Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

47 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Tina

Ella.....Nå blir jeg skikkelig oppgitt over deg!

2
jeg orker ikke mer

Ella må faen meg skjerpe seg nå

3
Tiqui

Men tar jo Ella grep da. Hun følger morens råd, lar seg ikke friste til å jobbe med Simen og sier fra til Aref om at kontrakten går ut. Alle som har skreket opp om utroskap burde vel være glad nå? Uavhengig av om det blir noe med Simen bør hun jo finne ut av jobb, reise og hva hun vil selv. Mannfolk er ikke alt her i livet, og redningen bør være noe hun selv står for - ikke bare bytte kjæreste

4
Uenig

Handlingsfattig.

Gå rundt grøten av et problem hjelper lite.
Ella utsetter heller problemer over å gjøre noe med det mener jeg.
1.Si ifra til kjæresten
2.Snakke med simen
3.Se om hun ikke burde vente med å reise.

Tre S´er som gjør Ella sitt liv litt lettere( :

5
Blanc

Absolutt enig i at hun ikke nødvendigvis trenger en ny kjæreste (slev om jeg synes Simen virker som en skjønn fyr). Det aller viktigste er derimot å være tro mot seg selv og de følelsene hun helt klart ikke har for Mats er grunn nok til å gå. Jeg skjønner veldig godt Ella ikke haster i vei med å komme seg ut. Jeg tror ikke hun har kjent noe særlig etter, før nå. Nei, hun trenger ikke en annen for å bli lykkelig, men hun trenger i alle fall i han hun har nå som bare gjør henne helt TOM.

6
Dutchie

I think she should go and travel alone. The only way to find her true self! However I think she will choice a messy option and that won't resolve anything.

7
Enig

Med det meste, men som realisten sier tar hun jo ikke grep ved å fortsatt unnvike kysset både får simen og mats..

8
Realisten

Hallo! Tar grep? Hun lar jo være å sende den siste meldingen! Hun vurderer å gi ham beskjed, men holder bevist Simen i "det var verd det"-limbo. Lørdag har hun alle rede lovet å være med Mats, men hun velger å beholde litt Simen-spenning på si.

9
forvirret

Ellaaaa, jeg er skikkelig forvirret, men hun enda mer. Hun overbeviser seg selv at alt er bra med hun og mats, men samtidig skriver hun simen som om ingengting skjedde og som hun er interessert.

10
Det var verdt det :)

Simen gir, selv om det gjør ham sårbar. Forstår at Ella blir tiltrukket av det.

11
Ble stressa

Nå var jeg helt sikker på at sjefen kom til å spørre i gruppechatten om noen kunne jobbe, at en av de ansatte skulle si nei og spørre om Ella kunne, og at han så kom til å skrive "Nei, hun har planer med kjæresten."

12
Fersken

Herregud, jeg hadde vært nervevrak nå hvis jeg var Ella! Så mye kan gå galt. Aref kan nevne for Simen at Ella ikke kunne jobbe fordi hun hadde planer med kjæresten, Simen kan åpne seg opp for Ragnar og fortelle greien som skjedde med Ella... Skulle ønske hun bare kunne gjøre det eneste fornuftige og slå opp med fyren hun bare er sammen med fordi hun føler seg forpliktet til det.

13
Swede in New York

Right! Ella is getting herself into real trouble! Does she not realize that her boss could easily mention her boyfriend in the group chat?! ? Simen is really into her. I feel so bad for him! I’m getting too involved with this show, just like I did with SKAM! ?

14
Simenella

Nå må Ella prate med Simen så han ikke finner ut at hun har kjæreste via en stressa Aref på lørdag!

15
Oj, oj, oj, oj...

Fan! Det här hade varit så gulligt om hon inte redan hade pojkvän. Simen är mycket söt! Han verkar inte ha ett hem eller pengar och har säkert haft nära och kära som ljugit och svikit honom hela livet, så det kommer bli extra hårt när han får veta sanningen. Han kommer säkert tro att han bara blir brukt som ett tillfälligt spänningsmoment i Ellas liv. Mats skjønner ingenting, Ella var helt genuin med honom, och han var nu själv på en resa och insåg att han måste jobba på sig själv och sitt beteende. Och det känns som att Ella knappt visar ånger, lykke til när du verkligen inser vad du gör, när du ser personen som du är sammen med värld rasa, när de riktiga skuldkänslorna förhoppningsvis sätter in, och när Simen håller sig borta för han visste ingenting och kommer se Ella i ett helt annat ljus, då kanske hon inte längre är så attraktiv i hans ögon. Och jag vill gärna ha mer Ragnar, Aref och Louise, gillar det väldigt mycket!

16
Dutchie

Mats doesn't even give her a change to tell her what she did while he was away. He is not at all interested in Ella. He says he wants to change but 1 second later he is talking about himself and people around them. #byeMats

17

Ler av Ragnar får meg til å le

18
Sense and sensibility

Dette illustrerer hvor vanskelig det er når følelsene og fornuften jobber mot hverandre. Alle vi som har vært utro vet at selv om man er veldig glad i kjæresten, er det ikke alltid man klarer å styre følelser. Man går med elendig samvittighet samtidig som man er full av sommerfugler. Jeg prøver ikke å forsvare det å være utro, men jeg kan godt skjønne hvordan Ella har det. Håper hun innser at Mats ikke er fremtiden for henne, uavhengig av om Simen er det. Selv om man er glad i noen betyr det ikke nødvendigvis at det er den man skal dele livet med.

19
right

Man kan ikke styre følelser, men man kan styre handlinger

21
!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!

22
Favoritten

Digger Ragnar!!

23
????????

Jeg håber at Simon også har en kæreste, det vil være mere spændende, mere drama og få dig til at tænke når Ella er sat i samme position.

24
Frø

Louise vil jo ikke jobbe på lørdag. Hun er opptatt med studier eller what ever. Dessuten er det altfor sen beskjed. Osv.
Ella ender opp med den helgevakta.
Garantert.

25
enig

yup

26
Hjørdis

Får så vondt av Simen ? Forholdet med Mats er allerede på feil kurs, men å la enda en få lide på grunn av et dårlig forhold? Vær ærlig og rydd opp, Ella ? Alle fortjener kjærlighet ❤️

27
Åh!

Nu bliver Simen hapset af Louise

28
randi og susanne

ella skjerp deg

29
Verdens beste sjef - Aref

stålkontroll hos Aref altså! send hjelp

30
Matilde og Hedda

Vi heier på Ella og Simen!! Dette blir bra!! Kom igen!!!!!

31
Regla

Ella-mella-deg-fortella...
Blir det Mats eller Simen?
Eller rett og slett Ella.

32
Digger Ragnar

Er forresten Ragnar samme person som han i BigMac reklamen?

33
Emma

Haha, nei tror han i big mac reklamen heter Henrik Fladseth. Men de ligner 😀

34
Klang

Herlig, Ella. Skulle ikke noe mer til enn noen feilplasserte frøposer før du kom på hvor fin fyr Simen er.

36
Guru

For å si det sånn! Savner Eskil. Elsker Ragnar❤️

37
Ragnar & Aref

Digger Ragnar og Aref, den ene frivillig morsom, den andre ufrivillig morsom! 🙂
Føler mest jeg kan relatere til Aref inntil videre ?

38
Sofagrisen

Ikke så lett å skjerpe seg når the heart goes a-boom. Det gjør som det selv vil, selv om man er bundet. Hvis du har barn og hund og campingvogn og huslån, bør du tenke deg svært godt om før du gir opp det forholdet du er i. Hvis du derimot er nitten år og prøver å finne din plass i verden, er det viktig å finne ut om forholdet ditt er bra nok, før ungene og campingvogna er et faktum. Go Ella! Rot det til, bare du finner ut av det!

39
Mari

Ella er nysgjerrig men begynner å forstå at handlingene hennes har konsekvenser og tar noe avstand. Men ikke nok. At hun ikke har spurt "hva som skjer" mellom seg & Simen heller - men slettet meldingen tidligere gjør at Simen nok dilter litt etter når hun tar kontakt igjen. Håper vi blir mye mer kjent med Simen etterhvert.

40

Lite småkul att man fått reklamer för plantagen ända sen man börjat kolla på blank. Har då alltså inte googlat eller snackat om det alls... 😀

41
Hmmm...

Lurer på hva Ella hadde sendt/sjekket/gjorde på mobilen før sjefen kom inn...

42
Rypa

Og så kan Louise lenger, og sjefen røper at Ella har planer med kjæresten.

43

Nå synes jeg faktisk det er hun Ella som kommer dårlig ut. Hun player begge disse gutta. Fører begge to bak lyset. Vil ha i både pose og sekk. Ikke veldig sympatisk, spør du meg. SÅ ung er hun tross alt ikke.

44

Sant. Dårlig av Ella. Man kan gjøre hva man vil så lenge det ikke går på bekostning av andre.

45
Back and Forth Kind of Girl

I had trouble with the conversation between Ella and Ragnar (understanding) with my limited Norwegian reading skills. Was he saying that Simen was hungover? Or seemed dreamy or in “love” (because he says something like “it smells like it’s about a girl”). If that’s the case, then —damn Ella! She’s stringing him along, and intentional or not it’s messed up to play with someone’s feelings like that.

46
trulte

Heia Simen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47
Stakkars Aref

Tror at Aref egentlig ikke liker å være sjef