Susanne Gressum Aktiv nå

14:31

Susanne:
Hei livspartner
Susanne:
Mamma vil legge ut leiligheten for leie. Tok bilder av rommene våre og sendte til henne
Susanne:
Håper det var greit?
Susanne:
Ryddet bort alle pornobladene dine først ?
Ella:
Haha, null stress!

14:55

Susanne:

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

121 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Signe

åhh åhhh.... Nu kan hun virkelig ikke aflyse, for nu har hun heller ikke noget sted at bo i 3 måneder....

2
Hallo !

Null stress - det skal være sikkert! Ikke noe klipp siden torsdag ?

3
Ja....?

Hva skjer?

4
Null stress

Det kan jo sikkert ordnes, om hun får ordnet opp med Simen?

5
Signe

Men selv hvis det ordner sig er det ikke sikkert de kan bo sammen i 3 måneder. Men okei okei: null stress!

6
?‍♀️?‍?‍?

Perfekt for studenter eller liten familie.

7

Tror folk virkelig en seksuelt aktiv nittenåring ikke bruker prevensjon?

8
What

Hæ? xD Det står "perfekt for studenter eller en liten familie" i annonsen

9
Liten familie....

Tror vi at Ella er gravid...?

10

Maybe she got and STD tho

11
Huff nei

Det er sånn typisk klisje greier. Håper ikke det.

12

I hope not, because it would make the story boring. They're hinting it. Simen's name. Simen misplacing seeds, Ella watering plants with hands. They didn't use a condom (we don't know she used some kind of contraception). I hope they're just trolling us, and the seed is the seed of... discord.

13
Line B

Neeeeeei nå baller det på seg for Ella

14
Dansker

Cool at lejligheden faktisk er sat til salg på hjemmesiden. Elsker de små detaljer ved serien, der gør den mere realistisk.

15
Soho

Men det må være irriterende for dem der ikke følger med i Blank og søger lejligheden, hvis det er en falsk annonce ?

16
Nordmann

Enig. Jeg liker også at den offisielle Instagram-kontoen til Universitetet i Oslo - unioslo - har kommentert på Mats' siste bilde. Alt dette får det til å virke så ekte.

17
Ninja

Men hva er det for en jakke som henger i gangen der?

18

Ikke Simens jakke, den er rutete

19

Tror ikke det er Simens - om man ser avsnit "søndag 13.05.18 kl 0.14" då hänger den allerede i entrén

20
Simenella

Er det Simen sin..?! ?

21
Runar

dette programmet er for ekte! ❤️

22

Pludselig bor Ella i Plantasjens lagerrum.

23
Tonje

Kjenner meg så igjen! Men skjønner ikke helt hvorfor det skal være SÅ vanskelig å gjøre det slutt. Hun bor jo ikke sammen med Mats? Det er litt mer komplisert når man er samboere, mtp. å flytte ut osv. Men den Asia-turen erstatter vel på en måte det i denne serien kanskje. Men likevel. Synes kanskje det mangler litt om hvorfor hun på en måte er så avhengig av Mats? Eller synes det er så vanskelig å gjøre det slutt? Er det fordi hun sliter psykisk og har han som en støtte? Er hun avhengig av å ha noe stabilt og at noen er der for henne (noe han på en måte ikke er men dog)? Blir veldig overfladisk. Skjønner at det kan være vanskelig å gjøre det slutt, men mangler den linken om hvorfor det er så vanskelig. Greit at hun kanskje synes det er vanskelig å si i fra og hevde seg, men mangler litt bakgrunnsinfo.

24
Blann

Er det ikkje bare at ho sliter med å finne ut kva ho vil?

25
sille

Jeg tror en af grundende til at Ella ikke kan gøre det slut med Mats er at hun i lige så høj grad føler sig ansvarlig overfor Susanne i forhold til rejsen. Susanne glæder sig, har fået fri og har følelser for Parsa.

26
Saga

Jag tror det svåra är att Mats egentligen inte gjort något fel och älskar henne villkorslöst, och hon vill verkligen besvara hans känslor - men kan inte längre göra det. Det är svårare att göra slut när det inte finns någon yttre omständighet att skylla det på(förutom otroheten nu:O)

27
Vanskelig

Jeg synes det er så vanskelig å få tak på Ella. Nå har vi fulgt med på livet hennes i flere uker, men hva vet vi egentlig om henne? Hun bor sammen med Susanne, og har en kjæreste hun ikke liker spesielt godt. Jobber på plantasjen, men hva mere? Jeg vet nesten ikke noe mer enn dette. Jo selvfølgelig at hun liker Simen. Men ingenting mere, det er veldig tomt og overflatisk. Håper vi snart får se den ekte Ella, for dette er meningsløst....

28
Julie

Helt enig. Karakteren hennes er dårlig bygd opp

29
Eller

Ella er blank.

Vet ikke hva hun vil eller hvem hun er. Dilter etter andre uten måling mening. Flytta til Oslo fordi Susanne hadde jobb, Susanne som har mål om å starte egen restaurant og jobber seg oppover. Møtte Mats første dag hun var i Oslo, og han falt pladask. Blir med på hans fester, selv om det virker som hun syns det er kjedelig. Vet ikke hva hun vil og bare blir med på tur.

Ella må lære seg å være ærlig med seg selv, reflektere over hva hun vil og følge hjertet sitt.

30

Å være blank betyr også å være blank/blankpusset, uangripelig, plettfri. Den evinnelige tannpussingen til Mats og Ella peker kanskje på at begge er opptatt av å få unna eller fjerne alt som er
vanskelig? For heller ikke Mats er god på å ta tak selv om han VET det er noe gæli ?

31
Smenella

Vi får nok flere svar etterhvert.

32
biib

kanskje den linken rett og slett skal være at hun er ung og umoden?

men er enig at det er generelt veldig lite bakgrunnsinfo om henne og hun har jo ikke akkurat av den typen som gir sånn kjempe inntrykk av hvem hun er.

33
Emelia

När kommer nästa avsnitt?

34
Andreas i Lisboa

Dååååårlig ide!

35
Åååneiii..

Dette går alt for fort. Nå blir det enda vanskeligere å ombestemme seg for Ella!!!

36
JenteChris

Ella Ella.. nå må du få gjort det slutt med Mats.. herregud det blir drama i morgen! I'm sure! Skjer sikkert noe med Parsa/Susanne/Guro også.. har på følelsen av at Mats driter seg ut med noe..

37
Krøll

Mats er forelsket i Guro. Det blir litt merkelig stemning mellom han og Parsa. Mats bestemmer seg for å satse på Guts/Maro og avbestiller billetten til India (ja, han kjøpte avbestillingsforsikring). Simen får penger fra uventet hold og blir med Ella og Sursa/Parsanne til India. Ella og Susanne klarer ikke helt å bestemme seg for hvor de skal videre og bare blir i India.

38
oslo

hahaha liker at du fikk med at han i din visjon har bestilt avbestillingsforsikring. 😀

39
Ragnar

Ella må flytte inn til Ragnar!

40

Jaaa det hade varit helt perfekt!!

41

Stakkars Ella da. Til nå har jo Ragnar bare vist seg skravlete og morsom, men han er jo helt forskjellig fra Ella. Men han kan jo ha en dypere side også da dom vi ikke ser?

42

For nå som oppgave er levert, tur bestilt og leilighet bortleid....da smeller det
Mads får vite sannheten

43
Ragnaaar ???

Krysser fingra for at det skjer ??

44
Cecilie

12.000 kroner for 54 m2??? Det er jo vanvittigt!

45
Cecilie

Jeg synes stadig, at det er en vildt dyr husleje!

46

12. 000 kr. for en 3 roms i Oslo sentrum er litt for godt til å være sant! Jeg hadde slått til med en gang om jeg hadde trengt leilighet!

47
Ja, billig

Men det er sikkert fordi det bare er for 3 mnd. Hadde sikkert kostet mer ellers.

48

12. 000 kr. for en 3 roms i Oslo sentrum er litt for godt til å være sant! Jeg hadde slått til med en gang om jeg hadde trengt leilighet!

49
Ca. 9350 DKK

Og i Oslo. Ikke så stor forskel ift. mange lejligheder i Aarhus og København (med tanke på, at det meste er dyrere i Norge end i Danmark).
Når det så er sagt, betaler de stadig mere end vores minirækkehus på 84 kvm og 20 kvm kælder i Aarhus C

50
Leiepriser i Oslo

Prisene i Oslo har steget mye. Jeg eier min egen, men min vennine bor på 35 m2. Hun har ett soverom og balkong, og betaler 13.000/mnd.

51

???

52

Billig i Oslo sentrum!

53
Oslo

Det er Oslo det er snakk om.

54

Vanvittig billig ja?

55
Skamvie

Ok, nu förstår jag varför hon har inte sparat några pengar med SÅ mycket att betala för hyra. Vad få en vanlig plantasjen anställd i lön då? Mer än 20 000?

56

I Stockholm betalar man i snitt 12 000 för 1 Rum och kök innanför tullarna. Då har vi även otroligt mycket mindre i lön än Norge har ?

57

Såvidt vi vet jobber Ella fulltid, og det ser ut til at hun tar på seg en del ekstravakter i helgene. Så jeg vil gjette hun tjener ca 25 000 netto.

58
Skamvie

Vad har hon gjort med alla pengar då att det inte är något över efter hyra mat och skoj för att spara ihop för sådant som flygbiljetter? Hon har ju jobbat mer än ett år. Är det så dyrt att leve? Känns inte som hon har dyra hobbies, förutom supa och festa ibland?

59
jobb

Aldri i verden om hun tjener 400.000 i året for jobben på Plantasjen.

Tipper hun har rett i underkant av 20.000 i mnd om hun jobber bortimot fulltid.

60
Hæ?

Hun tok en helgevakt pga Simen?
Men de deler leien - pluss at leiligheten er Susannes mors. Så selv med lavere lønn funker d fint vil jeg tro

61

Hun virker som en som stort sett sier ja og stepper inn når det trengs. Derfor blir det nok en del ekstravakter og tillegg

62

Digger susannes livsglede og humor

63
Blank

Hvilke andre tv-shows har falske annonser liksom?? Elsker hvor gjennomført det er.

64
Billig

Jævla billig for 3 rom i oslo!

65

Og på ytterdøren henger de to tegningene som før. Den ene av en by/gate med fine farger, sol og finvær, den andre i mer gråtoner, storm og kaos.
Siden den henger på døren, er det symbolsk på de valgene hun må/bør ta?

66

Den ene er av Audun Hetland, en bergenser som er i ferd med å drukne på torget og den bergenske dikteren Ludvig Holberg som redder hen ved å strekke ut en paraply. Det andre er et rart litt abstrakt bilde av en sovende person og en grønn hund liggende i en seng. Fritt for tolkning.
Legg også merke til all annen kunst i leiligheten, mye interessant. Veldig mye av Munch sine motiver er dradd inn i serien, i alt fra kjøleskapsmagnet i andres leiligheter på fest til det kjente Elskende kvinne som hun har over sofaen. Flere av motivene fra Munch kan kjennes igjen i ulike scener. Veldig interessant.

67
Trinity

Hun kommer aldri i verden til å dra

68
India

Tror ikke jeg heller. NRK har umulig råd til å sende et helt team til India for å filme episoder.

69
Pornoblader

Ella klarer seg fint uten pornoblader. Det beviste hun den natten hun hadde med Simen. De startet med en stilling opp mot døra, men de fortsatte jo i senga. Og jeg er sikker på at de hadde en het natt med flere stillinger, som de fant ut av på egenhånd. Når kjemien stemmer er det er jo bare å slippe seg løs.... Da blir det mer spenstig enn den kjedelige sexen hun tydeligvis har med Mats, hvor det ikke går for henne.

70
Orgasme - orgasm

"Går for henne" = orgasm

71

Mere series!♡♡♡

72
Sara

Usympatiske Ella holder alle for narr. Det er helt greit å være innesluttet og konfliktsky, men msn kan ikke la alle rundt seg legge planene sine på bakgrunn av egne løgner. Håper Ella snart slutter å være egoistisk, og snakker med de rundt seg i stedet. Selv om noen nok blir såret der og da, er det bedre å få lov til å ta egne valg så velinformert som mulig, og ikke basert på andres løgner.

73
Linn

Lurer på om vi får noe klipp i kveld? ? Ellers må det jo komme et langt klipp i morgen siden vi bare har fått 8 min med klipp til nå. Står i hvertfall på NRK nett-TV sin side at 6. episoden skal komme kl 06.00 på søndag, og vi må vel få en episode som er på mer enn 10-15 min vel ?

74

Står at episoden på søndag varer i 16 min, noe som virker rimelig da det bare er klipp fra torsdag-lørdag denne gangen.

75

Neste episode varer 16 min så det er kanskje bare ett litt langt klipp i morgen da

76
Dere som lager dette

Kan dere pliis snart gi oss noe orntlige greier? Det går så seint, vi kjenner ikke Ella ennå. Vær så snill - vi ser ikke hvem Ella er....

77

Ha ha null stress NOT!!!!!!

78
Null stress nullstress null stress null stress null stress

Presis: null stress ...

79
Julie

Jeg trodde det skulle komme en lang episode i dag, som ga oss det vi skulle hatt under streiken. Disse folka skal vel ta ferie på et tidspunkt, så da må det jo komme mer/ lenger episoder enn det pleier

80
Håper

At den strofen de øver på fra nasjonalsangen i klippet "Ja, vi elsker", altså: "har vår Herre stille lempet, skjønt det mørkt så ut" skal vise seg å bety at det ordner seg selv om det ser mørkt ut nå (uten at det trenger å ligge noe religiøs i det).

81
Timian

Selv om jeg forutsigbart nok blir mer sjarmert mørke, tenksomme Simen enn lekne, skravlete Mats, er ikke "Jente er kjæreste med gutt. Jente treffer annen gutt. Jente blir forelska i ny gutt. Jente går fra kjæresten. Jente får ny kjæreste" en særlig nyskapende idé. En spennende variant av at Mats og Ella finner ut av ting er faktisk mer nyskapende enn at Ella dumper Mats for Simen.

82
Dutchie

Can somebody explain the open bag with chips in the kitchen. (photo's of the apartment on the website!) Symbol for what?
I'm breaking my brains over it but can't find anything.

83
Maybe

Ella has gone from hiding chocolate under her bed (from a chat with Susanne early in the show) to openly indulging and enjoying her life as she damn well please maybe?

84

Mats med masken - jeg lurer på om han skjuler noe. Noe med legning, kanskje? Har han en venn på si?

85
Blank...

... nu må I altså snart komme med noget mere! Jeg kigger ind flere gange dagligt, men mere af vane end af spænding. Historien er simpelthen for tynd denne gang! Ella får ikke været ærlig overfor irriterende Mats, skabede Susanne eller spændende Simen, og booker derfor en tur til Indien, hun ikke har lyst til. På bekostning af job og lejlighed. Det er ikke spændende nok! Hvor er point of no return, situationen med så mange kringlede facetter at den bare ikke kan løses? Jeg mangler en mere kompleks serie - og så er det lidt et problem at det er så svært at komme til at holde af både hovedperson og hendes nære relationer. Vi kommer ikke under huden på Ella, hun udvikler sig meget lidt, og selv bedsteveninden er bare top anstrengende. Selv deres venskab virker lidt søgt.
Så kære NRK, jeg vil så gerne, men I må altså ha’ lidt mere at byde på, vil I ikke nok? ??

86
Bergen

Ligger merke til en ting i annonsen. Susanne sin mor eier leiligheten. Men susanne har det minste rommet i leiligheten??

87
Bert

Er vel helt vanlig det. Så kan man leie ut det største rommet og få mer i leieinntekter.

88
Blodsukker

Brannfakkel:
Så vi egentlig at Ella trykket «Ok» da de skulle bestille billettene? I klippet med henne og Susanne spurte Susanne Ella om noe idet hun skulle bekrefte bestillingen, og kameraet dvelte et øyeblikk på nettsiden der det stod «Bekreft» eller «ok» el.lign, men hun trykket ikke. Kan det være at alt dermed går nedenom fordi de ikke har billetter til tur, men har sagt opp jobber og hjem?
Ella glemte jo søknadsfristen for studieplass, så det ville ikke overraske. Hva tenker dere?

89
Will

I Really thought a clip with drunk texting or drunk phonecall would happen tonight. But it’s 02:30 and still nothing..

90

er det bare mig, eller er det super uncool af Susanne bare at lægge lejligheden til leje (gennem mama self) uden liiiige at snakke med Ella FØR det er gjort? Det er sgu da ikke helt fed.

91

fast de ska ju åka? de har köpt biljetterna och allt är klart? ella är taggad och den som kommer till susanne och säger NU GÖR VI DET HÄR. läste också att susannes mamma äger den? ingen annan vet vad ella har gjort eller tänkt om resan, hon låtsas som ingenting och fortsätter stoppa huvudet i sanden. ska bli intressant och se hur hon att sig ut den här sopoan.

92

Det har du ret i. Nu skal Ella i sving

93
Realistisk

Liker at det er så realistisk. Skjønner ikke de som klager over at det ikke skjer nok. Er da mer enn nok å rydde opp i her.

94
Klara

Jag tror det kommer ske ting ikväll. Blir spennende

95
Fest

Det tror jeg og. En fest annonsert over tid, kan bli drama en eller annen vei.

96
Jeg også

Ja, i kveld må det bli drama. Bomben slippes for Mats, med mulig nedtur for Susanne også dersom Parsa blir sammen med Guro igjen. Tror ikke vi får se Simen. Men jeg er absolutt klar for å bli overraska, bare kom med det. Klar jeg.

97

Drömde att alla flyger till Indien utom Ella som lämnar dom andra på flygplatsen och istället letar reda på Simen. Tror inte det blir så men det var en spännande dröm

98

Louise har lagt ut bilde av Simen på Insta. Fra jobb da. Blir det firkantdrama???

99

Ella har størst rom, selv om Susannes mor eier leiligheten. Kanskje fordi Ella betaler og Susanne bor der gratis. Eller siden Ella har kjæreste og Susanne er singel. Eller siden Ella er hovedpersonen i serien og det er lettere å filme i et større rom.

100
dansk

Jeg bliver ved med at opdatere, kan slet ikke koncentrere mig om eksamen her. Glæder mig til næste klip!!

101
Oops

Ja, jag försöker revidera till ett prov på måndag men jag behöver sluta varje fem minuter för att kolla på en ny klipp...

102
Men..

Ref. eneste gangen vi har hørt fra Ella sin pappa: tidlig i sesongen etter at Ella glemte å søke snakker han om demens i familien, glemsom gjeng osv. Hva er dette for et frampek? Er det ikke feil dato der Ella skal til å bestille tur? Noe mer hun har klart å vimse til?

103
Maybe

Det kom i allefall frem i den chatten fra faren at Ella er fra et gammelsk tradisjonsrikt portugisisk familienavn. Jeg tolket dette til å bety at hun er en som følger tradisjonene og gjør som forventet av henne på en måte. Mulig hun også er oppdratt katolsk, med det medfører seg av tanker omkring synd, skam og familieforventninger?

104
Haha

Jag tror Simen kommer kommer bli arg och svartsjuk ikväll och att han hatar när folk ljuger och otrohet så han gör en John i Desperate Housevives och berättar för Mats om tröjan och Mats förstår.

105
Åh åh

Louise har lagt et billede op af Simen på sin Instagram. Lur mig om disse to ender med at have noget kørende.. der må også være en god grund til at folkene bag blank har lavet en insta profil til hende.. hmmm

106
Lisa

Min teori också!

107
Neeeej

Det får inte bli så!!!!!!

108
Flowerpower

Venter på nye klipp?

109
Gjertrud

Neste episode heter «glad vi ikke krangler» er det Mats eller Ella som sier det? Tipper Guro og Parsa kommert til å krangle ?

110
???????

Er du synsk eller?

111

Hvor ser du egentlig de neste episodene? 🙂

112

Ser at episoden bare er 16 min... det er lite.

113

Hvem sin fest er det de skal på i kveld?

114
Maybe

De skal til Parsa. Vet ikke om Mats bor der også. Vi har vel ikke vært hjemme hos Mats.

115

mats tror jeg.

116
Rebs

Kommer det nytt klipp i dag?

117
irriterende

ikke noe ny episode på to dager?

118
Hallo

Når kommer neste klipp, begynner å ta litt for lang tid

119
Folkens

Ha litt tålmodighet. Sus har tatt på seg finkjolen på bildet på insta. Så de skal nok på fest. Det blir nok en ny episode snart