Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

51 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Lava

Første kommentar

2

er Ella forelsket i Susanne? THIS IS SO EXCITING! jeg tror susanne er heterofil, men jeg er så klar for ellas storyline!! plis la henne møte en søt jente <3

3
Alene

Jeg tror Ella så på Susanne stirret på telefonen, mens hun selv var midt oppi en personlig krise.

Det blir vel tema at Ella føler seg alene/ekskludert.

4

Ikke for å ødelegge men tror hun heller er bekymret for at hun fortsatt tekster med han ekle fyren fra festen.

5

hvordan fikk du det til å gå opp?

6

hun ser på susanne når susanne ikke ser det. check minutt 02.02. for meg er det klassisk "jeg har et crush" oppførsel

7
Gjennomsiktig

Pfft. Hun har jo allerede "møtt" Simon!!

8

tror du ikke burde overtenke enda...

9
efter vad vi hittills sett i klippen

så är det väl inte så konstigt om follk tror att hon är kär i sin kompis? hur hon har sett på susanne och deras kemi? det är ju ingen skillnad från om susanne hade varit en kille.

10
@ efter vad vi hittills sett i klippen

Helt enig. Hvis Susanne var en fyr og Ella kiggede sådan på hende, ville folk tro hun var forelsket. Så hvorfor er det anderledes bare fordi Susanne og Ella begge er piger?

11

Noen som erfaring med dette egentlig?

12
loke

ja :((

13
Madde

Det här klippet träffar nästan för nära, den ångsten över att behöva skicka ett vuxet mail..

14

Dette var et ganske kjedelig klipp, ass!

15
Elin

Setter bare opp handlingen til at de må ta et friår tenker jeg? De de finner på mye kult.

16
Elin

Lurer på hvordan dette vil oppfattes i utlandet. I de fleste land koster det 10.000 euro i året å studere, og denne idioten har ikke klart å melde seg opp til gratis utdanning innen fristen.....

17
"Denne idioten"

Story of my life?? Har vært den idioten hver dag av livet mitt i 30 år før ADHD-diagnose ble satt av spesialist. En stor aha-opplevelse selv for hvordan jeg kunne glemme eller være altfor sent ute til hver eneste frist, innlevering på skolen, møte osv. Min verste kritiker var meg selv hele veien for alle feil og jeg fikk bare bekreftet hvor "dum""lat"og "respektløs" jeg var fra alle andre som må vente fordi jeg er sent ute, har glemt noe, eller ikke fått med meg viktige beskjeder... Orker ikke være helt åpen om ADHD, men nå tør jeg i det minste selv å tro på det jeg egentlig har visst hele veien: at jeg ikke er "idiot", "vondt i viljen", "slask", "respektløs", "egoist", "bortskjemt"... you name it... Og jeg har funnet nye strategier via andre med ADHD som oftere hjelper meg å klare ting jeg ikke har klart før i livet. Det går et skille mellom de som faktisk ikke klarer å ta seg sammen og de som ikke bryr seg og bare sløver og er likegyldige. Aner ikke hva som er Ellas grunn eller om hun har noen, men på generelt grunnlag er det greit å ikke uttale seg om "idioter" før man vet noe nærmere om dem og livet deres?

18
⚠️

Det er skipt å ha ADHD å alle tror du driter i alt spesielt lærere som ikke tar deg seriøst uansett hvor mye man jobber på... jeg har også ADHD ?⚠️

Drit skipt.... fikk dyagnosen som 6 åring.... arvet av min mamma. Red for at når jeg får barn at barnet mitt skal få det også. Slitsomt greier. Skuffa for hver eneste karakter men gir ikke opp. Skal få den 3 på matta osv....

19
Globetrotter

Gjør det?

20
Student i UK

Her koster det ca 150 tusen kroner i året?

21
Megogdeg

Enn så lenge...sørgelig kjedelig! Håper d tar seg opp.....

22
Mari

Ingen tvinger deg til å se på...

23
Hekta

Ellas ansikt lyser opp når hun ser venninna. Veldig glad i henne og litt betatt også kanskje?

24
Lurifaxey

Syreflipp brusjan

25
bra start och starka, karismatiska karaktärer

även om ella har varit nedstämd och det bara gått några dagar. sällan jag blir så snabbt tagen av en ny serie. eller, det finns ju ett exempel haha.

26
en sak jag nu sett :)

jag gillar hur på alla thumbnails tittar ella på någon annan men i den första ser hon på sig själv.

27
Skamløs

artig med så mange svensker som følger med her og kommenterer.... 😀

28
Svensk da

Det er fordi vi elsker dere så mye Norge ?

29

Hun vet ikke hva hun skal studere anyways, resttorget i august, problem solved. La skjebnen bestemme liksom.

30
Forklaring til dum dansker

Hvad er samordna? ?

31
Det betyder koordinere

😉

32
Det er

Felles opptakssystem for høyere utdanning, "Samordna opptak" 🙂

33

En nettside hvor du søker om utdanning!

34
Selma

Søkested for utdanning:-)

35

Det er ligesom optagelse.dk i Danmark. Der hvor man søger ind på uddannelser.

36
Tulle

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

37
Andemor

Ei lita analyse av "Blank" hittil.

Til nå ser vi at "Blank" er en meget realistisk serie for ungdommer, eldre enn hva de som "Skam" siktet til. Vi kan se at karakterene utvikles gradvis, og dette er meget spennende. Susanne virker litt som en utadvendt "tøs" mens Ella er mer innadvent, stille og forsiktig. Det kan jo spekuleres om disse har en spesiell kjemi, en romantisk kjemi, om du skjønner hva jeg mener. Som sagt, dette er kun spekulasjoner- og forhåpninger hos noen. Veldig spennende. Livene Ella og Susanne lever, fremstår ganske normalt, og noen kan kalle det "kjedelig" hittil, men kjenner vi NRK godt nok, kommer det nok til å bestå av drama og vanskelige valg er nødt å tas eventuelt. Denne serien har så langt fanget min interesse.

38
menno

Hvis hun ikke har opdaget, der var ansøgningsfrist, er hun nok ikke så interesseret i at læse på en videregående. Men hun føler sikkert, det er det rigtige at gøre, fordi hendes kæreste allerede er ved at være færdig med sin egen bachelor og hun ikke gider at være "left behind", når han smutter til sommer.
Hun skal bare tage et sabbatår mere, så hun kan finde ud af, hvad hun virkelig vil!

39

Helt enig, der er intet galt med at tage 2 sabbatår! Hellere det end at studere noget random bare for at studere.

40
Skeptisk

Hvorfor tror alle at Ella er forelsket i Susanne? Det er for enkelt, homotema er brukt opp i Skam S03. Tviler på at de går rett på homo igjen.. men hva er greia med at Ella stirret på han nye duden på plantasjen? Virker mer som en «utrosesong

41
@Skeptisk

"Det er for enkelt, homotema er brukt opp i Skam S03" Den meningen lämnar inte en bra smak i munnen. Så alla lgbtq+ hör hemma i en kategori som bara kan handla om en huvudkaraktär i en enda serie? Hur många gånger har inte samma straighta karaktärer och samma straighta kärlekshistorier alltid berättats om och om igen på tv? Och nu tror folk efter några klipp att man kanske ser en tjej vara kär i sin kompis? Hur ofta får man se det på tv? Har den kvoten helt plötsligt fyllts? Hur har det med säsong 3 i Skam att göra? Hela säsong 1 byggde ju på en otrohet, betyder det att det temat också inte kan användas igen? Jag hade inte tänkt att reagera men den meningen kändes inte bra.

42
Byråkratenes vegger

-Takk for din mail.
Vi forsøke å svare deg innen 52 uker.
Hilsen det offentlige

43

Akkurat det jeg også tenkte. Tror ikke mail i dette tilfellet er det mest effektive. Jeg ville heller ringt. Uansett hvor ubehagelig det er å ta sånne telefoner.

44
student

Det er jo resteplasser som legges ut på samordna opptak etter at svarfristen i juli er gått ut, slik at de som ikke har fått studieplass på ønsket studium o.l. kan søke på disse restplassene.

45
Marte

Kan dere fikse tekst asap???

46

is there a specific reason why there are no subtitles in this one? I can kinda understand Norwegian, but subtitles would help a great deal!

47
Maren

Jeg tror ikke hun skrev mail. Virket som hun bare slo på tastaturet for å late som. Det er jo litt skam å ta friår, så kanskje det er mer "legit" at det skjedde med et uhell? Hvertfall sånn jeg har opplevd dette med friår.. Det er så press på å studere og vite hva man vil bli, og det er ikke rom for å ta seg et tenkeår uten å bli stemplet som dum og uambisiøs.

Jeg tror denne serien skal handle om å starte på nytt. Med blanke ark. Ting har kanskje ikke blitt riktig frem til nå, og endelig får hun sjansen til å velge det hun egentlig vil.

48
Hustler?

Godt tenkt. Men virker hun som en som vet hva hun vil...? Synes IKKE det ser ut som hun stortrives med å jobbe på Plantasjen, men kanskje hun har en hemmelig drøm. Eller kanskje hun bare vil unngå skole, av grunner vi ikke vet enda?

49
Noen

Why no bokmaal subtitles hereeee? I'm having enough hard time with standard norsk, not to mention with bergensk......... 🙁

50
Anna

Hej fra Danmark, vi følger med i Blank og har høje forventninger efter Skam. Spændende om de kan blive indfriet - so far er min interesse vakt og jeg følger med!

51
Trude med det store hude

Mulig folk overanalyserer her eller det bare er ønsketenkninger fra folk som ønsker en lesbisk storyline, ettersom dette manglet i Skam. Personlig synes jeg blikket Ella sender Susanne virker mer oppgitt enn betatt. Men det er nå bare min mening.