Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

52 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Alt er relativt - også kvaliteten på kjærester.

2
Ella

Ella lever for alle andre, er en god venninne og god kjæreste og altfor snill. Får lyst til å se henne sint en gang?

3
Andrea

... Hæ...

4

yaay fredags klipp!

5

Mens det virker bra fra susannes perspektive og Ella kjenner at forholdet hennes er kanskje bedre enn Parsa og Guro, så er det jo helt åpenbart at noe passer ikke helt med Mats og henne. Det må jo ikke være noe han eller hun gjør 'galt', det er bare sånn av og til

6

Tindertime!!!!

7
?Hustler in Hijab?

Skjønte nettopp at jeg enten har en slags gaydar, eller så er jeg dum.
marie, gratulerer- tror du fikk ønsket ditt oppfylt i kveld?
Ella vil ikke ha noe gutt-jente forhold, men det ser ut som hun kunne tenkt seg å ta Susanne med ut i verden.
Mulig et av temaene i Blank blir ikke-gjengjeldt forelskelse?
Mats er i alle fall skogens konge, mens Ella har t-skjorte fra Capri - "Drøm om et hus vid havet".
Deilig med litt action og musikk!

PS: Fasiten på pølsene er at vannet skal kokes opp, så skal kjelen tas av plata og pølsene trekke i 10 min. Bon apetit ?

8
Prøjs

Tema om ikke gengældt forelskelse ville være fantastisk at få belyst. Det er en frygtelig følelse som sjældent bliver belyst. Det kan være nærmest pinligt og meget smertefuldt at indse at man ikke betyder noget for det menneske man elsker. Og det er en svær følelse at snakke om. Og det er en svær situation at hjælpe en ven/veninde med. Især hvis den udkårne er helt fin, men bare ikke gengælder følelserne. Hvordan kommer man igennem det uden at miste troen på at det er muligt at finde kærligheden? Og hvordan for man modet til igen at turde blive forelsket, med risiko for at blive såret igen? Det tema gad jeg godt se.

9
Rypa

Vel, jeg er en sånn jente som får manges gaydar til å ping'e, men jeg er anser meg som helt straight selv. Ikke alle heterofile jenter oppfører seg likt i livet.

10
?‍♀️

Jeg tenker at man har ikke hatt en skikkelig bestevenninne før alle lurer på hva dere gjør når dere er bak lukkede dører ?

11

Och ingen har någonsin tvivlat på att jag är hetero men de skulle bara veta??‍♀️?

12
?Hustler?

Bra at du understreker det, Rypa... Er visst en sånn jente selv. M.h.t Ella er det nok mer oppførselen hennes sammen med Susanne, hvordan hun betrakter det hetero paret og ja, det jeg oppfatter som hint i historiefortellingen, muligens? Ikke så mye faktene hennes, utseende o.l.
Synes bare hun virker forelsket i Susanne. Og når S sier at hun aldri hadde blitt igjen på grunn av skole, er det som om det henger et spørsmål igjen i luften: "men ville du blitt igjen på grunn av meg?" ?
Blir interessant å se videre.

13
Ikke for å...men...

Vi trenger ikke verden, for meg og deg e verden.

14
?Hustler?

Nice! To fine frøkner?

15

min gaydar ping'er også på Ella ?️‍??️‍??️‍?

16
Kine

Min óg! Fra første stund!

17
Jonas

Så kult at Mats har en cyberman-maske! Er der andre Doctor Who-elskende Blank seere her? 🙂

18
Matt Smith will always be my dr. Who

Fishfingers and custard!

19
Stemmer for David Tennant som den beste doktoren!

“You want weapons? We’re in a library! Books! Best weapons in the world! This room’s the greatest arsenal we could have. Arm yourself!”

Allonsy!

20
?Babylon Zoo - Spaceman?

Spaceman
I always wanted you to go
Into Spaceman (Intergalactic Christ)
Spaceman
I always wanted you to go
Into Spaceman (Intergalactic Christ)
Pungent smells
They consummate my home
Beyond the black horizon
Trying to take control
See my girl
She shivers in her bones
The sun and zenith rising
Trying to take us all
There's a fire between us
So where is your god
There's a fire between us
I can't get off the carousel
I can't get off the carousel
I can't get off the carousel
I can't get off this world
This sickening taste
Homophobic jokes
Images of fascist votes
Beam me up
Cause I can't breath
Spaceman
I always wanted you to go
Into Spaceman
It's time to terminate
The great wide world
Morbid fascinations
Television takes control
Decimation different races fall
Electronic information
Tampers with your soul
There's a fire between us
So where is your god
There's a fire between us
I can't get off the carousel
I fall off this world
This sickening taste
Homophobic jokes
Images of fascist votes
Beam me up
Cause I can't breath
Spaceman
I always wanted you to go
Into Spaceman (Intergalactic Christ)
Spaceman
I always wanted you to go
Into Spaceman (Intergalactic Christ)
Spaceman Spaceman Spaceman Spaceman
Spaceman Spaceman Spaceman Spaceman
Spaceman
Spaceman
Spaceman

21

Selv hvis de ikke hadde tenkt til å gjøre Ella skjeiv så skjønner de forhåpentligvis at de må gjøre det etter slle disse kommentarene

22

Er det ikke hende fra Rad-jentene til slut i klippet?

23
Camilla

Jo det er

24

Denne serien er kjedelig fordi vi ikke skjønner noe som helst, hvorfor får vi ikke se en trailer eller noe info om karakterene og ploten? Gjør det mye vanskeligere å henge med. Håper det skjer noe stort og avslørende snart..

25

Det startet på lørdag?

26

Noen som vet hva den andre sangen heter, den yang dang, dang dang, eller no??

27
Fucking Åmål...

Den næsten klaustrofobiske følelse, som har været stort set fra begyndelsen af Blank tager til... Jeg tror dels det har at gøre med Ellas næsten apatiske væremåde og dels at (næsten) alle klip er filmet indendørs. Det er det smukkeste forår udenfor, og alligevel har vi kun været udendørs med Ella én gang (i 1. klip). Og det var om natten. Det kan ikke være tilfældigt... Det virker ikke som om, det kun er ifht. studievalg, at Ella er blank. Hun er også blank ifht., hvem hun i det hele taget er som menneske. Jeg kom til at tænke på Agnes i den fantastiske svenske ungdomsfilm 'Fucking Åmål' allerede, da jeg så 1. klip af Blank. Ella ligner ikke bare Agnes af udseende, hun har også noget af den samme aura af at være lost og ikke at STÅ VED, den hun er. Spørgsmålet er så bare hvem ER Ella egentlig...? Jeg tror bl.a., at hun - ligesom Agnes - er lesbisk, og at hun måske har en fornemmelse for det, men at hun ikke tør erkende det.
Det føles som om der snart må komme en eller anden form for forløsning, måske i form af en tydelig konflikt, at Ella bliver tvunget til at se sig selv i øjnene, tvunget til at vise hvem hun er eller noget i den retning. Det hele føles så indestængt lige nu. Jeg håber, at vi snart kommer med Ella ud i foråret, og at hun møder et menneske, som kan ruske hende VÅGEN, så hun kan begynde at finde ud af, hvem hun er. Også selv om det kommer til at gøre ondt - det gør den slags transformationer... ❤️

28

Dette er alt for sakte. Hva var så stort med fredagsepisoden i går? Ingenting. Det er jo ingen spenning i det hele tatt. Det eneste vi ser er at Ella og Susanne egentlig bare er overfladiske venner, Susanne er ikke noen god venn. Det jeg ikke skjønner med denne serien er hvor de vil hen. Med Skam var poenget å bryte tabu og vise virkeligheten til ungdommer slik andre ikke ser det. Med viktige tema som voldtekt, homofili og religion. Og det er alltid hint fra start der man ser at noe er på gang og ikke som det skal være. Et eller annet interessant som skjer som man bare kan se fordi man ser det fra deres personlige side. Ser ut som de skal belyse hverdagen til ungdommer som ikke har funnet ut hva de skal i livet. Det er vanlig, men hva er det som er banebrytende med det? Kanskje det bare skal vise en helt ordinær ungdom sitt ordinære liv der ingenting spesielt skjer. Men håper det er noe mer enn det, som en annen sa er det som å følge nrks toget minutt for minutt eller noe.

29
Slapp helt av

Lol, dette er første episode av første sesong. De kan ikke hoppe rett på drama med én gang, de må bygge opp karakteren og forholdene litt først.

Dessuten kommer den hele episoden av Blank søndags morgener, som vil si at det siste klippet i episoden ikke kommer før lørdag kveld.

30
feil

I Skam sin første episode for vi vite MYE om forholdet mellom Eva og Jonas, og vennskapet med Ingrid at de var venner og ikke er det. Fredagsklippet til skam første uka første episode av hele serien var revyfest og Ingrid kalte henne slut og vi møtte Vilde og Chris og Noora første gang og tenkte at Noora kanskje kunne være en venn for Eva. Så langt i blank serien er det ingenting. I andre serier skjer det ofte drama med en gang for å fange seeren, men hittil så er det ingenting som fanger meg med blank.

31
Lina

Hei,
Bare en innvending:
Tenk på at ‘Blank’ kanskje har en annen målgruppe enn ‘SKAM’?
‘SKAM’ var laget og skulle i utgangspunktet fenglse tenåringer; som demografisk er kjent som en generelt utålmodig gruppe.
‘Blank’ har kanskje en eldre målgruppe?
De prøver kanskje å henvende seg til en annen demografi, og da er fremgangsmåten en ganske annen.

32
til Lina

Når Skam kom ut var jeg i målgruppen der fordi jeg gikk på vgs da, og nå er jeg i blank sin målgruppe - jeg er i samme situasjon som Ella, jeg er nettopp på mitt første friår etter vgs og sliter med å finne ut hva jeg vil til høsten. Likevel venter jeg spent på noe som skal sluke meg inn i blank, fordi jeg syntes det er litt langsomt så langt, kan hjelpe med litt musikk og litt mer variasjon i klipp og samtaler kanskje,

33
Utålmodig

1. Susanne er forferdelig usympatisk.
2. Ella er bifil. Tiltrekkes av både jenter og gutter. Aka forvirret.
3. Folket her er utrolig utålmodige. Første hele episode er ikke sendt ennå, likevel forventer folk at vendepunktet skal komme. Serien trenger tid på å bygges opp. Husk at dette er en NY serie. Ikke Skam sesong 5.

34
?Hustler in Hijab?

Det er ingen likhetstegn mellom bifil og forvirret...

35

Susanne er bare mer direkte enn Ella, syns ikke hun er usympatisk, og syns at hun matcher Ella godt. Heia Susanne!!!!

36
Utålmodig

Det går an å være direkte samtidig som man er hyggelig. Der failer Susanne. Dessuten er hun mest opptatt av seg selv.

37

Pumpin on x pumpin on x pumpin on x pille

38

Hvis lukket er på så sprekker pølsene...❤️

39
Netti!

Virkelig tam serie?

40
Blank i øya

Det er så mange speil i denne serien, og noe sier meg at det ikke er tilfeldig. Speil kan vise sannheten, eller forvrenge den.

Jeg tror Ella er blank når det gjelder hva hun vil, både når det gjelder framtida og kjærleiken. Det virker som hun har ganske vanskelig for å uttrykke hva hun mener, også. Jeg er ganske sikker på at hun liker både gutter og jenter, og Susanne er viktig for henne, mens Susanne virker mer som Narcissus, opptatt av seg selv som hun er.

Kanskje ugjengjeldt kjærlighet kan være et tema? I tillegg til å slutte å stresse med å gjøre de rette valgene? Klarer de å rive seg ut av denne stillstanden? Jeg er spent, jeg!

41
Spejl

Godt observeret ❤️
I et spejl ser man ofte det, man gerne vil se, eller det man ikke vil se... sjældent ser man sig selv. Vi må håbe, at Ella - og de andre personer - kommer til at turde se sig selv, som de faktisk er.

42
SKAM

Hvor kult hadde det ikke vært om Ella f.eks møtte Noora eller William på gaten og etterpå ble helt sykt starstrucked!❤️

43
Love

For en kjedelig serie. Skam er mye mye bedre. Håper LOVLEG er bedre når den kommer til høsten. Dette er til å sove av..

44
Bifil

Kan noen forklare meg litt mer hvorfor folk tror Ella er bifil/lesbisk? Ser det liksom ikke.

45

oftere oppdateringer, please!!

46
lördag är stora klippet?

kommer blanks fredagsklipp vara på lördagar eftersom serien släpps på söndagar?

47
Huh?

Var det alt?

48
Seoul

Skulle likt og sett at de koste seg mer på festen og se deres gøye side en bare snakking og diskutering

49

Tara jo!!

50
Nova

Tara!!

51

Se hvordan Parsa ser på Susanne når hun går!!

52
Klang

Morsomt å se gamle klipp og hvor utrolig selvopptatt Mats er. På slutten av klippet smiler Ella til Mats, han smiler tilbake, men er MYE mer opptatt av å vise den kule filmen med seg seg i hovedrollen til noen andre.