Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

25 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Nå må det begynne å skje noe snart dette går alt for tregt.. hvis det fortsetter sånn og fortsetter å være like følelsesløst av Ella karakteren vil nok ikke de fleste huske å følge med på serien for det er ingen spenning eller noe interessant i det hele tatt. Noe må det jo være, fra start!!!

2
xoxo

Nå skal vi vel kanskje nettopp føle på litt tomhet? Som Ella? 🙂

3
Ella

Jeg tror det kanskje er meningen at vi skal føle litt på at det går tregt. Ella vet ikke helt hva hun skal ennå. Hun har ikke fått med seg fristen på å søke. Virker ikke helt fornøyd med kjæresten, eller tingenes tilstand sånn generelt. Dermed er hun antakelig i sin lille uvisse boble - og vi er med på det, og kjenner samme frustrasjonen.... og nølingen med hva som skal skje....
Tror jeg da?

4
Litt tolmådighet kanskje

Nå er vi bare halvveis gjennom første uka da. Denne uka brukes nok til å introdusere de fleste karakterene og legge frem problemstillingen, men det blir nok litt mer drama mot slutten av ukas episode (i løpet av helgen)

5
Fredag eller lördag?

Tror ni veckan slutar med fredagsklipp eller lördagsklipp? Kanske ett välkomsparty i dubbel mening??

6
Matte er fremtiden

Håper Ella starter på enkeltemner i realfag ved UiO, det miljøet fortjener sin egen serie<3

7
Åja?

Fortell?

8
Nicolaj

FY FAEN EN SØT HUNNI FAMILIEN TIL ELLA HAR, HVA HETER DEN

9
Håper det ikke blir like pop som Skam

Da blir det bare folk på 30+ her som sitter å skriker ut analyser og teorier og ødelegger commentfeltet.

Jeg liker serien jeg. Men jeg vil se mer Ragnar!:D

10
Ödelägger haha?

Jag tyckte det var fantastiskt att analysera och spekulera med alla andra i kommenterna och läsa vad folk trodde skulle hända, det gjorde Skam ännu roligare att följa. Och det var då inte bara 30+ haha, vi yngre kan också tänka 😉 Vill också se mer av honom, av alla! Jag är redan hooked på Blank 😀

11
Superfan

Jeg er altså superfan av BLANK <3

12
Cute

Så cute! Savner også min hund hos forældrene. Måske den kommer med i et klip en dag? ?

13
Är det för tidigt

att fråga om mer klipp? Jag är girig och bara vill ha mer haha

14

Utrolig kjedelig. Nada skjer. Savner musikk, savner handling, savner spenning. Patetisk kjedelig, ikke interessant, anti-omsorgsfull kjæreste. Dette er ingenting. Så mye fokus på Samordna. Hvis man ikke vet hva man skal søke, burde jo 15.4 virkelig være en merkedag hvor man må ta en avgjørelse. Skal man studere er det helt umulig å overse den fristen. Virkelig totalt umulig. Meningsløst å bruke så mye fokus på det. Finnes restetorget, finnes enkeltemner, finnes privatskoler. Når hun likevel ikke vet hva hun skal søke, er det jo ikke et voldsomt tap. Gi meg noe mer. Dette duger ikke litt som Skamerstatning engang...

15
blabka

ja skjønner ikke hvorfor d ikke er noe musikk:( det som virkelig gjorde skam

17
@blabka

Vi kanske får musik senare när Ella känner sig bättre?

18
b e p a t i e n t

Har ikke serien vart i typ fire dager? Jeg husker jeg synes skam var sykt kjedelig de første klippene. Vi blir kjent med karakterene nå, og det gir jo ikke mening at det skulle ha skjedd masse drama med en gang, for vi har ikke noe forhold til karakterene enda.

19
Elsa

Vent til første episode før du gir opp?

Det er mulig å glemme f.eks å gå på jobbintervju, så dette er ikke et usannsynlig scenario.

20
Stef

Det som er så bra med en «gammel Tjommi» er at den lytter. Uden at dømme. Tit trenger man bare det.

21
ulka

hei digger. dette ass rett og slett blitt livet. omfg elsker dette mere en min mor for å si d sånn. love u guys :*

22
benne

this shit is real deal ass. I´m in love

23
bög

HISAAAAAAAAAAA
N j
ä

v
la

25

'

@********

OMG thit shit it lit bro!!!
Im sooo in love with this show, and btw am from Norway, actually Bergen
#Metislife<3