Mats Danielsen Aktiv nå

13:52

Mats ❤️:
Ella:
? du og ?
Mats ❤️:
Kjapt spm: Har du/dere en stor gryte?
Ella:
Seff. Sus har gryter i alle størrelser
Mats ❤️:
Kan vi låne? Guro og Parsa tenker pølser til nattmat på fredag
Ella:
Såklart!
Ella:
Forresten
Ella:
Jeg har klart å glemme samordna
Mats ❤️:
Oi shit ? Vil du at jeg skal ringe?
Ella:
Nei går fint ? Har sendt dem mail for å sjekke om det går an å søke etter fristen
Mats ❤️:
Ok så bra
Mats ❤️:
Snakker om det når jeg kommer til deg i morgen!!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

62 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Et bedre svar fra en kjærlig kjæreste kan ha vært: "Si ifra når du får svar, så finner vi ut av dette sammen." Ikke bra nok, Mats!

2

Jeg har ikke uttrykt noen ønske om hvem Ella skal være med, litt for tidlig å danne formeninger om det, syns jeg. Jeg føler bare at Mats er altfor oppslukt i sin egen verden og gir altfor lite oppmerksomhet til kjæresten sin. Virker som at kan kun tar kontakt med henne når han trenger noe fra henne. Han sier han skal snakke mer om det når han er hos hu, ergo på hans premisser.

3
Julie

Han skriver ba oppgave, er i samme situasjon om dagen og da trenger man å være litt selvsentrert. Syntes han virker helt grei

4

Enig!

5
liten notis

Det er vel egentlig ikke noe mats kan gjøre i denne situasjonen. Er jo hun som har glemt samordna, hun fiksa det jo alene! Det er jo flott. Han tilbød seg å ringe og det jo bra insj! 🙂

6

Liker hvordan alle bare overreagerer (negativt) på alt Mats gjør og sier, bare fordi dere vil ha noe mellom Ella og Susanne haha.
Synes svaret hans var helt normalt fra en kjæreste, så ro ned litt omg

7

Voldsomt så kritiske alle er til Mats da

8

Er så enig

9
Frida

Ja det er fascinerende hvordan mennesker uansett aldersgruppe kjapt finner noen de kan mislike ,for så å elske andre til helt ukritiske høyder. Noen jakter konstant på syndebukker/helter.

10
Anne Lise

Så er jo vi jenter litt partiske av oss, fordi empati er lettere å oppnå enn sympati, der den sistnevnte handler om å sette seg inn i en annen situasjon man ikke nødvendigvis har mye erfaring med, mens den førstnevnte da handler først og fremst om medfølelse. Gutter som følger med på både Skam og Blank vil ha det vanskeligere med å forstå problemene presentert i episodene, og vil heller se ting fra Mats' perspektiv der Ella sannsynligvis får hardere kritikk av den mannlige konsensus.

11
Marius

Hmm... synes dette taler bra for Mats, selv om det likevel godt kan hende at han og Ella slår opp eller noe sånt. Han kan være en bra person selv om

12

Ja, han virker som en god nok person, Ella er bare ikke forelsket i ham

13
Cecilie

Og vice versa.
Han er ikke forelsket i Ella.

14

Fortfarande inte ett stort fan av Mats, men han gjorde i alla fall ett försök att hjälpa ?

15
Elin

Er det litt pussig at han ikke har lurt på hva hun skal søke seg inn på? Virker ikke så veldig opptatt av henne.

16

Det virker jo som på disse meldingene at de har snakka om dette før. Han vet sikkert hva hun vil søke

17

Hun sa jo i sist video at hun ikke ante hva hun skulle søke? Tviler på at han vet det da..

18
Hahaha

Lmao alle bare hater hardt på Mats, hva har han gjort liksom

19

The power of “point of view” 😉 Vi oplever tingene fra Ellas synspunkt og hun virker ikke 100% begejstret for sin kæreste. Derfor smitter det af på os der kigger med

20
Anette

Folk har glemt allerede at det er skuespill de ser på?

21
Ingrid

Hadde vi ikkje hugsa det, ville vi jo ikkje kommentert. Ikkje eg i alle fall.

22

Dette er jo ikke skuespillerne private meldinger? Dette er en del av seriens hovedkarakter så det er helt på sin plass å reagere på det som blir lagt ut her:)

23
Blanc

Nei. Det kalles å engasjere seg. Vi går ALL IN. Er jo det som er gøy ?

24
Oslo

Mats er verdens kjedeligste fyr: "Hei håper du har en fin dag <3"

25

Makan til kravstor folk skal være

26

Han er gået fra Mats ❤️ til Mats Danielson. Ikke et godt tegn... Men det her med ikke at få søgt ind på en uddannelse i tide er ene og alene Ellas ansvar, så jeg mangler egentlig ikke mere opbakning fra kæresten.

27
David

Danielsen -ikke -son. Hvorfor forsvensker alltid dansker norske ting?

28

Dette er Facebook og det andre er meldinger. Derfor navneforandringen 🙂

29
Olga

Om du syftar på den första konversationen så är den sms medan denna är på messenger, så de skrev på olika ställen?

30
Svar til Ida

Jeg elsker at du la merke til at ❤️ Var borte! Kan være han har endret det selv også, i og med at han tydeligvis syns det er ok å bruke hennes tlf? Blir spennende å følge med på!

31
Aurora

Jeg tror det første var en vanlig melding og dette er på facebook

32

«Mats❤️« e på tlf/sms, hele navnet e på messenger

33
Nico

Mats er den snilleste gutt jeg noen gang har set, skjønner ikke alle dere der bare sprer hat mellom Ella og Mats

34
forvirra

Okei, så jeg startet på denne serien i dag. Skjønner ingenting, har det kommet ut mer enn det som er på siden eller er dette alt?

35
Mathilde

Dette er alt

36
Mathilde

Mats gør jo i princippet sit bedste, MEN problemet er vel, at han spørger, om han skal ringe fremfor bare at gøre det?

37
Julie

Jeg ønsker ikke at mannen min skal gå over hodet på meg å ordne opp. Vil virkelig folk det?

38
Hat?

Jeg elsker hvordan littkritikk blir kalt hat. Slapp av, vi er Ella og akkurat nå virker hun ikke 110% nere i sin kjæreste. Han er en helt vanlig fyr men vi har sett for litt av ham.

39
Ettersøkje

Det er jo alltid mulig å ettersøke på studier som ikkje har blitt fylt opp. I alle fall når ho seier "noe i alle fall". Men mulig ho vil inn på UiO, og der er det kanskje ikkje bare-bare å kome inn etter frist.

40
Ella CM

Må vi vente helt til i morgen for ny episode? 🙁

41
Skeptiker

Hittil så virker hele serien som et reklame-stunt for Samordna og opptak til høyere utdanning...?

Jeg håper den tar seg opp, hvis det skal være en arvtaker etter SKAM.

42
Skamblankt

Et anti reklame-stunt for Samordna opptak i så fall. Sånn; så du trodde du skulle søke du, men nå er det for seint allikavel liksom? ☻

43

Episode 1 er ikke engang slut endnu. Giv det en chance da

44

Føler litt det samme, men vi er nok bare VELDIG tidlig ute da =)

45

Point of view betyder en del. Jeg husker, hvor overrasket jeg blev over Jonas i Skam s3, hvor vi så ham gennem Isaks og ikke Evas øjne.

46
xoxo

Det er SÅ sant. Jeg for min del syntes Jonas var slem og arrogant når han gjorde narr av Eva, og håpet hun ALDRI skulle bli sammen med han igjen..... Forandret syn i sesong 3, gitt, han var en bra kar. Eller: Vi har alle gode og dårlige sider???

47
@Lys

Og hvor mye de vokser i løpet av et år og Mats er selvsentrert nå. Han kan jo ha det tøfft, er opptatt av seg selv og kanskje ikke ser ting fra så mange andre perspektiver men Ella trenger det fra ham.

48
Hustler?

Hm. Litt interessant at Mats tilbyr seg å ringe med én gang. Akkurat som han vet at det er noe Ella vil ha problemer med.
Hun hadde åpenbart litt vanskeligheter med å få sendt av gårde en mail med et enkelt spørsmål til S.O også... Oppfattet det slik at da Susanne så på mobilen sin i stedet for, var det ikke nødvendigvis det at Ella lurte på hvem hun skrev med (sjalu?) som gjorde at hun så litt betuttet ut. Det kunne også være at hun lurte på om Susanne skjønte hvor vanskelig det var for henne å få gjort noe så "enkelt". At hun trenger mer moralsk støtte i sånne type situasjonen enn det andre trenger? Av en eller annen grunn.
Kanskje.

Mats var vel ikke så ille her? Skal man kreve gull og grønne skoger av en studentkjæreste hver eneste grå hverdag så blir det ikke mye å velge mellom. Litt vel selvsentrert muligens. Men ikke her, vel?

49
Emma

Hvad er 'samordna' ? jeg er dansker heh

50

Det er ligesom optagelse.dk hvor man søger ind på uddannelser

51
Petter Solberg-Jagland

To Emma, the danish person: Samordna opptak is like, when the norwegian government say; "Hey, lets fix all your uptakes together all in one place, in the same nice order as we did last year and the year before that! We order everything together!"

52
studieveilederen

Det er fortsatt mulig å søke ledige studieplasser 20. juli. Da er det førstemann til mølla. Kan jo begynne på ett studie bare for å få studiepoeng, og så søke nytt studie neste år.

53

Synes dette gikk vel tregt.. blir nok vanskelig å matche med Dkam. Liker forøvrig valg av hovedperson og forholdet til Susanne. Men jeg synes Ella virker så følelsesløs eller deprimert kanskje.. det er alltid folk som sender til henne og ikke så mye hun selv.. alltid folk som snakker til henne og ikke så mye hun selv.. lurer på hvor dette skal hen men håper det blir en eller annen spenning å hekte seg på snart. Uten Andem tror jeg ikke at noe kan måle seg egentlig.. noen som vet om hun er med?

54

Andem er i USA og laget amerikansk skam. Noe jeg personlig ikke skjønner poenget med, men you do you Andem

55
Hustler?

Tror du ikke det fins flere talenter her i landet...? Trist?
Enig mht. Ella, men det skjer nok snart noe som tvinger frem et temposkifte. Synes det er fint å se denne alderen fra et annet perspektiv med en som ikke er så gira hele tiden men heller henger litt utenfor alt styret. Det gir flere muligheter til å fortelle nyanserte historier om flere karakterer tror jeg: Da blir vi ikke fullstendig oppe i én persons drama, men får et bakgrunnsteppe før det braker løs med noe skikkelig dritt?

56
Spilleren, NRK

Den fungerer ikke som den skal. Noen ganger spilles ikke klippet av, det kommer bare en svart skjerm. Og Chromecast virker ikke?Fix?

57
Snälla ge oss mer!

Nu vet jag inte hur många gånger jag uppdaterat sidan sedan det här meddelandet

58
Utpressing

Hvis jeg må vente lengre nå slutter jeg å se på
I can't even...

59

Kjedelig....

60
Stresset Mats?

Ingen smilefjes eller hjerte i teksten eller noe fra Mats.. Føler han stresser så mye

61
Mayleen

Hva er greia med alt hatet rettet mot Mats, mens jeg på min side allerede har utviklet et lite crush på han? Haha. Jaja, folk er vel forskjellige da.

62
Hola

føler jeg er den eneste som egentlig liker Mats nå, kanskje litt tidlig å si, men synes han virker som en kul type. Kanksje litt høy på seg selv med ikke for ille.