Mats ❤️ >
Ella:
Hei du ?
Ella:
blir litt forsinket i kveld
Mats ❤️:
Det gjør ingenting! Blir bare sittende på blindern uansett
Mats ❤️:
Jobber du sent?
Ella:
En helgevakt hadde glemt igjen bankkortet sitt på pauserommet så jeg må levere det til han etter jobb bare
Ella:
Tar sikkert maks en halvtime
Mats ❤️:
Snill! sees etterpå ❤️
Ella:
sees❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

52 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Jeg var den 1 som liket

2
Second

Det heter first

3
virkelig

grattis

4

«Glemt igjen» 🙂

5
oops

jeg håper det skal tar mer enn en halvtime

6

er bra at ella er ærlig, hun har jo ikke gjort noe galt. ennå

7

ella er forelska :O og det er ikke i MAts!!!

8

så spent på å se hva skal skje mellom henne og simen ikveld

9
Siten hvornår ble utroskap bra?

Liker ikke at Norsk rikskringkasting på denne måte promoverer utroskap.

10
Pipp

Hvordan "promoterer" NRK utroskap? Ella har levert noe til en kolega og han foreslo at de skulle finne på noe, hun sa nei, og har ikke svart på den siste henvendelsen. Sist jeg sjekka var ikke det å ta en øl med en kollega utroskap, selv om det ligger noe i lufta.

11
Hallo!!!!

Det er jo bedre å finne ut dette nå, enn å la det skure og gå noen år og plutselig sitte der og være gift med Mats og ha barn. Da er det mye verre.
Man kan ikke tvinge frem følelser man ikke har.

12
Døh!

Gå tilbake under steinen din

13
Snupp

Troll

14
Ro på

Der er absolut ingen ting sket endnu. Og Ella er helt ærlig for Mats so far. Desuden er en fiktionsserie. Man promoverer heller ikke drab ved at producere krimier.

15

Det er ikke det samme, for her får de seerne til å se positivt på ev. utroskap. I en krim blir vel ikke seerne (unntatt psykoene) sittende å ønske seg drap, snarere oppklaring og forhindring av nye drap. Forskjellen handler om hvor sympatien vår ligger.

Her skapes det sympati for Ella, og vi forstår hennes dragning mot Simen. Men! Hva med Mats sin side? Han er kanskje sosialt klønete, men Ella har sikkert en gang sagt ja til å bli kjæresten hans. Han prøver å gjøre ting riktig, men Ella sier jo aldri fra hva hun liker og ikke liker! Han tror jo hun er ærlig! Hun lyver og skylder på venninnen for å prøve å komme ut av India-turen, hva gjør Mats? I sin raushet inviterer han med venninnen i tillegg! Han spør om hennes behov, og hun bare ler det vekk... Hvordan kan han bli det hun vil ha, hvis hun aldri forteller ham det? Hva med hennes ansvar for at det forholdet skal være godt?!

Det er akkurat det som er så dritt med at utroskap liksom skal være løsningen for å komme seg ut av dette forholdet! Hvorfor kunne ikke hun prøve å jobbe for dette forholdet? Eller slå opp. Men nei, slik jeg ser det blir seerne lurt til å tenke at Mats er helt håpløs kjæreste. Men Ella er jammen minst like håpløs...

16
Til Evy

«I sin raushet» inviterer Mats Susanne uten å spørre Ella, slik at hun ikke får anledning til selv å bestemme om hun har lyst til å ta med Susanne eller ei.

Han lytter ikke og overkjører henne.

17
Til Evy

Jeg må le litt her ass.
Dette er fiksjon, hvis Ella bare skulle gjøre det som var rett hele tiden, hvor interresant ville dette blitt?
Sorry å si det, men alle går på tryne og gjør feil av og til. Og det kommer Ella også til å gjøre.

18

Tenk så kjedelig denne serien hadde vært dersom Ella gjorde det "rette" i forholdet sitt da? Hvis hun for lenge siden innså at hun ikke lengre elsker Mats, hvis hun i det hele tatt noen gang elsket han, og slo opp da? Dersom Mats innså at Ella ikke elsker han lengre, og lot henne gå? Om Ella holdt avstand fra Simen selv om hun åpenbart er interessert? Da hadde det ikke blitt noe serie. Det er ikke poenget at Ella skal gjøre all ting rett, hun er helt Blank og vet ikke hva hun skal gjøre - yrkesmessig, romantisk eller personlig.

19

Så klart det er god tv, men det er nettopp derfor jeg håper at serieskaperne klarer å gjøre noe annet ut av denne konflikten. Vi kan da få lov til å ønske oss noe annet enn utroskap? Jeg sliter med sympatien for Ella hvis hun er utro. Og jeg har jo lyst til å like hovedpersonen i serien!

(For å få litt god moral, som jeg regner med at serieskaperne vil ha, må da forholdet til Simen bli problematisk, dersom det starter med utroskap. Akkurat som med Eva og Jonas i Skam, da de ble sammen gjennom utroskap, dannet det bare grobunn for sjalusi og problemer. Først da de begge var frie (sånn helt plutselig..), kunne forholdet fungere.)

20
For all del Evy

Vi kan ønske oss at alle oppfører seg eksemplarisk og ikke gjør noe dumt, men særlig troverdig vil det ikke være dessverre.
Og ennå har ikke Ella gjort noe feil i mine øyne.

21
Blanc

Det er åpenbart at de ikke har det bra. Slettest ikke sikkert hun har sagt ja til å bli sammen med han heller, men at det startet med et hook som så ble til en vane. Hun bør ikke være med en hun ikke liker, og Ella liker ikke Mats. Og hva vet vi? Kanskje hun bryter før noe skjer med Simen?

22
Døh!

Mats er ikke sosialt klønete, han er umoden og selvopptatt og fortjener ikke Ella det grann! Ikke lyver hun heller, snarere blir hun ikke hørt. Helt i orden med litt utroskap her.

23
Realisten

Sosial klønete, umoden, selvopptatt og dårlig humor? Her snakker vi gutt, 19.....

24
Mats...

...held på å skrive bacheloroppgåva si i eit eller anna samfunnsvitskapleg fag. Sjeldan ein er 19 år då. Sjølv Ella må ha rukke å nærme seg 20 viss ho har jobba sidan ho gjekk ut frå Amalie Skram. Eg er einig i at han er litt umoden og sjølvopptatt, kanskje kan ein forvente litt meir av ein i tjueåra?

25

Husk at vi ser ham gjennom Ellas øyne her...

26
Cecilie

Det gør de jo heller ikke; Hun skal da sige til Mats, at det er forbi mellem dem. Hun bringer alle i knibe. Men hun og Simen er jo såklart et meget bedre par. Gad vide om han stalker hende ser Mats på Insta...

27
Ehhh

"de er et bedre parr" hun har sett han hva 3 ganger? Og viste ikke engang hva han het. For alt vi vet kan han være en psykopat eller voldelig. Ingen kjenner han. Hva er det med at alle skal være så "ååå så søte" hun viser tydelig teng på nesten stalkende obsession. Hvem sniffer genseren til en de ikke engang vet hva heter...

28
Ehhhhh

Enig! Vi vet ingenting om historien deres. For alt vi vet kan han være hennes halvbror/bror/en slektning som er uvitende om Ellas eksistens - men som hun sårt ønsket få kontakt med.. Spennende blir det

29
Ærlig talt

Hva er egentligt problemet med denne gensersniffinga?? Jeg ser helt ærlig ikke problemet.. Jeg kunne fiiint funnet på å sniffe på genseren til chrushet! Dessuten så skjer det myyyyye oftere enn folk tydeligvis tror at en får følelser for andre enn kjæresten. Shit happens, og så må en takle det!

30
"Erlig talt"

hun vet ikke engang hva han heter... Det er ikke normalt eller søtt, eller tegn på "ekte kjærlighet" hva snakker dere om følelser for? Hvordan er det følelser for en du ikke kjenner?

31
!!!!!!!!

Hvordan er det følelser for en du ikke kjenner?

32
Blanc

Den gnisten som hun føler, er en veldig spesiell følelse. Det er ekte, tro meg! Hva det blir av det aner ingen. Det får vi nå se. Hun «våkner» av sin trå dvale.

33
Julie

For det første; dette er ikke utroskap. Det er lov å ha tanker/følelser uansett om man er i et forhold eller ikke.
For det andre; å vise frem/avbilde er ikke det samme som å promotere. Da hadde kunst/film/foto/litteratur osv. hatt et kjempeproblem.

34

Det er kanskje ikke direkte utroskap, men å la noe stå usagt er jo like ille som å lyve. Synes ikke det er helt greit at hu ikke er åpen om følelsene sine til typen, spesielt når man ser hvor tiltrukket hu er... Tror Ella bommer her. Iblant er det bedre å si det rett ut istedenfor å ikke si noe i det hele tatt - selv om det kanskje skader forholdet

35
Realisten

Det er jo det som er hel cluet: Ella vet jo ikke selv hva hun føler eller hva hun vil. Gi damen litt fred. Hun må da få lov til å finne litt ut av dette først selv.
Kjekt med litt spennende dagdrømmeri og noe nytt, men man vet hva man har og ikke alltid hva man får i stedet. Ingenting har skjedd og heldigvis finnes det flere mennesker enn bare typen.
Forhold bør tåle litt.
Ella er ikke like risikosøkende som Susanne; hun er mer på den stabilitet og trygghet-siden av skalaen.

36

❤️ærlighet❤️

37
Anonym

Synes mange er opphengt i selve utroskap begrepet, istedenfor å reflektere mer rundt dette, det er helt menneskelig og naturlig å miste følelser og få følelser for en ny, det som skjer det skjer, men jeg er enig i at det ville vært lurt å snakket med Mats om hvor forholdet fører hen og eventuelt si at hun ikke er forelsket i han på samme måte lengre (hvis hun noen gang har vært forelsket). Jeg synes iallefall ikke vi skal dømme de som er utro, for det er så lett at det skjer, selv om det selvfølgelig er forferdelig for den andre personen. Og igjen, til de som sikkert misforstår denne kommentaren helt; Nei, jeg er ikke for utroskap.

38

Må si jeg bare elsker bildet av mats

39

Har Ella glemt at hun har en kæreste? Dette føles som two-timing.

40
mmmm

Alle som snakker om utroskap: tror ikke Ella har så god kontakt med egne følelser og ønsker/tanker overhodet, så tror ikke helt hun har innsett at hun føler noe for Simen. Ikke identifisert følelsene, om du vil. Sånn er det jo også når man får følelser for noen innimellom, at man fornekter seg selv helt til man innser hva som foregår inne i hjertet. Så la oss gi Ella en sjanse til å finne ut av hva hun vil og handle, før vi dømmer henne for å ha gjort noe uredelig.

41

Snakk om å dømme Ella før hun har gjort noe fremstøt! Skulle hun ha latt være å levere kortet fordi hun har kjæreste? Må være lov å ha venner selv om man er i et forhold! Djeeez

42
Venner?

Hahhaha de er jo ikke venner hun har snakket med han en ganh bare. I tillegg så er hun ikke utro nei men hun stalker han, sniffet genseren og forlater resturanten bare for å være nær han litt.. Hadde ikke likt om min kjæreste gjirde sånt med noen andre h*n ikke kjenner?

43
FieBlank ??

nei nei nei, Ella, det er feil vei! Ikke lyv til kjæresten din!

44

Det er næsten for oplagt, at mene at Simon og Ella er det perfekte par, for vi ved jo ikke noget om Simon endnu. Det er kun ud fra Ellas drømmende, lange blikke at vi kan tolke lidt... Efter min mening, søger Ella noget, som hun umiddelbart kan/vil se i Simon, og som Mats ikke kan give hende. Hun trænger til noget nyt, men om det er Simon...tja, det er jeg ikke så sikker på. Hvorfor skal det da være en fyr, som skal fylde hendes tomrum ud?

45
Gugu

Oj, då får vi hoppas på klipp ikväll. 🙂

46
Har ikke spist på 2dager

Kommentarer er så kjedelig å lese, og skrive! Who cares om hva som blir vist her. Er jo bare å vente til neste episode da vel! (jeg er ikke dum eller noe. jobber mye med media samt retorikk. hvis det hjelper på troverdigheten til denne usmaklige kommentaren) :))

47
Hypotese

Tipper Ella leverer lommeboken tilbake til Simen åsså går de hver for sitt...
Håper egentlig det skjer noe "mer", men har ikke for høye forventninger :`)

48
Sim G

La Ella leve litt:)

49
Andrea

Interessant skildring av hvor lett det er å bli interessert i noen selv om man er i et forhold. Plager meg litt hvordan alle skriver at Ella er helt ærlig, for det er hun jo ikke.

Hun fikk beskjed fra hun andre på jobb om at hun bare kunne legge kortet i hylla til Simen, men valgte å møte ham istedet.

Det er altså ikke ærlig, det hun skriver til ham: at hun "må levere det til han etter jobb". Det velger hun selv å gjøre, det er ikke noe hun må.

Og det er for all del greit nok at hun velger å gjøre det og ikke forteller Mats at hun bare kunne lagt det i hylla. Jeg syns det er interessant at blank-skaperne skilderer hvordan slike situasjoner kan oppstå (crushes som kanskje fører til noe mer fordi man gjør valg som fører til det), og spennende å se hvordan Ella velger å undersøke den koblingen nærmere. Og blir spennende å se om hun snakker med Mats om det utvikler seg.

Blank-skaperne har nok truffet blink her, virker det som ut fra kommentarene: Skildrer noe mange kan kjenne seg igjen i fra begge sider (de som har opplevd at kjæresten ble interessert i andre og ikke var helt ærlige om det, og de som selv har blitt interessert i andre og rettferdiggjort alle valgene de tar med "det kan da ikke være så farlig å bare prøve å møte ham" (som det heller ikke er sikkert at det er). 🙂

Men ærlig er det ikke. 🙂

50
tack!

jag har varit paff av alla resonomang och böjningar av gränser för vad som tydligen är okej i ett förhållande. det låter nästan på en del som att man skulle vara - känslig - av sig om man förväntar sig lojalitet och exklusiva känslor i ett förhållande.

51
Upopulær mening (?)

Syns det er rart at folk sier Ella er ærlig for hun har jo ikke vært det. Hun kunne bare lagt igjen kortet på hyllen til Simen på jobben, men hun valgte å møte han på byn istedenfor. Den vinklingen der får ikke Mats med seg i det hele tatt, og den er hvertfall ikke ærlig.

Ella driver med noe som heter "mental gymnastikk" og ser på mulighetene hun har dersom forholdet med Mats blir brutt. Situasjonen her er at hun innser at det er et problem i forholdet, men velger å finne løsningsmuligheter alene og tar ikke dette opp med Mats engang. Noe som egentlig er et stort rødt flagg i et forhold, etter min mening så er dette forholdet ferdig snakka uansett hva som skjer.

Et forhold er toveis-kommunikasjon, men her ser det ut som Ella er helt alene og egentlig bare med i forholdet for å være i et forhold. Noe som er veldig kjipt for Mats fordi han virker mer dedikert for å holde det gående.

Det kan argumenteres for at ja, det er kun underholdning og det er en fiktiv historie. Men, det er rett og slett benektelse av virkeligheten. Jeg tviler ikke et sekund på at mange kjenner seg igjen i denne type situasjon, eller lignende, spesielt for jenter (ettersom vi ser det fra Ella sitt perspektiv). Vi lever i et hyperseksualisert samfunn med likestilling og stor frihet, og det er flott det, men da håper jeg folk også skjønner konsekvensene av det.

NRK promoterer ikke utroskap direkte, men det skapes en gråsone på hva som egentlig burde vært svart-og-hvitt scenario på etikk og moral. Det er forståelig ettersom det er underholdning fordi det skapes dramatikk i bilde, men eplet faller ikke langt fra stammen for å si det sånn. Ikke et stikk mot jentene, men her håper jeg gutta får øynene sine åpnet på hvordan jenter kan bli når forholdet begynner å bli uninteressant. Drama er noe alle jenter elsker å se på.

52
Enig

Men gutter er også sånn, har hatt to kjærster og begge har rtutro mot meg uten egt god grunn enn at de kanskje bare ikke hadde mye følelser mer, men istedet for å snakke med meg utforsket de ting på egenhånd og ente opp med fysisk/direkte utroskap.. Og det var jævla vondt for meg og slitet med trust issues etter det.