Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

115 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Først

Først

2
Fanny

First lol

3
Anakin

Lyder hon mammans dåliga råd här.. jobba på förhållandet...

4

Det ser sånn ut. Følger mammas dårlige råd, og velger Mats i stede for å lytte til sine egne følelser. Slitsomme greier dette her. Håper hun snart tar på seg den grønne genseren til Simen som det står «saves» på.

5
Savn

Åh, som jeg savner Simen nå

6

shit, blir jo helt forvirret her, Ella er god på det der.. skinner ikke gjennom at hun ikke mener det hun sier akkurat her..

7
Realisten

Akkurat nå mener hun det. Hun har bestemt seg for å jobbe med forholdet. Vi får se...

8
Med deg

Riktig, hun har bestemt seg for det nå. Og hun er god til å overbevise seg selv, det skal hun ha. Mats kan love bot og bedring alt han vil, men Ella må lære seg til å ta seg selv og sine behov på alvor. Og først da vil hun se hva som er viktigst for henne.

9

Hun mener det! Hvorfor tror alle at Mats er en dust? Han er definitivt en skrue, men hun har jo falt for ham, og han betyr jo åpenbart så mye for henne at hun ikke vil bare kaste det bort fordi noe nytt og spennende kommer forbi? Ella følger ikke nødvendigvis mammas råd fordi mamma sier det, hun sier det fordi noe i henne er enig, og hun vil finne ut av det først. BRA ELLA.

10
Mats

Alle sier ikke at han er en dust.
Det som er spørsmålet er om Mats er riktig for Ella....

11

Vel, jeg har vel ikke direkte kalt ham dust, men manipulerende og selvsentrert. Jeg hadde ikke taklet en sånn fyr, men hver sin smak, og nå er det jo Ella det dreier seg om.
Slik det fremstår så renner livsgnisten ut, vi må få smilet på plass på jenta vår, og det klarer Simen bedre enn Mats.
Ella lever livsløgnen, hun har innbilt seg at hun er tilfreds. Men skal livet være bare å være tilfreds og snakke om å handle dopapir? Bryt opp, bryt opp, den nye dagen gryr. Uendelig er vårt store eventyr! (Karin Boye)

12

Satt og venta å Simen nå ass ? Tipper det blir bråk når Mats ser genseren til Simen på gulvet ved senga, da skjønner han kanskje hvorfor hun plutselig vil være verdens beste kjæreste sammen med han! Tror absolutt ikke at dette holder lenge...

13

Hahahaha på gulvet du liksom, hun sover sikkert i den for å snuse mest mulig inn lukta. xD

14

du har helt rett!

15
Sofa

Ella har mest sannsynlig mistet følelser for Mats på grunn av mangel på hans tilstedeværelse. Nå sier han unnskyld for det. Dette vil si at Ella kryper rett inn i skilspaddeskallet sitt igjen, der det er trygt. Snakkes om to uker, Simen.

16
Dere ?

Heier litt på dem jeg ? at de finner hverandre igjen

17

same ❤️

18

de er ikke ment for hverandre! simen og ella hadde vært utrolig søte sammen

19

Hvordan er de egentlig ikke ment for hverandre? Vi har sett tre uker av 1 år av forholdet deres bare, og det på den tiden som Mats har den store oppgaven. På dette klippet ser han jo sine feil og lover å skjerpe seg og Ella smilte ikke noe mindre ekte her enn med Simen. Simen virker som en god gutt, men klarer ikke å shippe Ella og Simen etter et møte sammen bare. Vi får se hva som skjer, og håper Ella velger det som hun selv syntes er best langsiktig og nå <3

20
Mats

Han er grei nok bare hun slipper å ligge med ham. Som å være sammen med broren sin....

21

Den liggingen - kan bare ikke komme over det. Det var fælt

22

Ja.....Mats lover å skjerpe seg.
Men, noen er litt mer selvsentrerte enn andre. På samme måte som noen mennesker bare lover igjen og igjen og igjen at nå skal ting bli bedre, men så skjer det ikke. De «glemmer» det igjen og faller tilbake til gamle vaner.....
En ting er vi enige i, jeg håper også at Ella velger det som er best for henne. Så får vi se....

23
Enig

Tror også at Mats er en sånn person som bare lover og lover at nå skal ting bli bedre, men så faller han tilbake til å være alt for selvopptatt. Det ser du på dette klippet også. Ja, han lover å ikke tenke så mye på seg selv og bli en bedre kjæreste. Men han spør ikke hvordan Ella har hatt det. Han bare legger ut om seg selv og hvordan han har hatt det.

24
Nei!

Det är bara att dumpa tråk-Mats! Hångla på Ella! Livet är för kort!!

25
First

Ja, bare det

26

Nå er det slik på denne Blank-siden at de forhåndsmoderer, så det du ikke ser er at det er 13 personer som har skrevet det før deg. Så ikke gidd.

27
Oppgitt

Skulle ønske jeg likte Mats bedre enn Simen, for nå virker det jo som at det ikke blir noe mer mellom Ella og Simen og jeg liker Simen litt for godt til å ikke shippe de

28

Akkurat som jeg skulle sagt det selv??

29

Klart det kommer til å skje mer mellom Ella og Simen! Trust me! 🙂

30
Jada

First

31
@Jada

Gratulerer

32
Andrea

Satt bare og var dritnervøs hele tiden for at Simen skulle gå forbi og se dem

34
Sim G

First! (Neida, jeg er bare frustrert over Ella og Mats sin ikke-eksisterende kjemi....ugh!!!)

35
Uenig

Jeg synes de har meget mere naturlig kemi end Ella og Simen

36

Det føles allerede som om det er Mats hun er utro *med*.

37

Helt enig! Jeg synes de er søte sammen i dette klippet, bare så synd at Ella har rotet det til for seg...

38
Tror ikke det...

Nå har jeg sett dette klippet flere ganger og klippet hvor Simen og Ella var ute sammen på lørdag.
Sammenlignet begge. Hun er mye gladere i klippet med Simen, og smilet hennes er mye mer ekte med han enn med Mats. Sjekk selv. Når de sitter på puben sammen og Simen snakker om den plastplanten - se på Ella der. Se på det smilet hennes til Simen og sammenlign de smilene hun gir til Mats - da ser du det❤️

39
BFan

God skuespiller???

40
Sim G

Ella og Mats kommuniserer tilsynelatende ikke særlig godt på det følelsesmessige planet. Søt og keitete kjemi mellom Ella og Simen, med undertone av interesse og nysgjerrighet. Og Ellas smil virker mer ektefølt med Simen:)

41

Hvor lenge holder dette? Kudos til alle som har oppfordret til å holde hodet kaldt.

42

Skal vi være lykkelige for dem, eller? I see she's trying to take her mother's advice. I was hoping to hear from Simen instead...

43

ja iks?

44
Harvey

If she cheated with you, she will cheat on you... Watch out, Simen.

45
Realisten

Your world must be very black and white... Seen too many superhero movies?

46

Synnes skikkelig syn i Mats ? å Ella også ? Forhold basert på uærlighet og fake følelser... ingen fortjener det. Å selv on Mats kan være iriterende å selvopptatt har han ikke gjort noe galt... å han er jo tydelig veldig glad og betatt av Ella....

47

Hvis ikke han har gjort noe galt i den konfirmasjonen, da.....?! ?

48
I konfirmasjonen

Ja, det hadde vært en skikkelig vri på handlingen om det viste seg at Mats hadde gjort ett eller annet der?

49
Grande

Kanskje han hadde seg med en Senterparti politiker bak huset ?

50
Kanskje

Kjenner at jeg får litt vondt av Mats nå. Tror ikke han og Ella er det perfekte par, men han har faktisk innsett det og vil gjøre noe med det. Ella derimot, fortsetter det farlige spillet sitt og later som alt er bra.

51

Og dopapir får tankene over til skam igjen 🙂

52

Romance is dead.

53
Realisten

Ja, ja. Her jobbes det med forholdet, etter mammas oppskrift, mens vi spiser burger hos Munchies...
Vi får se...
Randouke på Sportslageret. Det var 4 uker siden det..

54

hva er randouke på Sportslageret :p ?

55
Google

Oslo Sportslager er en sportsbutikk i Torggata i Oslo. Rando(nee) er en populær type ski som du bruker når du skal opp på en fjelltopp på ski.

Når du ser ut av vinduet der Mats og Ella sitter og spiser hos Munchies ser du reklamen for randouke på vinduet på Oslo Sportslager butikken på andre siden av gata.

56
Simenella

Haha, liker at Ella har på seg en T-skjorte med kamuflasjemønster. Ordrett fra Wikipedia: Kamuflasje er maskering mot oppdagelse eller villedende tiltak.

57
Lørdagskos

Har en følelse av at det skjer et eller annet dramatisk på lørdag 😀

58
Heia heia

Har egentlig heid på disse to hele tida. Og vil fortsette med det <3 ikke kast bort herlige Mats på en du har snakket med ordentlig EN gang, Ella!

59
Til heia heia

Du kan få Mats du, det hadde vært helt perfekt

60
MatsElla

Mats er jo sød nok 🙂 Jeg kan godt li de to sammen altså

61
plot twist

Husker ikke om Simen sa at han studerte eller ikke men en plot twist hadde vært om Mads og Simen gikk på samme studium og de møter på hverandre på foredraget. Tviler på at de skjer da, siden det er litt klisje

62

Men Simen er like gammel som Ella da, 98er.

63
Dunder

Kanskje Simen egentlig bare finnes tankene til Ella. Kanskje han er en illusjon?

64

Litt for virkelighetsfjernt for denne typen serie tror jeg 😛

65

Hvorfor skal Mats bli en god kjæreste nå? Håper ikke dette blir historien om hvordan Ella var utro for å innse at hun vil være med Mats allikevel.. Han er ikke på langt nær en så engasjerende karakter som Simen.. Og ja, jeg "heier" på at Ella skal være utro, for det vi har sett så langt er at hun er utilpass i forholdet sitt, da er det bedre å komme seg ut av det, selv om Ella er teit og gjør ting i feil rekkefølge.

66
Torkild

Hadde det ikke vært bedre å "heie" på at Ella skal slå opp og så bli sammen med Simen?

67

Hun er utilpass i forholdet - i to uker..? Og du heier på at hun skal være utro? Hva vet vi egentlig om hvordan de har hatt det før..?

68

Syntes det hadde vært en litt fin historie, eller at hun endte opp med ingen. Er så typisk historie å være i forhold med en som ikke er "rett" bli forelsket i en ny og ha det bra, go cheating. Er så lei av de historiene der, har sett de x100

69
Hallo!

Vi har sett historien om å ende opp med ingen - ref Eva sesong 1 av skam - husker du? Jeg syns det hadde vært fint om hun fant ut at Simen er den rette

70
Til hallo!

Omg serr? En gang skjedde det wow da er det nok. På med cheat story nr 200 da,...

71

Stakkars Mats prøver å ordne opp, og stakkars Simen når han finner ut dette og kanskje får dårlig samvittighet for å ha kysset Ella.

72
PÆRRA

Ella burde melde seg på Paradise Hotel hun er god på løgner og hemmeligheter, putte på maska og holde på med to gutter;)

73
?Hustler in Hijab?

Mitt favorittforslag hittil. Ingen trøtt lesing på plastpotteplanter. Ingen halvhjertede "studier".
Pærra neste, Ella.

...Er dog sikker på at maska til Mats ville forfulgt henne inn på Pærra:/

74
Hmmm

Folk har været alt for hårde mod Mats. Han er sød, sjov, pæn og at han snakker meget om sin opgave er forståeligt. Det ændrer bare ikke på, at man nogle gange mister følelserne uden grund. Håber at Ella vil lytte til sit hjerte og dermed stoppe med at spilde begge deres tid <3

75

Husk at vi ser dette med Ellas øyne, selvfølgelig ser han ekstra søt og snill ut nå som hun prøver å velge han og ekstra irriterende når hun ikke trivdes med han og var veldig ulykkelig.

76

Det handler vel egentlig ikke om hvor søt eller grei Mats er eller ikke er, det handler om hva som er rett for Ella. Og jeg tror ikke Mats er rett for Ella. Ser at hun prøver veldig hardt her og ønsker at ting skal være bra, men det kommer nok ikke til å gå så lang tid før hun hjemsøkes av sine egne følelser om at ting er feil igjen. Følelsene stikker nok litt dypere enn at det kun skyldes at Mats har vært for opptatt med oppgaven sin. Alle som har vært sammen med noen hvor man kjenner at forholdet plutselig er feil vet hvor vondt det er og fortsette være sammen. Det betyr ikke nødvendigvis at den andre er selvopptatt, manipulerende, slem osv. men at den personen rett og slett ikke er den riktige for deg.

77

Jeg er enig med deg at det kan godt hende mats ikke er den rette for henne, hun virker hvertfall ikke så lykkelig og litt usikker på forholdet deres nå. Syntes bare folk er altfor harde mot Mats. At hun er rett for en gjør ikke automatisk den andre til en dritts*kk, bare ikke den rette.

78
L igjen

Heier på dem ja, men da må bedre kommunikasjon og åpenhet til ?

79
Hegest

Får litt vondt i meg av dette her, jeg. Å tvinge seg til å fortsette å være sammen med noen man egentlig har forstått man ikke føler sterkt nok for, det er bare kjipe saker. Pluss hun er 19. Mora snakker til henne som om hun var 27 og klar til å mekke familie! "Man må jo arbeide med forholdet og velge hverandre"..ja, når man har mekka barn sammen, og har vært sammen i en del år, DA må det velges og arbeides, det er sant. Men som 19-åring?!

80

Det var det här jag har väntat på, att vi också ska få se och kunna förstå varför de här två är tillsammans. Nu när Mats insett att han varit helt upptagen med sig själv och skolan ber han om ursäkt och det bara skiner om Ella. Det här kändes helt genuint fråm bådas håll, vi ser den Mats Ella blev tillsammans med genom hennes ögon. Under det här klippet kändes det inte som att Ella tvingade sig till att försöka utan att hon gick in med öppna ögon för att känna vid och ge dem en chans. Det är ju precis det hon har gjort med Simom också, men reagerade starkt när de kysstes. Jag tror Ella snart kommer berätta sanningen för Mats efter det här klippet, han kommer reagera men de kommer jobba på det. Samtidigt kommer det vara drama med Simen på jobbet. Det här kommer säkert vara de första stegen på att Ella äntligen kommer börja öppna sig och säga vad hon vill och tycker.

81
the real realist

Hvis Ella hadde sagt sannheten nå tidlig til både Mats og Simen ville det kanskje vært litt mindre "damagecontrol", jo lenger hun holder på hemmeligheten sin jo verre blir det for alle sammen.

82
Skamvie

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
NOOOOOOOOOOOOO. gör inte det Ella. Fyfan.

83
Frank Ocean

Jeg tror Ella er ensom. Det virker som det treffer henne, når Simen snakker om den ensomme planten. Fra hva vi får se har hun bare 2 personer i livet sitt; Sus og Mats. Og begge har (i hvert fall frem til dette klippet) fremstått som veldig selvopptatte. Det kan forklare hvorfor hun er redd for å si til Susanne at denne Christian bare bruker henne, osv, og hvorfor hun har vanskeligheter for å bryte ut av et forhold som hun ikke lenger trives i. Hun deler f.eks. ikke sin usikkerhet om Mats med Susanne, noe som ville vært naturlig mellom to bestevenninner? Den eneste hun betror seg til, og den som hun faktisk virker å ha det nærmeste forholdet til, er sin mor. Og kanskje det også er årsaken til at mor gir det rådet hun gir? Hun har sett Ella enda mer ensom tidligere (før Mats), og vil ‘beskytte’ sin datter fra å bli mer ensom igjen?

84

Ja fordi hvis hun også hadde hatt det så fælt som folk kommenterer så hadde hun slått opp, men tror hun er for redd til det fordi hun ikke vil være alene.

85
Mipsa

Folk kan vere i dei verste forhald utan å slå opp. Psyken er rar og av og til vanskeleg å forstå seg på, og utan referanser til korleis eit godt forhald skal vere, så er det ikkje alltid så enkelt å kjenne at det er nok ugreit til å slå opp, eller å forstå at det er forholdet som trykker ein ned. Ein blir vant til å gå i det trasige. Eller folk let vere å slå opp fordi det er eit dårleg tidspunkt for den andre (for eksempel at bacheloren snart skal inn). Eller ein er redd for å bli einsam og utan nettverk dersom ein slår opp. Det kan vere så altfor mange grunnar til å bli i eit forhold som ikkje er bra.

86

Ja var jo det jeg skrev? Litt klønete formulert kanskje men ja

87
Øyebrynsløft

Mats har lært å løfte øyebryn av Even 😉

88
skam is dead

Nei

89
En person

Jeg føler at det kun er det at Ella prøver å velge han på nytt som får meg til å tro at dette er et bra par. At vi ser det med en litt mer positiv vinkling av Mats, tror jeg er fordi hun prøver å se det positive i han. Hun prøver å velge han på nytt. Det var først når jeg hadde sett klippet et par ganger at jeg la merke til at Mats snakket like mye om seg selv som tidligere. Han spørr ikke henne hva hun hadde gjort i helga eller hvordan hun har hatt det. Han snakker fortsatt bare om seg selv. Han sier at han skal være en god kjæreste og innser at han har snakket altfor mye om oppgaven, og det er bra. Det er et skritt videre, men kommer han faktisk til å stille mer spørsmål til Ella og gi henne mer plass? Hun oppfører seg som hans kjæreste, men han oppfører seg fortsatt ikke som hennes.

Har selv skjønt en relasjon ikke var bra for meg og prøvd å komme meg ut av det. Da han skjønte det, lovet han å være en god kjæreste og gi meg mer plass. Det virket veldig genuint og jeg trodde på han. Dette var nok til at jeg fikk håp og tro nok til å prøve på nytt, men kort tid etter gikk det tilbake til det gamle. Det skjedde om og om igjen. Han ga meg et glimt av håp som jeg var dum nok til å bite på. Helt til jeg var helt brutt ned. Jeg hadde gitt han så mye og hadde fått så lite igjen. Jeg kom meg heldigvis til slutt ut av det. Det kan godt hende at Mats kommer til å gjøre som han sier og kommer til å bli mer oppmerksom på henne og det hun vil, men da burde han begynne med en gang.

90

@En person: Du har helt rett.

91

+ han tok pom-frien hennes!! Ikke greit.

92

Kanskje ikke dømme Mats før vi vet hva som skjer videre? Og oppfører Ella seg som en god kjæreste som kysser en annen dude og sier ingenting om det til Mats?

Jeg er enig i det du sier at man ikke skal være i forhold man trives i, men Ella burde jo si ifra til Mats og gi han en sjangse? Heldigvis skjønte han det selv nå.

93
En person

Alle mennesker er ulike. Det kan godt hende at Mats begynner å se Ella
mer og blir en bedre kjæreste, kanskje har han vært det tidligere og. Jeg er for å gi folk flere sjangser. Folk kan lære av sine «feil» og forbedre seg. Nei, det at Ella kysser Simen og ikke forteller det er ikke en god kjæreste. Det jeg mente var bare at i forholdet til Mats og Ella er det for det meste Ella som gir og Mats som tar. Foreløpig er det ujevnt og det synes jeg blir feil.

94
Anita

DET VAR MER MAT IGJEN!

95
Så ut

som det lå igjen en hel burger!

96
Katta

Ella ble med for å spise selv om hun ikke var sulten

97
Klang

Ja, ja. Hun gjør jo hvertfall som moren sin sier. Det er vel det hun har holdt på med hele livet, gjøre som andre sier.

98
Göran

#elmen

99
JenteChris

De møter Simen på butikken? Ella blir «rar» og han spør etter genseren sin?
Eller dukker bare genseren opp hjemme hos henne på soverommet og det er Mats som finner den?

100

Syns denne episoden var fin eg.

101
prosjektor

Spør du meg er Mats en veldig flott fyr, men jeg tror ikke at Ellas følelser er et resultat av eksamensperioden hans. Jeg ser mange skriver at Ella er fæl manipulerende person og en god løgner. Jeg er bare enig i det siste, hun er jo like flink å lyge til seg selv som andre. Hun er like usikker på om hun og Mats er rett, som hun er på hva hun skal gjøre med livet sitt. Jeg tror hun er så redd for å gjøre en feil at hun overbeviser seg selv om at hun og Mats har et godt kjæresteforhold, selv om hun innerst inne vet at hun ikke har romantiske følelser for han. Hun er selvfølgelig utrolig glad i Mats og vil beholde han i livet sitt, og da kan det være utrolig vanskelig å anerkjenne at den kjærligheten hun føler for han ikke er mer enn vennskapelig. Jeg håper selvsagt at hun finner ut av følelsene sine og er ærlig med Mats før hun gjør noe mer med Simen, men dette er jo en dramaserie, så det skjer selvsagt ikke. Tror heller ikke dette er en "gresset er grønnere"-situasjon, slik jeg leser henne var forholdet deres slik før hun møtte Simon. Hadde for så vidt blitt glad hvis det var en slik historie, for det er ikke den historien som oftest blir fortalt, men navnet på serien gjør også at jeg tviler på det. "Blank" er ikke særlig beskrivende for en slik historie, mye mer beskrivende for en historie om en jente som ikke har kontakt med sine egne følelser og ikke vet hva hun selv vil og føler. Meeeeen kanskje jeg bare prosjekterer. Kanskje vi prosjekterer litt hele gjengen, vi får bare vente å se 😉

102
Litta snelle

Håper Mats også har en liten snelle på si.

103

detta klippet kommer ha fler kommentarer än liker?

104
Girl power

Skjønner ikke hvorfor hun er nødt til å velge mellom Mats eller Simen, livet er ikke så enten eller. Syns hun skal velge seg selv

105
Enig,

men hun er sjukt tiltrukket av Simon da. :p
Spørs om det er mulig for henne å holde tilbake.

106
Simen?

Undrar vad som kommer hända när vi får se en negativ sida av Simen eftersom vi nu fick se Mats i ett mer positivt ljus? Inga par eller personer är perfekta och det vi sett av Simen hittills känns för bra för att vara sant.

107

Sant sant, hadde vært fint og mer ekte enn sånn sjperhelt opplegg hvor det er tydelig good and bad

108
Andrea

Kom til å tenke på: Dette er vel første klippet vi ser Mats og Ella gjøre noe sammen utendørs/på et sted som ikke var hjemme hos noen (fest, kollektivet osv.).

109
utro

kanskje mats var utro også.... jeg synes det er rart hvordan han er plutselig den perfekte kjæreste.

110

Tviler på at han rr utro på konfhelg med fammen ..

111

Jeg synes det er litt for convinient...