Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

49 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Anakin

Date!!!?

2
Risky

Risky business Ella holder på med 🙂 Ganske tydelig at hun er betatt av Simen 🙂

3
Sigrid

Arrest me if I hurt you
But no apologies for being me..

4
DATE

jeg kan ikke vente til halv sju!!

5
Batcat

Oi, oi, oi, oi, oi.

Can't. Contain. Excitement. iiiiiiiik.

6
Vriompeis

Hæ?
Ella veit ikke hva 1.mai er/betyr?
Skrivebobler på sms?
Ikke avtale møtested...?
Nå begynner det å bli litt sånn amerikansk b-film med masse småfeil og enkle løsninger - ting som bare irriterer.

7
Jente 23

Ella vet ka 1. mai er, som er arbeidernes dag. Hun vet bare ikke hva opprinnelsen er eller hvorfor det "markeres". Det er helt vanlig for både millenials og iGen å ikke vite så mye mer enn at det er en arbeiderdag og noen folk markerer den etc. Folk har allerede forklart det her med iMessage som sms. Å ikke avtale møtested før man faktisk kommer til byn er helt vanlig for meg og de jeg pleier å avtale møter med, syns egentlig det hadde vært mindre naturlig om de allerede hadde avtalt møtested.

8
Apple-fan

iMessage har skrivebobler. iMessage kommer automatisk om to med iPhone skriver til hverandre 🙂

9

1) Jeg tror det er veldig mange som ikke kan forklare hva arbeidernes dag er 🙂
2) Jepp, skrivebobler på SMS.
3) Man avtaler gjerne møtested når noe nærmer seg.

10
skrivebobler

Det var på iMessage og iMessage har jo skrivebobler

11

Der er skrivebobler i iMessage

12
Dialekt. Igjen.

Ella ville aldri skrevet "sju"!

13
Bergensar

Bergenser her som skriver sju.

14
Callie

Jeg er bergenser og vil normalt sett si syv. Men etter å ha bodd utenfor Bergen en stund blir man språkpåvirket. Nå kan jeg fint finne på å si sju

15
Wææææ???

Var bare det jeg ville si!!!

16

Ella bryr seg iallfall om at kaffen er god <3

17
Cecilie

Ja, fornemmer man et madtema på den arbejdsplads? Gammel kage, småkage med nødder, timegammel
tjærekaffe?

18
Trine

Ingen fra Bergen bruker "sju", man bruker "syv"!! Lær dere bergensk da NRK!

19

Språkforvirra 🙂

20

Er ganske mange som ikke skriver dialekt til andre enn de som har samme dialekt. Jeg er fra Stavanger, men skriver aldri "ska me mødas klokkå sju i kveld?" til en som ikke er fra Stavanger 😛 Ella er nok bare vandt til å skrive mye på bokmål, ikke heng dere sååå opp i det

21

Både sju og syv er bokmål, så ditt eksempel er uvesentlig.

22

Typisk hvis de har det kult sammen, også kommer Mats og avbryter den gode stemninga.

23

Det som irriterte meg mest med dette klippet var at det var veldig tydelig at sangen var lagt oppå og ikke kom fra radioen..

24

så mener dette at vi får et annet klipp i kveld??

25

JAAAAAA! ELLA GØR NOGET

26
matilda

ooh betyder det här att det kommer ett till klipp idag vid sju-tiden?!!

27
Halllla

Ella dumpa din kille!!!!!!!!!!!!!!

28
Nicolaj

TROKKE DET ER TILFELDIG DETTE ASS

29

hoppas ella dumpar mats snart, det är så mycket utro historer hela tiden och det är svårt att ha sympati eller gilla ella för det när hon så aktivt inte verkar ha samvete för det hon gör.

30
Realisten

Hallo, nå vi vokse opp litt her. Skal man slå opp et stabilt forhold hver gang en synes at en annen fyr/dame er litt spennende og man kanskje til og med blir litt betatt av noen en stund? Det er ikke slik det fungerer (heldigvis).

Så langt er det kun vi tilskuere som legger tanker i hodet til Ella og tolker i villen sky (godt hjulpet av små drypp med antydninger i måten ting filmes på osv.) :
Ella er lei typen sin og meget ulykkelig i deres forholdet?
Ella synes at Mats sin humor er kjempeteit og sex med ham er et ork. (Hun lot seg da lett overtale...)
Ella er stormforelsket i en annen fyr og kommer til å kaste seg over ham ved første anledning.

Det er ikke slik litt mer modne forhold virker heldigvis. Klart det ikke er 17. mai og Nyttårsaften samtidig hver gang man har sex. Joda, man kan til og med bli med på litt kos, selvom man selv ikke er helt gira.
Ella, som mange andre, liker kanskje stabilitet og trygghet? Kjekt å dagdrømme litt om mer spenning? Virker nå ikke akkurat som Ella er ut etter samme type spenning som Susanne.

Og ja, det finnes heldigvis flere mennesker enn bare typen. Og ja, heldigvis tåler de fleste forhold litt småforelskelser i ny og ne på hver sin kant. Til og med litt kyssing og kosing trenger vel ikke å være krise med en gang? (Ellers hadde det ikke vært mange besteforeldre som var sammen lenger...)

Nå får vi, og Ella, først se hvordan ting utvikler seg, før vi tilkaller moralpolitiet.
De som er avgjørende er hva hun velger til slutt..

31
från en annan realist

jag tror de flesta inte skulle hålla med dig och det kan man inte kalla moralpoliti. ella söker aktivt upp simen och hon har gjort det flere gånger nu; luktat på hans jacka, stirrat på honom medan hon gjömt sig, följt efter honom in på 7eleven efter att ha sett honom en gång på långt håll. det är emotionell otrohet som garanterat leder till fysisk orohet om hon inte slutar. fråga din partner om det är okej att också vara aktivt emotionell otrogen och se om ni är överrens om svaret eller dina förslag.

32

For meg handler det om at Mats ser sine egne behov, og ikke Ellas. Han kjører sin greie, og ikke særlig hyggelig heller: du er som Eva, lost og med smart kjæreste. De har et forhold hvor hun blir usynlig og jeg roper: KOM DEG VEKK FRA HAM!

33

Jag skulle aldrig acceptera att min kille skulle gå och mysa och pussas med en annan tjej, det skulle jag kalla otrohet. Men, det som Ella gör nu kan man inte kalla för otrohet. Det är så svårt för en mini-crush kan ju lätt gå över till något annat...Jag själv skulle bli jätteledsen om min pojkvän hade känslor för någon annan. Men det beror kanske lite på hur svartsjuk man är som person också.
Tycker hur som helst att det är kul att det äntligen händer något i den här serien...

34
Enige

Enig, skjønner ikke at folk synes dette er søtt, tenk om det var deres kjæreste som løp rundt sånn men ein hel gjeng som bare synes det er søtt og en fin kjærlighetshistorie, mens de tror alt er bra. Trist.

35
Olga

Måste säga att jag diggar Ellas jacka/kavaj plus hoppas att vi får ett till klipp ikväll!!

36
Hæ?!

Ser det er flere som reagerer på st det er urealistisk at en fra Bergen skriver «sju», men ingen bryr seg om at de planlegger å møtes «i byen», hvor nå det er...

37

I byen betyr for de fleste i Oslo at man møtes på Jernbanetorget, sånn om man ikke sier noe annet altså :p Oslo sentrum er ikke så stort akkurat, så skal være mulig å avtale litt nærmere :p

38
HæVol2

Nå møttes de på akerbrygge da, så hvordan det henger sammen vet foglerna

39
Sigrid

OHOOOOOHOHO, I JUST WANNA BE RAW, OOOHOHO, I JUST WANNA BE RAW. I JUST WANNA BE RAW.

40
7 / 11

Yes er SÅ glad!!!!!!!!!!!!!!

41
Swede in Nee York

Omg! Most exciting clip so far! Date time! I can’t believe Ella actually had the courage to text Simen. I thought she was going to take his wallet home and look through it, maybe make a photo copy of his IF so she can carry a photo of him around. ? It’s so obvious that she’s more attracted to him than her boyfriend. But what happens when her boyfriend finds out?! DRAMAAA! Imagine that being said by Penetrator Chris. ?

42

JAAA!!!

43
Påanigjen

Hmm, det er et eller annet som skurrer i mosen.. (det var Ella som bragte inn Paradise, skyld på henne). Hva er det med Simen som bringer fram dette initiativet, det er jo helt borte på alle andre områder? Jeg er fasinert, nysgjerrig og veldig spent på hvor vi skal videre. Jeg tror serien er mer intelligent enn at den vil fortelle en streit utroskapshistorie, men hva, det må fåglarna vite. Gleder, gleder, gleder meg til fortsettelsen ???

Og det er helt greit å si sju 😉

44
Klang

Det står da virkelig Simon på den gule lappen? Så hva heter han egentlig?

45

Det er sikkert ikke han som har skrevet lappen da:)

46
Bergen baby

Emiiir❤️??

47
Anne

Er jeg den eneste som reagerer på at Ella ikke vet «hva greia er» med 1. mai? Hadde jeg vært skuespiller, hadde jeg ikke akseptert en rollefigur som er så, vel, blank

48
Nasse

Du kødder nå? Kan banne på at 60% av dagens ungdom ikke vet 100% hva 1 mai er godt for.

49
Nasse

Bare jeg som elsket Paradise kommentaren? Den var gull!