är inte söt, han nedvärdera henne med det för hon har ingen plan för sin "karriär" eller sitt liv. Så rant over..

36
latex

Han burde skrevet i LaTex, da hadde han unngått å gå igjennom dokumentet på nytt. Håpløst å skrive i en editor som ikke kan formatere slikt på ett sted!

37
Skamvie

LaTEX dont remind me, Skrev mitt arbete i det men det fanns inte rätt fucking citeringssystem för tyska universtet i det heller, så bara en massa bök med formattering ändå. MEN håller med ändå 1000 ggr bättre än att skriva i word. hade ju skjutet mig istället. lol

38
Line

Tipper korthuset raser sammen nå som Ella ikke føler hun må gå på tå hev for å ikke distrahere Mats fra bacheloroppgaven! På festen på lørdag kommer Parsa til å finne tilbake til gamlekjæresten, Susanne blir desperat, Ellas undertrykte følelser bobler over i forbannelse og frustrasjon og de avbestiller India-turen. 🙂

39
Og kanskje

Christian, Susannes Tindergutt fra E1 dukker opp på festen? Spent...

40
Skamvie

Ohh det vore nice. Han var iaf fint för ögat 😉 och kan skapa lite acton o DRAMA please!

41
Mats nå

Tänk om Mats blir sig själv igen nu när allt är färdigt och den långa stressen är över. Tänk om Ellas mamma faktiskt hade rätt, att det kan vara ett tillfälligt hinder på vägen och att Mats snart är klar för att komma ut i arbetslivet, att han vet precis vad han vill och i Ellas ögon vet precis vem han själv är, så kanske hon konsekvent har blivit mer irriterande på honom och situationen för att hon egentligen är avundsjuk på honom och har varit det sedan hon varit så frustrerad på sig själv? Det ska bli intressant att se och lära känna Mats nu när oppgaven är färdig. Ingen är skurk och inget svart/vitt.

42

Susanne er jo litt som Simin hvis Parsa blir sammen med dama si igjen. Det kanskje får henne til å våkne.

43

Ella er UTRO!
Mats sender sms'er om natten.
Hvad er værst?!?!?!

44
MATS

Han tenker bare på seg selv akkurat hele tiden og null tanke til Ella!!

45

Hvis det er 'nødvendigt' for hende at være utro, hvorfor blir hun så hos ham? Det forstår jeg ikke.
Okay han er ret optaget af meget andet, så har hun ret til at være utro?
Vild mærkeligt at folk retfærdiggør hendes handlinger, fordi de synes han kun tænker på sig selv og hans opgave.

46
Mats meldninger

Jeg har da aldri våknet opp fra facebook-meldinger. Dere må våkne opp sekunda kjæresten din beveger seg i sengen ved siden av deg? Har litt respekt for henne? Jeg synes han er søt her og jeg ville være glad hvis jeg så at kjæresten min tenker på meg når han er stresset å finner fred i å sende meg meldinger. ?????

47
Frk Foodoora

Mats fantaserer om at Ella skal sykle rundt med mat til folk. Rart.

48

Ja, ikke?
Hverken sødt eller ondt ... bare mærkeligt.
Troede først det var en slags... tyrolderdragt eller noget. Med fedorahat. Googlede det så og *undrede* mig!

49
Overreagerer

Føler alle i kommentarfeltene til blank overreagerer på alt Mats gjør. Det er jo hyggelig at han tenker på henne når han er sliten og lei. Det er ikke hensynsløst eller egoistisk og sende henne meldinger midt på natten, når det er åpenbart for Mats (og oss) at hun ikke har våknet av disse, omg

50
Josefine Stovning

Kult!

51
August

Er vi HELT sikre på at Mats faktisk er på lesesalen?

52
Klara

Nu är han färdig. Gör slut nu Ella

53

Dette er ikke søtt og omtenksomt. Det er å bære masete og plagsom. Ella sover. Eller prøver i hvertfall. Mats tar ikke hensyn til andre enn seg selv. Meg, meg, meg. Hadde en eks som bar helt lik. Sendte meg tusen meldinger når han visste jeg måtte sove eller var opptatt på annet vis. Eller så dekker han over noe annet. Visste ikke at lesesalen bar åpen hele døgnet, men den er kanskje det noen steder??

54
Amalie

Jo, lesesaler kan være åpne hele døgnet.

55

Hvis det er Blindern han Mats studerer ved, så er det ikke åpent. Alle fakulteter har stengt mellom senest 24 og tidligst 06 (med mindre man er master/doktorgradsstudent eller ansatt). Så om nattevakten virkelig hadde vært der hadde han nok kastet dem ut for lengst. Det er heller ikke sånn at nattevaktene henger på lesesalen på natta. De sitter på et kontor ettellerannet sted og går en runde nå og da for å sjekke at alt er som det skal overalt. Tror også OsloMet(HiOA) og BI stenger rundt 23. Så virker mistenkelig. Eller så har ikke Blank-produksjonsteamet gjort ordentlig research.

56
Amalie

Hvem printer bacheloren sin???? Den skal jo trykkes.

57

Leverte bachelor på SV i fjor. Det var kun over nettet. Så printer man den ut for å ta bilder til Instagram 😉

58
Miri

Jeg tror dere legger for mye i de meldingene sendt ifra biblioteket midt på natten ? alle som har gjort all-nightere for å få oppgavene sine ferdig kan relatere til uendelig mange timer med kjedsomhet, selvmedlidenhet og selvironi. Å spamme meldingsinnboksen til folk som sover er slettes ikke uvanlig ??
Kjenner meg altfor godt igjen i Mats her ?