Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

70 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Kosegruppa

Hva skjer?

2
Momo

Mads er slem

3

Kan du sykle? Søtt.
Håpa nesten på noe gulrotskrelling her, men det skal godt gjøres å overgå den originalscenen...

4
Nicolaj

FOR EN FIN FYR DU ER MATS, Å INVITERE DAMA DI MED TIL INDIA, JEG ER SIKKER PÅ ELLA ER VELDIG GLAD I DEG

5

hun burde jo få vite av samordna at det ER HÅP, og at skoleplasser blir tilgjengelig etter fristen på å svare har gått ut. restetorget altså

6
matilda

känns som att mats inte riktigt förstår hennes sida av saken. rätt okänsligt att börja tala om hur han tappat lusten för att skriva på hans arbete när han visste att hon var rätt deppa.

gillar redan serien en massa!! har saknat att ha något att uppdatera sjuhundraelva gånger om dagen sedan skam :))

7
Lillemy

Noen må fortelle Ella at det er gode muligheter for å søke etter 15. april på private skoler. Handelshøyskolen BI, for eksempel, eller diverse fagskoler. De koster jo penger, men hvis hun jobber ved siden av eller har spart opp noe kan det gå. Hun kan jo ta et ett-årig studium et sted mens hun tenker seg om.

Greit at hun ikke vet hva hun vil studere, men det er på tide at vi får vite litt mer om hva hun er interessert i. Synes karakterene er litt konturløse foreløpig.

8

Det er kun episode 1. Og jeg synes at vi lærer Ella bedre og bedre at kende for hvert klip. ❤️

9
så fint klipp!

"Mer lost enn noen gang" - åhh så relatable 🙁

10
Måka

Pook. Ella. Vil du ha en klem? Og besøk av noen som ikke sier annet enn "faen så kjipt, går det bra med deg?"?

Fett med India, da. Men er vel ikke sånn at det nødvendigvis hjelper å bli med på noen andres drøm når det man vil er å finne en drøm for seg sjøl.

11
Blomst

Bare la merke til hvordan hun nøler før hun åpner døra. Jeg tror egentlig ikke hun vil ha besøk. Og når hun svarer så virker det som om det kun er for å være høflig....
Mats hører ikke etter når hun snakker. Dvs han hører, men ikke hva hun sier...

12

"å bli med på noen andres drøm" you nailed it!! ?????? helt enig!

13
fremdeles blank

Så det er et tittelen «blank» referer til, å ikke vite hva man skal gjøre med livet sitt.

14

Stakkars Ella. Ho vil jo nesten ikke åpne døra da Mats ringer på. Syns det er ikke en veldig god forhold, spess siden Mats tenker først og fremst på seg sjølv

15
Skamvie

Hon behöver en kram för fan. Och hära att det kommer löser sig. Lite comforting liksom. Men det fatta inte Mats. Gud vilken självupptagen gutt. Vill helst inte se så mycket mer av honom. Men Dem som hämtade grytan vill jag ser mer av. FREDAG! wohoo.

16

Ja, jeg sad heletiden og tænkte “giv hende da et kram, Mats!” 🙁

17

Hei fra Canada!!
Thanks to SKAM and BLANK, I'm starting to learn some Norsk

Takk skal du ha NRK

18

Har du hørt om enkeltemner eller, iddiot?

19

Stakkels Ella!
Kendte mig selv igen da hun sagde at hun havde håbet et friår ville give hende pejling on hvad hun ville.

20
Eva sæson 1

Ella minder mig om den måde, Eva så sig selv i begyndelsen af sæson 1. Hun trænger vist til at løsrive sig for Mats og finde sig selv. Tag ud i verden uden ham, Ella! The world is you oyster ;). Du skal ihvertfald ikke ud og rejse med ham der. Han giver mig myrekryb :b.

21

Hun kan jo få jobb hos Røde Kors

22
Zzzzz

Omtrent like spennende som "Mannen - minutt for minutt". Jeg blir egentlig ikke nysgjerrig på noen av karakterene og henger her av gammel SKAM-vane. Dette er jo bare kjedelig slow-TV. Sorry ass.

23
Torkild

hvor engasjert var du halveis ut i episode èn av Skam?

24

Jeg var mer engasjert egt

25
Anna

Nå bygger de opp historien og karakterene, så gi det litt tid. Viktig epoke de tar opp og! Mange føler seg lost rett etter videregående, og tenker at 'alle andre' har funnet sin vei. Sårbar tid, og kjenner meg veldig igjen.

26
Studenten

Blir så frustrert, for ja, de tar opp et kjempebra tema, men det er så mange muligheter for Ella som ikke nevnes! Den e-mailen burde sagt at man kan søke på Restetorget, eller søke på privatskoler som for eksempel BI.

27
Mette

Tar jeg helt feil nå eller var hun jenta som hentet gryten den samme jenta som var på rad-bussen i skam? Hun som ikke hadde svartlistet Eva i sesong 1?

28

Nej, jeg synes også, at jeg kunne genkende hende

29
Hvorfor ikke SKAM?⚠️

HAR ET SPØRSMÅL!????

Hvorfor legger dere det ikke ut på SKAM siden? Altså blank?? Hvorfor ikke bare ny sesong av skam? Skam er kjent!! Det er ikke blank... tar tid føre denne serien kommer til å bli kjent... taper ikke dere penger på dette??? Legg ut på skam siden der hvor flere kan se den i tillegg... i hvertfall en link på siden til skam hadde vell vært greit. Så flere kan finne den nye skam serien blank. Kan dere det? Å hvorfor ikke? Hva skjedde ned skam? Hvorfor slutta skam? Hvorfor lagde dere ny lik serie å ikke ny sesong i skam?

30
Rypa

"taper penger"... Morsom du! Dette betales av NRK-lisensen.

Og Andem har slutta, så Skam blir det ikke noe mer av.

31

det er jo ikke samme skaper og heller ikke samme karakerer hvordan kunne dette vært skam? skuespillerne i sakm holder på med noe annet nå kan ikke det være fint med en ny serie?

32
Folkeopplysningen

Taper ikke penger, NRK er som du kanskje eller kanskje ikke har merket ikke reklamefinansiert.

33
Svar

Skam Austin skal igang nå og de vil vel ikke konkurrere med den...
Uansett, ny serie, den kan bli bra ?

34
FÅ SKAM TILBAKE ?

Hva handler denne serien om egentlig??? Tema?? Denne serien virker kjedelig! Bare fordi jeg får bare litt skam vibes men litt trist den har ikke skam gløden... legg ut ny sesong på skam heller please ( ; ??

35
Rypa

Tja, alt det som typisk rammer millennium-generasjonen? Altså mangel på retning i livet, lav selvtillit, sårbarhet for depresjon ol. Syns personlig at dette er temaer verdt å nevne.

Hva handlet første episode av Skam om? Ei jente som var blitt uvenn med sine venninner. Ingen forventa at Skam skulle bli såpass stort på det tidspunktet.

36
Blank

Tror det handler om å finne ut hva du vil med livet. Ella er jo som seriens tittel, litt "blank". Hun har ingen anelse om hva hun vil studere eller hva hun vil bli.

37
FÅ SKAM TILBAKE ?

Savner skammmmmmm

38

”Du kan jobba på Foodora”
Vafan är du dum i huvudet eller?

39
Helene

Det var en joke!

40

Håper det ordner seg slik at vi får se utfordringer knyttet til det å begynne på universitet og høyskoler.

41

Längtar till Ella och Mats gjort slut. Hon förtjänar någon bättre, helst en flickvän.

42

Enig, giv Ella en søtt jentekjæreste 🙂

43
Team Ella

Kan ikke Mats seriøst bry seg LITT mer????
Ella kommer ALDRI til å få gryten tilbake!!!!

44
Marr

Syns i grunn ikke så veldig synd på Ella. Du har tross fra februar til april på å søke Samordna Opptak, så da er du et surrehue når du ikke greier å huske det.

45
Marr, din narr.

Og surrehuer er det ingen vits i å ha sympati med?

46

Er jo ikke så lett å huske å søke når du egentlig ikke har bestemt deg, når man slutter på vgs og går på vgs så er det også dårlig rådgivning, og tydeligvis på samordna også når man ikke får beskjed om restetorget etc.

47
Jules

For en usjarmerende type... håper hun finner seg noen bedre

48

Mads ligner jo Even!

49
Lottis

Nei!! Mens Even var full av utstråling,glimt i øyet og sjarm har Mats like mye sjarm som en gråstein...

50
Johan

Han liknar också Niko...

51
Peace all over the world

Hvorfor er disse episodene så korte? En skam episode var jo over halv time.

52

Det er jo ikke episoder, men klip i realtid, som bliver samlet til en episode til sidst på ugen. Ligesom skam ?

53

Utenom temaet til videos MEN BLIR HELT STRESSA NÅR FOLK IKKE VASKER GRØNNSAKER OG FRUKT GURIMALLA

54

Selvom vi ikke er kommet så langt så virker det som samordna reklame hittil, og selv om jeg er glad det er en ny serie og selv om Ella kanskje ikke vet hva hun vil så virker hun så syyykt kjedelig. Hun ler ikke, hun smiler ikke, veldig tydelig at hun ikke trives med kjæresten osv men still hallo i luken! Og selv med dette stresset med samordna er hun bare helt slapp sånn "åå nei, uff. jaja..". Trenger litt mer av noe annet hos denne jenta, så serien for litt mer liv :)) Ellers blir det vel litt likt eva, selv om eva i skam cheatet og var i catfight og starta russebuss osv så hun hadde jo litt mer liv.
No hate just an opinion <3

ps: ella bør slå opp om hun ikke trives med han mtp når han kommer på besøk er hun ikke glad, når de har sex er hun ikke glad, og han snakker jo kun om sg selv omtrent (har hun prøvd å si dt til han i det minste?).

55

liker ikke dødtiden

56

Ella trenger å møte helt ny type mennesker. At blive inspirert på et helt annat set. Kanske en reise kunne være veldig bra. Nya inputs.
Men jeg lurer på, om Ella er deprimert? Eller har noe å kjempe med, som vi ikke ens vet om? Synes inte hun uttrykker månge følelser. Det er lite monotont 🙁

57

Js er litt monotont men får ikke depressive vibes av dette mtp at jeg er det selv og kjenner mange som har depresjon på ulike måter?

58

Helt enig

59

haaalloo hva med resteplassene man kan søke på 20. juli????

60
Nasse

Hvorfor er de sammen??? Har jo nada kjemi... kjenner jeg blir bare klein.

61
Idiot?

Hvorfor kutter hun tomater når hun skal lage pizza? Er det vanlig å ha tomater på frossenpizzaen? Lager hun noe annet i tillegg til pizzaen? Taco? Er det jeg som er en idiot?

62
Nasse

Kanskje ho skal lage hjemmelaget saus?

63
Hanne

Takk, det irriterte meg også

64
Sim G

Hallooo! Det er BASIC KNOWLEDGE i Norge med restetorg! Serien burde vise det...at Ella ikke vet det kan (så vidt) forklares, men Samordna og Mats (som er eldre?) burde vite det, og i det minste kaste det ut som en mulighet. Eller er det helt nye tider i 2018? Vet ikke folk ting? Spør ikke folk? (Jo det gjør de...på Jodel;)) Pluss, hvis de er kjærester, hvorfor har de ikke prata om studiegreier i god tid før fristen? Finne ut ting? De virker jo helt rare. Anyway, Mats blir mer og mer douchy nå... (*rant complete*)

65
Hustler?

De burde absolutt inkludere Jodel i Blank.
Og det mener jeg helt seriøst.

66

HUN MÅ VASKE TOMATENE FØRST!

68
Kjedeliiiig

Ingen ny informasjon. Bare en flat Ella og en selvsentrert kjæreste. Blir fredagsklippets høydepunkt at hun finner ut hva restetorget er?

69
Et lite håp...

Er det kjøkkenet til kollektivet fra Skam? Håper at i alle fall Linn bor der fortsatt!

70
Blank som overflaten på en gitar

Okæi, så her ser vi allerede en forbedring hos Mads. Mitt førsteinntrykk var i hvert fall: Drittsekk. Men se nå, da. Her inviterer han henne med seg til india og greier. India! Da er det plutselig mye mer tid, penger og ressurser som skal brukes. Men han er helt klar for å gjøre det, ham, så lenge dama er fornøyd. Legger allikevel fremdeles merke til et lite hint av arroganse eller hva man nå enn skal kalle det hos ham, men det blir fort glemt når jeg ser at han er faktisk en helt grei fyr. Bonuspoeng for at de fikk med at han er bittelitt tullete og goofy også. Men så er jo spørsmålet om vi faktisk får SE at de drar på middag hos foreldrene hans denne gangen, og at de ikke drar en "Slutten av SKAM sesong tre". (Hvor Even inviterer Isak hjem for å hilse på foreldrene hans, om noen lurer.) Jeg er skikkelig spent, jeg!