Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

150 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Hei Ida!

<3

2
Blanklover

Hei

3
loveskam

Endelig litt nerve i klippet.. Jippi!! Jeg tar gjerne en herlig ny love story jeg.. Dette maset om at det bør være homofil kjærlighet er jo bare helt noobs.. For meg er homofili veldig naturlig.Det har det alltid vært. En liten del av befolkningen elsker en av samme kjønn. Mulig jeg bare ble født uten fordommer ,og ingen behov for å sette mennesker i bås..,men har jo ikke helt ramla ut av realiteten og det samfunnet vi omgir oss med av den grunn. Tror ikke at mange av de som skriver disse kommentarene faktisk praktiserer homofil kjærlighet selv.Det har bare blitt til en stemme ..som egentlig vil gjøre et oppgjør mot de kreftene i samfunnet som får de til å føle seg ikke velykket. Evak fans skapte lite love på Tumbr,de skapte derimot grobunn for mye fordommer mot andre par i serien. De virkelig gjør et hat for det de tror er det de skal hate..,som er svært skremmende.Lurer virkelig på om Julie har lagt merke til dette. Vil samtidig bemerke at jeg synes kjærlighetshistorien mellom Even og Isak ble vakker. Jeg skjønner at Julie og produksjonen fikk større spillerom i s3, mer penger,etter s2 ble en suksess i Norge.Hun hadde midler(og mennesker) til å lage disse fantastiske close up scenene, og ikke minst R&J scenen under vann.

4
Endelig!!!!!!

Takk, nå skjer det noe endelig?❤️?

5
7-eleven

Nå er det igang! Ella kommer til å surre med mer enn samordna tror jeg...

6

Hvem i all verden er Simon?

7

Hvor er toppen kjøpt?

8

HM trend

9
Anna

Kender Ella ham Simon???? Håber ikke han er the love interest vil hellere se ella og susanne sammen!!!

10
Nancy

Han var jo på intervju på jobben hennes i første episode!❤️❤️

11

det skal ikke skjer tror jeg. susanne tenker bare på tindr

12
Påanigjen

Skål for ung kjærlighet, ja 🙂 Sommerfugler i magen av samspillet mellom Ella og Simon ? ❤️

13
Klang

Du verden, er Ella helt låst inne i seg selv? Helt blank liksom.

14
trist

🙁 så det kommer til å bli en hetero story som vanlig 🙁

15
Anne Lise

Skal vårt samfunn konstant produsere media for noen som presenterer færre enn 3% av befolkningen mens resten sitter og klør seg litt i hodet, selv etter en sesong på Skam orientert bare rundt det du nettopp foreslo?? Nå må du gi deg

16
Yo mama

Hvorfor må vi se forskjell mellom hetro og homofil kjærlighet?

17
hallo

Nå må du huske at det er bare første episode? For alt vi vet kan Ella ende opp med ingen(må det alltid handle om å ende opp med noen liksom), kanskje Susanne er lesbisk men det er en tredje venninne som kommer inn i historien ethvert? Kanskje hun jenta fra jobben til Ella er lesbisk? Vi vet jo ikke enda hva som skjer og med hvem og ikke med hvem enda så ha litt tro<3

PS: jeg er drittlei kjærlighetstema generelt jeg men jeg venter spent hehe

18

Altså når rundt 3% av befolkningen er homofil, så ser jeg virkelig ikke hvorfor de skal være overrepresentert i tv serier og filmer? Jeg tror godt over 3% av forhold i norsk tv og film er homoseksuelt så de er vel allerede ganske godt representert.

19
til "kar":

Hvor har du 3 prosent fra? Det er allment kjent at det er en av 10, altså ti prosent, som er ÅPEN om at de er skeive. Tenk da bare på hvor mange det er som ikke er hverken-eller streit eller skeiv, og ikke ønsker å gå ut med det? Det er i alle fall mye mer enn usle tre prosent.
Men gjerne legg frem motargument, altså.

Og nei, ikke-hetero personer er underrepresentert i film og TV så til de grader, fordi det er en implisitt holdning om at hetero er "det normale", ergo det alle karakterer er, med mindre de faktisk er tilegnet en annen legning.

Les deg opp litt, a.

20
Wiki

Nja, nå las jeg meg litt opp, og at 10% er åpent skeive er i alle fall ikke det jeg finner der. Tallene varierer åpenbart, men finner 3-5% inkludert de som lever med legningen skjult. Så ‘kar’ er vel ikke helt på viddene her

21
?Hustler in Hijab?

Kan ikke Ella være bifil?

22

Glemt Isak og Even?

23
Snälla radera den kommentaren!

Ja, vi fick se två killar tillsammans och vara lyckliga, det var den enda kärlekshitorien i Skam...och vi ska vara nöjda för kvoten blev ju fylld i och med dem.

24
Men,,

I tilfelle dette -ikke- er et forsøk på sarkasme; ett homofilt par er ikke nok til å "gjøre opp for" en hel mannsalder (eller en tv-serie for den saks skyld) med streite cis-mennesker. MER REPRESENTASJON, takk. Samfunnet er faktisk ikke bare streite og hvite.

25
loveskam

Den eneste kjærlighetshistorien i Skam? Tror du bommer litt nå kamerat...

26
@loveskam

Jag var sarkastisk. Det var Eva/Jonas, Noora/William, och Sana/Yousef också, alltså heterosexualla par. Men pga att Isak och Even hade en säsong så betyder det att man inte kan känna sig besviken när de första klippen gav så mycket tecken för två tjejer. Som jag sa "och vi ska vara nöjda för kvoten blev ju fylld i och med dem" ska vi vara det? Så varje gång någon vill se lgbtq karaktärer så ska folk svara "men ni fick ju ett par i säsong 3 av skam 2016, för målgruppen VGS, glemt Isak og Even?" Om folk vill ha en story om en muslimsk eller religiös karaktär, kommer folk då också svara "men Sana fick ju en säsong i Skam, glemt Sana?" Så nej, Isak och Even var inte den enda kärlekshistorien, men om man utser ifrån tv-historia så var de banbrytande och det skulle vara skönt att få se ett lesbiskt par som blir behandlade med samma respekt och inte bara är biroller för huvudpersonen utan egen story eller dödas. En del verkar tro att "vi vill bara se lgbtq i allt" men man kanske kan försöka se det från vårt håll, att i jämförelse med hetero par så ser vi sällan oss själva på film och tv, och inte behandlade på samma sätt, men Skam gjorde det så när de första klippen plingade så mycket så fick folk upp hoppet. Men det var ett misstag, för om man är lgbtq är alla samma och har samma historier och om vi önskar ett par i en annan serie, en annan upplevelse, då måste vi komma ihåg att man måste bevisa mer än en straight person, att en fiktiv karaktär inte kan ha en liknande men inte samma historia, för det gäller inte samma regler för oss som för hetero par i tusental på tv.

27
Love er love

Er det så veldig viktig at det må være lhbtq? Er det ikke nok at det handler om relasjon identitet kjærlighet - det er vel mye det samme for alle? Er det veldig annerledes med kjønn? Hva med kulturforskjell, aldesforskjell, statusforskjell osv. Må man ha egen seson med eget innhold dersom man er adoptert, funksjonshemmet, jøde, alenemor eller annen minoritet?

28
?❤️?

Det lengste jeg har sett noen har gått er vel å ville ha en lesbisk karakter, og håpe på et Ella var lesbisk?
Tenker det ikke ville skadet om de generelt viste frem flere minoriteter i norske serier. Man trenger ikke lage en egen sesong om alt, det ville hjulpet mye med bare litt oppmerksomhet her og der for forskjellige grupper. Føles utrolig kleint å "diktere", og forlange at noen skal skrive en serie etter en slags "minoritetsoppskrift"; samtidig tenker jeg på hvordan det må være for for eksempel folk i rullestol å nesten aldri se noen som representerer dem på skjermen. Til og med statister er ganske sjelden å se.

Føler meg sikker på at dersom lhbtq-kjærlighetshistorier plutselig hadde blitt i overtall ville mange heterofile reagert sterkt på det, selv om heterofile allerede har et utall karakterer og historier å identifisere seg med fra film, tv -og litteraturhistoriens spede begynnelse. Og begrunnelsen da ville vært at det er urealistisk, det speiler ikke virkeligheten osv. Da ville man kjapt glemt den der "er det ikke nok at det handler om relasjon identitet kjærlighet". Skjønner hva du mener, at historien er viktigst... Men skjønner også at det er en sult etter andre type karakterer. Og synes alt i alt at det er et veldig godt tegn!

29
Ella

Første gang Ella gjør noe ingen forventer av henne, ser hun smiler bare ved tanken på at hun brøt mønsteret sitt. Serien behøver ikke å handle om hvem hun ender opp med, men kanskje om at hun begynner å lytte til seg selv (ikke alle andre)....

30
Forvirra

Hva mener du brøt mønsteret, og hvem er han fyren? Har jeg gått glipp av noe?

31
Nancy

Han var jo på intervju på jobben hennes!❤️

32
?Hustler in Hijab?

Tenkte akkurat det samme... Der står hun og smiler av at hun gjør noe rart og impulsivt. Går fra middagen og inn på en kiosk, liksom. -Hvor gal går det an å bli?
Befrielsen i å opponere kan bli en kjærlighetshistorie i seg selv, kanskje hun tar helt av *håpefull*

33

bra sagt!

34
Hoppet är det sista som lämnar människan...

Nej, jag har insett att vi nog aldrig kommer att få se två tjejer tillsammans med ett lyckligt slut på tv. Det här blir säkert också bra, men jag hade hoppats på något mer orginellt. Så längde det är en engagerande story med duktiga skådespelarinsatser så kommer jag bli nöjd.

35

Hva med Fucking Åmål?

36
Film från 1998 på 89 minter

Jag växte upp på den, men det skulle också vara fint med en historia, i nutid på tv, mellan två tjejer där det inte är så mycket mobbning och homofobi, även om Fucking Åmål har ett lyckligt slut.

37
fucking amål + freaks and geeks

"everything sucks" på netflix, du vil elske!

38

Unge Lovende, sesong 3, riktignok med litt eldre jenter

39

Hörde att den inte har ett lyckligt slut.

40

Ja, precis, var inte så bortskämd! Vi får ju fin wlw för jämnan! Vart tjugonde år! 😛

41
Blanc

kan være bra likevel ❤️

42
Anna

Tænker det samme 🙁

43
Kritiker fra Verdens Gang

Dette er den beste norske serien for øyeblikket. All hønnør til alle involverte!

Med kameratslig hilsen
Ann Kjos

44

OMG, for noen irriterende foreldre!

45
?Hustler in Hijab?

JA! De må se til F. å slutte å mene noe nedsettende om studie/jobbvalg for sønnens kjæreste. Serr kjipt.

46

Håber stadig at ella og susanne bliver kærester, men tror det ikke 🙁

47

Det hadde jo vært verdens mest mismatchede par! De passer jo ikke sammen i det hele tatt.

48
?Hustler in Hijab?

Synes de passer strålende sammen, så der kan man se hvor forskjellig vi oppfatter ting... Ella trenger Susannes energi og Susanne trenger Ellas ro. Ella trenger Susannes realistiske rett fram snakk og Susanne trenger Ella for å bli tryggere på seg selv innerst inne, og for å bremse opp væremåten litt noen ganger?
Det virker som de kjenner hverandre godt og har stor respekt for hverandre, samtidig som de utfordrer hverandre.
Er redd han nye fyren er litt for low energy for Ella, at hun bare går inn i en døs sammen med han... Samtidig er det kanskje det hun trenger, en skikkelig rolig forhold hvor hun kan oppdage pådriveren i seg. Who knows?

49
Yolovise

Og der kom musikken❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ l

50
Sanna

vet du hva sangen heter?

51

Ehhh, nei jeg har bestemt meg for å ikke studere til høsten.....
HVORFOR DET?!!???
.... bare tragisk hun mora???

52
Helle

Hvem var ham fyren i 7 eleven?

53
Simon

Det er han som er på jobben hennes på mandag

54
Rikke

Og tak ?

55
Helle

Tak! ?

56
Fersken

Skjønner ikke at folk skal klage på at dette er en "heterohistorie". Hva så? MÅ det være noen som er homofil eller lesbisk involvert for at det skal være en interessant historie? Personlig synes jeg det er litt teit å hoppe til den konklusjonen at Ella er lesbisk bare fordi hun har en guttekjæreste hun ikke er så forelsket i og en venninne som hun har et nært forhold til.

57

Fordi, hvis man er såpass langt inne i skapet (som meg, dessverre) blir man så lei av at heterofil alltid skal være en standard, og man blir rett og slett frustrert og føler seg veldig alene. Særlig lesbiske kjærlighetshistorier er det lite av, spesielt i norske serier. Hadde et sterkt håp om at det skulle bli en story mellom Eva og Vilde i SKAM, men nok en gang blir man skuffet av queerbating. Høres ekstremt ut, men av erfaring klorer man seg fast til alt man finner av representasjon, for det er så utrolig viktig!

58
kremt kremt

appropo representasjon så var det jo nesten ingen mørkhudede i Skam utenom Mahdi, og ikke i blank så langt heller. Ikke fikk vi vite Nore om Mahdi engang, dere fikk hvertfall evak, muslimer fikk sana osv. men jeg er ikke sur men bare sier det er mange som kunne trengt å blir representert. handikap, aseksuelle osv.

59
@kremt kremt

Ja, det diakuterades och debaterades mycket på olika media håll i Sverige varför Skam var en sådan vit serie när den utspelar sig i en huvudstad, många köpte inte att det är så Oslo ser ut, men tur att Sana fick säsong 4. Jag önskade att Mahdi skulle ha fått en dag sista veckan, istället för Gutte-Chris. Jag trodde också att Jamilla skulle vara en stor del av Sanas säsong för det var logiskt med all historia mellam dem, tyvärr var hon bara med i en scen, vilket jag vet gjorde många besvikna. Varför ska man sätta minioriteter mot varandra? Mer av all och olika reprensation, och det är det många trodde att vi skulle få efter de första scenerna i Blank. Varför skulle man inte kunna ha en historia första säsongen om ett lesbiskt par mellan två vänner, säsong 2 fokuserar vardagsrasism i ett vitt land men att den personen också får ha ett kärleksförhållande, då eller i säsong 3 skulle det kunna vara en hetero kärlekshistoria? Varför ska vi behöva vänta och hålla humöret uppe när vi trodde att de tecken och hur de första scenerna var filmade och vilka signlar de gav ut skulle leda till en represantion med lyckligt slut vi inte sett mellan två tjejer? Men du skriver "dere fikk hvertfall evak" och följer upp med att asexuella hade behövt reprensation också? Så varför skulle inte lesbiska eller bisexualla tjejer också få det? Varför måste minioriteter alltid läggas i samma box och kvot och vänta som om man sedan ska bocka av minioriteter på en lista som "kommer efter normen" och att vi inte kan se flera minioriteter samtidigt, före det? Men visst, folk verkar bli mycket irriterade när vi förklarar varför vi känner såhär, det är väl inte lätt att relatera när det inte är sig själv man ser på skärmen...

60
kremt kremt

Jeg skjønner hva du mener, jeg sier bare at det finnes flere homofile representasjoner der ute men ikke like mange aseksuelle for eksempel, er jo enig at begge deler bør bli representert mer, sier bare i forhold til andre minoriteter så er dere mer representert 🙂 Og serien har jo nettopp starta, hvem vet hva annet vi får se?

Barelove

61
loveskam

Eva og Vilde kyssingen ble skrevet fordi det er en realistisk del av det å vokse opp og utforske seksualitet.Svært vanlig å kline litt med venninner i den alderen.Helt utrolig at de pga dette ble oppfattet som et potensielt lesbisk par.Skulle jo nærmest tro at mange av de som kommenterte aldri hadde vært ung/hatt venninner/ eller har testet noe som helst.

62
Det var mycket mer än de gångerna

De kysstes eller pratde om att de gjorde det som ledde till att många trodde det.

63

Mange hadde håp at det kommer kanskje handle om ei jente som forelsker seg i en jente, spess siden SKAM aldri gjorde det selvom det var en del hints på det. Ikke minst fordi alle hovedkarakterene i SKAM var jente utenom Isak. Så hvorfor kunne ikke det være ei jente som fikk den historien? Selvfølgelig er Blank ikke SKAM, men folk er bare frustrert og e skjønner det godt, spess hvis det kommer som det virker nå: Ella forelsker seg i Simon og dumper Mats og finner ut ka hun vil. Det er jo ikke en interessant historie, eller? Men det er nok litt for tidlig å si, det er jo også endå en sjans at Ella er faktisk bifil og at Simon ikke kommer til å bli den eneste som ho er interessert i denne sesongen

64

Er det ikke en interessant historie fordi den ikke handler om at hovedpersonen er bifil/homofil? Det er da veldig mange historier som kan være interessante, både med og uten homofil hovedperson???

65

lol selvfølgelig kan det. E bare forklarte hvorfor noen hadde litt andre forventninger. Noe som kanskje også henger sammen med at serieskaperen er selv LBHT. E håper jo selv at selvom hvis det handler om heterofile forholder at det blir interessant, men hvis det blir som e forutsi det ovenfor så er det jo litt kjedelig for en drama serie, det er alt.

66
¯\_(ツ)_/¯

Massor med kemi, flera blickar och reaktioner hittills, som stämmer bra in på hur en icke-straight skulle reagera. Det hade varit kul men nu ser det ut att bli förbjudna nya frukten bakom killens rygg, men det har ju bara gått ett avsnitt.

67

Nej, heterofile historier kan godt være interessante, men det er helt naturligt at ønske at se sig selv i medierne. Hetero mennesker har allerede så mange historier som de kan spejle sig i, men især lesbiske og bifile piger mangler noget som de kan relatere til. Derfor klamrer vi os til enhver lille mulighed for at se nogle der er ligesom os. Det ønske er nok svært at sætte sig ind i, hvis man ikke selv er homofil/bifil/etc. Så please erkend dit privilegie og respekter at nogle er lidt skuffede lige nu ❤️

68
Fersken

Det er helt forståelig at lesbiske/bifile ønsker å se noe de kan relatere seg til, men synes det er urettferdig å skulle kritisere denne serien for ikke å ha levert det, når det heller aldri har blitt lovet. Synes heller ikke noe om å fortelle folk man ikke kjenner eller vet noe om om deres «privilegier» som en hersketeknikk. Man er ikke nødvendigvis privilegert fordi man ikke er lgbt, og ikke har jeg sagt jeg er hetero heller. Når det er sagt skjønner jeg hva du mener, og alle har rett til å føle det de vil og uttrykke sin mening. Det gjelder også meg.

69
"Så please erkend dit privilegie og respekter at nogle er lidt skuffede lige nu"

?????? Men det finns ju säsong 3 i en annan serie, så räcker inte det för alla lgbtq+??

70
?Hustler in Hijab?

Vil ikke tro det räcker, ass. For å være homofil gutt er ikke det samme som å være lesbisk jente, å være bifil er ikke det samme som å være homo etc.

71
Lagerta

DA skete der endelig noget - i den 7ELEVEN kom vibesene fra SKAM!

72

Håper jeg tar feil, men virker som et plot vi har sett altfor mange ganger før. Ella kommer jo ikke til å dra til India. Er helt for drama, men hvis dette skal dras ut i evigheter for så å ende med tårer og hadet, kan det like gjerne skje med en gang. Samme for meg om Ella finner tonen med Simon eller ei søt jente (Susanne forstår henne omtrent like bra som Mats, folkens; ikke at det er deres feil, bare en dårlig kombinasjon), så lenge de lager en god historie!

73

Tror det hun sa med at hun skulle bli med til India var en nødløgn i situasjonen hvor moren til Mats begynte å mase. Tror hun gjør det slutt med han ganske raskt.

74

Yes äntligen musik!!

75
Hanna

Hm, men hur betalade hon egentligen? Hon hade ingen väska med sig. Hade hon kort/pengar i fickan?

76
Eller mobile pay

...

77
Hanna

Tror inte hon använde mobilen alls, för när hon går från kassan ser man att hon har den i bakfickan, och man ser henne aldrig stoppa ner den där.

78

Jeg personlig har bankkortet mitt i mobildekselet, så siden hun hadde med seg telefonen sin så gir det mening for meg at hun fikk betalt haha

79
Skamvie

hade exakt samma tanke! hur går det till? alldeles för praktiskt lagt hjärna. ...tyckte nästa det såg ut som om hon försökte fota honom i smyg där för mobilen yste upp hennes ansikte 😉

80
srynotsry

shipper Ella og Simon

81
Mette

Jeg óg ?

82

Litt synd at det skjer så lite. Også rart at Ella bare 'stalker' Simon? Det var litt creepy ass. Håper på noen plot twist i den nærmere fremtid siden det er nok åpenbart at Ella kommer til å slå opp på en eller en annen måte med Mats og ikke dra til India.
P.S. Var litt bekymret at Susanne ikke svarte på telefonen mens hun var på tinder date eller er e den eneste?

83

Isåfall er jeg den mest creepy personen ever. Who tf har ikke lowkey stalka crushet sitt før???

84
Jules

Det var litt creepy, ja. Og det at Simon ser sååå nervøs ut når han kun har sett henne i 2 sek er jo litt ulogisk med tanke på at han aldri har sett henne før? Eller har han det?

85
Plantasjen

Var det ikke han som var innom jobben hennes? Så ut som han søkte jobb der

86
Laila

Så er vi i gang igjen etter SKAM-dvalen.. Nå tror jeg at jeg er med her. Har vært ganske likegyldig til oppdateringene hele uken, synes klippene har vært kjedelige og lite engasjerende. Dette er vel akkurat sånn som Ellas følelsesliv har vært også. Inntil i kveld da, da våknet vi til liv, Ella og jeg. Om dette har vært intensjonen denne uken må jeg si det er et svært vellykket trekk fra blank-redaksjonen. Eller jeg er helt på bærtur kanskje. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

87

Tror dette helt klart var meningen. Apatiske, kjedelige klipp hele uka, og så kom musikken og nerven i det hun nærmet seg Simon. ?

88
Skamvie

wow wow wow. älskade clippet!
(ok shit for the wlw shippers). men låt oss hoppas ella är pan! så det kanske kommer fler twistst, och simon är bara någon som få henna att öpna ögonen och inser att hon borde ändra något om nuvarande situtationen.
o jävla var mats var chokad när hon sa hon skulle resa med - det var ju inte diskuterat mera verka det som. hon sa det nog bara för att rädda konversationen.
så roligt att hon vågade bara stalka simon lite i 7-eleven.
och wtf, simon get a life - vem köper chips och tandkräm en lördag kväll sådär? am i just too old for this? haha. han verkade ju inte riktig ha koll på vad han ville köper.
men oavsett, snyggt jobbat ella, i kassakön - att bara vara nära och känner blicken.
DAMN det var riktigt bra gjort. vilken TENSION.
och sorry men jag är shitglad att vi förhoppningsvis få se Jakob mera i Blank!
I ship it 😀
TAKK BLANK. ni gör ett jättebra jobb och iaf för några hjälpa det att krya på våra krossade skam-hjärtan!

89

Han heter Simon?

90

serien tog snabbt en straight turn haha 🙁

91

sorry, men hvis det her er enda mer heterogreier hopper jeg av her, som om det her ikke har blitt gjort tusen ganger før liksom...

92
hallo

nå må dere i lgbt tenke at det er bare første episode, første sesong - kanskje Susanne er skaplesbisk selvom ella ikke er det osv. Kanskje det kommer en tredje venninne? Who knoooows, ikke gi opp serien enda, Evak kom jo ikke før sesong 3 liksom av skam. Og så på serien #hashtag fra Sverige så er det en lesbisk jente mens dere venter <3

93
@hallo

Jag är lesbisk och jag minns inte att det var ett lesbiskt par i #hashtag som blev behandlade som heterosexuella par? Jag minns bara att SPOILER!!!!! huvudpersonen blev arresterad? Men det var längesen jag såg den så jag får väl se om den.

94
hallo

Det var hun dansejenta (husker ikke navnet hennes) som likte en jente i klassen, så outa venninna hennes henne pga hun var sjalu osv.

95
Irritert

Herregud. Så må alle kjærlighetshistorier handle om homofil kjærlighet nå da?!

96

Sjæl. Norsk TV suger på representasjon av lhbt-fronten, blir helt oppgitt.

97
Unge lovende

Kan godt være. Et tips: Sjekk ut Unge lovende på NRK. Hovedpersonen der virker å være bi/pan og sesong 3 har en bittersøt wlw-historie.

98
@Unge lovede

Jag är inte förvånad att det är en bittersøt wIw historia för de få gångerna man får se wIw så är der sällan det inte slutar så eller värre. Man blir trött av att aldrig få se sig själv få ett lyckligt slut när de få gångerna man ser sig själv på tv så ser man gång på gång att det är tydligen inte realistiskt med lyckliga slut för wIw i fokus.

99
Minoriteter

Denne gangen kvoterte de inn en annen gruppe outsidere, bergensere?

100
elsk

Men prøv NRK-dokumentarserien THIS IS IT. Mye fine twists på det meste.

101
Andrea

JESS nå snakker vi

102
Anna

Selvom jeg ville ønske at Ella og Susanne blev sammen, er kemien mellem simon og ella helt UTROLIG! Den scene var SÅ intens, men jeg spekulerer på om ikke de allerede kender hinanden?? Jeg er SPÆNDT!!

103

Det var jo han som søkte om jobb på Plantasjen tidligere i uka!

104
alfiebrooo

Herregud ja Digital Love som avslutningslåt! Denne serien treffer meg midt i blinken.

105
SIMON!?

Hvor har dere fra at han heter Simon??? Skjønner ingenting

106
Ella så ham på jobb

Se mandagens klipp

107
skuffa?

jeg har ikke lyst til å se på ei anna hetero jente finner seg selv eller noe sånt. jeg trodde virkelig at ella var gay men det var for mye å håpe på synes jeg... min feil. jeg burde ikke forvente å se ei kvinne som meg.

108

Er denne serien i samme univers som Skam? Hadde vært såå kult hvis en karakter fra Skam hadde en cameo her ?

109
Rypa

Det var ei fra fredagsklippet som var med i Skam, men det virker ikke som om det er samme univers. Andem er jo ikke med lenger.

110
?Hustler in Hijab?

Det hadde vært kult ja. Da ønsker jeg meg at Susanne blir kjent med P-Chris og Emma og det blir litt festing sammen med de! Og at Ella begynner på yoga fordi Simon går der... og ser man det - er det ikke Eskild og Linn som kåler til solhilsenen på fremste rad ?
Hvilken/hvilke karakter(er) ønsker du deg, J?

111
Simonella ❤️❤️❤️

#simonella

112
Kosegruppa

#elsi ?

113

Minner meg om Salmonella hahahahah :p

114
?Hustler in Hijab?

Nei uff... Det blir nesten salmonella...

115
Simon?

Hvordan vet dere at han gutten heter Simon? Og har Ella et lite crush på han?

116
Rypa

Se mandagsklippet.

117

Fordi han kom inn på Plantasjen på mandag og søkte på jobb?

118

Så fint ögonblick mellan de två inne på 7-Eleven! Och jag tycker att Ella och Susanne inte har någon kemi. Susanne snackar ju mest om sitt hela tiden och verkar ju inte alls intresserad av vad som händer Ella. Oavsett könet på de som Ella vill hångla upp så är det viktigaste ju att det finns någon gnista, se mig liksom

119
Men seriøst, da

... Carobukse?

120
Urgh

Synes dette bare er kjedelig til nå. Bare festing og null personlighet. Can't relate

121

Det er jo helt klart meningen. For å vise at livet til Ella er kjedelig, grått og trist. Da hun sto i køen med Simon kom endelig musikken for første gang hele uka.

122
Lesbisk

Dere trenger ikke gi opp på det lesbiske for det om, kanskje Susanne er lesbisk og finner en annen jente, kanskje et kommer flere sesonger, husk at Even og isak var sesong 3 så ikke stress <3

123

so much butterflies

WOW!!!

124
Britt

Nu har vi snakket om den manglende musik hele ugen, og så kom den sammen med forelskelsen og Simon ❤️
Det er SÅ godt ?

125
Anna

Hvordan vet vi at han heter Simon??

126

Se klippet fra mandag

127
Anne

Hei. Hvordan vet dere at han heter Simon? Hvor er han fra?

128

To blanke sjeler på 7eleven. Ella ensom i sine relasjoner og blank i forhold til framtiden. Simon bruker lørdagskvelden alene (sannsynlig) på å handle snacks og tannkrem, har nettopp fått jobb på Plantasjen (friår for å finne ut hva han vil bruke livet til fordi han er blank?) og har det samme «flate» uttrykket som Ella. Tror flere kan kjenne seg igjen. Alle andre virker - tilsynelatende - så selvsikre, målrettet, vet akkurat hva de vil med livene sine. Bare ikke de. De er blanke. Ved å snakke sammen, oppdager de at de ikke er alene. Det er helt vanlig og helt normalt å ikke vite hva man vil bli og bruke livet til når man er 18.

129
Enig med deg?

Bra observasjon. Hvem bruker lørdagskvelden sin til å handle tannkrem? Mulig en ensom sjel? Kanskje han ikke har så mange venner? kanskje han nettopp har flyttet dit?

130
emma och penetrator-chris??

är det bara jag som tycker att scenen inne på 7-eleven påminner hemskt mycket om sista scenen mellan emma och penetrator-chris?

131

klein familiemiddag. Mats’ far er ennå kjedeligere enn Mats. Den mystiske Simon, hva er det for noe? Som om han er noe bedre. Det viktigste er at Ella driter lang mars i Mats, fra og med for lenge siden

132
Ehmmm

Tror ikke Mats hadde helt sett for seg at Ella faktisk kom til å takke ja til India-turen. Ikke det at jeg tror hun drar, da. Men han så helt perpleks ut:)

133

Hvordan vet dere at han heter Simon?

134

Vent... Hvem er han fyren på 7 eleven? Er det noe jeg ikke har fått med meg?

135

Endelig skjer det noe! Liker dette veldig godt, realistisk og spennende. Skjønner ikke dere som klager over at dette handler om heterofile par. Alle er ikke homofil, så det er urealistisk om alle i seriene skal være det. Og fordi kjærlighet mellom homofile kanskje kan være problematisk, betyr ikke det at kjærlighet mellom heterofile ikke er det. Uansett tror jeg dette handler om å finne seg selv og stå opp for seg selv, og i det ligger også partner, hvem om noen i det hele tatt. Det er noe som alle går igjennom på hver sin måte. Og det med at man vokser fra ungdomskjæresten og sliter med å stå for sine valg og ta egne valg er realistisk. Håper på Simon og Ella. Og nei jeg tror ikke ella er homofil, hvis man er nære venner med noen kan det virke for folk utenfra som om man krysser grenser men det betyr ikke at man er homofil fordi om man er nær en av samme kjønn. Hadde elsket en sesong med et lesbisk par, men det kan jo bli neste sesong. Håper også at denne sesongen med Ella handler om hvordan det er for en person med "blandet bakgrunn" å være norsk med anses som halvt og mindre norsk pga et etternavn og en forelder. Reisen om å finne seg selv er veldig bra og spennende å få være med på og i det ligger også å finne identiteten sin. Gleder meg til denne sesongen, og håper de klarer å holde tempoet oppe etter en litt treig start. Håper også på flere spennende personer i livet til Ella sånn som Linn og Eskild var i Noora sitt.

136
Eh Sanas sesong?

Håper også at denne sesongen med Ella handler om hvordan det er for en person med "blandet bakgrunn" å være norsk med anses som halvt og mindre norsk pga et etternavn og en forelder. Reisen om å finne seg selv er veldig bra og spennende å få være med på og i det ligger også å finne identiteten sin. 

137
4everyoung73

Seriøst: kø-scenen kaster tryllestøv over hele den ganske ordinære virkeligheten til jenta og jeg tenkte ahhhhh genius, nå er vi i gang

138
Fivel

Ååh! Endelig!!! Den stemningen som var mellom Ella og Simon var til å ta og føle på. Lurer veldig på om de vet hvem hverandre er. Håper nesten ikke det, at det liksom bare var instant match liksom.

Også interessant hva de gjør med musikken. Virker som de unngår SKAM-ruten bevisst, gjerne også for å unngå GEO-blokking på et senere tidspunkt!

Loves loves loves this!!! Er så sykt spent på hva som skal skje videre, og hvor serien vil hen!!!!!!!!!! <3