Susanne Gressum Aktiv nå

11:33

Susanne:
wææ
Susanne:
Klara correia klok du må hjelpe meg
Susanne:
Parsa og jeg har snappet litt
Susanne:
Vurderer å spørre om han vil henge
Ella:
Spør da!
Susanne:
Men har ikke lyst til å ødelegge med å være too much too much
Ella:
Sverger han har sikkert lyst
Susanne:
Skulle ønske vi kunne reise i morgen ???

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

46 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Åh Ella

2
Se mere av Simen

jeg vil bli mere kjent med Simen. Hva er det han skjuler? Jeg vet nesten ikke noe om han, så det er kjempe spennende. Hvorfor sluttet han i Militætret? Er «jeg klarte ikke å skyte på folk» en måte å si noe annet på? Hva lever han av? En helgejobb gir ikke mye penger. Og, hva syns han egentlig om Ella? Hva er det med henne som fasinerer han? Eller bare ligger han rundt (håper ikke det?). Hvorfor kjøpe tannkrem alene en lørdagskveld? Jeg har fullt av spørsmål om han. Kan vi få se mere til han?

3
Rike foreldre

Tipper han har rike foreldre

4

Rike foreldre, matcher det helt med at han sa at han ikke hadde noe særlig med penger? Ja, ja han kan jo ha rike foreldre alikevel da - bare st han ikke får så mye penger av dem,...

5
Plis

Simen sesong 2 <3

6

Så enig.

7
Man like

First yol

8
Awwee

Awweee

9
Love is in the air

hej cille

10

Igen svarer Ella ikke på noget om deres rejse. De burde snart lægge mærke til det.

11
Batcat

Ella skulle ikke ønske dere kunne reise i morgen.

12
Dutchie

Yep but how will she say no? It will be an explosive NOOOOO. Because otherwise people will not listen to her/hear what she says. I hope she is ready for this shit.

13
til dutchie

i'm wondering if she's ever been keen and outgoing in groupchats and that's why they're not noticing. they also know they're three people who takes a lot of space and ella is already such a hesitant and quiet person, it's not always easy to understand what they want when they never show or tell, she's perhaps acting like she always does.

14
No is no

But she has to say it not just think it

15
Det er kanskje "feil" å si

men jeg ville rådet henne til å ikke sende melding. Jeg syntes det virker som at Susanne er en type som lett skremmer folk litt bort ved å gi litt for mye av seg selv litt for fort. Mange liker spenningen i å måtte jakte litt, og å ikke vite med én gang hvor man har folk.

16
Giv rum og plads og spis en is... ❤️

Jeg synes at det er fint at vide, hvor man har folk. Men jeg ville alligevel have rådet Susanne til at holde lidt igen, give tid og sem hvad der sker. Mange mennesker (jeg selv inklusiv) bliver lidt “skræmt”, hvis en person er meget PÅ og ikke giver rum til at man kan være sig selv. Susanne har nok tendens til at ville være meget sammen med den fyr, hun har set sig interesseret i. Og jeg tror, at det vil være bedst, hvis hun hænger med Ella ude i solen i stedet for at ville være sammen med Parsa... Han løber jo ingen steder - og hvis han gør, jamen så skulle det bare ikke være de to...

17
Njaa

Vet ikke det. Det er jo fint å vite hvor man har folk da, jeg liker det. Og da er det ikke at de svarer for fort som kan få en til å miste interessen. Heller at man har helt ulike synspunkter eller at kemien ikke er der. Bedre å finne ut det med en gang, enn å bruke masse tid på å jakte og så finne ut at «nei, vi passer ikke / dette er ikke noe for meg»

18

Jag hade snappat en bild på glass i solen (där det tydligt syns på vilken plats är) och så hade man sett om man fick ngt bra svar. Om man inte vill vara för på liksom men ändå ge hints om att ja tack till häng

19
Ella

Er så kald, hvorfor er folk venn med hu

20
Nasse

Or not...- Ella.

21
komigjen ellaaaa

hvordan har det seg at ella klarer å fikse og trikse og møte simen og cheate på mats, men kan ikke klare å lage noe litt low key dårlig stemning ang. den india turen. eller bare finne på nok en hvit løgn om at det ikke går. kan bokstavelig talt finne på 10 gode unnskyldninger her og nå. eller gjør det slutt med mats så er alle problemene løst i en smekk!!!

kom igjen ella du må ta et valg her nå jeg blir gæærn av det her

22
Beskeder

Dejligt med flere beskeder imellem klippene! Elsker hvordan det holder historien i gang, indtil næste klip!

23
Plottwist

En syk plottwist hadde vært at mats var utro også og at ella og han fant ut om hverandre og mats var den som avsluttet forholdet. Videre hadde Simen funnet ut at Ella hadde løyet og lurt han hele tiden og endt opp med og forlate henne fordi han ikke stolte på henne. Ella hadde blitt helt alene, hatt en tøff periode men kommet ut av det med hjelp av Susanne og så hadde Ella funnet ut mer om seg selv og verden rundt henne❤

24
allderes för enkelt

hoppas verligen inte att mats också är otrogen samtidigt, det skulle vara för lätt för storyn och skulle kännas som en cop-out för drama, det skulle sänka blank otroligt mycket i mina ögon. nu måste konsekvenserna slå in, det skulle vara billigt berättande annars.

25
Sykt

Jeg tror faktisk at det kan være noe med Simen isteden. Jeg mener, hva vet vi egentlig om han annet enn at livet siste året har vært litt vanskelig? Jeg er faktisk sykt spent på han. Mye mere spent på Simen, enn om Mats har vært utro....

26

tror folk spekulerer i om mats er utro, etter forrige klipp hvor han la på så brått fordi "moren lagde brunsj"

27
Solsikke

Kanskje han er i forhold også...?! Hvem vet..

28
Ødelegger med vilje

Hun oppfordrer Susanne fordi hun VIL at Parsa skal syns hun er too much. Hun håper på en vei ut av Indiaturen..

29
Håber ikke du har ret i det...

Jeg har ikke set Ella som beregnende, og tror ikke, at hun ville rådgive Susanne til st gøre noget, der gør Susanne ked af det bare for at rede sin egen røv. Men who knows... hvis hun føler sig virkelig presset og måske kan se en udvej ud af India-turen... nogle gange kommer vores grimmeste sider frem, når vi er presset...

30
Katta

Hun juger nok ikke for å ødelegge. Tror heller at hun bare jatter med og svarer det hun tror Susanna vil høre

31
Nemlig

Hun er en dårlig venn og et egohue

32
Yes!

Præcis også mine tanker!! Den nemme løsning på problemet!

33
ella er

bra på att ljuga men hon är väl i inte så slug och egoistisk?

34

ikke slu og egositisk? Har du sett episodene de siste ukene eller? Hun player to gutter samtidig, er utro og bare lyver for alle. Hvis ikke det er å være slu og egoistisk vet ikke jeg!

35
Andreas i Lisboa

Herregud, nu må du gje dæ Sussa.. Spør nu bare!

36
Greven

Voici

37
0 Likes

Men kan han egentlig fransk?

38

Hun ved jo at Mats i hvert fald mener at "det er ju bara sex". Ligesom hun vidste at ham den anden kaldte Susanne "Kleg".
Hun kunne godt dele lidt af sin viden med Susanne - i hvert fald få hende til at snakke lidt mere seriøst med Parsa - sikre sig at han faktisk ER færdig med Guro.

39

Fast problemet är väl att Susanne har för vana att gå in i defensive mode så fort Ella ifrågasätter eller säger ngt negativt om de hon dejtar. Som i klippet "Jeg lover sverg" tex.
Det är uppenbart en rätt öm tå hos Susanne, som Ella har lärt sig att undvika att trampa på.

40
Bara jag?

Som känner att vi egentligen knappt sett Simen samtidigt som det har gått 4 veckor...Om det inte hade varit för det (lite surrealistiska) mötet på 7eleven så hade jag haft väldigt svårt för att förstå varför jag ska heja på dem. Jag behöver väldigt mycket mer info och en känsla för honom innan jag känner att jag riktigt kan bry mig. Ella är lite svår pga hur lätt hon kan ljuga och inte verkar reagera på allt som händer och de val hon gör. För mig känns det bara som stark lust pga att något saknas, men jag tycker vi har fått alldeles för lite av Simen. De smsar knappt också, ge oss mer, jag kan inte bara tycka att han är snygg, jag behöver mycket mer av hans karaktär, han är för ensidig men det är väl för att han fortfarande känns som en främling?

41
Ikke bare deg

Jeg er helt enig. Vi vet virkelig ingenting om ham, annet enn at han virker søt og snill. Synes også det var rart å lese at så mange var helt i hundre over at de hadde sex på lørdag. Ikke bare er det utroskap, men de har jo knapt nok snakket sammen. Skinnet kan som kjent bedra, og for alt Ella vet har Simen en ganske uhyggelig bakgrunn. Antageligvis er det ikke noe veldig tungt siden dette er en fiktiv serie for unge, men synes det er verdt å tenke på i det virkelige liv. Lurt å bli kjent med mennesker før man slipper dem inn.

42
Håller med!

Och eftersom jag antar att Blank också ska finnas för att visa folk på verkligheten så hoppas jag att de snart har upp att de inte använde kondom. De har träffats en gång som inte har med att växla några få ord på jobbet och så har de sex utan kondom. Så många personer Simen kan ha haft sex med. Jag minns vilken panik jag fick när Vilde berättade att William inte vill använda kondom och hur många hade inte han legat med? Jag förstår att det kanske är "snyggt" för scenen men jag hoppas verkligen att de tar upp det.

43

Enig. Men samtidig er Norge høyt på ONS og ganske mye kjønnsykdommer også. Hadde vært en plottwist om Simen ga Ella klamydia haha

44

føler Ella prøver å sabotere med vilje mellom Susanne og Parsa....

45
Men...

Det är väl inte att förstöra något om man frågar om nån vill hänga. Vill hon ses är det klart hon ska fråga!

46
klara correia klok

er det et figur av en bok eller hvaslags referanse er det?! snakker norsk men forresten aldri bodde der.