Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

74 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Hun ser på SKAM Austin! ?

2

Håper inderlig at dette blir en fin serie, og ikke masse utroskapsdrit!

3

Du minner litt om eva, lost bergenser med smart kjæreste? Æsj, hvem sier sånt til kjæresten? oOg hvis hun er så lik eva kanskje hun er utro mot han med simon og slår opp med han for å finne seg selv haha, jokes on u mats

4
Stakkars Mats

Sorry, men syns han er ganske irriterende. Den derre sokke greia var ganske turn off. «I am going in...» Whut?? Og samtidig får jeg ganske vondt av han, «-du kom, ikke sant?». Han ser litt lei seg ut når han sier det, tror han aner at noe ikke er som det skal. Frustrerende greier.....

5
Forholdet

Dette forholdet tror jeg er på vei rett vest. Ella tenker på Simon når hun og Mats har sex. Første hun gjør når Mats går er å ta opp telefonen og gå inn på instaen til Simon. Sist de hadde sex lå hun bare å så i taket. Og dette kommer ikke til å gå over. Mats burde bare reise til India alene. De kommer ikke til å få det bra sammen.

6
Giftekniv

Eller måske er han det, der mangler i Sus's liv.

7
Andrea

Det går alltids an å like noen andre/være betatt av andre i visse perioder i et forhold uten at det går ad undas, da. Virker ikke som det er tilfellet her, men det er helt vanlig i lengre forhold at man blir interessert i andre i visse perioder, men da er det gjerne viktig å være ærlig om det, i så fall, og prøve å styre interessen litt hvis man er interessert i at nåværende forhold skal fungere...

8
Filosofen

Forhold bunner ned til valg. Så hvis hun virkelig elsker Mats må hun isåfall ta et valg om å forbli sammen med han og ikke minst være trofast. Skulle alle mennesker kun følge følelser og hormoner som blusser opp gjennom livet ville aldri noen forhold fungert i lengden. De fleste tror jo på dette med å "følge hjertet", når det som egentlig burde tale er fornuften. En velger tross alt et menneske å leve livet ut med. En kan fint elske noen, og crushe litt på andre, som du nok mener her. Og det handler om å "velge" den du elsker over alle andre, uansett.

9
Mats og Ella

Det er null kjemi mellom dem, det er helt vondt å se på. Tipper vi får se mere love in the air med Simon?❤️

10
Susanne

Team Simolla <3

11
Monica

Simonella mener du vel ??

12
Giftekniv

Lyder som en bakterie, men ja.

13

Ellmon?

14

Haha genialt xd

15

META! Det här är så bra, jag älskar att ni tar upp det alla tänker: Eva, likheten m skam. Bäst är ni! Och Ella är så kääär i Simon. LOVE IT!!!!

16
Stef

Oi.... hun har liket et foto, da ser han at hun har stalket ham??‍♀️?

17
Aaaaah....!

Ej okay, det altså sjovt! Optager de seriøst så "nu-og-her"?

18

Nej, det er jo kun lyden vi hører. Så Blank kan være optaget for mange måneder siden og så har de bare lagt lyden fra gårsdagens klip på i redigering inden de lagde Blank-klippet op i dag.

19

De taler også om karaktererne. Det har de ikke optaget for længe siden.

20

Nå kjenner vel regissøren her Julie Andem ganske godt, så det kan vel tenkes at han har fått en replikk eller to han kan legge inn.

21

De snakker om 1 karakter. Og det eneste de nævner er, at hun er latino og at hun er dem amerikanske Eva. Det har de jo sikkert fået af vide af Julie Andem.

22

Digger at de snakker om skam og sammenligner Ella og Eva! Men hvem er jenta Simon har bilde av? Kjæreste? Søster? Venninne? Dette blir spennende!!

23
Jeg bare elsker blank

Jeg kjenner at jeg bare blir dratt mer og mer inn i historien. Ella, det dødfødte forholdet med Mats, Indiaturen som Susanne vil være med på - men ikke Ella, spenningen med Simon?❤️, at hun ser på Skam Austin - alt. Jeg bare digger det❤️

24
Siri

Hun ser Skam Austin!

25
Dansker

Ah, ganske fin detalje, at hun følger med i SKAM Austin ❤️

26
Meta overkill

Meta-tingen var elegant indtil de også italesatte det: “hun lationoen, er hun den amerikanske version af Eva?”... lidt for meget for min smag.

27

Men "latinoen"?! Andre som reagerte på den? Hun er vel ikke latino? Heller av en slags asiatisk opphav?

28

Tror nok det er øyesminken som forleder. På barnebildet som ligger på Megan Flores sin instagram, så ser hun definitivt sydamerikansk ut 🙂

29
Hikari

Jeg har bodd i Korea og Japan i 7 år, og Megan ser ikke asiatisk ut for meg i det hele tatt.

30

Så en kommentar på FB fra en som var lykkelig over en hovedperson med asiatisk opphav.

31
Meta overkill

Hun hedder Megan Torres. Det lyder ikke ret asiatisk.

32

Eller Megan Flores. Men USA er jo en smeltedigel av folk fra ulike kulturer og verdensdeler, og med alle slags mixed marriages, for meg ser hun delvis øst-asiatisk ut. Men klart jeg kan ta feil.. 🙂

33

Enig i at navnet Torres lyder latino-aktig, men jeg tenkte mer på utseendet, da. Hun er kjempesøt, og jeg tenkte at hun ser (delvis) asiatisk ut, men øyensminken demper det inntrykket.

34
Meta overkill

Jeg er enig i, at hun ser mere asiatisk end latino ud. Ihvertfald med mind hvide, vesterlændinge-øjne. Jeg tror vi måske har en meget stereotypt og endimensionel forestilling om, hvordan “racerne” ser ud verden over. F.eks. er indere og pakistanere jo også asiater (og sådan bliver de også beskrevet i London hvor der bor mange af dem). Jeg gætter på at Megan kan have peruviansk ophav.

35
Cecilie

Eller "indianer" - Nordamerikansk eller Mellemamerikansk. Hun hedder ikke noget, der lyder asiatisk, for eksempel.

36

Syntes hun ligner litt på YouTuberen, Laurdiy. Hun er halvt kanadisk og halvt asiatisk.

37
Kine

Omg hun ser på SKAM Austin!

38
Emilie

Så sykt meta! <3 Love it!

39
Påanigjen

I heiaren, kor dåkkar fåkkar med hovvene våre, NRK!!! Hele klippet e jo tatt ut av kommentarfeltet, og (gårs)dagsaktuell! ?

40

Men så full av seg selv da, Mads. Hun med den smarte kjæresten. Jeg tror nok vi får se at det er mer ved henne snart.

41
Påanigjen

Ehem, ‘meta’ er det vel strengt tatt ikke? Hilsen petimeter.

42

Hvorfor ikke? Metakunst er kunst som diskuterer kunst, her er det en serie som diskuterer en serie.

43

OMG hun lika et bilde!! Stress, vet hvordan det føles hahah. Hjelper ikke å fjerne like, simon får fortsatt varsel om det! Men, jeg syntes Mats var ganske morsom i denne episoden.

44

Er vel ikke helt på bærtur hvis jeg tenker at det der forholdet ikke kommer til å vare...??

45
Meta

DAMN, meta klipp. Men Blank er mye bedre enn Skam Austin. Skam Austin er bare en kopi. Skam OG for life

46
Freja

Shit det her klip var meta!

47

Tenk vist hun i Skam Austin ser på Blank

48
❤️

❤️❤️❤️❤️

49

Hvem er han simon? Hvor har vi sett han før 7eleven?

50
David

Han var på intervju på Plantasjen.

51

Latteren etter han spør om hu kom, priceless??

52
Navnenørderi - MATS

Wow. Godt klip. Her ser vi Mats usikker. Love it!

Og til nørderiet: Navnet Mats er udsprunget af navnet Matthæus, der kommer af det hebræiske Mattatja, der betyder ‘Herrens gave’.
Ud fra Mats’ væremåde kan jeg ikke lade være med at forestille mig, at han er enebarn. Ønskebarnet der har fået rigtig meget opmærksomhed, men som ikke har haft nogle søskende at spejle sig i og kæmpe med om forældrenes opmærksomhed. Så måske forældrene har haft svært ved at få børn, måske de kun har fået Mats. Og han var gaven fra oven... blot en tolkning. Er der andre der har nogle tanker om Mats/Matthæus...?

53
Realisten

Herrens gave? Herrens gave til kvinnen?

54
Meta

Metaaaaas

55
Torkild

du begynner å gå meg litt på nervene Ella. Det er en ærlig sak hvis du ikke er fornøyd med forholdet du er i, men hvis du hadde snakket med folk (særlig Mats) om saken så hadde det gjort alt så mye lettere for alle involverte, deg selv inkludert. Denne snikingen gjør deg bare til en mindre likandes person.

56
Ella Petronella

Ella er såååå over Mads. Skjønner ikke hva hun noen gang så i ham. Lite likendes type.

57
Mr. Utzon

Ella kan bli arkitekt! Jaaa

58
Sim G

SkaMEEETAAAA...!? Hey Austin, could you fill in the Blank, please? Thanks!

59
omfg

hvorfor synes personer som mats at de er morsomme. ella, droppp hammmmm.

60
Susanne

Team Simolla <3

61
Dansker

Holy shit nogle vilde detaljer! Simon Molstad følger 154 fine art fotografer, og mange af dem er ret ukendte og har kun meget få følgere.

62
Nasse

Åh nei, nå fikk jeg vondt i stalkerhjærtet mitt.. Ella daaaaa... Må være forsiktig med likes!!
Også, æsj! Føtter!! Eww! Jeg hadde løpt derifra skrikende om de kom mot meg!! Haha!

63

Slutt mellom Guro og Parsa??? Bildet av de de to sammen fjernet fra Guros insta... Susanne og Parsa neste par ut?

64
Er det greit?

Selv om hun er litt blank, sier hun nei, men det respekterer han ikke. Er det greit liksom?

65
Matella

Det at hun ikke kommer er vel litt symbolsk på at hun ikke får det beste ut av forholdet... Det viser kanskje også at han ikke tar så mye hensyn til å spørre hvordan hun liker at ting skal være, men gjør som han selv vil...

66
Oslo

Sjukt irriterende han Mats. Han må vokse opp.

67

Hei, jeg vil bare si at shipnavnet Simolla (eller andre varianter) høres litt rart ut, kan vi ikke heller gå for Elmon/Ellimon eller noe sånt? haha

68
Yes please,

Elmon!

69
Nasse

Enig! Hvorfor skal guttenavn være først lissom?? Jenter har rettigheter og!
Elmon er fint Stemmer for det jeg!

70
Anna

Omg, jeg kan ikke håndtere alle disse skamreferanser??

71

det der var turn-off

72
Vilde

Ew, føtter er så ekkelt!

73
cconfoose

Hvorfor er folk så negative til Mats a? Dette var jo søtt, det at de tuller med hverandre, er med hverandre, og prater om sexen etterpå uten at det er kleint og så videre? Jeg er enig i at de trenger å jobbe med noen ting, men hvem gjør ikke det?

74
Reven ?

Hjertet mitt blør for hvor u-entusiastisk Ella er i dette forholdet. Jeg håper bare at dette er en serie som handler om at Ella klarer å bli mer trygg på seg selv, og ikke 100% en forutsigbar kjærlighetsklisjé hvor hun finner Drømmemannen™. Jeg liker faktisk Simon veldig godt som karakter (basert på slutten av episode 2 og ellers), men jeg er bare så redd for at dette går i en veldig typisk retning! La Ella finne seg selv før hun finner noen andre.