Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

192 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

😱😱😱

2
#ikkefraoslo

Kjører man forbi Ekeberg for å komme til Lillestrøm? Har Mats og foreldrene feiret bachelor i Oslo?

3

Det mest vanlige er via Sinsenkrysset, som er et godt stykke lenger nord.

4
Ny hovedperson?

...som kommer flyttende inn til hovedstaden...?

5

Tjejen på Simens insta!

6

Tviler på at Mats blir hovedperson i neste sesong. Han er vel i India i høst?

7
Simenella

Nei, man kjører ikke forbi Ekeberg da.

8

Er det bilen som kjører forbi i forrige filmen?

9

Tipper det

10

Takk for at dere fortsetter - dere er flinke. G27

12

I didnt expect this.. i love you the moon and bakkkkk blank

13
En av de første.... ;-)

💺 !

14

Nå ble jeg glad!

15

Er det Oslo eller Bergen?

16

aka Oslo

17
Gjertrud

Det er Ekeberg der Munchs skrik er fra

18

Är det på vägen in till Oslo? Jag tror det betyder ny karaktär till hösten!

19
Ekeberg

Nei, dette er ikke en av hovedrutene inn til Oslo. Bilen kjører i Valhallveien på vei ned fra Ekebergsletta.

20

Er det ikke Kongsveien da?

21
Valhallveien

Nei, det er Valhallveien, akkurat i svingen der Munch malte skrik. Noen er kanskje på vei til Valhall? Betyr det sykdom og død neste sesong?

22

nå over analyserer du!!!!!!!!!!

23

kanskje?

24

Fantastisk!!! Vi glæder os allerede🙆‍♀️

25
Sees aldri?

Og overblikk over Oslo...
Blir det ny story og nye roller?

26

i reckon the person in the car is a new character (like some have already commented). though i hope it's not a completely different story with no overlap. either way i really want to see how ella and simen, and all the characters we know, evolve so if the writers are reading this: please keep at least some of the show's focus on ella and simen<33

27

Kunne være forfriskende med helt nye roller og en helt ny story!

28

Neeeeeei, nå har vi jo blitt veldig glad i disse!

29

JAAAAAA!!

30

Gleder meg allerede

31

Spännande att dem fortsätter, var osäker på om det skulle komma med en till säsong

32

🇷🇺❤️❤️❤️🇳🇴

33

Takk!! Takk takk tak 🙂 gleder meg!!

34

Tusen takk!!!

35

Simen simen simen!

36
Dutchie

Takk! Flott.

37
O H Y E A H

Dette blir digg!! Har rukket å bli glad i alle karakterene, så det skal bli spennende å hvordan de utvikler seg. Men først skal Simella ha tidenes mest forelska sommer 😀

38

YAAAAS!!

41
❌❌❌thank you❌❌❌

aaaaaaah i was hoping for something in the evening but you tricked me nrk. i love it!

42

They tricked me too!! Wow I really did not expect this, I'm soooo happy!!

43
Ni som kan!

Vad har det varit för olika Munch-referenser i serien? Jag känner bara till Skriket, men har det varit fler referenser med i serien?
Tack!

44

Hei!
Munchs madonna henger på veggen til Ella.
Noen synes scenen med Ella og Simen i gangen, ligner på bildet Vampyr.
Ella og Simen kysset første gang rett foran inngangen til Engebret café som var et av stamstedene til Munch (og for øvrig Ibsen).
Noen assosierer fargene på klærne til Munchs bilder: Sort - sørgende, rød - amorøs, hvit - kysk, osv.

45
Edvard Munch (1863–1944)

Det er mange av maleriene til Edvard Munch som kan være aktuelle (han malte flere utgaver av samme tema). Han var en fantastisk kunstner, som malte det han kjente og følte.

Her er noen av bildene som bør sjekkes ut:

Kyss, Skrik (Fortvilelse), Aske, Dagen derpå, Madonna, Sjalusi, Løsrivelse, To mennesker (De ensomme), Kyss, Vampyr, Strand med to sittende kvinner, Amor og Psyke, Gråtende kvinne, Begjær, Melankoli.

46
Munchie

Men navnet på bildene høres jo nesten ut som hele sesongen av Blank. Vi så jo nettop en strand med to sittende kvinner, gråtende kvinne var her om dagen, dagen derpå, kyss, løsrivelse....vi har jo sett alle disse her.

Det er jo nesten som Blank er en tolkning på alle de diverse Munch maleriene. Blank kunne jo også vært et navn på et Munch maleri

47

skrik, sjalusi, begjær, melankoli 😮 har ikke tenkt over det 😮

48

Tack! ❤️

49
Simenella

Hurra!!!!!!!!!!

50
Simenella

Håper det blir om Simen ❤️❤️❤️❤️

51

Åh, for en vanvittig digg nyhet å våkne til! Made my morning! 😍 Jeg begynner med en gang å analysere det bittelille klippet... Betyr det at det nå filmes fra innsiden av bilen at noen andre overtar stafettpinnen etter Ella? For min del så trenger vi ikke bytte hovedperson. Ella har vært så «blank» og anonym at jeg gjerne vil bli bedre kjent med henne. Jeg vil se mer av denne vanvittige utviklingen hun har hatt denne sesongen.

Uansett så gleder jeg meg ubeskrivelig mye til høsten. Tusen hjertelig takk til dere som har laget Blank. Jeg hadde aldri trodd at jeg nok en gang skulle komme så til de grader på «oppdateringskjøret». Jeg har trykket så mye på refresh-knappen at det ikke burde være lov. Ukene i forbinnelse med streiken og forsinkelsen var helt uutholdelig – men den som venter på noen godt, venter ikke forgjeves. Tusen takk for at dere har levert det ene vakre øyeblikket etter det andre. Det har vært et forholdsvis rolig (av og til irriterende rolig) tempo, men jeg tror det har vært veldig realitisk. Jeg har ledd, grått, det har skjært i hjertet og jeg har heiet på Ella. Heiet og kjent meg så igjen i henne. Og jeg må bare skryte av de fantastiske skuespillerne! Måten Ella er på – alt fra den nervøse fomlingen etter å finne riktig ting å si, kroppsspråket (muligens det ikke-eksisterende kroppsspråket) og hele fremtoningen – alt er gjennomarbeidet til fingerspissene. Jeg er så stolt over at vi har så mange flinke folk i Norge og at vi lager viktige tv-serier som treffer et større publikum enn det som er innenfor landegrensen.

Konklusjonen på dette innlegget kan oppsummeres med et ord, og det er «takk». Takk for en nydelig og ekte serie! Tusen hjertelig takk! God sommer, sees aldri! (les: sees til høsten)

52

Helt enig med dig! Takk för Blank och skoj med ny säsong!! Ser fram emot det! Glad sommar till alla inblandade och ni som följt med här. 🧡

53

Det Tine sa.<3

54
☀️50+ vs 💺

SUSANNE vs RAGNAR????

55
Blancanieves

Ja takk, begge deler!!!
Og gjesteopptredener fra Simen, Ella og de andre.

Susanne er forresten den jeg har mest lyst til å vite mer om.

56

amazing!

57

Jeg håper vi får Susanne som hovedkarakter fordi da kan Parsa og Mats fortsatt være på showet på en natrual måte og skape spenning. Og Susanne kan overta jobben som helgvakt og bli kjent med de andre og Ragnar og da får han den tredje sesongen? Og selvfølgelig vil jeg bli bedre kjent med henne💕

58
Blancanieves

Ja, jeg også. Jeg føler at en del av Susannes problemer (særlig "falle for duster som utnytter henne"-problemer) er så uløste, selv om hun droppet nesekirurgi.

59

Ha. I klippet i går helt til sidst så vi en bil køre ... klippet her er vel taget gennem vinduet fra den bil

60

Jaaaa tusen takk!! 😱😱💺

61
Mitt hopp och mina böner blev besvarade! 🌹

Så nu är det dags för en annan person att ge sig ut på sin personliga resa och finna sig själv. Jag hoppas att det blir Susanne. Jag gav mycket beröm till Ella i sista klippet men hon som spelar Susanne ska också ha mycket beröm. Hon har varit en biroll men har varit otroligt viktig för vår huvudperson och att få se henne växa och förstå att hon är det hon är och är vacker som hon är, skulle vara underbart. Jag känner att det finns så mycket Blank kan göra med Susanne. Hon har aldrig haft en kjæreste, och hon vill inte vara avundsjuk på sin bästa vän och hennes kjærletsliv men det har hon också kämpat med, alla som varit i deras situation har känt av det vid något tillfälle iallafall. Hon springer på Tinder för stt söka bekräftelse och det är säkert lätt att falla tillbaka där för att finna snabb bekräftelse, som så många kan känna igen sig i. Hon har kämpat med samhällets press på kvinnor och skönhetsideal. Det spelar inte någon roll om det handlar om att operara näsan eller problem med vikten, också där kan många känna igen sig. Bara för att Susanna sa att hon ångrade sig och inte skulle operera näsan så går inte osäkerheten och självhatet bort över natten, det kan ta lång tid. Tänk om Blank skulle tar oss med på terapisamtal där de diskuterar allt det här, att vi verkligen få gå in i alla dessa tankar och funderingar och få höra en profesionell diakussion och Susanne får hjälp om det här temat? Det skulle vara helt fantastiskt! Hon drömmer också om en kärlek och en karriär, vi kanske skulle kunna få träffa hennes familj och någon gammal vän eller crush från Bergen? Såklart man vill se lite nya karaktärer men jag vill fortsätta träffa alla de andra lite då och då, även Mats och Parsa. Så mycket spekulationer och det kommer komma så många fler de kommande månaderna, och jag är så glad att vi får en andra säsong, så hösten kan inte komma snabbt nog! 🌹

62
SUSANNE SESONG 2

Enig❤

63
Blank i øya

Visste det! ❤️ Ooh er det en helt ny karakter som hovedperson, kanskje? Ser jo ut som noen kommer kjørende?! Spennende!

64
Flowerpower

Jaaaaaa! Takk til alle som har laget BLANK💛 Vi elsker dere😍

65
Fiemus 🇩🇰

Takk for det!

66

Det her er veldig fint

67

Etter vi visste at det ville være en ny hovedrolle hver sesong i Skam ønsket mange William etter s2. Og så var det mange som ønsket at Even ville være hovedrolle etter s3, så jeg føler et mønster og kan gjette hvem mange vil be om haha.

68

Ooh, it's so cooool!

69

Yeah!!

70
Jordbæris

Jippii! 😄

71
🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱

Så "Sees aldri" er Blanks "Alt er love"

72

må de to sammenlignes hele tiden?

73

JIIIIIIIPPPEEEYY!!

Nå ble jeg glad!
(bare vær så snill å IKKE ha Mats som main. Flink skuespiller men guffen karakter.)
Ellers vil jeg gjerne se mer av alle sammen!

74
Hallooo

n sesong med Mats og alle ville bli forelsket i ham når det er fra hans perspektiv. Bare se på Isak...

75

Är inte videon filmad från baksätet? Det betyder att det är inte en person som kör så antingen har hen inte körkort, eller är ute med familj eller vänner. Kanske det är dansken som åker för att söka jobbet igen eller en helt ny person som får lära känna gänget på Plantagen och blir tillsammans med Susanne? Vet vi någon av karaktärerna som inte har körkort?

76

Eller tar taxi

77
🤞🤞

Tænkte det var en reference til flysæder, dermed Ragnar for s2?

78

Kanskje det er Mira som returnerer fra det store utland.

79
Er det..

Er det samme bilen som vi ser på slutten av siste klippet..?

80
Emma Esther

Hosianna!

La høsten komme, med en story som er både spennende og moralsk oppbyggelig! Vi gleder oss til en ny sesong tuftet på sunne, kristne idealer. Dagens ungdom trenger både advarsler og forbilledlige eksempler!

81

Ella: "Jeg synes vi skal bli bedre kjent"
Simen: "Det synes jeg óg"

Og det synes jeg óg!

82
Yey - det blir mere🤗

Å, nå ble jeg glad.
Tusen takk for en kjempefin sesong, er så glad det blir mere. Dere er kjempeflinke alle sammen, både dere som lager serien og ikke minst skuespillerne❤️.
Er det lov å si at jeg håper mest på Simen sin sesong til høsten? Han er jeg skikkelig spent på. Tror han skjuler noen vanskelige ting. Og så hadde det vært kult med guttesesong.
Ha en skikkelig god sommer❤️
Digger alle referansene til Munch.

83

Finns det fler referenser än två till Munch?

84

Siste klipp: Solen og Lovers, i tillegg til Skrik(stedet)

85
Masse referanser til Munch

Sjekk bildene til Munch så ser du.
Har sett veldig mange, og siste klippet er fullt av dem❤️

86
Pernille

Takk!

87
Ja!!!!!

Tuuuusen millioner takk!!! Made ny day! Gleder meg!!! Fantastisk serie!!!

88

Håper neste sesong blir om Simen. Da får vi er innblikk i hvordan det er å leve med skilte foreldre, og vi får fulgt Ella og plantasjengjengen😁

89

Yeeeeeeessssssssss

90
Spørsmål:

Fortalte Louise løgner om sexet eller ikke? Vil Simen noensinne få sin genser tilbake? Når begynner sesong 2?

91
Dette er real life drama

Det er ikke en soap opera. Så nej, jeg tror ikke at Louise løj om sex, og der bliver ikke bygget en hel story rundt om en trøje (genser).

92

Jeg tror hun løy. Men det er nok mest fordi jeg håper det. Det føles bedre å tro det, enn at Simen gikk og lå med L rett etter at Ella nærmest la hjertet sitt i hendene hans. Når det gjelder genseren, så synes jeg Mats kan få beholde den. Nå fikk Simen jenta, M kan i det minste få hoodien. Vi får se, vi får se. Nå kommer det jo en sesong 2 ❤

93

Ja den genseren har utspilt sin rolle for lenge siden.