Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

226 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Nasse

JEG DØØØR!! Så korte klipp....!! GI oss mer!

2
Omagaaad

Jeg bare digger kommentar feltet?
Jeg ler meg ihjel av alle kommentarene deres.
Det er bare ?❤️

3
Hjæælp

OMG, Ella er så på atte hjæælp!!?
Hun klarer ikke å styre seg helt når hun har Simen for seg selv. Tipper han ble litt overrumplet av det kysset❤️

4
@Hjæælp

Ja, haha, jeg hører Eskilds stemme i hodet: "Du er såååå kåt nå"

5
Deutch

Ich sterbe!!!! SHEISSE

6
Rypa

Jeg kom hit for å kommentere JEG DØR jeg også???

7
Skamvie

Jag DÖR jag med!! Fyfan. Stakkars Simen. Ni bör för fan prata med varandra !!!

8

JAG DÖÖÖÖR med! Aaaaah!!

9
Gjertrud

Oh no!

10
durtrejG

Oh yeah^^

11
Ella

jaaaaa jajaja ajaja

12
Må bare si

Kommenterer her og i klippet «slett samtale» så er det Mats gjør ikke greit, enig i det. Men helt sykt å se hvor ekstremt mye hate han får i kommentarfeltet der, mens i klippet der Ella ligger med Simen er det bare hjerter og hjerteøyne omtrent selv om hun var utro(inkludert i dette klippet). Vedder på at de som kommenterer hate på matsklippet er de samme som skriker moralpolitiet til de som er i mot Ella. #doublestandards

13
Realisten

Det veddemålet har du tapt.
Ja, jeg er overrasket over hvor mange som mener her at verden må være svart-hvitt med absolutte verdier og har brukt ordet moralpoliti i reaksjon på at flere fordømmer et annet søkende menneske i så harde ordelag.
Nei, jeg har ikke kommentert hate på Mats annet enn at jeg kjenner flere gutter på hans alder som er selvsentrert og har tvilsom humor. Dessuten har han nok aldri opplevd før at Ella setter grenser. Kan forestille meg at han dermed sakte men sikkert har mistet oppmerksomheten for hennes grenser.

Men i bånn er jeg vel mest overrasket over hvor sterk det tradisjonelle monogame forhold står blant de som kommenterer her. Mitt forhold er annerledes og jeg er veldig happy med det. Alt for ung til å stenge oss inne.

14

Veddemålet har jeg tapt, innså ikke at kommentarfeltet var en konkurranse haha hjelpes. Du er dømmende som tror de som skriver sånt er unge. Og du og din kjæreste har vel avtalt å ha et annerledes forhold? Det er noe annet enn mats og ella, ellers hadde vel mats visst om simen på en måte. De er faktisk i et monogamt forhold og da skal man være monogom, ærlighet og enighet handler det om her min venn ikke om å være tradisjonell. Ha 2 partnere du eller 40 om du vil, så lenge det er greit for alle inkludert. Ikke vær utro i et monogamt forhold, det er feil og sånn er det bare.

15
Enig Realisten

Jeg er også seriøst overrasket over alle de kommentarene angående det monogame forhold. Og det kan være jeg tar feil, men mange av de som kommenterer veldig fordømmende høres ganske unge ut. Og om det stemmer, så er jeg enda mere overrasket.
Det er så jeg begynner å lure litt på hvor mange forhold de har vært i for å ha så benharde meninger?

16
Beinhard

Hahhahah beinharde meninger ja, nei men ærlighet er tingen. Er man i et åpent forhold er man enig, du kan ikke være i et forhold hvor en tror dere er monogame og den andre ligger rundt i hemlighet, det er løgn og tillitsbrudd det er forskjellen for dere som ikke har skjønt det. Hvis ella var i et åpent forhold med mats og simen kunne jeg brydd meg i ræva, men hun er ikke det og da blir det feil. Jeg har vært i 4 seriøse forhold og opplevd utroskap, da vi hadde sagt det bare var oss to så jeg vet at løgn og dritt er ikke godt. Ærlighet varer lengst;)

17
Real

Jeg er selv 28 år og har hatt to seriøse forhold. Og har absolutt kommentert på Ellas oppførsel og utroskap. Det er vel ikke det å være fri og undersøkende, eller det å ha flere partnere, folk reagerer på. Jeg er helt for at folk skal få ha akkurat så mange partnere de vil! Slå dere løs, liksom! Ikke no moralpoliti der. Men jeg mener nå at det er noe man bør avtale i forholdet. Hadde Mats og Ella vært i et åpent forhold, og ment at monogami var kjipt, så hadde det jo ikke vært en greie. Men man bør jo ha en felles forståelse for hvordan forholdet er. Og det virker jo som om Mats og Ella er i et monogamt forhold, og da er det ikke ok å ligge med andre. Det handler jo om ærlighet og å stole på hverandre. Dere kan si hva dere vil om moralpoliti og oss som ikke syns utroskap er kult, men jeg er av den oppfatning at det kuleste er å være ærlig, og SÅ kan man leve så fritt man bare vil.

18
Hmmm

Jeg oppfatter kommentaren til «enig realisten» helt motsatt av deg «real».
Jeg leser det sånn at hun/han er for monogami... Det står mange av de som kommenterer høres veldig fordømmende ut, altså fordømmende for de som er for monogami...
Men det er jo mulig jeg tar feil....

19
Tydeligvis «moralpoliti»

Å moralisere handlinger ved å argumentere at «gruppen» som mener noe annet er «unge og uvitne» blir litt for dumt og fordømmende, som du selv kaller det. Om du er enig i monogami eller ei har virkelig ingenting å si for utroskapet som er begått, da dem etter Mats viten er i et monogamt forhold. Polygami skal samtykkes. Å såre noen (som muligens blir både både Mats og Simen) av egoistiske handlinger blir dumt, og bør heller kommuniseres. Tviler på at Ella (og Mats forøvrig) ønsker å leve i polygami, og da er det bedre å slå opp med Mats.

Til informasjon er jeg 25 år, og har både kortvarige og langvarige forhold bak meg - blant annet ett over 7 år, så ung og uviten er jeg ikke.

20
Utroskap

Ella ville ha en pause fra Mats (han skulle til India og hun var dum nok til å si at hun kunne bli med i panikk over at hun ikke hadde en egen plan)
Susanne heiv seg med på Indiatur siden Mats ba henne med, fordi han ikke catcher at Ella nøler...
Så sier hun til moren sin at hun mangler følelser. Og virker som hun motvillig lar seg påvirke til sånt hun ikke vil. Så selv om utroskap i teorien ødelegger mye så er vel dette forholdet dømt til å feile uansett. Og da kan man jo heie på at hun faktisk gjør noe med egne behov selv om det går utover Mats (tror han kommer seg fint etterpå, han har jo masse planer for seg selv)

21
kom igjen

det er ikke #doublestandards fordi serien er skapet rundt ella. vi føler hva hun føler, og så er vi irritert med mats. simen er snill, rolig, og han virker å passe bedre med ella. han er ment å være likt av oss

22
Look

Ja jeg liker Simen jeg og er ikke superfan av mats nei, men Ella er verst i mine øyne da hun bare lyver og lurer folk rundt lillefingeren hennes. Tror poenget err at det er double standars å hate på mats sine feil som hvis man skal sette i grad r mindre feil og beundrer og beskytter ella sine feil som er verre. Begge gjør feil uansett, og det har jeg ment hele veien, men ikke si at alle gjør feil på ella sin sak og ikke mats sin!

23
Krissy

Åååå, jeg kjente sommerfuglene i magen....

24

Ikke jeg, kjente en klump i magen jeg

25
Tittelen❤️

Ja vi elsker - og det tror jeg beskriver alt det de føler for hverandre.
Bare ikke ting hadde vært så vanskelig, og Ella hadde rotet dette så til. Bare se på henne etter at han har gått

26
Elsker

Hmm, at de føler utrolig tiltrekning til hverandre er det ikke tvil om. Om ikke de elsker hverandre nå, så kanskje det er et frempek??❤️

27
Hva nå

Nå tror jeg Ella tar mot til seg, hun ser hun må der, men noe skjer med Mats, så hun klarer ikke gjennomføre ?

28

Tror ikke det beskriver følelsene de har for hverandre, ettersom det er ganske rart å elske(sterkt ord) noen du bare har vært med to ganger. Men kanskje Ella elsker følelsen av noe nytt aka Simen, selve følelsen hun elsker altså.

29

Hun er ung og da får man fort følelser man tror er ekte, og som noen gang viser seg å være det. Er ikke for utroskap men må ærlig innrømme jeg syns mer om henne og S sammen=o

30

Älska är ett starkt ord men det kan beskriva precis vad man känner för någon oavsett hur få gånger man träffat denne. Det går inte att säga: "du älskar inte för du har bara känt X i en timme" - när har det isåfall gått tillräckligt lång tid? Känslan förändras med tiden, ja, men kan vara lika stark vid första ögonkastet 😉

31

Følelser kan være sterke men er forskjell på å hate og mislike og samme med elske og være forelsket. Ella kan være hodestups forelsket i han uten tvil, men å elske noen er når man har lært hverandre å kjenne litt men man likevel vil tilbakee og følelsen rundt denne personen er trygg, kjent og varm. Forelskelse er mer nytt, spennende og elektrisk, og derfor er det mange som sliter med å elske noen fordi de liker best forelskelsen og ikke det som kommer etter.

32

Jag älskar Simen! Och min kjæreste förstås men herreguuuuud.

33

Jag älskar Simen! Och min kjæreste förstås men herreguuuuud!

34

Oj. Dublett.

35
Episode 5

Vi er i episode 5, alt bør gå til helvete denne uka!!

Gleder meg!??

36
PLEASE

Ja nå må det skje noe mer enn disse klippende mellom mats og simen hvor ella tenker på slutten av klippet. Syntes ella tenker for mye og handler for lite, do something about this mess alreadyyyy

37

Hvor mange episoder er det?

38

Sannsynligvis 10

39

9 episoder! På svensk tv står det episod 1 av 9 ex. Såååå 5 kvar!!!

40
Batcat!

Jeg måtte stoppe klippet halvveis for å få igjen pusten. Jeg puster fremdeles rart! Send. Hjelp.

41
Ragnar, hvor er du?0

Neejjj, jeg havde håbet på en Ragner, der havde gemt sig bag planterne og tittet frem, så snart kysset var afbrudt. Jeg savner virkelig de Skam-moments, hvor man virkelig var ved at vride sig i utilpashed fordi AWKWARD, samtidigt med at man er ved at sprække af grin. Elsker at NRK er så fede til det med at tage aktuelle ungdoms-dilemmaer op, men giv os nu snart et øjeblik, hvor vi kan grine så meget som i SKAM. ))):

42
Igor

Okay NRK, dere spiller med oss som Ella spiller med Simen faen

43
Igor 2

Igor Quell?

44
Skjerp deg Ella!

Ella graver seg dypere og dypere ned for hver dag som går, den graven blir det vanskelig å komme seg ut av ?

45
Man er sin egen lykkes smed

Gå etter han Ella.... Jeg vet du vil... ?

46
Martin

Dette er slemt gjort av henne!
Leker med både Mats og Simen, ikke tenker på noe, bare følger sine lyster og instinkt.
Her må snart ting skje, noe annet er bare pinlig og umoralskt. Hun hjelper ikke seg selv med å gjøre ingenting. Blir bare vanskeligere framover.
Ærlighet varer lengst. Punktum.

47
Ærlighet utgjør det meste i kjærligher

Ja, ærlighet er viktigst. Og utroskap er ikke ok.
Ella er en karakter med brister, uten tvil.
Men hun er også høyst menneskelig. Hvor mange har vel ikke blitt for lenge i er dødt forhold, fordi man faktisk bryr seg om og er glad i den man er sammen med - men ikke elsker lenger- fordi man ikke vil såre?

Ella roter det til for seg selv. Dette KAN ikke gå bra. Hun kommer til å såre både Mats og Simen, og hun kommer til å ha det HELT jævlig. Men hun kommer til å klare seg og å ordne opp. Til slutt.

Hun er ikke en dårlig person, selv om hun tar noen dårlige valg....

48
Slapp av

Tror dette går fint jeg? Bedre at hun har lyst enn ikke (hadde Mats visst hvor lite hun har lyst på ham så hadde han kanskje slått opp selv)

49
Helt enig «slapp av»

Tror også dette går bra. Og ja, mye bedre hun har lyst enn ikke. Tenk hvor kjedelig dette hadde vært å se på om Ella oppførte seg eksemplarisk.
GO Ella❤️
(Og Mats, finn deg noen som har lyst på deg isteden)

50
This

Enig. Makan til egoisme pakket inn som usikkerhet og søthet. Skjerp deg Ella.

51
Tiden renner ut

Nå må du snakke med Mads før det skjer en katastofe og du ødelegger alt

52
Nasse

De har jo allerede hatt seg! Det er katastrofe alt! Eller, Mats sa ''det er bare sex''. Så usikker på reaksjonen hans på dette. Om det noen gang kommer ut da.......... Ella!!!!

53
Til Nasse

Det er jo "bare sex" fordi det er mellom to single personer (Susanne og Parsa). Det Ella holder på med er på ingen måte greit, rett og slett katastrofe ja!

54
Blanc

Det er mer katastrofe å ha sex med en hun ikke har lyst til å ha sex med lenger. Det gir henne ingenting, så tydelig. Det eneste rette er at hun tar et oppgjør med Mats, jo før jo heller!

55
tilBlanc

Nei det er ikke me katastrofe!? Fordi hun selv har valgt å lide med mats og det er kun henne det går utover. Hun kan slå opp, og ikke kom med det konfliktskye greia. At hun er utro et mest katastrofe, fordi hun lyver til Mats men ikke bare det men Simen også

56
Denya

Slå opp med mats da for søren!! Altsåå, dette er dårlig gjort mot han

57
Blankadic

MÅ. HA. MER. NÅ !!! ❤️❤️❤️

58
PAUS IMORGON?

Simen kommer garanterat att träffa på Ella och Mats imorgon och Mats kommer tulla med honom att han vet vem han är och "stay away from my girl??" Mats style och eftersom Simen nu tror de typ är tillsammans snart så kommer han att få sitt hjärta krossat men jag tror inte Ella kommer våga säga något för hon har inte mognat eller ändrat sig som människa än. Sen blir det paus.

59
Simen er rar

Nå synes jeg Simen er rar som kysser henne der, som om de allerede er sammen. Hvis de ikke har hatt mer kontakt enn det vi har sett - natt til søndag, så en melding som hun ikke svarte ordentlig på på tirsdag - ville jeg vært veldig usikker på hvor jeg hadde Ella. Men virker som han er seriøst forelska da.

60

Jag älskar det. Att han ger henne en puss. Men han visar också sin osäkerhet när han kommer in på plantasjen och även när han säger att han skall gå så hon får jobba, plus att när hon kastar sig över honom så ser det ut som att han stoppar henne, skjuter henne ifrån sig lite? Vad betyr det?

61
Hva vil skje?

Dette minner meg om klippet da Even kysset Isak i garderoben for siste gang på lenge.

62
Simen er rar og søt

Jeg synes det er supersøtt at han sier "takk for sist" - litt sånn keitete høflighetsfrase - men når de sier det til hverandre der, så sier det mer enn 1000 ord...

63
Mette

Enig, det var rart. Men litt søtt òg 🙂

64
Enig

Virket veldig rart med så lite samtale å kysse hun på JOBB? Simen tok det ganske seriøst.. og som noen andre sa virket han ikke veldig som en jomfru..

65
Realisten

Ser ikke noen rar Simen jeg. Bare en veldig usikker Simen som ikke vet hvordan han skal forholde seg til sin ONS (eller ikke?) dagen etter... Kjenner igjen den. AKWARD!

66
Enig!

Synes han er rar her. Kyss etter en gang og null snakk?

67
Silla

Dt bare føltes naturlig for han, syns ikke det var rart at all.

68
Ella

Er kanskje Simens 1 kjæreste og ligg?

69

Åååå, det hadde jeg ikke en gang vurdert! Tenk om Simen var jomfru før Ella ? Da kan han ende opp med å bli enda mere knust enn han allerede kommer til å blå når han finner ut at Ella har kjæreste

70
Tror ikke det

Tror ikke så mye på at han var jomfru - så ikke helt sånn ut når han løftet henne mot døra. Det så litt mere avansert ut??

71

adrenaline + keen + porn?

eller kanskje, hvor mange jenter har han knullet mot en vegg?

72
njet

Det så ikke akkurat ut som om han var jomfru - hvor mange jomfruer tar noen opp etter veggen?

73

tviler på at første gangen hans er opp etter en vegg, men isåfall bra jobba

74

Oh no!! Evt. oh yes!! Evt vet ikke helt... Synes hun ser litt for lite betenkt ut rundt det hele. Tror hun at dette her skal "gå seg til"? Og hvordan? ?

75

Det lurer f*en meg jeg også på?? Hva er planen hennes liksom? Bare fortsette å ligge med Simen og ha Mats som et stabilt forhold å føle seg trygg i, og skjule det for begge? God plan. A+

76
Hænderne på hovedet

Jeg synes Ellas blik efter kysset vidner om at hun indser at hun må gøre noget, fordi det er noget rod. Jeg tænker at hendes tanke er at slutte forholdet med Mats. Helt klart. Ud med ham.
Ps. Simen er så god til Ella. Hun er bare svær at læse. Men i det mindste har hun sværere ved at skjule sine følelser overfor Simen, for tror virkelig at hun er vild med ham.

77
Ikke så lett å lage en plan

Jeg har opplevd nesten det samme, og det var noen uker der som det ikke var så lett å finne fnugg av fornuft noe sted i mitt hode - alt var kaos, fantastisk og forferdelig på samme tid, og en plan var HELT fjernt.

78
Følelseskaos

Nettopp! Jeg tror Ella har totalt kaos i hodet, hjertet og kroppen. Tenk så mange hun ødelegger for eller gjør det vanskelig for eller sårer ved å slå opp med Mats, tenker hun sikkert. Ikke bare Mats, men også familie, venner og venninner. Så hun er ikke samvittighetsløs, eller en player, hun er bare i et totalt følelseskaos.
Og så er hun ganske feig samtidig, naturligvis ...

79

För min del höll ett snabbt ons i två månader för att vi egentligen inte hade lärt känna varandra innan vi hoppade in i ett förhållande. Det kanske fungerar för andra men vi har verkligen bara sett Simen 20 min?

80
åh!

Men er Simen ikke lidt tilbageholdende i Ellas lidt overvældende og pludselige kys? Hvorfor mon?

81

kanskje han også er i et forhold fra før =0

82
Realisten

Han er veldig usikker på Ella. Ikke rart med alle motstridende signaler som Ella sender ut. Eller det var jo Mats som sendte, men det vet ikke Simen. Han ser bare at Ella ikke svarer ordentlig på hans forsøk på kontakt i går og skjønner ikke hvor han har henne.
Men det er bra at han var litt tilbakeholdende. Nå er det Ellas tur å være usikker på ham! Og det kommer hun ikke til å holde ut i morgen. Da må hun snike seg vekk og treffe Simen for å finne ut...

83
Åh!

Jeg tror, du har helt ret! han er forvirret over hendes hot'n cold-signaler. Han tør måske ikke lægge for meget i det - eller håbe for meget. Young love er bare så ufattelig elektrisk, og jeg kan næsten ikke forstå, hvordan han kan trække sig, som han gør ,midt i det "jeg-vil-have-dig-mere-end-jeg selv-troede"-kys, han fik af Ella! Jeg havde helt sikkert fundet et baglokale... helt sikkert! Men måske vinder Simens usikkerhed i denne omgang.

84
Dutchie

Yep, I thought that too.

85

jeg håper mats er en perfekt kjæreste i morgen fordi jeg vil ha drama og for ella å føle seg litt skyldig, uansett hva hun føler for ham.

86

Jeg håper han er en dårlig kjæreste slik at det renner over for Ella og hun endelig klarer å stå opp for seg selv og avslutte forholdet.

87
Bella

Jeg døt også

88
Jeg tror

Jeg tror Simen kommer til at såre hende rigtig rigtig meget. En type der dropper hende på stedet efter noget tid. Han har sikkert en knust hjerte et sted, som han ikke er kommet sig over endnu og for ham er Ella bare en, han knalder lidt med og kysser lidt med. Jeg tror, at det, der kommer til at ske er, at Ella dropper Mats (eller bliver droppet) og så tror hun, hun kan falde i armene på Simen, som på ingen måde gengælder de følelser, hun har. Av for søren!

89
Det tror ikke jeg ?

Simen ser ikke ut som en fuckboy, så jeg tror på Løøøv mellom Simen og Ella?

90
Døm ikke boka på omslaget

Møtte på ein føkkboy, som ved første øyekast trodde var "uskyldig" jomfru. Tror egentlig bare han ikke hadde funnet noen helt rette enda, så da ble det bare mer eller mindre spontan sex rundt omkring

91
Nettopp

Og derfor er det dumt å anta at han bare ligger rundt før man vet!

92
Ragnar-fan

Vi MÅ have en guru til Ella! Ragnar MÅ på banen!

93

Jeg blir helt mo i knærne av dette her.

94

Okej Ella, nu är det allvar, lyssna på mig: skicka ett sms till Mats och sägs att du behöver prata med honom efter jobbet. När du träffar honom så säger du som det är, du har varit oärlig och du har fått känslor för en annan. Så det må bli slutt. Och sen må du møte Simen med och vara ärlig, att du har haft kjæreste, men att det är slut nu. Och att du har starka følelser før honom. Och att herregud du vill ha honom, om han fortfarande vill ha dig tillbaka så är du hans. Men, du är också din egen.

95
Bare 1 ord

Smørje

96
Danskkk

Ella må slå op med Mats nu!! Simen virker så sød of fornuftig at han nok ik kommer til at tolerere det dobbeltspil hun kører. Også selvom hun slår op med Mats så snart Simen finder ud af det. Åh hvis bare hun ville lytte til sig selv i stedet for sin mor og alle andre.

97
Tine

Aiai, hvor skal dette ende? Heier på Simen og Ella, men Ella må snart kvinne seg til helvete opp.

98

Mange tenker at Simen kanskje er forelsket i Ella, og mange har sagt at de tror Simen kommer til å bli sint og droppe Ella hvis han finner ut at hun har vært i et forhold hele tiden. Men det er jo faktisk også en sjanse for at han ikke kommer til å bry seg så mye om det. Det fins nok mange gutter i 20-årene som i Simens situasjon ville vært fornøyd med å finne en så pen jente å ligge med, og som ville tenkt "jaja, ikke mitt problem at det ikke funker mellom henne og typen hennes" når han finner ut om Ella og Mats.

99
Ganske vanlig

Ikke sikkert han er så seriøs, eller har tenkt så mye på hva han vil;)

100

Självklart kan det vara som du säger, att han inte kommer bli jätteledsen när han får reda på att Ella har pojkvän. Men jag tror att en av anledningarna till att många tror att han i alla fall kommer reagera negativt är att han berättade att han gick ur militären för att det inte kändes rätt. Han var inte EMOT militären/försvaret, men det kändes inte rätt för honom. Det får i alla fall mig att tro att han är en person med hög integritet och med sin moral på plats. Han skulle nog inte skulle fortsätta ligga med Ella medan hon har pojkvän bara för att hon är snygg. Med det sagt behöver han inte bli helt hjärtekrossad, vi vet ju inte hur mycket känslor han har för Ella (även om kyssen i detta klipp verkar tyda på att han vill ha mer än bara sex med henne).

101
Linda

Ooooo fuck

102
Mipsa

Endeleg ser vi iallfall litt tendensar til at Ella går rundt seg i ubehag, det var på tide. Eg synest det dårlege samvitet hennar er veldig treigt til å slå seg på. Men snart må det jo briste, så uforsiktig som ho er, synest ho er urealistisk lite paranoid. Får vondt i magen av kor dette fører hen.

103
UUenig

Syntes hun ikke oser av dårlig samvittighet men mer frykt for å bli catcha

104
Ikke enig :-)

Jeg synes hun oser av dårlig samvittighet hele tida, jeg.

105

høy puls! jeg trodde simen visste noe når han kom inn. men han spilte bare 007, ingen på jobb kan vite om The Sex

106

Ja samme her! Trodde han var skikkelig sur på Ella, og ville bare ignorere henne, men så kysset han henne! (som er jo egentlig litt rart etter bare én natt sammen, men men...)

107

var det ikke 2 netter? skjønner hva du mener da :p

108
Gugu

Jag tycker bara att det är något skumt med allt. Vad vet vi egentligen om Simen???

109
Ellafan

Jeg får vondt i hjertet mitt for Ella, fordi jeg trur ho enda ikke har oppdaga at ho er hovedpersonen i sitt eget liv. Ho har bare vært et vedheng til Susanne og Mats - og sikkert mange andre. Men dette med Simon, det er hennes greie. Jeg trur ho kan komme til å kjenne så sterkt at ho lever, at ho bare må tre fram som hovedpersonen også i sitt eget liv.

110
Ja vi elsker

Trodde titlarna på klippen alltid var något ur dialogen. Säger/skriver någon "ja vi elsker" i detta klipp? Var helt säker på att hon skulle erkänna för någon!

111
Ja, vi elsker dette landet

Ragnar og Ella øvde på vers nr 7 av vår nasjonalsang.

112
Ja vi elsker

Tack för alla svar! Då har man blivit lite mer allmänbildad idag också!

113
Mette

Det är titeln på norska nationalsången, den som Ella och Ragnar pratade om/reciterade i början 🙂

114
Ragnar

Tror dem sier det når ragnar og ella synger, er jo tittelen på nasjonalsangen til Norge og i morgen et det nasjonaldag til Norge

115
Ja vi elsker

.. er tittelen på Norges nasjonalsang som Ragnar og Ella øver på i starten av klippet.

116

De synger nasjonalsangen, som heter «Ja, vi elsker»

117
Norges nasjonalsang

son hun og Ragnar synger i starten heter ja vi elsker

118
Klippet

starter med at de synger på nasjonalsangen - som heter "Ja vi elsker (dette landet)". Så ordene brukes nok ikke direkte, men jeg vil tro de aller fleste nordmenn tenker de ordene når de hører strofer fra den sangen.

119

Nasjonalsangen vår heter «ja, vi elsker». Det var den de sang på i starten

120
Andre vers

De sang på det andre verset som Ella og mange andre ikke kan helt

121
Nope

De øvde på det sjuende verset

122
Ellafan

Hei svenske! 🙂 "Ja vi elsker" er den norske nasjonalsangen, og det er den Ragnar tester om Ella kan teksten på.

123
Silla

Kjemien mellom de to??? Vil se mer av dette, og gleder meg til Ella skjønner at hun må erobre sitt eget liv og ikke bare dilte.

124
?☠️

Tenk om noen (Ragnar/Louise) så de to kysse der da?!?! ?

125

Snodig at de ikke snakket om 17.mai og eventuelle planer..?

126

Ingen har snakket om 17. Mai planer i morgen verken på meld eller klipp, hverken mats, simen eller susanne. Syntes det er litt urealistisk å ikke ta med også plutselig er de sammen i morgen uten å ha avtalt noe?

Syntes også at Simen kysser ella etter å ha vært med henne en gang ute og ligget med henne en gang bare er så rart, de har jo knapt snakket sammen, og de boblende mats så på chatten i går, skrev ikke simen noe mer? Skjønner ingenting! Ahhh

127
Lidenskap og kåtskap

Jeg tror at kysset mellom dem skal vise oss at de er tiltrukket av hverandre big time og at de bare har lyst til å tilbringe timer sammen i senga....
Hva dette fører til blir interessant å se.

128
De har det :-)

Susanne skrev jo at Parsa skal ha bunad i morgen. Så tydeligvis har de planer. Det jeg synes er rart er at vi ikke har fått vite hvordan det gikk med deres date i går.

129

At susanne vet parsa skal ha på bunad viser jo ingen planer? Skal gjengen være sammen, bare parsa og susanne, bare mats og ella? Med familie? Sier meg lite at parsa skal gå i bunad

130
Makt

Hun er sikker på at damene utrettet mye selv om de ikke hadde så mye makt. Tror Ella føler seg maktesløs i relasjonen til Mats, men hun utretter mye i skjul...

131

Guro må komme med gryden din Ella. Alt imens Susanne har Parsa på besøg?

Og Louise må mere på banen

132
Caroline

Herregud, hadde hun bare her tatt opp telefonen og skrevet melding til Mats: "Må møte deg etter jobb, vi må snakke." Hun kan jo ikke gå rundt å holde på slik som dette, jeg begynner faktisk å mislike hun nå, og ikke Mats. Stakkar både Mats og Simen!

133

Enig, bare send meldingen og få noe på gang, liksom. Hun er jo dritforelska i Simen.

134
Dutchie

Maybe Simen already knows? Look at his face...

135

and then he will let her walk all over him because she won't dare to break up and he will put her and see feelings first

136
Dutchie

I don't hope so. Then Simen needs to learn the same lesson as Ella does. (great team tho)

137

Ingen av dere som kommenterer vet hvordan hun og Mats var i starten - kanskje det var like intenst og magisk med de også, som det ofte er når man begynner å holde på med noen... nei til utroskap, uansett årsak.

138

Enig!! de fleste her hadde nok ikke likt om det var de noen var utro mot, dette er ikke greit i det hele tatt.

139
Ingen er uenige...

Det er da ingen som mener at utroskap er greit (noen er for åpne forhold, men det er noe annet igjen). Det er bare at siden hele verden er enige om at det Ella gjør er feil, er det noen som heller vil diskutere andre, mindre opplagte sider av serien.

140
Hvalspekk

Jeg blir kvalm av Ella ? haha, hvordan skal hun komme seg ut av dette?

141
ella da

hjelpes ka e det du driver med ella?? du kan ikkje holde på med to gutter samtidig ?

142
Riktig

Man kan kunne holde på med to gutyer samtidig om man ikke har lovet å holde seg til en, og det hsr ella til mats og det er feil

143

ella holder på med to gutter samtidig og eg greier ikkje finne én gutt som e interessert engang.

144
@Ida

Det dokke nok opp ein gut te dæ å, æ love! Du må bærre vær tålmodig, hain e ut der ein plass.

145
Grubleren

Tenk om Simen var der for å tegne kontrakt på jobben etter Ella, og at han allerede har fått vite at hun har kjæreste? Kanskje det er derfor han så så trist ut idet han kom inn?

146

Tror inte han var trist, men bara försökte ta ett neutralt ansiktsuttryck för att inte avslöja ngt för Ragnar. Han smiler ju mot Ella sen när han vänder sig för att gå.

147
Gartner?

Men hva er det Ella gjør med den planta egentlig?

148
@Grubleren

Hun sjekket planta for sykdommer, lus etc, men egentlig stod hun vel bare å venta på Simen...... og et kyss. Hun klarer jo ikke å holde seg unna fyren.