Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

95 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Kult

2
Utro

Utroskap er nono i virkeligheten, men her på Blank kjør på for DRAAMAAA(med penetrator—chris stemme)

3
Ella

Ella klarer jo nesten ikke å si noe, hun er så sjenert. Håper hun snart får sjansen til å prate med Simen, og at hun klarer å si noe❤️. Men, hun er helt på knærne da?. Det som bekymrer meg mest er Susanne og den evige jakten hennes. Tror hun vil like Simen litt for godt, og det vil jeg ikke ha noe av! Og siden Ella er så sjenert og allerede har type, såååå tenker jeg at hun vil prøve seg?. Håper Simen liker Ella veldig, veldig godt❤️

4
Susanne

Siden han fikk nytt navn, bør de få nytt navn. Her er et forslag: Simella
????

5
Mange muligheter

Simen Ella - Ella Simen
Lasi
Ellsi
Siel
Enla
Elen
Ellsim

6
Just sayin’

Simella høres ut som Salmonella?

7

jeg ship salmonella??

8

Enig, tror det er en fare for at Susanne blir interessert.. håper uansett det blir han og Ella

9
Dette bliver godt

Lugtede hun lige til hans trøje? Det er meget sødt, men også lidt creepy

10
Eimen av forelskelse...

Lukt av en crush kan være meget berusende... Sånn sett kan en aktuell navnkombo være Eimen 😉

11
Så bra❤️

Beste klippet - jeg har sett det flere ganger nå.
Det som slår meg er at Ella er så tilbakeholden, ikke bare i dette klippet - men hele tiden. Hun holder alt så skjult. Og jeg holder pusten av den spenningen som er mellom henne og Simen?❤️

12
eline

Jag har gjort samma sak på jobbet. Kanske lite creepy men nyfikenheten tog över

13
?Hustler in Hijab?

Synes det hadde vært en morsom vri om den hadde luktet skikkelig vondt, så hun måtte brekke seg.

14
....

Like han Ragnar jeg, min favoritt karakter

15

Ny Eskild ?

16
Blanc

To sædspøker på under ti sekunder? Joda, skikkelig fet fyr..

17
Slap af

Han er da en hyggelig og sjov fyr. Han gør ikke en flue fortræd

18

Jeg blir helt varm inni meg av den kjemien og stemningen som er mellom de, utrolig søte ? Håper Ella endrer på jobbdagene sine ?

19

Hun kan jo ta ekstravakter og si det er for å spare opp til Indiaturen?

20
Så blank

Endelig! Har opdateret hele eftermiddagen, troede aldrig klippet skulle komme - suspense! Men SimAn? Hvorfor mon det udtales sådan. Og han må da have bemærket Ellas like på Insta, siden de er så akavede omkring hinanden.

21
Gina

Han heter Simen, med E. Og hun har da liket bildet til en annen person, en som heter Simon.

22
Pipp

Det uttales SimEn

23

Elsker dette, på den korte tiden er det så mye kjemi mellom Ella og Simen, et hav av forskjell fra den nåværende kjæresten

24

SimEn

25

Hun likede jo en eller anden Simons billede – ikke Simens –, så det var nok ikke hans insta.

26

Han het Simen og ikke Simon, så Ella hadde sett på feil insta

27

Men det var jo ikke hans insta - feil navn!

28

Hele poenget er at han ikke heter Simon, men Simen, så det er ikke hans instaprofil

29
Så blank

Ah... I see, tak!

30
Simen

Det var ikke hans insta. Han heter SimEn. Hun hadde liket bildet på SimOn Molstad sin profil. Ingen skade skjedd altså

31
Så blank

Ah, pyha! Men sååå spændende, hvornår vi får mere action at se!

32

Simen

Og da var det vel feil Insta...?

33
Horsegirl?

OoooOoo, så syyykt spennandes!

34

Åååh, den her serie vokser altså på mig! Den er så sød! ??❤️

35

Hahahaha Ragnar

36
Realisten

Så Ragnar er morsomt (bilde med en annens finger i hans nese/Semen/Cummin)? Mens Mats sine forsøk på humor er helt bånn? Det er nok noe jeg ikke helt får med meg her....

37

Det er mer Ragnars væremåte som er morsom. Synes ikke at Mats ikke var morsom, men han er ikke like morsom som Ragster.

38
Påanigjen

Elsker når dere klarer å lure oss, NRK, this was a clever one 😉
Og ellers, sommerfugler i bøtter og spann på denne kanten i alle fall.

39
Sara

Hva heter sangen på slutten?

40

sax and violins, Talking Heads

41
Kari Nordmann

sax and violins av talking heads

42

Hade seriöst fjärilar i magen hela klippet! ?

43
Huldra

Fjäril er mitt favoritt svenskord! ♡ og må bare si at her var det akkurat samme følelse!

Mulig det er fordi han ser ut som en mørk utgave av en ung kjærlighet som aldri helt slapp?

44

Dette lover veldig godt i grunn

45

Love Jakob

46
David

Er det ikke litt spesielt å begynne å kle av seg sånn helt uten videre inni et spiserom, når det er en ukjent person der?

47
Realisten

Hallo. Å ta av seg en t-shirt er ikke det heller lov nå lenger? Går nå ut i fra at han hadde tenkt å beholde bokseren på i alle fall. Nå må vi ikke bli for prippen.

48
Der er kærlighed i luften

Simen var jo helt forvirret og havde måske fået at vide han bare kunne gå ind i personalerummet og tænkte han kunne klæde om der, og i da Ella stod med ryggen til tænkte han at han nok lige kunne skifte lynhurtigt, men det blev ret akavet. Så godt Ella fik fortalt hvor omklædningen var henne 😉

49

Fuldstændigt overvældende godt valgt med Sax and Violins i ørene, mens Ella flyver væk fra lørdagsvagten. Jeg elsker det!

50
Der er kærlighed i luften

Nu skal Ella bare se at gøre det forbi med Mats. Hun kan ikke gå og flirte på den måde og føle sådan for andre når hun har Mats. Håner hun får gjort det forbi med Mats inden hun ligger tæt med Simen.

51
?Ragster?

Minner sterkt om karakteren Pelle i Hotel Cæsar.

52
?Hustler in Hijab?

Jeg blir helt satt ut av Ella sin distanse til det meste som foregår og null initiativ. Samtidig skinner det igjennom at hun er kåt på han Simon/Simen. Men håper det kommer noe annet og overraskende inn her. Får ikke helt grepet på Ella... Hun virker ikke SÅ usikker at hun ikke kunne slått opp med Mats? Det er dessuten tydelig at hun har tenkt godt igjennom hvor deilig det kunne vært å være alene jf det hun sa da hun og Susanne snakket om å reise. Så hvorfor Ella blir i det forholdet, det skjønner jeg ikke.

Beklager på forhånd til dere som reagerer sterkt på surmulere, men nå sulter jeg etter litt mer action. Flau for å si det, men kjeder meg såpass at da hun begynte å stikke skjorta ned i buksa gikk jeg rett på. JA, innrømmer det: Trodde NRK skulle slå til med en heidundrandes onaniscene fra personalrommet på Plantasjen. Og at Simon og Ragster dumpet inn og avslørte det.
Men den gang ei?

53

Jeg forstår faktisk godt, hvorfor Ella bliver i forholdet med Mats, det virker som den nemmeste og mindst konfliktfyldte løsning, der kræver mindst af hende. Indtil nu har vi næsten kun set hende undvige en konfrontation med virkeligheden og med sig selv - meget halvhjertede rejseplaner, som veninde, uddannelse og hvad hun egentlig bare vil med livet. Hun gemmer sig hele tiden og strækker tiden ud! Ligesom stillbilledet til det her afsnit, hun gemmer sig bag planterne og betragter verden omkring sig uden rigtigt at gribe ind i den og påvirke den. Et break up ville kræve, at hun ikke længere skulle gemme sig for sig selv og andre, og at hun alvorligt forholdt sig til, hvordan hun egentlig har det og efterfølgende reagerede på det. Og nogen gange er det bare det allersværeste i verden faktisk at overveje, hvordan man egentlig har det indeni og efterfølgende gøre noget ved det, hvis man er utilfreds. Ved at blive i forholdet behøver hun ikke at såre Mats og tage stilling til noget som helst, så det virker nok kortsigtet som den "nemmeste" løsning at blive ved med at lukke øjnene - så bliver ingen kede af det lige nu, i hvert fald. På den lange led er det nok bare den løsning, der faktisk kræver mest og gør mest ondt.

54

hahaha det trodde seriøst jeg også, at hun skulle ned med hånda i buksa

55
What????

??? OMG

56
?Hustler in Hijab?

Jepp! Alltid en glede å kunne sjokkere??
Det er noe med at Ella virker som om hun alltid er på dypdykk nede i drømmeland. Så det ville ikke overraske meg om hun plutselig fant på noe så fjernt uten å ofre omverdenen en tanke.

57
Dylan O'Brien

Simen minner meg faktisk litt om Dylan O'Brien... Noen andre som synes det?

58

E9.

59
Batcat

En tidlig i Teen Wolf sesong 1 Dylan/Styles. Jah.

60
weekendvagter

så må hun til at tage nogle weekendvagter

61
Sigrid

Men jeg skjønner ikke. Har hun sett han fyren 1 gang og så blitt hodestups forelsket?

62

Vi vet ikke om hun har romantiske følelser for han enda, og det tviler jeg på at hun har egentlig og. Hun er bare totalt betatt av han.

63
Reven ?

For å adressere "problemet" med at serien for øyeblikket er en smule treig: Personlig så har jeg troen på at dette bygger seg opp til en veldig sterk karakterutvikling. Selv er jeg akkurat som Ella; jeg er sjenert, dårlig til å ta initiativ, og konfliktsky til tusen. Jeg føler så sterkt med henne og problemene hun møter, og jeg syns det er veldig forfriskende å treffe på en så realistisk karakter. Det treffer meg veldig mye.

Det sier seg selv at en tv-serie burde være litt mer hurtig på å ta opp takten enn virkeligheten, men dette er jo bare den andre episoden. Da jeg fulgte med på Skam så følte jeg meg litt for gammel for den første sesongen (naturlig nok, siden jeg er i tjueårene), mens blank treffer meg på så mange måter. Men selv skam brukte litt tid på å bygge opp episodene uke for uke (spesielt sesong 2, og kanskje sesong 4 også). Jeg syns kanskje også at selve plottet er en smule forutsigbart (Her er hva jeg tenker: en krangel med Mats som kommer til å bli Ella sin skyld fordi hun liker noen andre/ stress med Susanne fordi Ella er så dårlig til å si hva hun vil, spesielt ang India og Mats og alt mulig/ det blir ikke noen Indiatur/ happy ending hvor Ella slår opp med Mats og finner ut hva hun skal studere - her er det massevis av klisjeer som ser ut til å bygge seg opp. Overrask meg, NRK!) så jeg håper selvsagt på at vi kommer til å bli truffet med en slags spennende tvist.

Jeg har på følelsen at når det først blir action, så blir det ACTION.

64

Jag märker faktiskt att jag gillar det lite långsammare tempot. Det är ngt vilsamt över det och man hinner komma in under huden på karaktärerna.
Och eftersom både skådespel, regi och foto är i toppklass så funkar det fint trots att det inte händer jättemycket (än).

65
Mette

Enig! Jeg liker blank fordi Ella er like blank/sjenert/treig som meg...

66
Okai

Er det bare jeg som synes det er litt spess at Ella er *så* på knærne etter en gutt hun hadde sett to ganger før de hadde hilst på hverandre? Og at hun luktet på hettegenseren hans?

67
Ella

Når du faller for noen så faller du. Det er ikke så rart, og kan skje med alle. Hun er betatt og nysgjerrig, Simen har tydelig vekket noen følelser i henne som hun kanskje ikke har kjent på før. Folk som er forelsket gjør rare ting, som de kanskje ellers ikke ville gjøre. Derfor den luktingen på genseren, det var jo ingen der som så henne. Genseren falt på gulvet, og da hun skulle henge den opp så falt hun vel for fristelsen - skjønner henne godt❤️

68
Blink

Altså, tror det er hennes lille virkelighetsflukt, en slags crush (hun har ikke egentlig gjort noe med det)

69

Ella er jo litt sær da, så synes dette er helt innenfor karaktertrekkene hennes egentlig. Hun er så usikker på alt annet i livet sitt, men med Simen er hun helt sikker på at hun vil vite mer om han.

70

ikke lukt på klærne hans weirdo??

71
han er søt

Simen ser ut som 2011 Dylan O'Brien

72
Perfekt disponert!

Her synes jeg NRK er gode som holder litt tilbake! Jeg, og sikkert mange andre, har gått og forestilt meg hvordan dette første møtet mellom Ella og Simen skulle bli. Jeg var ikke innom at de skulle utveksle sånn ca 10 ord til sammen! Likevel sitter jeg og holder pusten og skulle så gjerne sett mer av den fantastiske kjemien mellom dem! De holder meg interessert uten å brenne av kruttet for tidlig i serien. Elsk❤️

73
Ehm...

Susanne og Parsa - what u been up to?

74

Får altså stalker vibes af Ella. Og da hun sniffede Simens jakke... nej nej nej. So weird. Hun kender ham ikke engang? Hun har set ham to gange før.

75
blank lover

Lurer særr på hva som skjer nå...?

76

Jeg kan virkelig godt lide Ella, og jeg synes, at der alt for længe har manglet en karakter som hende. Jeg kan meget bedre identificere mig med hende, end jeg kunne med nogle af pigerne fra SKAM (dels fordi jeg er i 20'erne, men også fordi jeg synes alle pigerne fra SKAM altid var meget direkte, og altid vidste hvad de skulle sige (Noora i særdeleshed), og jeg selv er også ret tilbageholdende, så det synes jeg er rigtig rart, at kunne genkende i Ella)

77
Utro

Hun må slå opp med Mats hvis hun skal holde på sånn her. Ikke greit å være utro. Men siden dette er en serie så må det jo være litt spenning, så vi vet jo at hun kommer til å være utro.

78

Nei, vil ikke ha utroskap! Det er så nedtur. Og oppbrukt! Håper serieskaperne har tenkt ut noe bedre enn det for å skape spenning her.

79
The La's

denne serien er som en visualisering av låten looking glass fra the la's. Tell me where i'm going, tell me where i'm bound, turn the pages over, turn the world around, open up the broken door for all lost to be found <3

80

Joa søtt klipp og whatever, men er det bare jeg som syns at det Ella driver med ikke er greit? Hun har jo en kjæreste, og uansett om hun har mistet følelser for kjæresten sin så har jo hun ikke sagt det til han. Hun er jo følelsesmessig utro. Det er så sykt lett å se hva som kommer til å skje videre ?

81

Ella har ikke gjort noe som kan regnes som utroskap, men den interessen hun har for noen andre er ikke bra og rettferdig å vise når man er i et forhold med noen andre. I et seriøst forhold gjør man ikke sånn, men det er klart at de fleste tenåringer og unge har ikke helt seriøse forhold der de f.eks planlegger å dele livet sammen akkurat. De er fortsatt unge, og de fleste som blir sammen på et slikt tidspunkt som Mats og Ella sikkert ble sammen varer ikke resten av livet. Men å slutte med ungdomskjæresten er noe maange går gjennom så det er bra de belyset det. Håper Ella tar valg før hun begynner å være impulsiv, selv om hun kunne trengt å være mer inpulsiv generelt. Gleder meg til å se hvor dette går, og håper Ella finner kjærligheten med Simen❤ Synes han virker roligere, mer stabil og mer moden enn Mats. Tenker at dette er noen som kan få Ella ut av det nummende skallet sitt der hun gjemmer alle følelsene og tankene sine for verden. Men. Spørsmålet er hvordan det skal bli noe av når de begge virker sjenerte. Eller kanskje Simon bare virker sånn, han hadde tross alt tenkt å kle av seg på pauserommet med Ella tilstede?

82
Ella driver med?

Helt seriøst så driver hun ikke med noe ennå. Man har lov å se på noen andre og like dem selv om man har kjæreste. Hvis alle skulle slå opp med kjæresten sin hver gang man liker noen andre ville det ikke vært mange forhold som holdt. Følelsesmessig utro? Tanken er fri, og ingen har noe med hva andre tenker.

83
Dette altså❤️??❤️

Begynner seriøst å boble her??❤️❤️ Så fiiint!!!

84
Oldisen

Og der ble jeg solgt! Litt slow start på serien, men nå er den i gang

85
look alike

er det bare meg som synes at Simen ser ut som en mørkhåret cezinando??? jeg synes de snakker litt likt også haha hjelp

86

Endelig et møte! Elsker kjemien mellom dem, selv om de ikke har snakket noe mye sammen. Føler dette kan bli spennende

87
Amanda

Simen > Mats allaaaaaaa gånger

88
Sim G

Hm...she got a little taste of the Simen...?

89
Sim G

Gjett hva jeg heter...

90
Odii

Søsken?

91
Fake

Fake

92
Patrick Andre

Wow denne episoden var sykt bra!

93
Nord

Elendige musikkvalg og Blank klarer ikke å få inn samme følelsene som SKAM. Musikken og timingen er kjempe viktig.

94
Fuzz

Hvad er det jeg har misset?! Blev hun forelsket i ham, da hun skimtede ham inden hans jobsamtale?! Der må da ligge noget mere bag??

95
NICKI

Ella minder lidt om Eva fra skam ahaha