Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

129 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Anders

Blir uvel av at hun spiller dette dobbeltspillet

2
Jeg heier på Ella❤️

Om du blir uvel, så sier jeg Go Ella. Gjør det du vil, det som er best for deg. Og ja, jeg vet at hun er sammen med Mats, men akkurat nå så driter jeg faktisk litt i det. Jeg vil bare at hun skal finne seg selv og gjøre det hun selv vil uten å ta hensyn til alle andre. Jeg tror hun i hele sitt liv har tatt hensyn til alle unntatt seg selv, og det er på høy tid hun endrer på!

Jeg har vært igjennom det Ella er nå, og måten jeg gjorde det på var heller kanskje ikke helt riktig. Men hadde noen spurt meg om jeg ville gjøre det igjen så er svaret Ja! Selv om det er vanskelig og vondt så ville jeg det. Har fått det så utrolig mye bedre etterpå - så ja det var absolutt verd det. Heier på Ella - og alle som går igjennom det samme som henne?❤️

3
LINE

❤️❤️❤️

4
Trist

Hadde du snudd det motsatt vei hadde feministene klikka. Se at det var Mads som holdt på sånn, hva hadde du tenkt da? eller at noen gjorde dette mot deg. Det er så korttenkt det hun driver med

5
Feminist

Så hadde feministene klikka? Unskyld meg. Men de som hadde klikket på om rollene var byttet er jo nettop de som IKKE er feminister. Må du ikke glemme at en feminist ville sagt at dette var rett eller galt på tross av kjønnsrollene, ikke med grunnlag i kjønnsrollene. Les deg opp før du hiver ut ord du ikke vet betydningen av. Nå må folk slutte å kaste ordet feminist rundt seg, med en negativt ladet betydning.

6
LINE

Feministene klikker på verre ting enn dette her. Get with the program!

7

Veldig rar respons. Ville du vært utro mot folk bare for å finne deg selv? Går jo an å slå opp før man leter etter andre folk eller er det helt unormalt? Din svakhet skal altså såre andre... det gir absolutt mening. Det her lukter jo kynisk og egoistisk som det synger ??

8
choose life

hvor gamle er dere egentlig, dere moralistiske nørder som ranter om utroskap hele tiden?

9
Enig, choose life

Det lurer jeg også på?
Seriøst, litt livserfaring tror jeg dere hadde hatt godt av. Alt er ikke bare sort og hvitt.
Hva skjer den dagen dere tråkker feil selv?
Er dere like fordømmende da?
Eller er det faktisk sånn at dere aldri kommer til å gjøre feil?

10
Line

Jeg er 45 år og jeg har ALDRIG været utro.
Jeg har -og har altid haft- selvrespekt og respekt for dem jeg holder af, nok til at gøre en ting forbi før jeg begynder på en anden. Det har intet med alder at gøre, men moral, tro på kærlighed og styrke.

11
Gratulerer Line

Bra jobba. Glad på dine vegne at du aldri har gjort noen feil.

12
Julie

Hu sier ikke noe om at hu ikke har gjort feil. Heldigvis er det fortsatt en del som henne som tar utroskap høyst alvorlig

13
Thank you

Takk! Mister litt håp når jeg leser verdiene til folk, så godt å se at det er noen som klarer å se hva som er viktig/riktig 🙂

14
Til ???

Ikke alt er som du tror. Det jeg mener er for at Ella skal bli lykkelig må hun først og fremst finne seg selv, og da syns jeg hun er viktigere enn Mats. Det står ingen plass at hun skal være utro mot Mats i kommentaren. Bare at hun først og fremst skal ta hensyn til seg selv, siden hun alltid setter seg selv og hensynet til seg selv sist. Om du syns det er kynisk og egoistisk - så er det helt greit. Men jeg mener for å kunne ha det fint med andre - må man faktisk ha det bra med seg selv først. Og det har ikke Ella nå - og det mener jeg hun bør endre på. Står for den❤️

15
enda et klipp i kveld?

hmm? lurer på om hun skal henge med Simen i stedet for Susanne.

16
Hvor blir det av klippet???

Kan de ikke legge ut neste klipp snart???

17

Det er helt sikkert ikke Sus. Og Mats kommer til at undre sig, for Susanne er sikkert ude med Parsa.

18
Ella+Simen for the win

Krysser fingrene for at "Susanne" og Ella møtes i kveld!

19
Ja right

"Susanne"

20
Klaaje

Nei, det er ikke lett dette her

21
Enhver må erobre sitt eget liv

Ta plass og kreve sin rett!

Det er klokt. Og sykt vanskelig for meg.

22
Utroskap

Håper Ella får en nytelig kveld med Simen

23
Yess

Så bra at Ella ble med på foredraget, slik hun sa hun skulle tidligere. Og ikke minst var det et godt foredrag for henne å høre. Alle må ta ansvar for sitt eget liv, ingen andre kommer til å leve det for deg! (#Tar på seg mammabriller)
Spent på kvelden, nå!

24
Svar simen

Please gå ut med Simen i kveld :)))))

25
Foredraget

Takk gud for at hun dro på det foredraget og fikk hørt de ordene der! Det tror jeg hun trengte, for å si det mildt. Kanskje vi får se et lite Ella-opprør?

26
Opprøret startet

I begynnelsen av mai. Og økte i styrke etterhvert.

27
Ta plass, lukk dørene

Nå må Ellen få fatt på beina også dump that bitch-ass dude

28
Ellen?

Lol

29
Bestemt form...

... av Ella, så klart!

Dvs den opprørske, bestemte Ella = Ellen. :p

30
Timian

På tide å finne ut hva den frie viljen vil.

31

Håper Ella tar til seg noe av det foreleseren snakker om. Det er som om hun taler rett til Ella.

32
Johan William Goethe

trololol

33

Erobre sitt eget liv betyr ikke å føre et dobbeltspill, Ella

34
Erobre sitt eget liv

Det betyr å finne ut hva hun vil og ta sin plass. Uavhengig av Mats og Simen. Gjøre det hun selv vil, gå bort fra det omsorgsgenet som hindrer henne.

35

Det er en bra forklaring, men det går an å være sterk nok til å ta de beslutningene uten å ´´lyve´´for andre mennesker. Altså trenger du ikke løgn i livet ditt for å være sann mot deg selv. Det er mot sin hensikt. Jeg sier ikke at Ella ikke skal ta plass. Men hun trenger ikke å ta plass i andres liv hvis hun egentlig ikke vil være en del av det, og hun trenger da ihvertfall ikke få andre til å tro det. Jeg ser også at mange forsvarer det med at hun ´´bare´´er 19. Det er da ingen unnskyldning for borderline utroskap fordi man er ´´ung´´. Når man er 19 er man voksen nok til å burde tenkte klokt. Blir frustrert over hvor tafatt og lite reflektert hun er. Og hvis det er slik 19 åringer er, vil jeg ønske deres generasjon lykke til.

36
Line

Enig med .

37
fashion baby

Hun har kjolen på, så fint!

38

Ooopps! Hva skjer nå da?
Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk synes Mats er og oppfører seg usmakelig, samtidig som man heier på Ella. Hennes oppførsel er helt grei liksom. Hun fremstår som en uskyldig liten engel, et stakkars offer som utsettes for ‘grusomme’ Mats, samtidig som hun player begge disse gutta og fører dem bak lyset. Way to go girl ......

39

Nej, altså de fleste er da med på at hun da for hulen skal sige til og slå op!

40
Safe since...

Hm, sånn logisk sett: Mats hadde på seg gensaren til Simen i går, og Mats og Ella sov saman i natt. No hadde ikkje Mats gensaren på. Då bør vel gensaren vere på rommet til Ella? Viktig og fint for Simen å få att gensaren sin i kveld då, sidan han er fattig lørdagsvakt...?

Og eg håpar så inderleg at Ella er ærleg med Simen når ho møter han, for sin eigen del og hans, så det i alle fall kan vere noko som er nokon lunde reint og ekte i livet hennar, slik som ho har rota det til for seg sjølv. Ho treng ein stad å vere safe og bli sett og få vatn og vekse.

41

Men det er hun med garanti ikke. Hun når ikke selv at sige fra før nogen andre gør det for hende.

42
Safe since...

Nei, sjølvsagt har du rett i det - korleis skulle det elles bli nok drama i denne serien... :/ Men eg klarer ikkje late vere å håpe... 😉

43

Tror Ella tok til seg dette. Ta ansvar for eget liv. Så lett å si og så vanskelig å gjøre. Hvis dette er siste episode (ser ut sånn på nrk.no) så må det bli en episode i kveld der Ella velger videre vei ❤️

44
Fler avsnitt

På nrk.no ser detta ut att vara det sista avsnittet, men på svt play (de har tagit in serien) står det att det kommer bli nio avsnitt, så håller tummarna

45

Dette er ikke siste episode. På nrk viser de bare ikke endelig antall episoder. Det sto 1:1 etter første episode og 2:2 etter andre episode osv.

46
Ikke siste episode.

Jeg tror ikke dette er siste episode.

47
Miranda

Supert å oppmuntre Ella til å erobre livet sitt, men hun må også la andre til å få erobre sitt liv. Dette dobbelspillet holder alle igjen, både guttene og Susanne som snart kjøper billetter til en tur som ikke kan bli noe av!

48
Hallo!

Selv om ikke Ella blir med så kan det jo bli tur for de andre.

49
jaaa

Gud hun øddelegger jo for andre, skjønner ikke hva folk mener med at hun tar HENSYN tl andre når hun bare lurer alle trill rundt.

50
Mipsa

På dette tidspunktet byrjar det å gå utover andre, men ho har endt opp der fordi ho (fram til det punktet der det gjekk skeis og slo tilbake) har latt andres interesser og meiningar trumfe sin eigen, aldri sagt kva ho sjølv tenkte eller fått gjennom sin eigen vilje (for eksempel at ho går med på sex når ho eigentleg ikkje er gira, at ho seier ja til å bli med på ein tur ho eigentleg ikkje veit om ho har lyst til, at ho held fram med å vere saman med nokon berre fordi dei framleis har lyst å vere med ho osv.). Det er ein slags feilslått måte å ta meir omsyn til andre enn til seg sjølv, trass i at det ikkje treng å vere til dei andre sitt beste heile tida (for eksempel kunne Mats hatt godt av å sjå at ho også har behov, men ho har aldri lært han å sjå det).

51
Miranda

Selvfølgelig må vi alle lese menneskene vi omgås. Men til et viss punkt må Ella ta ansvar for seg selv også! Livet vil gå svært trått hvis det skal være opp til andre hvilken vei livet skal gå.

52
izzi

Ella-skuespilleren er skikkelig dyktig. Hun virker hele tiden naturlig og seg selv, spesielt i det awkward øyeblikket da samtalen om fri vilje gikk i stå.

53

Hun kommer særr til å henge med Simen i kveld;))

54
MAMMA VS. FOREDRAGSHOLDER

Kloge ord der blev sagt til det foredrag. Og interessant hvordan de ord står i kontrast til de ord, Ellas mamma sagde. Ellas mamma fokuserede på at man må give - ikke at man må tage (sig plads og rum). Altså to kvinder fra omtrent samme generation, men med diamentralt modsatte holdninger til livet - og kvinders ret.

Vi har jo set, hvor meget Ella lyttede til sin mamma, da hun rådgav, så jeg håber, at hun også tager disse ord ind. Ikke hermed sagt at jeg ønsker, at Ella skal begå utroskab (det er vel de færreste af os der egentlig gør det...). Men i bund og grund handler valget imellem Simen og Mats/Mats og Simen ikke om valget imellem de to personer men om valget imellem at gå den livsvej, hun føler sig tiltrukket af, og at gå den livsvej, andre mener, hun bør gå...

Så jeg håber at hun vælger den vej, der føles rigtig i MAVEN og HJERTET ❤️❤️❤️ og ikke den, andre forventet og ønsker, hun tager. Og shit, det er svært. For det er så nemt at fare vild...

55

la moren til Ella væære

56
Marthe

Åååå, Ella roter seg inn i det nå! Tenker at hun sikkert drar ut med Susanne, men stikker tidlig fra festen og møter Simon... Hjelp 😀 😀 😀 Ååå, så spennende!

57
What the???

Booooooy she is cheating on you

HAHAAHAHAH

58
Kanskje

Blir bare mer og mer optimistisk nå, kanskje var det dette Ella trengte å høre. Håper på nytt klipp i kveld når Ella og «Susanne» er ute. Men uansett hva som skjer, MÅ Ella dumpe Mats, dette går ikke lenger!

59
MATs

Hvis ikke hun hadde vært med Mats, og vært med i kveld hadde hun aldri fått høre de ordene hun trengte, just sayin

60
Foredrag

Nå vet vi hvertfall hvorfor Mats er så selvsikker osm hører på disse foredragene om å ta sin plass 😉 Og nå må Ella gjøre det samme!

61
Hjälp, någon mer?

Jag vill så gärna bry mig om Ella men det är något som försvann och som håller henne på avstånd för mig, jag kan inte connecta med henne. Jag älskar formatet och är inne flera gånger om dagen men det känns som att jag bara väntar och väntar och blir mer frustrerad. Någon mer som känner likadant? Vad är smartast? Att försöka koppla bort beroendet som formatet ger och vänta några veckor, eller ska man försöka fortsätta följa varje dag och vänta på att första veckans gnista kommer tillbaka? Jag tycker väldigt mycket om Ragnar, Aref (och Louise) och hoppas att de är med mer och drar fram fler sidor hos Ella. Jag bara känner att det har varit för mycket stunder för mig där jag har varit irriterad och inte känt sympati men det har heller inte haft något med att karaktärer ska ha lager och också negativa sidor, för det finns det gått om i serier men jag kan ändå känna det som behövs. Problemet för mig här är att det är den enda huvudkaraktären. Jag får se hur jag gör, men det kanske är så att hela avsnitt är alternativet för mig.

62
Line

Hovedpersonen er så uselvstændig og lader sig bare flyde med på alle områder af livet.

Jeg får lyst til at ruske i hende og kan ikke genkende det i mig selv. Men selv om det er så langsomt og hovedrystende at hun ikke handler, synes jeg det er det langsomme som gør det genialt. Det siger jo netop hvor blank hun er, og det synes jeg er interessant at “opleve”. At nogen kan være SÅ uselvstændig og handlingslammet er irriterende for mig, men stadig spændende at følge.
Jeg er dog begyndt at vente et par dage, før jeg kigger herind.

63
Sikkert like bra Line

.

64

Enig. Orker ikke se avsnittene når jeg forstår av de første kommenterarene at det er bare enda mer av det samme. Orker ikke se dem for jeg blir helt deppa av det. Føler med flere ganger om dagen, men samtidig orker jeg ikke å se det. Var totalt hekta på Skam, og vil så gjerne føle det samme for Blank, men foreløbig gjør det bare meg også blank og deppa. Vil se mer til Simen, da lever Ella, og med det blir det plutselig langt mer spennende og interessant for meg også. Kommer det ikke snart et avsnitt a la sist lørdag med Simen er jeg redd jeg ikke orker/gidder mer...

65
Fiemus

det virker ikke med alle de løgnene, Ella, nettet begynner å strammes!

66
Deadline Deddlain

Hva om plot twisten er at hun faktisk henger med Susanne? ?

67
Susanne

Enig! Hun må prate med Susanne om situasjonen sin så blir kanskje det hele mye klarere <3

68
Banner i kirken

Ella er og blir en uinteressant person.. sorry for å si det! Hvorfor i all verden skal liksom Mads og Simen være interesserte i henne? Hun har jo ingenting å bidra med, bortsett fra å være søt? Samtalen mellom henne og dama etter foredraget var pinlig å se. Hun virker jo helt tom i hodet:-(

69
Batcat

Det er din personlige mening. Og det er helt greit. Jeg derimot, er megafasinert av Ella. Du vet bare at når man bryter skallet på den jenta der, finner du mange flotte skatter!

70
Ikkje uinteressant - utilpass...

Eg synest den samtalen med venninna til Mats viser oss noko anna enn at Ella er uinteressant: Ella har ikkje begynt å studere enno, og måten ho jenta ordlegg seg på er typisk HF/SV-studentstammespråk, som kan vere litt vanskeleg å respondere på viss ein ikkje er komen inn i det enno (Mats og venene held på med bachelor, så dei har i alle fall 1,5, meir truleg 2,5 års forsprang). Dessutan viser den samtalen oss korleis Ella er meir oppteken med å prosessere kva å "erobre sitt eige liv" eigentleg vil seie - for ho, og det er då ho har betre ting å gjere enn å "stå og snakke om det" med ho dama. Ho er ikkje "tom i hodet", men full av tankar, og utilpass med heile livssituasjonen sin, ikkje berre samtalen, tenker eg...

I samtale med Simen verkar ho ikkje "tom i hodet", og truleg ikkje med Susanne heller, sjølv om vi kanskje har sett litt for lite av korleis dei eigentleg snakkar saman. Eg er litt usikker på kvifor Mats er tiltrekt av ho, fordi vi har sett så lite av korleis dei snakkar saman når han ikkje er stressa over oppgåva. Men det er lett å sjå at Simen og Ella er interessert i kvarandre, og at dei både delar humor og livssituasjon (når berre Ella kan tore å vise at hennar liv også er utan mål og meining nett no).

Dessutan må eg berre slå fast at eg synest det er supert at ein hovudperson er heilt "vanleg", med problem som ikkje skapar action og mykje handling, men som krev innleving og refleksjon av oss som ser på. Å kome ut av skapet, å leve med psykisk sjukdom, eller å takle overgrep som vi for eksempel har sett i SKAM, er svært viktige historier å fortelje. Men slike mindre dramatiske historier som Ella si er også interessante å få fram. Eg har møtt mange Ellaer, og tippar at mange kan få noko ut av å følgje utviklinga hennar framover!

71
Banner i kirken

Jo helt enig, du har rett, hun er sikkert representativ for mange. Hvis mange føler en gjenkjennelse og at det hjelper dem på noe vis er det jo bra.

72

stille vann har dypest grunn

73
Nostradamus

Ella, Ella..

Du skjønner det nå, ikke sant? Du har nok ant det en stund, men du har undertrykt det, tenkt at det går over og hørt på din mor. Du har kjent på ubehaget ved å skulle være ærlig om hva du vil, når det gjør at det blir kjiipt for andre. Nå, i dag, midt i studentopprøret, skjønte du det.

Men jeg tror fortsatt ikke du har fått bygd opp styrken i deg til å si ifra. Du kommer nok til å følge dine følelser, men fortsatt skal det bli en del verre før du skjønner at det eneste som nytter er å være ærlig. Det blir flere unnlatelser, og kanskje løgner i kveld. Og du kommer til å gjøre det enda vondere for både Mats, Simen og deg selv. Ser du ikke at Mats kanskje aner noe? Bare si det! Jeg tror du vurderte det et lite sekund etter at Mats sa du var dårlig til å lyve, men så turte du ikke.

Og Susanne da, det er nesten det aller verste. Forhold og ærlighet er ikke alltid enkelt, men med venninner? Si det som det er!

74
Musikk

Jeg elsker den musikken som spiller når Ella føler veldig mye. Det er samme musikk som spilte på 7-eleven, men den sto ikke oppført på slutten av episoden slik musikken pleier å gjøre.

Noen som vet hva den heter?

75
Jonas

Tror den er laget av komponisten til serien

76
Musikk

Det mistenker jeg også, Jonas. NRK burde få komponisten til å publisere verket på spotify!

77
bølla

Sitter bare å håper på at Mats skal si/gjøre noe dumt for akkurat nå fremstår han egentlig som en veldig god og snill kjæreste?
Dette er ikke bra, Ella!

78
Ungdomsoprøret

Sjovt. Jeg er ved at skrive opgave om ungdomsoprøret lige nu - men jeg tog mig lige en velfortjent blank pause

79
Årnings

Håper Simen og Ella finner på noe gøy hjemme i sengen til Ella...

80
Kikki

Troskap mot seg selv kan noen ganger føre til utroskap mot andre. Heier på deg Ella, jeg og alle andre som er eller har vært i dine sko!

81
Line

Ikke enig. Man lyver ikke kun for andre men også for sig selv, når man vælger at være utro. Tør man der i mod slutte et forhold fordi man føler sig tiltrukket af en anden, er man tro imod sig selv. Bliver man med en man ikke vil, på det stadie Ella har været et par dage, er man ikke tro imod sig selv. Jeg hepper på at hun får sluttet sit med søde Mats hurtigst muligt og ikke spiller på to heste, fordi hun ikke tør være alene.

82
Hun skal ut!

Kanskje hun treffer Simen? 😉

83

Ny episode ikveld dåå.

84
Reven ?

???

85
La det bli drama

Jeg håper Mats dropper Lillestrøm og heller går ut med vennene sine for så å møte Ella og Simen ute.

86

Kanskje Mats har blitt mistenksom og skal teste Ella, overraske henne? Han synes det er litt rart det med genseren .... Hvertfall etter at Susanne tydelig ikke ante noe om den genseren.... Hmm

87

"Simen fra jobben" er blitt til Simon på telefonen <3

88

"Simen fra jobben" er blitt til "Simen" på telefonen <3

89
oh no no no

Skjønner at poenget med dramaserier er å skape spenning og dette dobbelspillet er med på bidra til denne spenningen, men måten dette er gjort på er rett og slett amatørisk. Ensidig og nesten helt forutsigbart underholdning, og ikke minst urrovekkende temaer som NRK utvilsomt støtter. Ideer som at kvinner må være sterke, stå på egne bein og finne seg selv er absolutt bra progresjon på likestilling i samfunnet, men å sidestykke det med dobbeltspill og "på kanten utroskap" er veldig rart. Selvfølgelig blir folk tvilsomme i kommentarfeltet, duh

Når samtaleemner som feminisme allerede har negative konnotasjoner fra den mannlige befolkningen så skjønner jeg ikke at tema som "fri vilje", "frihet" og "handlingskraft" skal kombineres med et kynisk dobbeltspill, på kanten av psykopatiske trekk til og med. Hva er det NRK prøver å formidle egentlig? At med fri vilje så er det innenfor å være en drittsekk og uansvarlig person, at det er OK liksom? At frihet betyr ingen konsekvenser?

90
Line

Vi kender jo ikke hele handlingen endnu. SKAM sæsonerne startede altid med et dillemma som pludseligt tog en uventet drejning og skiftede tema. Jeg håber det samme sker her.

91
Line

Vi kender jo ikke hele handlingen endnu. SKAM sæsonerne startede altid med et dillemma som pludseligt tog en uventet drejning og skiftede tema. Jeg håber det samme sker her.

92
Rypa

Det at NRK tematiserer visse ting på en viss måte gir ikke grunnlag for å si at NRK "støtter" xyz. Man kan fult ut problematisere uten å ta et standpunkt.

93

Noen av dere som kommenterer her er jo alt for idealistiske. Har dere aldri sett et drama før? Poenget er jo at Ella ikke gjør ting rett.

94
Takk :P

Enig !

95
TAKK!!!!!

Endelig legger noen et finger på mine følelser.

96
?‍?‍?‍?

Jeg forstår ikke om Ella er forelsket i Simon eller kun fisituationen eller ideen om ham spændende?

97
Nasse

Husk på genseren til Simen, Ella 🙂

98
Bror Bjørnen

Jeg er helt enig i det veldig mange i kommentarfeltene sier. Det finnes mange som Ella der ute, som jeg har vært venner med, eller kjent. Det er ikke overdramatisk, og det er veldig realistisk. En ting som jeg må innrømme, noe som plager meg ekstremt MYE, er hvordan Ella takler ting. Jada, jada, hun er sjenert og konfliktsky, men nå begynner hun bare å bli grå og kjedelig. Karakteren hennes er helt livvløs, og det er på tide at NOE skjer. Hun minner meg veldig om Eva fra Skam i første sesong. Vet ikke helt hvor hun skal gå, hvem hun skal gå til - eller hva hun skal gjøre. Hun har rotet det skikkelig for seg, mer enn nødvendig (men så er jo det her også en serie, det SKAL jo skje noe drama). Det kan være vanskelig å ta det første steget. Fortelle Simen om Mats, fortelle Mats om Simen, fortelle Mats om hettegenseren og at den egentlig tilhører en gutt hun har vært utro med - og ja, dele alt med Susanna så klart. Hun er jo bestevenninna!

En Bergenser som flytter fra sin hjemby, til Oslo - med sin bestevenninne - hvor de deler et friår sammen. Venninna er helt oppslukt i sex og tinder gutter, mens Ella har en A4 type of boyfriend. Det mange her ikke ser, er at forholdet til Mats og Ella (og ja jeg vet, det er NULL kjemi, og hvorfor de i det hele tatt er sammen er et godt spørsmål) men gjett hva! Kjæresteforhold er ikke sånn som vi ser på TV, og heller ikke det vi ser i feeden vår på Instagram. Ella og Mats sitt forhold er helt vanlig, men som sagt, null kjemi - and Mats gotta og! Simen er en fin karakter, og jeg håper på flere scener med han. Jeg ser også at det er mange gjenspeiler denne serien sammen med Skam. Skam var en fin serie, med mye bra innhold, og med viktig budskap, og selv om Skam ble omtalt som en ''realistisk'' serie, så var det ikke det. HVIS vi skal sammenligne det med Blank. Jeg tror mange er vant til forholdet mellom Eva og Jonas, Sana og Yousef, og IKKE MINST - William og Noora. Måten William forandret seg når han møtte Noora, deres første kyss, hva de holdt på med når de hang sammen, hvordan William oppførte seg med hun - IKKE så veldig realistisk. Nå, Ella og Mats sitt forhold, ja det er realistisk. Ikke alt er fryd og gammen, og jeg tipper på at alt var en dans på roser når Ella først møtte Mats, men nå har det som sagt fadet ut, og det er ingenting å gjenskape! Sexen er dårlig, Ella er ikke lenger tiltrukket av han (selv om hun fortsatt bryr seg om han, det ser vi jo) og de har heller ingenting å prate om! Det her er et forhold som for lengst har ''gått ut på dato'', og som trenger å ta slutt. (Nå høres jeg selvmotsigende ut, sier at deres forhold først er realistisk, og så ta med ''gått ut på dato'' uttrykket. MEN det er et realistisk forhold, hvor det tar for seg realistiske problemer. Mats med sin bachelor stil, Ella som har tatt et friår i en helt ny by, og folkens! Dere må skjerpe dere! Det å si at Mats bare er ute etter sex blir så feil, for ja, de har jo sex, men hvem forhold inneholder ikke sex da? Det at han i tillegg tok seg tiden til å lage et romantisk måltid til Ella, OG at det endte opp med sex, det var på grunn av Ella- ikke Mats. Skal vel være lov å ville ha sex med kjæresten sin liksom! Og her viser også Ella en side ved seg selv som ingen hadde trodd hun hadde. Etter å ha snakket med hun mor, så prøver hun virkelig å få til det med Mats. Hun vet selv veldig godt at hun ikke er forelsket i han lenger, men hun prøver, fordi det er sånn forhold fungerer. Det er ikke alltid bare forelskelse og hysteri, men du må velge, flere ganger. Så har vi Simen da, som hun egentlig prøver å glemme bort KUN fordi hun har vært utro mot Mats. Hun ser på Simen som en dårlig ting, og vil heller fortsette forholdet sitt med Mats fordi hun tror det er det riktige å gjøre, enn å slå opp, og løpe rett inn i armene til Simen

Takk for meg.

99
Mere?

Burde der ikke komme et klip mere i aften? Episoden er vel ikke afsluttet? 🙂

100
Jonas

Skjer det noe mer snart?

101

Nå må det skje noe snart!!!! Serien blir stillestående på en dårlig, frustrerende måte!