Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

134 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
2
Johan William Goethe

Lolz

3
ahhhh

Dette tyder ikke godt!

4
Hun aner ikke!!!!

Har jeg ikke hatt lyst til å riste Ella før så har jeg det nå! Faen asså! Er det mulig? NÅR SKAL HUN SI NOE????? ???

5
Vaske genseren

Mats driver jo å slurper og søler på genseren. Ella kan jo bare si at hun skal vaske den (det gjør hun sikkert med andre av klærne hans likevel?) PROBLEM SOLVED!

6
Antifeministen

Nei, nå altså! Hva er greien med at alle hater på Mats? Tidenes kuleste type. Hvordan kan Ella vaske klærne hans når de ikke bor sammen en gang. Hva med å slutte med å tenke det verste om folk?

7
Hey Antifeministen

Hun vasker og bretter klærne hans - sjekk episode 2. hvor hun har vasket boxere hans og henger de til tørk.
Og hvorfor liker vi ikke Mats?
Fordi han er bare MEG, MEG, MEG hele tiden.
Fordi han ikke hører på Ella.
Fordi han griner seg til ligg
Fordi han ikke tar seg bryet til å sjekke hva Ella syns først før han inviterer Susanne med på tur.
Fordi han tar det som en selvfølge at han kan ta genseren til Simen.
Syns igrunnen ikke at han er så kul - han har bare veldig dårlige sosiale antenner??

8
??‍♀️

Blir så oppgitt over Ella nå

9
Alle er oppgitt nå?

Det jeg ikke forstår er hvordan hun klarer å sitte der og nesten ikke si noe? Jeg hadde fått helt hetta.
Hvor lenge skal hun vente lissom? Til hun sitter i India og har betalt for en tur hun ikke vil på? Sammen med en kjæreste som hun forsøker å reparere forholdet til, men hver gang han går ut av rommet stirrer hun tomt ut i lufta?
Jeg blir helt gal og frustrert av å se på dette!

10
NUmmer 2!!

Nummer 2!!!

11
Oh my god stop f*cking lying ?

Hun graver et dybere og dybere hul med alle de løgne. Men utroligt nok tror alle på det

12
Frank Ocean

Snart kommer det melding fra Simen. «Hei Ella. Selv om jeg liker tanken på at du går rundt i genseren min, skulle jeg gjerne hatt den tilbake. Ikke råd til å kjøpe nye klær akkurat nå. Kunne vi møtes i løpet av helgen?»

13
Genserdrama

.. kan vi vær så snill å bli ferdig med den genseren og komme oss videre? Jeg er så frustrert nå???

14
Hettegenser

Hettegenseren er jo et manifestasjon av Ellas forhold til Simen og hennes løgner. Genseren minner henne hele tiden om Simen og at hun har gått bak Mats sin rygg, og løgnene hennes kommer sakte men sikkert for en dag. Hun klarer ikke lyve om en genser, så hvordan skal hun klare å holde Simen skjult?

15
Til hettegenser

Jeg skjønner hva du mener, men nå trenger jeg å se Simen og Ella sammen isteden for hettegensere hans

16
Deadline Deddlain

Helt enig. Hettegenser ble litt sånn kjedelig i lengden.
Venter bare på Ella og Simen skal møtes igjen, så blir det et nytt plagg på rundgang.

17
Ellaslåopp

Nå burde virkelig Ella skjerpe seg, slå opp før den forbanna indiaturen blir bestillt...

18
HAHAHA

Må bare le. Dette blir for dumt.

19
Jag har inte dåligt samvete

Men jag känner att jag egentligen bara vill att Ella ska bli påkommen snart så att hon seriöst måste stanna upp och värdera vad hon håller på med. Hon behöver inte göra slut med Mats om hon inte vill, hon kan bli tillsammans med Simen om det är det hon vill, men jag känner att även om hon är vuxen och 19 år så känns hon väldigt omogen. Jag vet många har sagt att de kan relatera till Ella om att inte säga vad man tycker, aldrig göra det, hänga på allt och alla, bara hålla med utan att ha sin egen mening, men jag tycker Ella borde flytta hem igen. Jag känner att hon fortfarande är för omogen i sitt vuxenliv och jag tror hon skulle må bättre och utvecklas om hon istället börjar studera hemma och bo hos sina föräldrar den första tiden och sedan bli totalt självständig när hon har fått mer kött på benen och utvecklats som person.

20
Seriøst?

Er et voksent menneske så tafatt som dette?
Jeg mener det - er det realistisk liksom?

21

Jo, detter er realistisk og veldig godt laget. Bravo! Alle (bare se kommentarfeltet) blir frustrert av å se en hovedperson i et drama som til stadighet tar feil valg når det gjelder å stå opp for seg selv og være lyttende til sine egne følelser. Hun er fortvilet, og tafatt og vet ikke hvordan hun skal komme eg ut av en livssituasjon som er helt feil. Hun er så redd for å såre venninna og kjæresten at hun utsletter seg selv og framstår feig! Håper hun finner mot til å stå opp for seg selv!

22
Seriøst!

Oppførselen hennes er noe av det mest realistiske jeg har sett faktisk.
Ingen er mer tafatte enn unge voksne som er i ferd med å kjenne på livet.

23

Jeg tenkte også at det er helt urealistisk, men tydeligvis er det flere som mener noe annet. Har aldri møtt noen som er så tiltaksløse og passive i eget liv som Ella... YOLO ELLA!!!

24
jepp

Jeg var veldig konfliktsky. Da jeg var 19, jeg slo opp med kjæresten på en melding. Det er såklart noe jeg absolutt ikke er stolt over og jobber kontinuerlig med det, men det der kunne lett ha vært meg på 19!

25
Realistisk

Det virker realistisk for meg. Noen er så tafatte og konfliktskye som henne, selv om de er voksne.

26

Stå kommentaren er sletta, why hvor ble den av?:p

27
«Voksen»

Nå må vi huske at Ella er 19. Give her a break. Sier ikke at det hun gjør er greit, men kan ikke forvente at hun skal være voksen heller.

28

Hvis hun «bare er 19» og ikke voksen enda skjønner jeg ikke hvordna hun klarer å bo med en venninne hun knapt prater med, planlegger månderstur til India osv? Gir ingen mening. Problemet til Ella er Ella

29

Jeg trodde jeg var minst voksen av vennene mine men i forhold til Ella er jeg jo 100 år..

30
ella.........

för att vara så bra på att ljuga men inte komma på en realistisk, oskyldig orsak som att hon lånade den...för Mats har ingen anledning till att misstänka henne för något. nu däremot?

31
Ikke normalt..

Hvem er det som bare tar en genser man finner og bruker den som om den var sin egen egentlig? Virker bare rart..

32
Mange

Det ville jeg lett gjort

33

Helt enig. Satt faktisk og lo under hele klippet av hvor patetisk det hele er. Og Ella begynner virkelig å gå meg på nervene nå. Null personlighet eller guts på noen plan i livet. Ja, jeg vet at hun kommer til å få det utover i serien, det er vel halve plottet. Men det hele blir som du sier rett og slett for dumt.

34
Andreas i Lisboa

Folkens, ka va det æ sa?

Hettegensertwist deluxe

35

Hvorfor reagerer ingen på at ingen vet hvor eller hvem sin genser det er?

36

De gjør jo det...

37

Ikke nok, de bare oja hmm rart. Også ikke noe mer.

38

Så er det bare en genser da.

39
BARE ENÅ GENSER

Hvis jeg hadde funnet en random genser i huset mitt hadde jeg blitt ganske redd?! En ukjent genser fra en ukjent person som plutselig ligger i på gulvet?! Hvordan er dere så rolige???

40
Mipsa

Det har skjedd fleire gongar at eg har funne ting/klede heime som eg ikkje veit kven er sine, men det er jo garantert nokon vi har hatt på besøk, liksom. Det er vel ganske normalt at vener av og til gløymer noko? Og evt. gløymer at dei har gløymd det?

41

Fordi vi vet at det er Simen sin genser.

42
Ja vi ja

Mener susanne og mays, de er bare helt cool med det, og det er så rart?

43

Kunne relatere mer til Ella når hun surra med samordna og retningen i livet, men nå med dette trekantdrama og at hun ikke sier noe til noe har jeg bare mista helt greia til blank, hun bare drar og drar tiden ut for hva da? Hadde vært mer spennende hvis noen reagerte på at ingen eier den og den lå på gulvet til Ella PLUTSELIG ettef helgen.

44

Alle karakterene er jo så urealistiske nå? Skjønner ikke no

45

I mitt liv har alle desse typane personar eksistert.. dei er meir realistiske enn personlegheiter vi pleier å møte i seriar. Konfliltsky, egoistiske, men prøver å vere greie.. Sånn er livet.

46

Har møtt sykt mange menneske i mitt liv da jeg har gjort mye forskjellige og de som er mest realistiske er mats og foreldrene..

47
Ikkje få Panik

Ikkje få Panikk, ikkje få Panikk
husk at smile, se glad ud,
sig ‘alt er okay’
ikke tænk på Taj Mahal og den grønne genseren
ligger her,
rullet sammen som et egern
tager dynen over hovedet selvom det
blir for mørkt
er bange så jeg ryster, for alt det
jeg ikke kan se,
Mens min mamma siger, inde i mit hoved:
Husk at gi’, til du er tom inden i

48

Hvor er dette fra?

49

Jeg har skrevet det - inspireret af Ellas situation og hendes mamma der siger at kærlighed bare handler om at give ...

Mvh. danskeren

50

Liker det!

51
Xoxo

Jeg kjenner meg faktisk igjen i Ella. I tenårene var jeg så redd for konflikter og konfrontasjoner at jeg bare holdt munn - og det endte jo selvfølgelig i flere veldig leie episoder. Ella trenger hjelp. Håper vi får vite noe om hvorfor hun er sånn?

52

Tror det er lettere å kanskje forstå hvorfor hun er sånn om vi får vite litt mer

53
Døh!

Ella!! VÅKN OPP!!!

54
Karma

Ganske barnslige både Ella og vennene hennes... men kommer vel konsekvenser av det snart...

55
Fartein

Er dette egentlig bra eller er det dritkjedelig?

56
Hekta

Begynner å miste interessen, men oppdaterer fortsatt ofte. Ser ut som Skam Austin vinner mitt fokus altså.

57
Skattejakt:

Foreslår å lete i kunsten på veggene og etter symboler. Vi har nettopp oppdaget at alle karakterene kan plasseres inn i Munch sitt kunstunivers. Det er også referanser til studentopprøret i Paris i 1968 (også kalt den seksuelle revolusjon, kvinnefrigjøringen osv), Amalie Skram er nevnt, plantesymbolikk, låtvalg osv. Gå på skattejakt blant alle de rike referansene, så vil du finne at denne serien er helt genial!
Her dreier det seg om makt/avmakt, seksuell frihet/tradisjoner og normer og mye mye mer.
Se gjerne alle cluesa fra start, på instagram-bildene deres, i klippene og chattene, det er masse å finne og ingenting virker tilfeldig.

58

Hvordan skla jeg finne hint når det hinter til ting jeg ikke kan om? Blank er jo underholdning ikke en jævla norsk oppgave 🙂

59

Jeg syns det er sykt kjedelig. Det eneste som ikke har vært kjedelig med denne serien er Simen

60
same

dritkjedelig. i'm out.

61

Frustrerende men IKKE kjedelig

62

dritkjedelig egentlig. Hvor er spenningsoppbyggingen blitt av? Narratologisk sett har ikke serien et plott, engang.

63
Smartass

Narratologisk sett?

64
Deadline Deddlain

Wow! Disse klærne går jo i sirkulasjon som om de var kronestykker.
Og jeg som alltid har irritert meg over å miste en sokk i ny og ne?

65
Helt blank

Uff, stakkars Ella. Det er forferdelig å vikle seg inn i løgner. Viser hvor vanskelig det kan være å følge hjertet og være ærlig med seg selv. Har selv vært utro for å presse meg selv til å måtte gjøre det slutt...

66
Hallo

Dere som mener at 19åringer ikke kan vikle seg inn i løgner på denne måten. Ser dere på paradise?

67
Ikke sammenlignbart

Joda ungodmmer kan vikle seg opp i noen heftige løgner, særlig før de er noe i 20åra og ikke har utviklet konsekvensdelen av hjernen. Men du kan ikke sammenligne med paradise som er et SPILL

68
Åh Ella

Säg nåt nu Ella. Prata med Susanne, du känner ju henne, hon vill dig väl!

Och vem var Simen och fikade med förut?!?! Mell honom Ella, för att ”lämna tillbaka genseren” !!

69

Helt utrolig hvor selvsentrerte både Mats og Susanne er. De er så opptatt av seg selv at de ikke aner ugler i mosen. Ikke Susanne en gang. For en venninne..

70

Det er Ella, der er en dårlig veninde i dette klip. Ikke ok at sabotere Susannes chancer hos Parsa for at dække over sin egen løgn.

71
Blanc

helt enig i at Ella ikke skjønner at det ikke er greit å buse ut med at Susanne renner på Tinder-dater støtt og stadig. Det er jo sant, men hun ønsker ikke Parsa skal vite det. Ella tenkte ikke på det I DET HELE TATT.

72
Ella er mest selvsentrert

Hun tenker bare på seg selv men det er kortsiktig noe hun ikke selv skjønner. Hadde hun fortalt Susanne det så hadde hun hjulpet henne ut av dette. Istedenfor blir tidligere tinder date til S nevnt men hun er jo kin på kompisen til Mats og likte ikke at det blir nevnt. Løypene går ut overvandre

73
elsker susanne

unnskyld meg men jeg liker faktisk susanne og hvordan hun er

74

Jeg forstår at mange mennesker ikke liker hva Ella gjør, men jeg tenker at hun er en veldig realistisk person. Vi alle gjør feil, ingen er perfekt, ikke Ella heller. Hun tok feil beslutning og alt skal gå galt, men Ella vil lære av det og vi også. Så jeg er nysgjerrig på hvordan alt går videre og jeg håper at Ella finner mot å si hva hun tenker og føler.

75

Vi er alle enige at alle mennesker gjør feil men denne oppførsel til Ella er jo helt på tryne. Veik og utrolig kjedelig personlighet.

76

Ja kanskje, men jeg tenker at Ella trenger tid til å tenke hva hun vil. Jeg bare tenker at hun har ikke tenkt på seg selv i lang tid og nå vet hun ikke hva hun vil. Jeg vil gi denne serien og Ella en sjanse og vi skal si hva skjer.

77
izzi

Ella girl, det ordner seg. Stjel genseren tilbake og meld deg opp til enkeltemner ?

78

...Hæ? Hvorfor bruker Mats klærne han fant under senga til kjæresten sin? Blank er dritvanskelig å fortsett å se på lol. Har lyst til å jump ship nå?

79
Simen Molstad

Ella, gi meg genseren

80

Hvordan har de ikke skjønt at Ella ikke er keen på å dra? Er så sykt lei av alt pratet om Indiaturen..

81

Kan deg være at Ella ikke har sagt «jeg vil ikke dra»?

82
ella eh eh

fordi de ikke er tankelesere.

83
Ellaesque

Jeg tror mer eller mindre halvparten av alle jeg kjenner har viklet seg inn i en knipe som dette jeg. Det eneste som hjelper er å snakke om det, som med alle andre problemer. ELLA + SUSANNE = PRAT <3

84

Har halvparten du kjenner vært utro ?

85

serien her begynner å bli dårlig, er liksom så tafatt

86
Realistisk

Litt lei av at alle gauler om at dette ikke er realistisk!? Kjæresten min er som Ella. Redd for konflikter, sier ja for å gjøre andre glad og klarer sjeldent å si noe HUN vil og føler. Og kjæresten min langt eldre enn Ella.

“La oss vente til vi får vite litt mer om hvorfor Ella er som hun er.” Det trenger ikke være en spesiell grunn til at noen mennesker setter andre sine behov foran sine egne. Noen er rett og slett bare sånn at de vil at alle andre skal ha det bra og så glemmer man seg selv oppi det. Man vil ikke såre noen. Dere virker veldig unge og uerfarne hvis dere ikke vet at slike mennesker finnes overalt. Og det finnes mange type mennesker. Noen er egoistiske, noen er svake, noen er sterke, noen er slemme noen er snille. Alle typer mennesker er like realistiske.

87
.....

Problemet er at det ironisk nok sårer andre mer når man drar ting ut og ikke er oppriktig fra starten av. Jeg har en mor som har samme tendens til å gjøre andre glade og ikke tråkke noen på tærne, men den ubesluttsomheten og åpenbare mangelen på egen viljekraft gjør andre frustrerte, sinte og av og til såret. Dette er noe personer som Ella og din kjæreste må jobbe med - folk er forskjellige, men ikke alle lyter bør aksepteres med et skuldertrekk om mangfold. Det er for mange vanskelig å si i fra til selvoppofrende eller relativt viljeløse folk om at de må gjøre en innsats for å endre seg (for sitt eget ve og vel såvel som andres), men akkurat som man kan be en veldig lat person om å ta seg sammen eller en rappkjefta drittsekk om å skjerpe seg, bør man ikke la folk gå inn i alderdommen med en kronisk frykt for å såre andre, være til bry og tørre å stå for egne valg. Alt med måte.

88
Kjære realist

Ella er ikke opptatt av at alle skal ha det bra kun henne selv. Dette er bare feighet fra hennes side fordi hun er så opptatt av være yndig og søt. Veldig slemt å ikke returnere genseren til Simen. Hvis din kjære er like egoistisk som Ella så håper jeg du kommer deg vekk. Ikke mye å samle på

89
sorry

nei dette her er for pinlig. klarer ikke mer. snakkes om noen uker

90

Ella får snart svært ved å holde styr på alle de forskjellige løgnene. Det slutter ikke bra.

91

Bare jeg som synes det er veldig spesielt at Mats går rundt med genseren til en annen person?

92
Dette har mista spenninga for min del.

Tipper Ella bare venter på en mulighet for å kunne si "ånei, har ikke fått lønn" eller "ånei,det ble for dyrt" eller en annen jævla årsak til å ikke delta. Så får hun det som hun vil; vennene vet ikke hva som skjer, og hun kan ha Simen for seg selv en stund, og så gå tilbake til Mats når de kommer hjem igjen.

93
Føler med henne

Vi har vel alle vært i Ella’s sko en eller annen gang i livet. Føler med henne her og vil ikke kaste stein i glasshus.. Å snakke med noen er beste råd til alle som er der hun er nå.. og Ella: velg forelskelsen - gå med følelsene dine <3

94
Eh nei

Ikke alle har vært i Ella sin situasjon, folk velger forskjellig!

95
Dette blir for svakt

I min mening blir dette litt vel urealistisk. Synes det er merkelig at Mats bare finner en genser hos Ella og Susanne også tar han den bare på seg som at han vet at det ikke er Susanne eller Ella sin(Hvordan har han oversikt over hva Susanne har av klær) og så bare tar han den. Virker som noe jeg kunne funnet på som en nødløsning for å få i gang en story når jeg gikk media på vgs, ikke noe jeg forventer av en serie av NRK.

96

Han tok den opp fra gulvet ved Ella sin seng FØR han gikk på badet. Han vet noe, han bare spiller henne.

97
Jonas

Hva skjer med kropsspråket til Mats og blikkene til Ella fra 2:00 - 2:11. Aner Mats ugler i mosen, skjønner Ella at Mats mistenker noe?

98

Etter å ha sett de to siste klippene om igjen er det tydelig at Mats aner et eller annet. I forrige klipp plukker han opp genseren uten å se ned en gang. Han så den antakelig på rommet til Ella før hun kom hjem og tar den på seg for å få en forklaring fra Ella. Det at han sier "etter det har det bare vært oss?","er jeg den beste kjæresten du har hatt?" og "du er ikke særlig god til å juge" er en slags test eller ønske om at hun skal komme med en eller annen innrømmelse.

Og så i dag, hvor han velger å ta på seg genseren fordi han vet at Susanne skal være der så han kan teste om Ellas forklaring er sann. Noe han får bekreftet at den ikke er...

99
Mats mistenker noe.

Enig. Jeg tror Mats aner at Ella ikke er klar på å dra og ikke har de varme følelsene for ham lenger.

100

Som sagt, han tok den opp fra gulvet ved Ella sin seng før han gikk på badet. Han vet helt klart at hun dekker over noe.

101
Seriøst?

Etter så lang vente tid så er det dette vi får? Kunne jo vært litt mer action spør du meg. Nå må snart Ella få ut fingern og snakke med noen andre enn moren sin som gir helt elendige råd.

102
Ikke fredag

Ukas siste klipp er ikke på fredager, men på lørdager! Har fortsatt et lite håp på noe mer action i morgen

103
Reven ?

Jeg syns det er trist at alle mener dette er urealistisk. Jeg har selv lidd under et langt og kontrollerende vennskap hvor venninna mi ikke var så langt unna Mats (heller mye verre), og i sånne situasjoner blir man vettskremt for å si det som det er. Man blir ekspert på unnskyldninger, glemmer helt at sannheten ofte er det beste, og samtidig så blir man helt matt og hjelpeløs fordi man ikke kan se noen vei ut. Jo lengre Ella går uten å si noe, jo verre kommer det til å bli; hvis hun hadde sagt noe om genseren NÅ, så ville jo Mats og de andre helt klart begynt å grave om hvorfor hun ville skjule at genseren er fra en kollega. Nå har det gått så lenge at Ella bare vil grave dypere og dypere istedenfor å klatre etter frisk luft.

Hun er frustrerende realistisk, til det punktet hvor folk som ikke er som henne rett og slett ikke skjønner at noen folk kan oppføre seg sånn. Jeg er sånn. Jeg er vettskremt for å være til bry for andre, og da vil jeg heller unnskylde og gjemme meg framfor å si det som det er. Nedturen med realismen er at serien går ganske treigt som et resultat, men jeg er bombesikker på at dette kommer til å ende i en veldig sterk og emosjonell finale. Jeg vil se en Ella som tør å snakke om problemene sine, og en Ella som tør å stå opp for seg selv. Jeg tror ikke nødvendigvis at dette blir noen happy ending (faren med dette plottet er jo at hun vil ende opp uten hverken Simen eller Mats), men mitt største ønske er at Ella får et sterkere og mer åpent vennskap med Susanne. Jeg håper Ella kommer til å finne de rette menneskene som heller vil støtte og være tålmodige med henne, framfor de som ubevisst overkjører henne.

104
Mipsa

Du set fingeren på noko her, trur eg. Eg synest ikkje problemet er at dette er urealistisk, men kanskje heller at ikkje alle normale, realistiske folk sine liv er så spennande å følgje med på at det er verdt ein tv-serie. Særleg når vi ikkje får vite noko om kva Ella faktisk tenkjer eller korfor ho gjer som ho gjer. Kanskje er det ikkje ein spesiell grunn til det, men da er det kanskje heller ikkje så interessant for folk som ikkje greier å relatere til korleis ho er. Det byrjar å gå vel treigt no...

105
Reven ?

Nettopp! Jeg skulle ønske at serien kunne gi oss en bedre måte å høre Ellas tanker på, for så langt så tror jeg faktisk at denne serien ville fungert bedre i et skrevet format. Et format hvor vi vet hva hun tenker, sånn at utenforstående skjønner hennes perspektiv. Alt vi ser nå er en jente som aldri sier noe, som ikke viser mange følelser, og som er like blank som tittelen foreslår. Jeg skjønner 100% hva som skjer fordi jeg har vært der selv, men når alle kommentarene sier at dette er urealistisk ... så tyder det på at serien ikke har formidlet seg sterkt nok.

Hovedgrunnen til at jeg enda er engasjert er fordi jeg ser serien klipp for klipp. Hadde jeg begynt å se denne serien episode for episode, kan det hende at jeg hadde gitt opp tidligere. Når man ser alt på en gang så tilbyr serien et helt annet perspektiv framfor når man bare får smakebit etter smakebit, som i retur også virker slitsomt når man går rundt og venter på at noe skal skje. Dette er bare tanker, selvfølgelig; folk ser og tenker (og tolker) denne serien vidt forskjellig. Jeg kommer til å følge med på hvordan plottet utvikler seg, men håper at den kommer til ta seg opp snart.

106
Enig

Med mipsa

107

Godt sagt, Reven.

108
Gugu

Nu är det väl bara en fråga om dagar innan allt faller samman?

109
Saris

Hoppas det, nu vill vi ha action! Och Simen 🙂

110
Homer ?

Med en konfliktsky protagonist blir det litt sakte-TV, men slik er det fleste serier blitt. Opplagte scener tværes ut i det uendelige, og en føler til slutt at en kaster bort tiden. Likevel er det noe ved Ella som engasjerer. Mange kan kjenne seg igjen i passiviteten og usikkerheten hennes, samtidig som en får følelsen av at hun er en person som også gjerne får det som hun vil til slutt.

111

Det kommer til å ende med at de andre forgjeves venter på Ella på flyplassen og til slutt må dra uten henne, eller så får hun hetta når hun akkurat har gått ombord i flyet og løper ut igjen. Og det tror jeg er slutten på sesong 1. Håper hun greier å gjøre noe med situasjonen snart, men tviler. Det handler ikke bare om å være konfliktsky, men også om å ikke ønske å skuffe folk eller klare å si nei til andre, og det kan jo være temmelig selvutslettende!