Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

152 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

First

2
Den lengste dagen

Hvor lenge skal vi gruble sammen med Ella? Kan dere vær så snill å legge ut et klipp eller ett eller annet? Vi blir snart gærne av å vente ?

3

Klipp ute med bakgrunnstøy og annen bakgrunn er meget + ?

4
Utroskap

Hva er utroskap? Må man kysse eller ligge med en annen før det regnes som utroskap? Hva med flørting, snusing av klær, stalke, tenke på den andre personen konstant, gjøre alt for å møte den personen osv. Godtar folk alt i forhold i dag liksom? Sier ikke at man ikke kan være venner med andre osv, men husk at Ella KJENNER IKKE SIMEN ENGANG

5
Mai... russ

Utro..... eller neiiiiiii.... ho stakker ikke utro.... spørs veldig daaaa...

6
Julie

Enig. Syntes ikke det Ella gjør er utroskap, men det er ikke akseptert i mine øyne. Hu avtalte å møte han, i stedet burde hu forsøkt å unngå han. Jeg støter på menn jeg syntes er attraktive selv om jeg er gift, men jeg avtaler ikke møter med dem og er det en plass de jobber så reiser jeg ikke å handler på den butikken for eksempel. Jeg holder meg unna i stedet for å oppsøke fristelsen

7
Ella er ikke gift!

Hun er 19 år. Det er stor forskjell. Du er gift, det er mer forpliktende uansett. Jeg støtter ikke utroskap, men jeg syns mange her blir litt for over-moraliserende. Hun er bare 19 år.
Tingen er jo at hun befinner seg i et forhold som ikke gir henne noe, hun er ikke forelsket i Mats lenger. Så dukker det opp en kjekk type som hun helt tydelig liker. Mange ganger i livet vil det dukke opp situasjoner som er liknende, og du må ta et valg. Og jeg kan veldig godt identifisere meg med Ella. Så gi henne litt slakk her, slutt å vifte med pekefingeren hele tiden og si fy fy. Det blir bra til slutt.

8
Julie

Nei, er man i et forhold så gjør man det enten slutt eller så holder man seg unna andre menn, gift eller ikke. Problemet er at Ella oppsøker fristelsen i stedet for å vike unna

9

Grow up.
Du kan ikke eie noe. Og hva noen tenker på har ingen noe med.
Og når ble det utroskap å snuse på andres klær?

10
Haha

Grow up? Du vet ikke noe om meg engang hahah. Ella er ikke direkte utro, men er jo ikke greit det hun gjør heller? Og om hun er 19 år har ingenting å si, syntes det er frekt ovenfor 19 åringer å si at man ikke tenker omtrent... Ofte bør man tenke hva hvis min kjæreste/venninne gjorde dette mot meg, hadde jeg syntes det var greit? Hvis svaret er nei så ikke gjør det. Så lett er det. Hva man tenker er ens egen sak ja, bare satte noen eksempler etter hverandre. Og man må ikke være GIFT for å være trofast? Viktigste er kommunikasjon mellom et par, sier bare at folk ofte gjør ting de ikke hadde godtatt at partner gjør.. Og det er hyklerisk. Jeg kjenner folk som har vært utro, dømmer dem ikke i det hele tatt, men er jo lov å si sin mening og gi råd? Føles ut som mange i kommentarfeltet er for utroskap bare 🙂

11
Etterruss

Creeep... HERRE GUUUUURI.... dette var litt voldsomt.. 1. Lukte på klærne 2. Hive jeg innpå han med å møte han sån 3. Flørter 4. Forfølger han i en butikk... flørter som h**** med han.... litt langt ... stoker..... drev

12

Kjenner hun han fra før? Kanskje de hooket sammen i russetiden før sommeren 2017 på et landstreff men han ikke husker det ??

13
Dansker

Altså hvis de kender hinanden fra før er det så ikke mærkeligt at hun først stalker efter ham som om han hed Simon og ikke simen

14
til Dansker

Man kjenner jo ikke alle man hooker med på russetreff heller da, Ella var jo russ mai 2017 om hun blander Simon og Simen er ikke så rart hehe,

15
Dansker

Jeg tror ikke de har hooket op i russtiden deres interesse for hinanden virker helt ny og frisk og ikke som et gammelt hookup man måske har glemt

16
Lille

Spørsmål, har Simen sett at Ella har lest meldingen og ikke svart?

17

De har åpenbart iPhone begge to, og da vil det stå "lest" og klokkeslett under meldingen når hun har lest den..

18
Andrea

Nei, det var på SMS.

19
Swede in New York

You’re killing me Ella! ?‍♀️ Break up with Mats already and go on a date with Simen! Mats is obviously not the right fit! A guy who films his own foot and pretends to be an animal documentary commentator while making out with his girlfriend is simply not Mr. Right!

20
Insta story Mats

Etter å ha sett den insta story’en til Mats så er det åpenlyst hvor lite han ser henne?

21
Swede in New York

Ja, han sag prickar nar hon forsokte skriva tillbaka.

22
Sig ja!

Det tror jeg. Hoppende prikker, der forsvinder.

23

jeg tror at man kan ikke se det på imessage

24
Heia deg!

Ikke bry deg! Heia deg som var først!

25
Snill

Har lagt merke til at Mats og Ella
skriver «snill» til hverandre på meldinger.
Snill og litt kjedelig tenker jeg......

26
Snill

Hun er jo den "snille", den som ingen tror kan finne på no tull
Men ingen er bare snill

27

Latterlig at redaksjonen slipper gjennom sånne tåpelige kommentarer som ikke er relatert til serien på noen som helst måte.

28
Ellen

Dummeste jeg vet. 13 år?

29
Ellen, jeg så enig med deg!

Er så trøtt av first, first - blæææ?

30
Håkon

1 ?

31
Fiest

First

32
First

First

33

Hei

34

Hun må møte han på lørdag, hun må.

35
Ja, gjør det

Finn på noe på lørdag ?❤️

36
UTRO

At man blir blir betatt/crusher på noen andre mens man er i et forhold er greit nok så lenge man ikke act on it og er ærlig med at man har kjæreste etc. Problemet mitt med Ella er at hun bruker Mats med at han er der om det ikke funker mellom hun og Simen og det er feil. Forelsk deg i hvem du vil men ikke lyv for andre og sår andre fordi du vil ha i pose og sekk..

Ps: ja det er fiktivt og bra med drama og temaer men vi som er mot utroskap må jo få lov å kommentere når så mange er med på å romantisere det og forsvare ella i kommentarfeltet. Er lov å gjøre feil, særlig ella som ikke snakker med noen om noe nesten så hvordan sksl hun få innspill i egne handlinger

37
Hallo du UTRO

Minner deg på at hun ikke har gjort noe ennå, altså er hun ikke utro. Hun sa fra til Mats at hun skulle levere noe til en på jobben og det var det hun gjorde.
Og hun bruker ikke Mats noe mere enn han bruker henne. Han bruker henne for ligg og til en plass og studere. Hun vasker og bretter klærne hans. Så Mats er ikke noe bedre enn henne.
Og når det er sagt syns jeg hun burde slå opp - det forholdet har vært dødt for lenge!

38
Til Hallo du utro

Skrev bare UTRO får å få oppmerksomheten til kommentaten min hehe.. Sa aldri at Ella er utro men hun MÅTTE jo ikke levere lommeboka? Hun fikk beskjed om å legge den i hylla. Og jeg hadde aldri likt om kjæresten min gjorde altdet får å få møtt en ukjent person og lukte på klærne til den personen om hun er sammen med meg og kjenner ingen som ikke hadde blitt skeptisk da, men nå har jeg blitt cheatet på før og vet hvor sånne ting starter;). Jeg syntes forresten virkelig ikke at mats er bedre i forholdet, men skjønner derfor ikke hvorfor hun ikke bare slå opp med han uansett om Simen hadde vært i bilde eller ikke.

39
Til UTRO

hun måtte ikke levere lommeboka, men hun hadde vel lyst da. Ingen gjør riktige valg hele tiden.
Og, hvis du merker at kjæresten din cheater - hvorfor vil du på død og liv holde på han/henne? På en måte tvinge de til å være med deg, selv om forholdet kanskje er dødt for dem. Før eller siden vil de alikevel finne noen som de har sterkere følelser for enn deg.
Hvorfor ikke la de gå og komme deg videre og kanskje treffe en annen som er riktig for deg?

40
Prioritering?

OMG for en prioritering! Sitte der og ha det gørr kjedelig og se på at Mats jobber på oppgaven eller bli mrd ut å ta en øl med Simen. Easy choice if you ask me. Bli ferdig med Mats og begynn å lev jente!

41

Men hun hadde ikke så lyst til å være sammen med de to andre, kanskje...?

42
Nei, de 2 andre skulle ikke ha vært der

(Hvorfor tenkte dere ikke på det NRK?)
Da hadde nok dette gått i boks i kveld, og
Ella og Simen hadde tatt en øl nå?

43
Eywaa

RIKTIG!!

44
Casper

Du har fået gode kort nu lille Ella, spørgsmålet er bare om du spiller dem rigtigt

45

Det gjør hun nok ikke?. Vi skal ha masse drama og mageknip før detta blir bra

46
Mats

Mats er jo en virkelig sjov og nice kæreste, men den der dumme opgave må godt dø, den ødelægger jo totalt deres forhold

47
Hver sin smak

Kjenner jeg er ganske trøtt av hele Mats.
Digger ikke det derre David Attenborough‘s sokke-stuntet «I’m going in» (skikkelig turn off?), den der maska han holder på med, at han inviterte Susanne med på tur uten å spørre Ella, og at han ikke klarer å høre etter hva Ella sier og overkjører henne.
Men, som sagt - hver sin smak. Noen liker det kanskje.

48

Maska er forøvrig hodet til en Cyberman fra scifi-serien Doctor Who. Viser jo bare at han er fan av en serie..

49
Kjæreste

Fan eller ikke fan - jeg hadde blitt trøtt av en kjæreste som sitter med maske på fest og ber meg filme han + har på den maska på flere bilder.
Det går an å være fan av en serie uten maske også

50

damn girl you roasted him!
i agree, though

51

Er jo klart han må stå på å jobbe nå den siste innspurten

52
Julie

Ja, en bachelor er mye jobb! Jeg hadde aldri gitt f i studiene mine Pga, en kjæreste.

53
Ehmmm...

Litt shady å dra på date med en annen fyr mens man har kjæreste, da. Kanskje Plantasje-pils? Bare for å sjekke vibesene, liksom...

54
Blank fan

Hun må tage ud med Simen.

55
Jajajajajaja

SIG JA!

56
Klang

Nå må du, for én gangs skyld, Ella, gjøre noe DU har lyst på. #dumåsija

57
confused

AHHH svar på ham!!!! eller ikke?? jeg vet ikke lenger

58
ELLA + MATS + SIMEN = COMPLICATED

Nu hvor der endelig ser ud til at være kontakt til Simen - det som hun har drømt om siden hun så ham første gang - får hun skrupler ifht. Mats...
Åh, jeg forstår hende godt! Men jeg håber, at hun siger ja til Simen - for at lære ham at kende. Men hun må spille med åbne kort og fortælle at hun har en kæreste...
Spørgsmålet er, om hun tør ende sit forhold til Mats, som hun tydeligvis ikke længere er forelsket i, men som hun (også) tydeligvis stadig holder af og er glad for, på sin egen afdæmpede måde.
Spændende, spændende! Jeg glæder mig til at se, hvad der sker fremadrettet!

59
Cheat

Slå nu op med Mats først, Ella. Hvorfor skal vi romantisere utroskab?

60
#dropnuMats

Jeg tænker vel, at det en serie, som Skam og nu Blank, kan, er netop at vise virkeligheden, og nogle gange finder folk jo bare andre mennesker at være sammen med, mens de er i et forhold med nogen i forvejen. Uanset om det er en forkert ting at gøre, når man er sammen med en anden, så er det jo altså nu engang sådan virkeligheden er, så derfor må Blank også vise det, uden man skal stille spørgsmålstegn ved, om det er ok at vise det på skærmen.

61
Elsa

Utroskap er et relasjonelt forhold, og det noen kaller for utroskap vil andre syns er ok.

Ella trenger .. noe .. i livet sitt, noe hun ikke har. Kanskje Simen er katalysatoren for dette?

62
Ingen som romantiserer utroskap

Men hva med å la Ella finne ut selv hva hun vil - Jeeez? Hun har jo ikke gjort noe ennå

63
Tydeligvis jo

Alle komentene her er "det går bra hun har ikke gjort noe ENDA" Tenk om typen deres gikk rundt å flørta med andre på fest hele tiden hadde dere virkelig klart å si "det går bra, han har jo ikke gjort noe ENDA" og vert helt ok med det?

64
Så...

da vet vi at Plantasjen har åpent på helligdager, da. Kjekt.

65
Plantasjen

Vet ikke om du var ironisk? Plantasjen ER åpent 1. mai og det er alltid sykt mange mennesker der den dagen.

66

Søndagsåpent. Ville tro helgevakt tok dette.. Jeg synes det var enda en glitch

67
Dansk

Ej hvor er det irriterende, at beskedboblerne fra Simen vender den forkerte vej. ☹️

68
Realistisk

Jeg tror det er vældig realistisk, hvordan en person går fra en kæreste til en anden. At forholdet først rigtig ødelægges, når en ny potentiel kæreste kommer ind i billedet. Det synes jeg er rigtig fint at se.

69

Simen har søteste smilet <3

70
Påanigjen

Mats må skrive nå siden han ikke får skrevet i helgen, altså har han planer. Ella skal trolig ikke være med på det Mats skal siden hun nøler med å svare Simen. Hmm... ?

71
Kanskje

Jeg tenkte motsatt, altså at Ella allerede har planer med Mats. Men håper hun finner på noe med Simen istedenfor.

72
Sig ja!

"Koble av", og så sidde og se Mats skrive opgave. Sen filme ham, mens han har maske på og laver dårlig pantomime.
Juhuuu!

73
Det er netop spændingen

Synes det er ok hun tjekker Simen ud mens hun har Mats. Så længe de bare holder sig fra fysisk flirt er det ok. Gun kan jo ikke ende sit forhold pga en fyr hun ikke kender endnu ?

74

Nej, men hun skal slå op, hvis hun ikke ønsker at være sammen med Mats, uanset om hun har følelser for Simen eller ej

75
Sig ja!

Men hun skal slå op med ham fordi hun er lettet, når han ikke har tid til at ses.

76

følelsesmessig utroskap eksisterer også...

77
arrghh

Man kan jo ikke slå op med sin kæreste bare fordi man har et crush

78
Julie

Jo hvis hun gjør noe med crushen så. Man kan ha en crush uten å lukte på klær og møte han. Hun er i et forhold å burde ikke interessere seg for han i det hele tatt. Hvis hun hadde vært lojal burde hun ha sagt at hun ikke kunne ta en øl fordi hun skulle møte kjæresten. Da spiller hun med åpne kort. Hun vil ikke si noe om kjæresten fordi hu ønsker å skjule det for han. Man kan ikke få i både pose og sekk. Jeg har nulltoleranse for slik, å skjønner grunnen til at mange blir skilt siden utrolig mange her mener det er greit å utfordre skjebnen

79

Jeg er helt enig, men noen ganger må man lære «the hard way», Ella er jo så ung. Livet gir litt skrubbsår av og til, men det er med til å gjøre en klokere. Kan hende hun snubler litt på veien og tar noen dumme valg, men jeg er sikker på at hun til slutt følger hjertet og er ærlig - både for seg selv og dem rundt henne.
Bare feil litt Ella, det er Ok når man er 19.

80

det er da fuldstændig lige meget om forholdet med Simen bliver til noget eller ej. hun skal slå op med sin kæreste, fordi hun ikke er forelsket i ham, og det er Simen blot med til at tydeliggøre, idet hun er så interesseret i ham

81
Enig

Ja, havde Simen ikke fandtes, havde hendes forhold med Mats stadig været dødt. Det er jo nok også derfor hun ikke siger noget om Mats til Simen, og derfor at hun overhovedet i første omgang lagde mærke til ham. Hun ved godt selv at hende og Mats ikke skal være sammen for evigt.

82

#ellamåsvare

83
Olive

Oi, jeg savner Eskild.... Og Skam haha

( Man #guruadvising: Ella, du må snakke med Mats. Du trenger ikke å være redd for det. )

84
egil

Urutt å gå rett inn på meldingen så det syns at den er lest.

85
Fiktiv historie, men kunne vært ekte

Morsomt at folk forsvarer handlingene til Ella. For det første har hun ikke vært ærlig overfor Mats, men hun har heller ikke vært helt "ærlig" for Simen heller. Simen har ikke peiling på om hun er singel eller ikke, og kroppspråket til Ella virker inviterende for Simen så hvorfor skal han tro at hun er i et forhold. Store spørsmålet er, hvis Simen hadde visst om dette ville han fortsatt valgt å invitert henne ut? Er egentlig ikke uvanlig at noen forhold starter sånn, men det sier litt om hvilke holdninger og verdier Ella har.

Det Ella gjør er å teste ut stemningen fordi hvis ting ikke "klikker" helt så kan hun alltids gå tilbake til Mats. Siste del av klippet hvor Ella sitter på bussen og tenker viser dette. Ella begynner å veie opp for risiko og belønning, og med det kommer også spenningen inn for henne. Hun er endelig under kontroll, hun kan vrake og velge. Om dette ikke er en tankevekker for dere gutta så vet ikke jeg, pass på at forholdet ikke blir uinteressant for jenter er smarte når det kommer til ressurs av gutter ?

86

Forstår ikke hva du mener med "handlingene til Ella". Hva da, at hun går på jobb?
Hun har ikke ført en hel samtale med vedkommende engang som har vart mer enn to minutter.

87

Likte analysen helt til du la alt på kvinner som om menn ikke holder på slikt? Er jo mennesker som er egoistisk som gjør sånt, har ikke noe med kjønn å gjøre jeez

88
Holdninger

Lest litt mye PUA bøker?

89
Fiktiv historie, men kunne vært ekte

PUA bøker? Psykologi bøker mener du? Aner ikke hva det er, men har bare analysert hva det jeg har sett hittil av serien basert på egen erfaring, nære venner og venniner. Er ikke det derfor vi har kommentarfeltet, for å dele synspunkter?

Jeg skrev kommentaren fullt vitende at det kommer som en upopulær mening, og jeg er ikke her for å holde med majoriteten. Mye gøyere hvis det ikke blir ekko i kommentarfeltet, synes jeg da 🙂

90
Nostradamus

Pick up artist = pua

91

For en kynisk holdning du har til kvinner motivasjon for forhold og kjærlighet.

92
JEANS!!!

Hvor er jeansen til ella fra????

93
Wait...

Skal Simen jobbe i morgen også, kanskje? Siden det er helligdag..? Oh, lordy, make it so??

94

svar han da!!

95
Mette

Jada, jeg veit at Ella ikke skal være utro men åh jeg håper de finner på noe sammen på lørdag

96

Hun er jo en helt annen når hun ser på Simen. Hun lyser jo. Og neida, det er sikkert ikke vakkert å forelske seg i en annen, men man styrer heller ikke alt. Det lyset der bestiller man jo ikke. Av og skjer livet. Og da må man ta grep og stå for det må føler, eller det må velger å gjøre.

97
Sig ja!

Hun skal jo bare slå op med Mats. Det kakn kun gå for langsomt. Det forhold har været forbi længe.

98
Jeje

First

99

Jeg har en følelse av at det kommer til å bli komplisert mellom Ella, Simen og Mats. Jeg vedder på at Ella og Simen blir forelska (de er det sikkert allerede) også finner kanskje Mats det ut og da blir det trøbbel. Jeg håper ivertfall at Ella og Simen blir sammen uansett, fordi det virker som at de to liker hverandre mye. Jeg gleder meg så mye til Lørdag og jeg håper noe skjer mellom dem da!! Btw jeg tror ikke at Ella kommer til å avslå han eller noe, det virker jo som at hun har lyst til å hende med han. Men jeg håper bare at det ikke blir alfort grovt med tanke på Mats... han virker ikke så forståelsesfull og jeg tror ikke han kommer til å takle det bra om han får vite at det er noe mellom dem.

100
Fersken

Dette er typisk et eksempel på en situasjon hvor alt virker kjempevanskelig for den personen som befinner seg i situasjonen, men for alle rundt er det enkelt å se hva som må gjøres. Ella, dropp han der Mats. Gir han deg i det hele tatt noe oppmerksomhet annet enn når han skal tømme seg? Joda, vet at da blir det ikke India-tur og da blir kanskje Susanne sur på deg og sånt, men ærlig talt? Fuck henne hvis hun ikke er en god nok venn til å støtte deg i å gå fra et forhold du ikke er lykkelig i. Hun kan fortsatt reise til India med Parsa og Mats hvis hun har så sykt lyst.

101
Nostradamus

Jeg tror temaet i denne sesongen er å tørre å være ærlig med seg selv og med andre. Derfor er jeg stygt redd for at Ella kommer til å rote seg mye lenger inn i nettet av sin egen manglende evne til å ta ansvar for egne følelser enn vi har sett til nå. Hun kommer til å utforske følelsene til og med Simen, fordi hun ikke klarer å la være, men kommer til å skjule det for Mats fordi hun ikke klarer å tørre å ta valgene hun egentlig bør. Så kommer hun heller ikke til å klare takke nei til Indiaturen før Susanne har tatt fri fra jobben og forpliktet seg. Her er det smerte i vente for både Ella, Mats, Susanne og Simen før vår søte venn endelig lærer at tidlig ærlighet og litt ubehag er mye bedre enn det som venter lenger nede i veien. Å lære å lytte til egne følelser og stole på valgene som kommer derfra er ikke lett, og tar tid å lære. Du er enda ung Ella.

102

#ellamåsvare

103

Jeg tenker at jeg er allerede litt forelsket i Simen

104
Danskemaria

Jaaaaaa Ella
På lørdag? så kan du lige nå at slå op med Mats først?

105

Det er som om folk ikke helt kan sætte sig ind i Ellas situation? Det handler jo ikke om utroskab.. det handler jo ikke om at hun ikke er forelsket i Mats mere og det handler slet ikke om at hun pludselig er forelsket i Simen som hun kun har udvekslet tre sætninger med.
Det handler om den kæmpe indre kamp Ella står med. Hun er måske ikke forelsket i Mats mere men hun kan ikke få sig selv til at stoppe det med ham, for hun holder jo stadig af ham - han har jo ikke gjort noget ondt mod hende og de har haft så mange fine stunder sammen. De har mange fremtidsplaner og der kommer bare flere og flere nu med rejsen til India. Hun tænker sikkert på at slå op med ham men hvad så med fremtiden? Hvad skal der ske med alle planerne? Det er en svær overgang at gå fra noget trygt til noget usikkert.Når man skal tage så stor en beslutning er det nemmest at vælge det sikre valg: at blive sammen med ham, for det går jo egentlig meget fint. Man vil nok kalde det kujonagtigt men hvis man har stået i situationen er jeg overbevist om at man forstår Ella fuldt ud.
Angående Simen så er det jo ikke fordi hun har tænkt sig at være Mats utro. Indtil videre kan hun sagtens bilde sig selv ind at hun ikke har gjort noget forkert, fordi hun reelt set ikke har 'lagt an' på Simen endnu. Først til sidst i dette klip går det for alvor op for hende, at det er på vej ud på et sidespor og der står hun for alvor i et dilemma. Jeg synes det gør ondt at se hende kæmpe sådan.

Serien promoverer ikke utroskab. Den skildrer den indre kamp man har når man er sammen med en sød fyr, som man ikke længere er så forelsket i og der pludselig dukker en anden op, som man kan se andre (og muligvis mere spændende) muligheder i. Netop på grund af den svære overgang fra trygt til usikkert vil man naturligt undersøge om der er en grund til at bevæge sig ud på usikker grund eller om man blot bør blive i de trygge rammer.
Det er bare min holdning - og ja, jeg kan nok identificere mig lidt for meget med den kære Ella.

106

Men det er nettopp det som er skummelt - når du sier at det ikke handler om utroskap..? Skummelt når man bare sier at dette er (stakkars) Ellas kamp.. På den måten er det fort gjort å forsvare utroskap. For det er utroskap som fort blir realiteten.

107

Jeg kan sagtens se hvad du mener, men det er bare her jeg er uenig. Det ender ikke nødvendigvis i utroskab. Jeg ved jo ikke hvordan handlingen udvikler sig men jeg er ret sikker på at Ella ikke har tænkt sig at føre “forholdet” med Simen ud i livet, og jeg håber virkelig jeg har ret. Jeg siger ikke at Ella gør det rigtige ved at snakke med Simen. Der er ingen tvivl om at det rigtige ville være at sige til Mats at hun ikke vil være sammen med ham længere, men hun er nok også selv i tvivl om hun overhovedet vil slå op med ham.
Jeg siger blot at Ellas opførsel er meget naturlig og dermed er det et meget vigtigt emne at tage op. Jeg er sikker på at der er mange flere der kæmper med dette end man lige tror.

108
Klokt

Jeg er så enig med deg! Ellas indre kamp på bussen er fint tegnet i fjeset hennes. Først glad for meldingen fra Simen, så stadig mer betenkt.

109

I den perfekte verden gjør selvfølgelig alle det slutt med kjæresten når de ikke er så interessert lenger eller får følelser for andre, men i det virkelige liv er det de færreste som som gjør det. Det er lett moralisere hvis man aldri har befunnet seg i en lignende situasjon som Ella selv. Å si at man vil ta en øl med noen er vel ganske langt unna utroskap spør du meg. Blir kjedelig og lite realistisk hvis alle i serien skal være perfekte mennesker som alltid gjør det riktige i enhver situasjon. Ella er tross alt 19. Hun skal gjøre feil. Dere som synes det er så ille og se at Ella tar dårlige valg kan jo bare droppe å se på.

110
Enig med deg T

?

111
Iben

#EllaMåSvare

112
Ella+Simen

Hang meg bare opp i at hun satt sekken på setet ved siden av seg på bussen ?

Men ellers... Hun har på ingen måte vært utro enda... Hvem tenker ikke på andre av og til? Hun har jo ikke flørtet heller...egentlig
Men jeg er spent på hva som skjer imorgen! De jobber nok sammen allikevel!

113

Sekken ved siden av er selvfølgelig helt realistisk! Og symbolsk. Hvorfor setter man sen ved siden av seg? Jo, for å sikre seg et trygt personal space... Ella slipper jo ingen innpå seg.

114
Sekkemoral

Viss bussen køyrer og alle har ein plass å sitte, så er det vil ikkje noko gale i å ha sekken på den tomme plassen ved sidan av seg? Ella er ei snill jente, ho flyttar den nok på neste busstopp? ?

115
Pipepus

#ellamåsvare

116
Reven ?

Jeg har så mange tanker angående retningen til denne serien. Jeg syns at Ella burde finne seg selv før hun finner noen andre, men samtidig så er jo Simen en strålende metafor for nettopp dette. Ella er blank, hun lever et liv hvor hun sjeldent tør å ta sine egne valg, og Simen er det første hun har møtt på lenge som gjør henne nysgjerrig.

Mats representerer bobla hun sitter fast i, som ikke støtter henne når hun sliter med skolevalg eller plukker opp på det når hun er ukomfortabel. Han holder henne tilbake. Nå kjenner vi ikke Simen noe særlig, men det er veldig forfriskende å se at noe gjør Ella spent og glad. Når det er sagt, så er det tydelig at hun kommer til å spinne seg dypt, DYPT inn i spindelvevet før hun klarer å rømme vekk fra alle valg hun ikke tør å snakke høyt om. Jeg tror det vil ta veldig lang tid før vi får se henne bryte seg helt fri, og det er nok det serien handler om. Jeg føler ikke at utroskap kommer til å bli det mest sentrale temaet her, men den indre kampen som Ella må bekjempe før hun tør å si hva hun mener. Serien er fortsatt ung, tross alt.

(Totalt urelatert, men det må nevnes; Jeg skjønner Ella veldig godt - Simen er skikkelig dreamy. De øynene!)

117
Noen ganger

Noen ganger sier man også gjerne en annen gang av høflighet for ikke å være blankt avvisende...men Ellas smil når hun ser hvem som plinger og hennes øvrige handlinger ift. Simen tyder vel på at hun er litt mere enn bare glad for å kanskje ha fått en ny kamerat...

118

Liker serien veldig godt så langt, men skjønner ikke helt hva som er storyen (utenom at Ella må finne ut hva HUN vil)

119
Åpen bok

Nå skal jeg snakke gjennom Ella, til Mats:

Vet du hva jeg så meg selv gjøre idag? Dette er ikke noe ille egentlig. Og det ville nok ikke du ha synes heller, hvis du så meg. Men, det er litt ille likevel. Jeg dro for å levere tilbake kortet til han på jobben. Så ba han meg med på øl. Jeg sa jeg ikke kunne men at vi kunne finne på noe en annen dag. Dette er helt ok, er det ikke? Men, inni meg så skjedde det noe jeg vil snakke om. Og da kan du kanskje tenke deg hva det handlet om? Ja, riktig. Det handlet om tiltrekning. Jeg ble og er tiltrukket av han fra jobben. Men, ikke trekk forhastede konklusjoner, Mats! Det er mer jeg vi si. Du er min kjæreste og jeg har lovet deg å være ærlig og trofast. Det vil jeg vise deg at jeg holder ved å ta opp dette. I den situasjonen jeg er i nå, så innser jeg at det ikke går an å love at følelse skal være trofaste. Det er ikke i min makt å love deg å ha de samme følelsene konstant. Nå høres det sikkert ut som jeg ikke har følelser for deg lenger, men det er absolutt ikke det jeg mener! Hva føler jeg for deg, kjære Mats? Jeg er fortsatt forelska i deg Mats. Jeg liker deg, intellektet ditt og humoren din kjempegodt. Og, i tillegg til det, så har jeg gryende følelser for en annen. Jeg lurer på om det jeg har oppdaget er at jeg er polyamorøs... men, nå skal jeg la deg komne til ordet. Hva tenker du om dette, kjære?

120

#Ellamåsvare

121
Josefine

Ella er jo så kjedelig så nå må hun få ræva i gir ellers sovner jeg fra Blank

122
Josefine Stovning

Dayumn gurl! Y U gotta do dis!?

HEHE, neida. Men, ja... skjønner ikke hva Ella tenker! Mats er jo drømmeprinsen.
Simen er jo megadust! (Ikke dust som i deilig, umotståelig, sexy og tiltrekkende!)

123
koselig

hvis me bare kan se litt vekk ifra at Ella har type, så e jo disse to veldig skjønne, syns eg. Sko gjerne hatt ein kjekke gutt som viste litt interesse i meg hehe