Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

27 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
spennende

synes dette allerede begynner å bli litt spennende! kjenner jeg er nysgjerrig på karakterene og hvem de er! spesielt ella og susanne! og lol kleine sexscener er flott

2
Oslo

Noen bør gjøre det slutt

3

Er det bare meg, eller var han Mats litt irriterende....???

4
Fuglekasse

Hittils ser vi ei som er der for andre både ved å bare henge med som støtte for ei venninne på flørtern og ved oppmuntrende ord.

5
Jag är redan såld

Ella och Susanne har mycket kemi och de är redan medryckande i deras personligheter och samspel. Det här kommer bli bra!!! Och jag shippar dem som fan?

6
Måka

Nå kommer dere sikkert til å la oss forstå at Mats ikke egentlig er en kjiping sånn etterhvert. Men han er ikke kongen av å gjøre godt førsteinntrykk.

Klage over dagen sin og studiene sine og fortelle om alle de fete planene sine uten å noen gang la det bli luft nok i rommet til at Ella kan fortelle noe av sitt. La være å la seg dempe av at hun tydeligvis ikke var så sjukt keen på sex, og så sette seg og jobbe - selv om han jo må ha lagt merke til at det fins andre ting hun kunne brukt sitt eget rom til, enn å være stille mens han jobber.

Altså.

Mener han seriøst at det kommer til å blir trist for henne når han drar?
Nei nei. Dra, Mats. Dra.

7
Blank som overflaten på en gitar

Måka is back og like klok som alltid <3333

8

Måka! Du er her ❤️! Enig, ikke kongen av førsteinntrykk. Ble irritert så snart han åpnet munnen. Ser ut som han trenger mye plass.

9
Pipen

???

10
Pipen

Hey måka! Får vi no flyveråtte også?

11
Skamlove4ever

Altså han er vel bare en ganske vanlig fyr. Ikke super forelska i dama si,men heller ikke usympatisk mot henne. Virker som de har vært sammen en stund,han er jo seg selv 100%. Snakker entusiastisk om å bli ferdig med bacheloren og reise på backpacking. Ikke mye spes i det. Det har kanskje vært et tema lenge. Hun på sin side virker heller ikke helt knust over at han skal dra. For alt vi vet kan det være en kort guttetur han planlegger. Sexen ER stille og helt uten pasjon. Jeg holder pusten og venter på noe som kan rive litt i hjertet igjen!

12

Tror ikke de har vært sammen så lenge, han er jo østlending og hun bergenser, de må ha møttes i Oslo... kanskje et halvt års tid? 🙂

13
Påanigjen

Måka!!! Fortsatt like klok ?

14

Elsk

15

Shipper Ella og Susanne jeg<33

16
Kristoffer

110 % sikker på at Ella er forelsket i Susanne. Dette blir gøy!

17
Sim G

For en SKAM!!!? Neida, ville bare ha oppmerksomheten din? Dette er nydelig så langt, og synes egentlig det er spennende å bruke SKAM-formspråket/konseptet i en helt ny serie? Ekte og troverdig, men med nye folk og kanskje en tanke mer «voksne» historier? Ja takk!☺️

18
Skeptisk

Vi får se..

19
E + S

Jeg shipper allerede Ella og Susanne ❤️

20
Lene

Hvilken sang spilles når hun går ut av do i starten av klippet ? 🙂

21
Torkild

Liten pirkete kommentar. 2.28 så er det tekstet mat? men det skal egenklig være tekstet Mats?

22
Er det...

...noen som shipper Ellanne eller Susella?

23
Kristina

Hun rødråra er søskenbarnet mitt

24
Cecilie

Smuk familie! 🙂

25
Haha

Jeg kjenner Mats

26

Mats ser ut som en Nicolai

27
Saga

Trodde genom hela första episoden att grejen var att Ella var hemligt kär i Susanne!!!