Susanne Gressum Aktiv nå

15:38

Susanne:
Han har svart!
Susanne:
vi skal møtes i morgen!!
Ella:
HELL ye!!!
Ella:
Hvor skal dere treffes?
Ella:
Hva skal dere gjøre?
Susanne:
? glemte helt å spørre
Susanne:
Avtalte ikke klslett heller
Susanne:
Betyr det at jeg må gjette
Susanne:
ååååå
Susanne:
Har jo ingen klær!
Susanne:
Ella:
❤️❤️
Ella:
hold meg oppdatert!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

79 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

first

2
Klipp

Kan vi få et klipp snart - Pliiis?
Helst et interessant et❤️

3
Blink

Veldig mange selvrettferdige folk i kommentarfeltet som mener Ella bør få som fortjent. Men hvem kan se seg selv i speilet og si at de aldri har dekket over eller ljugd eller bedratt eller sett på andre eller framstilt seg selv som bedre enn de er? Mye steinkasting her...
Jeg tror alle i løpet av livet såret andre eller lager problemer med eller uten baktanker. Og det kan vi like gjerne innse. Vi ser ofte feilene vi selv er skyldige i (speiler hverandre)

4

Fleste kommentarene jeg ser her er ikke slemme, men bare påpeker det som skjer og ytrer sin mening. Ytringsfrihet ya know? Har sett mye verre ting mot mats, i en av de forrige innleggene var det noen som mente at mats baller burde skjære seg. Det er sykt. Folk sier ikke at "jeg er perfekt" i kommentarfeltet, men f.eks det med utroskap er et ganske stort valg å ta, er forskjell på f.eks det Ella gjorde og et kyss i fylla på en fest. Er så lei at dere klager på alle som har noe å si som er "imot" Ella sin valg, kan man ikke si noe hvis man ikke er enig med deg? Ingen er perfekte, ikke du heller!

5

Er ingen her som claimer at de er feilfri? I din logikk betyr det at med mindre man er Jesus så kan man ikke påpeke andres feil i en fiktiv serie?

6
Kari Frakkeson

Men kanskje fortjener vi alle, Ella inkludert, å få som fortjent en gang i blant?

7
Mipsa

Det kjem vel an på kva ein meiner ho fortener, går eg ut ifrå. :-p

8

Wee?

9

bare meg som er mer hekta på susanne og parsa enn elle sitt trekantdrama? #parsus<3

10
Ikke hekta

Jeg er ikke hekta på henne og Parsa i det hele tatt. Susanne er bare: «bla bla bla» «meg meg meg» «tinder» «date» «India» «er han interessert i MEG?» «blablabla» ??

11
Uenig

Mener da at Susanne flere gange har kigget bekymret på Ella og spurgt om alting var okay mellem hende og Mats? Derudover har hun jo ingen anelse om Simen eller de følelser som Ella driver med, så hvad kan man forvente?

12
Selvtillitt

Kanskje Susanne er veldig meg-meg-meg fordi hun er veldig usikker nå for tiden? Jeg føler med henne vertfall. Det er ikke kjekt å være den venninna som aldri har type mens alle rundt deg er i (tilsynelatende) gode forhold. Det kan tære på selvtillitten.

13
Til Selvtillit

Det kan godt være at hun er usikker og derfor er så selvsentrert, men jeg blir ikke mer hekta på henne og Parsa av den grunn dessverre....

14

Spurte liksom om noen andre var hekta, har skjønt at akkurat du ikke er det nå assa 🙂

15

derfor jeg er hekta på de, fordi susanne fortjener litt kjærleik hu og!

16
@Selvtillit

Enig. Hennes dårlige selvtillit (angående utseendet, iaf) kom godt frem i et tidligere klipp der Ella og Susanne var på treningsstudioet og Susanne.

17
Morgen

Parsa har i hvert fald brudt med Guro efter festen så jeg tror han er rigtig forelsket i Susanne

18
Ålø

Hvorfor skulle han være forelsket i Susanne bare fordi han har brutt med Guro?

19
Snorkfrøken

Uansett om han er forelsket i Susanne eller om det bare er sex, så har han i det minste verdighet nok til å faktisk slå opp med Guro FØRST, i motsetning til visse andre i denne serien...

20
Hellyeeah

Parsa knows his stuff

21

neiiii

22

me too!

23

søtt, kan susanne nå ogsa bli interesert i ella og hennes tanker

24
Plutselig

Plutselig er i allefall Ella oppriktig interessert i Susanne og at hun får tak i Parsa. Det er jo også nytt. Tidligere har hun vært moraliserende og mer opptatt av å beskytte Susanne FRA typer hun har vært interessert i. Tror det har med at Ella nå skjønner litt mer hva lidenskap og begjær er for noe rart.

25

Ella hørte jo at Tinder-fyren kalte Susanne for en klegg, han kastet dem ut fra festen rette etter at Susanne hadde gitt ham en blow-job og han gikk med på møte henne kl 23 på en ukedag, og kastet henne antakeligvis ut når han hadde fått sitt. Så slik jeg ser det gjorde Ella rett i forsøke å beskytte henne fra denne Tinder-fyren, fordi Susanne tydeligvis var interessert i noe mer. Og Ella ser at dette med Parsa er annerledes. Derfor heier hun på det. Sett fra Ellas side vil det jo bli enda verre og ikke bli med på tur hvis Susanne og Parsa blir sammen. Ikkje så kult for Mats å dra på tur med Parsa og damen... Så synes det er kult at hun heier på Susanne og Parsa.

26
Eller fordi hun så hvor uinteressert tinder-fyren var

Ella kjenner jo Parsa, og vet at han er en hyggelig type. Hun prøvde vel bare å beskytte Susanne mot Tinder-fyren fordi hun så at Sus ble lei seg.

27
Jaja

Men nå heier hun på ParSus selv om Mats indikerte at det trolig dreide seg bare om sex (kan hende han hadde oppfattet det slik på Parsa, men Ella bare don`t give a shit. Hun heier på Susanne likevel, og jeg ser på det som nye takter fra hennes side.

28
Guro

Hoppas på ett snack mellan Ella och Guro, hon kan ju ana eller ha sett dem ute tillsammans själva. Om ens ex börjar umgås och ha sex med någon efter bara nån vecka så kan man ju bli misstänksam och det skulle kunna ge Ella en tankeställare.

29

Kansje Ella ska møt simon/simen når Susanne fær ut?

30
Tror ogs

Simen kanskje er for snill og vil spørre hva Ella synes er best og ikke vil bli sint på hun fordi hun ikke har fortalte ham om Mats?

31
neei

håper ikke det, er ikke noe snilt med det. ella tenker på seg selv, og simen må tenke på seg og sine følelser også. ella har holdt på i to uker, et kyss er en ting, sex er en annen ting og tror simen blir ganske lei seg, som endelig kanskje følte noen han kunne åpne seg til han og.

32

Det tenkte jeg også?

33
Kanskje

Det tenkte jeg også

34
SIMEN

Hvem er det som tar bilde av Simen på det nest siste bildet på instagrammen hans? Han ser ganske så forelsket og glimter i øyet, og det er ikke Ella for da hadde vi fått video!!

35

Alle får et glimt i øyet på Vippa

36
Anne

Tenkte jeg også på. Tipper han har dame... Han er nok ikke så uskyldig som han ser ut. Akkurat som Ella.

37

Vi tror Simen kommer stöta på henne och Mats men det blir tvärtom och då måste Ella tampas med svartsjuka när hon inte riktigt har någån rätt när hon har gjort exakt likadant. Det hade varit en twist hon förtjänar.

38

that feeling when jeg er mere interesseret i Susanne og Parsa end cheating-trekanten ?

39
hehe

same 😉

40
PARSA & SIMEN

Kan det hænde at Parsa og Simen kender hinanden....??! Det kunne hurtigt blive meget interessant......!

Ved vi egentlig hvor Mats kender egentlig Parsa fra - måske universitetet eller...?

41

Mats er fra Lillestrøm (rett ved Oslo) og kan hende Parsa også er derfra.

42
what if?????

tenk hvis simon er en gammel tinder date til susannne?

43

DRAAMA

44
Fjompe

Nice!

45
Sånn

kan det gå

46
Dutchie

I feel bad for Ella. Nobody sees her. Nobody listens to her. And Simen? We know nothing about him. Will he be alright when he finds out? Can his sensitive soul survive this? We know too little. I get the feeling that Suzanne is not that 'best friend' after all.

47
nope

i don't feel bad for her at all. she could've broken up with mats but she didn't.

48
Jenta22

Perhaps I'm the only one or need more time, but I'm not in love with Ella like everyone else on here seems to be. There are quite a few times they've broken the rule of the main that we are supposed to be her eyes and ears but there are too many times I feel like we don't know what she's thinking and knows, like when she and Simen have sex, we should know the important details of who invited who etc. Maybe that's why I don't feel as bad for her as I should, and how easily she seems to be handling all the lying to everyone? I feel like I will be more upset for the others and she is the one who no one seems to listen too, Simen a little too much perhaps.

49
2018

I agree with you, I can`t feel the Ella as u explained, and neither Simen as we know to little..

50
Meeeee

I don’t think we’re going to get to know Simen. I think he just functions here to get Ella into conflict with her status quo life. Her cheating with him is going to change her life a bit once she gets caught. Maybe Simen’s character will be next season...? Or Ragnar? We are not getting enough of him. He’s cute and funny.

51
Change

It has already changed her life. She did not know what passion was until now.

52
_ SIMEN TEORI _

Om Blank kör samma race som sin föregångare så kommer vi tro att vi vet vem han är, att vi pusslat ihop karaktärerna, men sedan får vi redan på sanningen; Eva och Jonas var otrogna, Noora hade haft sex och Nico, Even var bipolär, Sana hade blivit mobbad och Yousef var inte muslim. Nu tror vi att Simen lämnade men han kanskte blev utkastad för att han hade gjort något eller kanske missbrukat vapen, och sedan ångrat/sonat eller kanske blivit ditsatt av någon så när Ella berättar blir han arg för det finns inga ärliga människor? Jag känner att Simen också måste ha negativa sidor/bakgrund och jag undrar om det har med tidigare förhållanden att göra, eftersom Ellas stora tema är otrohet, eller om det har med familj att göra, han kanske känner skam (?) för dom. Men det är nog så att han är fattig och inte känner så många i Oslo, därför var han ensam och köpte tandkräm och chips. Något är det och jag blir frustrerad över hur lite vi vet. Har också en teori om det var någon på jobbet som tog den där bilden på instagram men det kanske var tjejen eller killen från några veckor sedan. Tror det kommer visa sig att Simen säger att han sökte jobbet där för att han redan hade sett Ella för ett tag sen och ville lära känna henne.

53

Vad är det för fel med att gå och köpa chips och tandkräm själv när man är vuxen?

54

Hahahah what?

55
Yasmina

So I’m guessing Simen and Ella are “f**k buddies”...? (And he knows it). Because isn’t it pretty unrealistic that they’re not texting each other? Or are we just not getting to see those texts? (Which is annoying). I mean can we get an Ella update? Idk I’m just not that interested in Susanne and Parsa.

56
Norsk

Its not unrealistic at all - norwegians are quite reserved.

57

Not all Norwegians are reserved, a lot of them are quite the opposite (I am Norwegian too). So do not talk for all of us, thank you.

58
Norsk

No and what: Hahaha, lol. I am not talking for all, i am not even talking for my self, and i believe everybody understands not ALL norwegians are reserved. But, the culture is indeed, and im just explaining why its not weird that theyre not texting. You are losing the essence in what im saying.

59
what

First of all I am norwegians, and all my friends and people I know text a lot, specially in their age and especially when "in love". So please don`t say that all norwegians are reserved, u can`t make a tag for 5 million people..

60
@no og what

Please learn the concept of statistics. When someone says "Norwegians are..." they are referring to general population tendencies, NOT individuals. Anecdotes are irrelevant to the population as a whole. In general, when compared to many other populations, Norwegians are reserved (would you never mistake a typical Norwegian for a typical Italian? Nope!). There's a reason for the stereotypes (check out The Social Guidebook to Norway - should be a fun read if you have some ability to laugh at your own expense).

61
Agree with @no and what

stemmer det. Vi er ofte reserverte i forhold til f.eks sør Europeere. Og selv om mange kanskje ikke synes det selv, så er det faktisk en grunn til at mange utlendinger som kommer hit synes det er vanskelig å komme innpå nordmenn. Det er kulturelle forskjeller, og det merker vi også når vi kommer til et land hvor de er mindre reserverte enn oss. Og hvor kanskje vår væremåte kan bli oppfattet litt uhøflig.

62
....

Og kanskje vi er mer reservert ovenfor utlendinger enn til nordmenn generelt.

63
Halla

Jeg er utlending som flytta til Norge for 4 år siden og kan LETT kjenne meg igjen i det folk sier her. Jeg er latinamerikaner og kan si at måten nordmenn kommuniserer og generelt væremåten til nordmenn er ekstremt uvant for folk som meg som har vokst opp med en helt annen kultur. jeg vet også at for eksempel italienere og spanjoler er mye mer lik oss og kan også oppfatte nordmenn som kalde og litt uhøflige. selvfølgelig finnes det unntak (har mange fine norske venner som er varme og kjærlige de også), men GENERELT er det slik. Jeg hadde med meg en norsk bestevenninne til hjemlandet mitt og hun ble helt overrumplet av vår åpenhet og væremåte.

64
Agreed

It`s very realistic.

65

Skulle ønske Ella brukte utropstegn og hadde humor IRL

66
enig

hun er bare Blank

67
Nå er det litt gøy

Nå er det gøy å se Ella backe opp Susanne for en gangs skyld, og heie på henne i stedet for å kritisere oppleggene hennes! Jenter må backe hverandre mer ass.

68
Nyvideo

Trenger ny video nå, håper hun slår opp med typen og blir sammen med Simon!

69
Hallo

Skal hun bli KJÆRESTE med Simen når de har kjent hverandre i max 2 uker, nonono la de flørte og bli kjent men ikke forplikte seg til et forhold. Ellers ender det kanskje bare dundas når man ikke kjenner hverandre. Dessuten er hun i et forhold nå og bør ikke hoppe rett på neste for sin egen skyld og sine egne tanker og følelser.

70
Hallon

No offence, men jag bryr mej inte så mkt om sus oxh parsa, jag vill se mer av Simen och Ella??. Susanne berättar så öppet för Ella vad hon känner och tänker om Parsa, hoppas hoppas Ella vågar prata snart också! Men det lär bli krångel och missförstånd. ???

71
Hilde

Har Simen fått genseren sin ? Eller er den hos Mats ? Mats sølte jo på den så den burde være hos Emma til vask

72

Rart de bor i lag men kommuniserer på SoMe?

73

Det er helt vanlig! Dessuten er det vel messengermeldinger i arbeidstiden...

74
Tine

Yes, da har jeg oppdatert hvert 5. minutt i 9 timer. Nå erre natta! Jeg er serr like hjernevaska som jeg var med Skam. Frustrerende og digg på en og samme tid.

75

Samme for meg. Jeg liker ikke Blank så mye fordi jeg føler storyn er ganske tynn og svak, men jeg kan ikke slutte å oppdatere bloggen.

76

Dette kommer til å gå så til helvete. Mats finner ut at Ella har vært utro, Susanne velger Mads sin side fordi hun er blitt sammen med Parsa. De tre drar til India uten Ella. Simen viser seg å være en helt annen enn den Ella trodde han var. Tilslutt må Ella finne ut hvem som er de virkelige vennene hennes (Ragnar?) og endelig ta grep om sitt eget liv.

77
eline

glöm inte Guro!

78
Ludde

Vil streiken i NRK ramme Blank?

79
Oooo

!! Banning fra Ella. Det var nye takter!
Godt å se hun heier inderlig på Susanne. Nå vet Ella hva det er å være lidenskapelig forelsket, og heier på Parsus! (Parsa og Susanne)