Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

77 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Heia Susanne!!!!!

2
Lettlurt

Synes Susanne er naiv som tror at seksuelle tjenester leder til ny date. Litt dobbeltmoralsk å disse den andre jenta?

3
Thank you!

Endelig litt musikk i bakgrunnen???

4

Maybe I should think before I talk ? Hvis Knut er like flink som Julie, så er det bare å sette i gang og analysere ?

5

christian er en drittsekk. susanne, you can do better

6
Julie

Susanne har litt rett i det hu sier, det er reklamer å alt for å opplyse studenter som søknadsfristen. Det at hu ikke vet hva hu vil er nok en viktigere årsak til at hu ikke har søkt

7

E tror egentlig at Ella kanskje er litt deprimert, så det kan godt skje at man 'glemmer' eller bedre sagt fortrenger sånne ting

8
Sinus

Susanne mente nok ikke det hun sa, hun fortalte jo at hun var lei seg for det med Christian, så det var nok bare derfor..

9
Hustler?

Hehe. Ella er redd for at folk skal tro hun er et surrehue, og Susanne er redd for at folk skal tro hun er en som gir blowjob på nach.
Embrace yourselves, girls!

10
Nasse

Surrehue kan ofte være sjarmerende.

11
?Hustler en hyllest til Nasse?

I❤️U, Nasse!
Er du singel?

12

Hei Hustler! Har savnet deg:)

13
Hustler back in black Hijab?

Hei, fremmede juvel som har savnet meg?
For en hyggelig beskjed!

14
Danskeren

Hvad betyder ‘surrehue’? Mvh. Da

15
Niels Emil

Surrehue betyder direkte oversat snurrehoved. Det vil sige "Et rodehoved" eller finere synes jeg (og lidt gammeldags) "et drys". ?

Du kender ordet surre fra sangen "sur sur sur lille bi omkring" ?

16
Hege

Rotekopp. En som ikke husker på alt man skal, må og bør. Vimsete. Glemsom.

17
Hustler?

Yeah - like M says, "surrehue" or "surrehode" means absent-minded... Often with somewhat negative connotations, like when you're really annoyed by but resigned to someones chronic forgetfulness. But it can also be spoken with love and a nickname between friends ❤️

18
Emojipedia

Å surre= å være uorganisert og glemsk. Hue betyr hode.

19

Absent-minded

20
Andrea

Hm, virker som at Ella har litt negativ innstilling/negative tankemønstre. Det stemmer for eksempel ikke at man ikke kan "bli noenting" av å ta enkeltemner i i to semestre. Man kan helt fint søke plass på enkeltemner som senere kan godkjennes som en del av en grad man søker seg inn på året etter, for eksempel.

Irriterer meg også at ingen har nevnt restetorget ennå, hvis serien først skal være såpass realistisk med detaljer om opptak, men det kommer kanskje etter hvert. Men kanskje det ikke er noe på restetorget hun vil ha heller, at hun bare vegrer seg for å velge...

Kanskje hun er litt deprimert? Kanskje derfor serien heter "blank" (vet ikke hva hun vil bli, hva hun skal med livet, er litt deprimert, ingenting virker noe særlig spennende)?

21
Susanne

Hvis serien skal være realistisk, så må de snakke om «ledige studieplasser». Restetorget avgikk med døden for flere år siden.

22
Gina

Jag tror också hon är lite deprimerad. Hon vill studera men vet inte vad och är säkert panik och hon har inte rikigt energi att finne ut sina options heller för allt hon säger till susanne och Mats är något som hon fått veta på av kollegan eller av sin mor eller samordninga. Hon har ikke tagit reda på något själv hur hon ska söka eller vad hon har för alternativ.
Kollegan berättade om att fristen var 15 april (och senare att man kunde söka ända till klockan 14 på mandag pga tidsskillnaden.)
Sen sa Ellas mor att man kan söka enkeltemner men att man inte får nån grad. Så hon repeterar bara det som andra har sagt utan att ta reda på fakta etc.
Säkert kommer någon av vännerna berätta om opptak i senare klip.

23
Hustler?

Tror ikke hun er deprimert i klinisk forstand, det er ikke vanlig å heade rett til gymmet da! (Før noen deprimerte treningsnarkomane kommer med innvendinger: Mener hva som er vanligst for de fleste ved en depresjon) Men hun spiller en veldig bra frøken Molefunk!

24

som deprimert selv så syntes jeg det uansett er ganse sykt at dere skal gi henne diagnose etter 4 dager med små klipp på noen minutter bare! er ganske irriterende og litt frekt egentlig

25
Marte

Alle kan ha perioder der de er nedfor og deprimerte uten å ha diagnosen depresjon.

26

Man har også en depressiv lidelse som kalles dystymi, der symptomene ligner på klinisk depresjon. På engelsk kaller man det gjerne for high-functional depression. I korte trekk er denne lidelsen vanskeligere å få øye på nettopp fordi man fungerer som normalt.

27
Andrea

Har vært kraftig deprimert selv og i noen perioder går man bare på autopilot, kanskje hvis man har en avtale om å dra på gymmen med en venninne og er likegyldig/apatisk så bare drar man like så greit, bare trekker på skuldrene men har ikke noen bestemte følelser for eller imot. Som om man er pakket inn i bomull og bare lar seg dytte/trekke avgårde basert på andre vil og sier og gjør lite på eget insj.

Virker litt som at hele Ella er pakket litt inn i bomull foreløpig, egentlig

28

Ja, jeg tror også hun er deprimeret. Meget relatable... Antallet af unge med depression vokser. Jeg er selv en af dem.

29
California❤️

Alle sammen❤️Vi hilser fra USA fordi vi bare elsker Blank og at den r en bra plaster på såret pga Skam. Gjerne like denne kommentaren sånn at flere folk gjerne ser den❤️:)

30
Blank

Serien handler vel om å være ung og ikke helt vite hva man vil. Andre har drømmer, begjær og utfartstrang, men Ella er bare.... Blank....
Ingen utfordrer henne heller; moren fleiper det bort, venninna er mer opptatt av seg selv og hvordan hun fremstår og typen vil heller ha henne med i hans drøm i stedet for å utfordre henne på hva hun vil.
Jeg synes hun får lite igjen fra relasjonene hun har, selv om ingen krenker henne lissom.

31
Loveskam

Det har jo vært så mye kritikk av Mads men syns jammen meg Susanne er en skikkelig bich her. Noe av det værste jeg vet er andre jenter som sitter og kritiserer andre jenter for deres utseende, uansett hva de evt har valgt å fikse på. Susanne er jo ikke akkurat superkarismatisk selv, men om hun dårlig selvfølelse pga utseende bør hun la være å skyte på andre jenter,som gutter finner mer spennende. Skikkelig ekkelt hvor ufølsomt hun behandler Ella her. Dette er ikke ok venninne oppførsel,uansett om hun er deppa fordi Kristian ikke er interessert.

32

Ja, Susanne var meget usympatisk i dette klip. Ikke pænt at trashtalke andre piger.

33

Känns som varken Mats eller Susanne engagerar sig speciellt mycket i Ella och hennes behov/känslor. Hon finns där för dem men får liksom själv aldrig vara i centrum, bli sedd och bekräftad, eller att någon tar sig tid att lyssna ordentligt på vad hon känner.

34
Andrea

Vedder på at den nye fyren som skal bli ansatt på jobben hennes (Simon?) fører til en endring i dette... At han kanskje er mer interessert. Og kanskje får henne til å innse hvor lite de andre er der for henne, hvor lite de er investert i henne eller noe sånt.

35
@ Andrea

Jeg håper fortsatt at ella møter en jente i stedet. Har allerede sett så mange gutt+jente historier

36
@@ Andrea

Så enig!

37
Andrea

Jeg håper det samme. Kan hende han Simon-fyren bare er en kamerat som blir en døråpner for noe mer (at hun får støtte og hjelp til å finne seg selv og sin legning, for eksempel)

38
Enkeltemner

Så feil! Tar du 180 studiepoeng, selv med kun enkeltemner, da får du noe som heter "åpen bachelorgrad". Du kan til og med søke master med en åpen bachelorgrad så fremst graden inneholder fagene som blir etterspurt av master!

39

Shit ass! Bergensdialekt er vanskelig å forstååå. (Ikke bare meg: Klippet heter Groteske lepper, men de snakker da om VIPPER?!)

40
?Hustler in Hijab?

? Smyger diskret inn en liten advarsel mot å tirre på seg bergensere ?

41
Påanigjen

Neida, vi tåler mye ? Forresten sier Ella ‘surrehovve’, ikke ‘surrehue’. Hue har vi på hovve når det er kaldt, eller flaisen ikke er så fin.

42
?Hustler?

No disrespect - jeg elsker bergensere så mye at jeg har blitt beskyldt for å samle på dem. Men har ikke lært meg språket enda, Såå...

*Dropper alle karriereplaner og melder seg opp til enkeltemne 0101BERGENSK hos Påanigjen*

43
Påanigjen

Den e brun, Hustler, det blir knall i padden ? Pensum er Blank, obligatorisk å følge med.

44
?Hustler in Hijab?

Ja, den er mørkebrun☕️
Det blir "kjempegreier"?
(Har tjuvstartet med å lese meg opp på Bergen kommunes "Ka betyr det for nokke" ordliste - den va luddi! Anbefales til alle blanke).

45
påanigjen

Susanne sier «lippene», bergensk for leppene. Elsker den autentiske dialekten begge to har ?

46

Skjer med soundtracket da? Ble det for dyrt m musikk?

47
anna

Tror at Blank ville blive geoblocket hvis de valgte at bruge "hipt" musik som i SKAM

48

må jo ikke være populærmusikk da haha, bare noe i denne stillheten

49
Okey

Tror du det betyr at vi ikke får noe hip musikk? De kunne jo ha spilt litt musikk....

50
Rypa

Vi kan foreslå at NRK-linsensen økes, så kanskje NRK får råd til det 😉

51
Depresjon

Vil bare si at jeg tror ikke Ella er deprimert, det er et ganske tungt ord og syntes vi bør være litt forsiktig med å slenge det rundt når vi ikke har fått noen tydelige tegn på det enda. At hun kanskje er i en såkalt «downperiode» nå pga folk rundt henne ikke følger så mye med hennes behov og det med universitet er mer sannsynlig. Og at hun sliter med å vise disse følelsene og snakke med de rundt seg. Det derimot over litt tid kan gjøre henne deprimert!

52
?Hustler in Hijab?

Enig. Alle har tyngre perioder, vi bør bruke ordene litt varsomt.

53
Anna

Håber på at Ella får sig en pigekæreste. Er bare så træt af hetero generiske forhold! Elsker susanne + ella!! <3

54
Maja

Æ glemte å søke! Søkte bare på restetorget og d gikk bra til slutt. Var ikke deppa men hadde vært i utlandet og glemte helt sånne frister. Kan skje alle!

55
Eks rådvill

Jeg bodde et år i Bergen og jobbet fordi jeg takket nei til en studieplass. Det samme året ble Torgallmenningen bygget. Jeg stod ofte og så på, fascinert. I dag jobber jeg som arkitekt. Så lytt til det som fascinerer deg, da gjør du et godt valg.

56

Tror du må tenker på noe annet enn Torgallmenningen? Den er flere hundre år gammel og fikk dagens utforming i 1916.

57
Kaffelatte

Torgallmenningen ble renovert for en del år siden, nesten som en ombygging av hele plassen 🙂

58
Eks rådvill

Ja. Nettopp, renovert. Og da lærte jeg om bybrannen og ble hekta. Stikk på tur med typen. Noe skjer som snur opp ned på ting.

59
Nicolaj

Å FY FAEN SÅ BRA EN VENNINE HUN SUSANNE ER TIL ELLA, JEG HÅPER SÅ VELDIG AT ALTING KOMMER TIL Å GÅ BRA FOR DEG SUSANNE

60
Jules

Hun med leppene er jo hun fra Nelly-serien! Gøy hvis det blir med en svenske i Blank <3

61

Hvem er hun jenta med leppene? Likner på Nelly fra Nelly-webserien!

62
Klodrik

ZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzz

63
Rypa

Jeg håper virkelig ikke dette er den store fredagsepisoden a la Skam. Vi forstår at Ella sliter, føler seg retningsløs og ikke alltid har de rette personene rundt seg, men noe må da skje.

64
Rypa

...Jeg bommet med en dag. Håper det kommer noe bra i kveld!!

65

"Hadde egentlig tenkt å slutte å drikke" - sooo relatable

66
Nasse

Kan ikke huske at Skam var så tamt i førsten? Skjer jo ingenting... Gi oss litt snadder før helgo! 😀

67
Rypa

Skam var veldig tamt i begynnelsen også 🙂 Ingenting skjedde før fredag første uken, og da var det bare at Eva ble kalt slut.

68
Enkeltemner!

Enkeltemner er absolutt ikke meningsløst! Veldig fin måte å sjekke ut hva man faktisk liker hvis man står mellom ulike felt, og man kan som regel få dem godkjent når man begynner på en grad senere. (Jeg ligger nå et halvt år foran på graden min pga enkeltemner). Eller som nevnt over her, så kan man på UiO lage en fritt sammensatt bachelor med enkeltemner (så lenge du har nok fag innen for samme område og sånn). Det er masse fag å velge i og, man må bare være først til mølla på de populære fagene. Også en fin ting om man ikke er klar for å studere fulltid, men vil opprettholde studering litt ved siden av jobb. Eneste negative er at det er vanskeligere å bli kjent med folk fordi man ikke er med i fadderperioden.

Skjønner at det virker kjipt for Ella nå når det ikke var planen, men synes det er veldig dumt om blank fortsetter å fremstille det som meningsløst siden mange sikkert hører om det første gang her og da ikke ser mulighetene.

69
?Hustler in Hijab?

Æsj. Sitter her med lunsjen min og lurer på om lippene ER ekte, eller ikke?
Blank på sånt. Vil noen med mer livserfaring synse?

70

Mange skriver at de tror Ella er deprimert. -De er inne på noe, men jeg tror ikke hun er deprimert akkurat. Hun har, per manges definisjon, et ganske fullverdig liv. Samboer med bestevenninna i en fin leilighet i Oslo, kjæreste, jobb og trening. Det virker mer som at hun har en slags tomhetsfølelse - hun vet ikke hva hun vil gjøre med livet sitt, mangler retning og mening, og dermed føler hun seg tom. Det er ganske tydelig i hvert eneste klipp - uansett hva hun gjør så er hun ikke helt, ordentlig glad. Hun fremstår ikke direkte trist, men det ser heller ikke ut til at hun finner ekte glede i det hun gjør.

71

Man kan være deprimert selv om alt tilsynelatende ligger til rette for at man ikke skal være det. Jeg har jobb, kjæreste, mange gode og nære venner, men fikk likevel diagnosen moderat depresjon.

72
marie

satan håpe det kjem nån homofile inn i serien snart

73
?Hustler in Hijab?

?
Jeg håper Satan får en rolle, og at han er homofil og finner sammen med Gud?
Ville ikke det blitt tidenes regnbue?

74
?Hustler?

Skrev feil.
Mente å skrive "hun".

75
????

Snälla ge oss något!

76

ohh Sissela Nelander är ju med, hon är ju svensk

77
Dansker2

Anybody else noticed that the girl in the background is doing squats with a fitness barbell that does not have any weight on?? lol #fitfam #summerbodyinthemaking