Simen jobb >

12:11

Ella:
Hei! Når skal vi møtes i dag?
Simen:
Jobber til seks ???
Simen:
Hva med åtte?
Ella:
Perfekt!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

58 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjest

It's happening!!

2

Kos deg

3

Hva er Simen sittt ekte navn?

4
Rose

Mener dere at Simen er et dekknavn? eller snakker dere om navnet på skuespilleren?

5
navn

jakob fort

6
LilleMy

Jacob Fort...

7

Neiii, må vi vente helt til kl. 8?! ?

8
Timerrrrr

2t igjen?

9
Ellas ekte venn

Dette blir SÅÅÅ amazing!!!! Gleder meg til Jakob og Ella går all in på første stevnemøte. But rememeber to use a kondom Ella!!;) Hhehehe..

10
Wtf?

Rettelse HUSK AT DU HAR TYPE? tenk om det var typen deres som holdt på sånn med andre jenter... Drit kult

11
Greit

Nettopp fordi det skjer (har opplevd det) så er det et bra tema, både det at man kan like mer enn en person og at man noen ganger oppdager at man er i et forhold man mistrives i...
Det er ofte glidende overganger og man er redd for å ta feil valg. Det er ikke lett å slå opp, heller ikke å bli bedratt. Men livet er ikke lett...

12
Greit det

Men å oppfordre til det? Og være glad for det...
Vet det skjer, men er ikke noe folk burde bli glad av eller oppfordre til. Plutselig gjør noen det mot deg, ikke kult å høre hvor glad alle er for at h*n liker noen andre enn deg som h*n faktisk er med.

13
Igjen

Ikke oppfordrer, men belyser. En forsker sa at utroskap skjer fordi folk leter etter seg selv (ikke etter en annen)...
Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt mer gjennom hvordan jeg ville håndtere det før jeg faktisk opplevde det. Såret stolthet var det vanskeligste husker jeg..

14
Påanigjen

Peeerrrrfekt!
Eller...???

15

jeg er så spent! jeg håper ella ikke er utro men jeg vil at hun er happy og at hun smiler 🙂 tror simen kan gjøre det

16
Gjest Baardsen

To introverter på første stevnemøte. Tror det blir mer pinlig stillhet enn action, dessverre.

17
mollyyyyyy

slik jeg opplever det som ganske introvert: når jeg møter en annen som er som meg selv, så blir det aldri pinlig stille, for jeg føler meg trygg. det er i selskap med folk som jeg føler meg presset av til å dele av meg selv (selv om de absolutt ikke mener å presse meg, vel og merke, det er en opplevelse i meg) at jeg stenger meg inne.

18
Pling

Du blander introvert med sjenert. 😉

19

Du vet åpenbart ingenting om introverter

20
Brutus

Introversjon er karakterisert ved personlighetstrekk som tilbakeholdenhet, passivitet og stillhet.

21
GURU ADVICE ❤️❤️❤️

Nu får Ella snart brug for kvalificeret guru-advice, hvis I spørger mig.

Og hvem kan (i mangel af Eskil) være bedre til det end Guro...??? Hun kan finde ud af at slå op med sin kæreste og stå på sin ret ifht., hvordan pølserne skal koges, så de ikke sprækker - for Guro kan IKKE lide en sprækket pølse, og det tør hun godt at stå ved.
Guro må da komme over til Ella og Susanne med den gryde, der blev lånt til pølsekogning. Så kan de få sig en snak om pølser og hvilken type, de kan lide og ikke lide. Og at det er OKAY at sige pænt farvel til en pølse, hvis man ikke bryder sig om den...!

22
Blanc

Jeg føler at jeg kjenner deg av måten du skriver på. Hehe, festlig. Ella, noen pølser må du bare leave behind.

23

aaaaaaaaah finallyyyyy

24
Kanel

I'm old but I too have been young once, and in that situation. That excitement and longing... When it suddenly feels like there is only you and him in the whole world and you can't wait to see him. And the city you live in have never looked as pretty.

25

Ah yes, the excitement of being young and cheating on your boyfriend ???

26
Andrea

NOEN skal hjem og dusje og skifte etter jobb foråsirresånn

27
Tanken

Tenk om Simen er psykopat og lager et helvete for Ella ??????

28
eline

Jag tror mer på att han kanske har drogproblematik eller något annat..

29

Det hr jeg også tænkt på...

30
Hvor?

Vi er i Oslo nå, hvor skal vi mötes? Iben

31
Stef

Vi kan sikkert også bli med til kl 20! Men vi må stikke kl 21:21

32

eller 21:22 som Noora!

33
Mari

Skummelt. Og litt stygt gjort mot Mats.

34
Emma

endelig!!!!! De passer sykt bra sammen.

35
Hæ?

Og hva bygger du det på?

36
Uredelig

Uredelig dette her Ella, selv om forholdet du er i ikke er optimalt må du iallefall gjør det ordentlig slutt før du flyr videre.

37
Blanc

Helt ærlig. Hvor ofte skjer det i virkeligheten? At før man knapt har fått pratet med en annen, som man ikke aner noe om, og som man muligens skal møte, så dumper man kjæresten? Hun har ikke gjort noe enda.

38
@Blanc

Ella är mycket medveten om vad hon känner och vad hon håller på med och eventuellt vill ha ut av Simen, oavsett hur många det är i verkligheten som håller på just som Ella. Det är skillnad på det Ella gör och oskyldigt umgås med någon tills det har nått en gräns och börjar känna att det börjar bli mer än vänskap, måste stanna upp och se vad som håller på att hända.

39

Heter han Simen eller Simon?blir litt forvirra?

40
simen

simen

41
Åh Ella

Skulle inte Ella vara ledig på helger och Simen jobba?! Hursomhelst, detta kommer bli SÅ FINT, det måste det! ?

42

Jo, det var Ella som skrev meldingtil Simen;)

43
Åh Ella

Eller jaha, jag tänkte visst fel. Det är ju han som jobbar. Jag är för exalterad inför ikväll för att tänka klart 😉

44
Blanc

Jo? Det er jo akkurat det meldingen viser

45

Hallo, hvorfor er der så mange der synes det er okay, at hun driver sådan med en bag Mats ryg? Hun kan da slutte det med ham først, så kan hun date andre alt det hun vil! Er ikke fan af Mats, men det er ret stygt at vente til han er taget ud af byen for så at tage på date med Simen..

46
Fordi Mats

Skal levere oppgaven sin om to uker? Ville ikke det vært slemt? Og hvorfor? Hun har, objektivt sett, ikke gjort NOE galt.

47
@!! !!

Tror inte folk förstår eller bryr sig för Mats är! så! självisk! Kanske man måste ha varit med om det själv? Jag blir lite äcklad av Ellas beteende pga att för mig så känner jag igen mig i "var det så här det gick till när min gick bakom ryggen på mig, hur länge hade det egentligen byggts upp?" Det är så detaljerat hur saker hon inte säger och de steg hon gått extra för att få komma närmare Simen är lika mycket som att hon slulle ljuga sin pojkvän rätt upp i ansiktet. Mats kanske inte är bäst på att läsa av henne och har haft mycket fokus på sina studier, hade Ella varit likadan om hon studerat, men han verkar vara kär i henne och tro att hon är det också. Helvete vilken hemsk kalldusch det kommer bli för honom, när han får veta vad som egentligen pågått, när magen sjunker och du mår illa och der gör så ont i bröstet att du inte vet vad du ska göra. Jag lär inte vara kvar här när det sker men nej det kommer inte bli vackert om hon gör något eller får känslor för någon annan, för hon har då byggt upp och sökt det medvetet. Fy fan asså för otrohet.

48
Fordi vi er Ella

Vi holder med hovedpersonen, det er hennes følelser vi kjenner. Vi er Ella❤️

49
Blank uten skam

Altså, selv om det virker som en date, kjenner hun han ikke enda og hvorfor skulle hun da slått opp med kjæresten sin? Bare fordi hun tar en øl med den nye kollegaen sin?

50

Hur många øl och träffar ska hon ha med honom innan hon slår opp? Simen är inte nya kollegan för henne? Det är killen hon ville skulle få jobbet för hon tyckte han är snygg, den hon ser till att höra av sig till, skicka sms när hon inte behövde, sen träffa, lukta på hans kläder, flirta, och se till att hennes pojkvän ändå kommer iväg. Fråga din kjæreste om du den känt det var okej før ni slår opp?

51

Ville det ikke være kedeligt, hvis tv-serier kun handlede om perfekte mennesker, som gjorde de perfekte valg, traf de perfekte beslutninger og altid havde det perfekte svar på alting?

52

Men tv behöver inte vara tråkig och perfekt bara för att man inte romantiserar otrohet. Ella kunde göra slut med Mats och fortfarande ha samma "knista" med Simen och förhoppningsvis hitta vad hon vill göra i livet.

53

Nu er der jo i realiteten ikke sket noget andet end at to fremmede mennesker oplever en stærk forbindelse til hinanden. Højst sandsynligt skal de alle en gruelig masse igennem!

54

Herregud, låt Ella leva - var otrogen, misstag, dansa å lek. Hon är fortfarande så ung.

55

age doesn't excuse cheating...

56

Herregud Mats å hon är inte gifta.

57
Skamvie

Tycker också det är lite weird nu at det är en date direkt sådär. Hade önskat Ella hade gjort slut med Mats för länge sedan OAVSETT simen-grejen. Dem passa inte ihop, han är självisk, och dem verka inte förälskat eller bryr sig om varandra på riktigt. Ett klassik tryggt tråkigt förhållande som många inte ta sig ur för man ej våga tänka ens på vad man själv vill, med livet, på rikigt. Det är bekvämt under studierna. Ragg är jobbigt, som vi ser med Susanne. MEN Vi är SÅ tidigt i serien, så jag hoppas vi få se Ella utvecklas oavsett partner och hitta något att göra som få henna att vara glad och känner sig meningsfull. Tack för spänningen Blank! 🙂

58
Stine

Seks er et frampek til sex