Min mor mamma ? >

22:41

Min mor Mamma ?:
Sitter og søker litt
Min mor Mamma ?:
Fant en side med emner man kan søke på utover sommeren
Min mor Mamma ?:
Du får jo ikke en grad men lærer sikkert masse gøy og spennende
Min mor Mamma ?:
"AST1010 astronomi - en kosmisk reise". Noe for deg ????
Min mor Mamma ?:
Sender deg link

22:52

Min mor Mamma ?:
Får ikke til å sende link

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

30 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Hallo

Sykt gøy! De inkluderer jo kommentarer fra mailen

2
mannen

Kanskje skriver de her selv?

3

"Ella läser inte våra kommentarer" - Kanske inte, men hennes mamma verkar då göra det!

4
Nicolaj

SER UT SOM ELLA HAR VELDIG FINE FOLK RUNDT SEG, MAMMA OG MATS HAR BEGGE TATT ET STORT ANSVAR FOR ELLA I DENNE KAOTISKE SITUASJON, JEG HÅPER ALT KOMMER TIL Å GÅ BRA OG BER EN BØNN FOR ELLA I NATT

5
ROLF

JA DETTE ORDNER SEG SKAL DU SE

6
mats?

Hva har mats gjort som er så flott? Tulla med at hun skal sykle for foodora, eller be henne bli med på noe han og kompisen har planlagt som ikke er hennes drøm og interesse engang? Til kjæreste å være virker det ikke som han kjenner henne. Men go mama<3

7

Hvis de inkluderer et emne som helt spesifikt ble nevnt i kommentarfeltet er det vel ingen tvil om at de lese det som skrives her – men de visste vi vel. Får håpe at de ser hvor mange som vil ha en lesbisk eller bifil karakter at de bestemmer seg for å gjøre noe med saken ?

8

Det kanske redan är planerat 🙂

9

ja please ??????

10
Truls

Elsker at moren til Ella fulgte med i kommentarfeltet 🙂 det er dette som gjør live-watching så ekstremt spennende. Man får fleshet ut karakterene på så mange forskjellige måter 🙂

Bra jobbet BLANK!

11
SKAM?

Hvorfor er ikke dette en NY SESONG men en NY SERIE? Kunne ha vert ny sesong i skam i steden.?

12

Fordi det ikke er samme skaperne. Andem stakk

13
Adhd?

Har ho ADHD??

14
ADHD er mye mer enn glemsomhet og å misse én søknadsfrist

For å bli diagnostisert med ADHD må man gjennom mange tester i spesialisthelsetjenesten hvor man bl.a tester forholdet mellom evnenivå og arbeidsminne, eksekutive funksjoner (grunnleggende evner til å organisere informasjon og planlegge og utføre oppgaver - personer med ADHD har ofte problemer med dette selv når det gjelder de "enkleste" oppgaver i hverdagen) tidsoppfatning (det å ha en følelse av hvor lang tid som har gått eller hvor lenge det er til noe) og lignende. I tillegg må div. kriterier som går på hyperaktivitet og/eller impulsivitet være oppfylt. Hyperaktivitet og impulsivitet kan komme til uttrykk på forskjellige måter (noe som er en av grunnene til at ADHD er underdiagnostisert blant jenter) men det må være et tydelig mønster i dette og i helhetsbildet. Under utredningen har den som utreder samtale(r) med nære pårørende av den som utredes, da for å kartlegge hvorvidt symptomer var tilstede før fylte 7 år.

Så svaret er vel ja- Ella kan ha ADHD, men det er ingen grunn til å si at det er sannsynlig med den sparsomme informasjonen vi sitter med nå. Det skal mye mer til enn å glemme en søknadsfrist?
Men det er ikke så rart om noen med ADHD-diagnose kjenner seg igjen her. Både glemsomheten og skamfølelsen over å være et "surrehode" og hele tiden prøve å skjule det for andre er problemstillinger. Bare gang det med 50 i forhold til det vi har sett hittil i "Blank" til nå.

15
Bergen eller oslo

Hvor foregår dette hend?

16
Oslo

De har flyttet til Oslo etter vgs.

17
Swoooooopp

Blir det ny sesong i skam??? Savner skam.
Å det med at de tar opp et viktig tema som noen sliter med eller noe....

18
Maria

Skam er slutt, kommer ikke mer av det nei.

19

Håper serien fokuserer på mange ting etterhvert også og ikke bare skole, er egentlig glad for at Ella ikke vet hva hun vil og har friår, kjenner meg igjen. Alle andre starta på studier selv om de ikke vet hva de vil bli og alle stresser sånn. Livet er så mye mer, små øyeblikk og store øyeblikk. Utdannelse er viktig, ja, ikke misforstå!

20
Isak

Hei, Ella
Jeg har også tatt Astronomi 1010. Det løser seg til slutt!

21
Tine

Jeg og 😀

22

Søk deg inn på BI, årsstudium eller noe anvendelig som Økonomi for eksempel! Jeg søkte i juni i min tid og kom inn.

23

Jag har en förhoppning om att Blank-universumet och Skam-universumet på något sätt kommer att överlappa på ett tidspunkt under seriens gång. Så att vi till exempel får se nått från russetiden eller att någon skamkaraktär plötsligt dyker upp på någon fest. Jag håller tummarna!

24
Tiqui

Maria fra Rad-jentene var det jo som hentet gryten! Hun spiller ikke Maria nå, men der er det iallfall en skuespiller fra SKAM! (Rad-jentene som ikke hadde svartelistet bussen til Eva likevel i sesong 1).

25
Sim G

Der kom det ja...acknowledgement of the restetorg...? Eller i det minste enkeltemner? (Hentet direkte fra kommentarfeltet??) Bra!? Men får dere det inn i klippene også?? (Dette er selvfølgelig ikke superviktig, men siden serien er så troverdig i look and feel blir man opptatt av at «alt» skal være troverdig?

26
Kari

...Jeg ELSKER at mamman ikke klarer å sende lenke....

27

AST1010 <3

28
X antall Blindern-poeng

MIN FRAMTID LÅ PÅ RESTETORGET!

IKKE GJØR DEN SAMME FEILEN JEG GJORDE, ELLA, LET PÅ RESTETORGET!

29
Blank som overflaten på en gitar

Åååå, for en fet mamma! Leter og ordner! Og så prøver hun å være litt morsom også, da....uten respons. Taså svar moren din a, Ella. Hun virker som en koselig person.

30
Lera

Я очень хочу поступить на факультет астрономии.

Простите, что так много пишу. Мне одиноко ..